canim regl olsun sen yine takil burayakızlarincecik hatunlar sızı unutmadım siz benı unutsanızda
regl dönemımde olduğumdan dıyet falan gözum görmedı oyuzden uzak kaldım bıraz ama yınede dıkkatlı olmaya çalışıyorum bolbol su içmeye çalışıyorum en azından
hosgeldiinnanam bu nebi kac saat gelmedim sadece ne ara bukadar birikti :111:
evet canim ya malesef onlar aldiriyorbanada vitamin hapi vermisdin doktor dedi bunu yutan kilo aliyor sen baklava yeme salata ye bol bol demisdi
bugünde manti yedin ohhhhaftaya kadar gözüm sende eksi cikacaksin okada
hosgeldin canim benim adim suzan 31 yasindayim aslen ispartaliyim 5 yasinda 1 tane oglum var bi tanidigin 90 kilo almis ben 96 kilo aldim hamileliyimde8 ayken birde 9 ay dursaydin 100 ü gecerdim bende yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
dogru genelde sIkIntIdan yiyoruz
aktifiz canim ceneci topik lakabimizhosgeldin aramiza
kiz yok ben seni herhalinle seviyorum tatlim nickinde tatli sende
gecmis olsun tatlim yatebrikler canim
canim benim ya sanada gecmis olsun fadimecim
ay kiyamam canim ya saatlerde baya cokmus2 güne bir mi gitcen anlamadim :26:
geldim bebegim kaldigimiz yerden devam edebiliriz
delü ya
ozaman sacini basini yolarim
hosgeldin canim tekrar hatirladim senin nickini
oyy allah korusun tatlim dikkat et kendine
aman cocukda hasta olmasin canim dikkat et :26:
canim saglikli beslenmeye calisiyoruz aksamlari karbonhydratli seylerden uzak durmaya calisiyoruz hergün menü yazarsan yorumluyoruz
sarma ve dondurma
ana
dila hanim sarmadi huysuza dönecem
ne güzel iste allah hep mutlu etsin
olmamis canim muz birde bisküvi cok bunlar karbonhydrat iceren yiyecekler ama düzelteceksin yada belirli birseymi yapiyorsun canim :26:
uyyy balllimmmm
he cikamadim kizsonra annem aradi :102: ancak gelebildim
canim yanlis anladin galiba her hafta kim fazla kilo verdiyse o birinci oluyor :26:Tabi bildiklerinizi söyleyin. :) Her şekilde eleştiriye açığım. Ama şartlar değişene kadar normal yemek şansım yok. O yüzden elimden geldiğince idare ediyorum menümü.
Her hafta birinci oluyor öyle mi?Vay vay vay. Vakti olduğunda sırlarını paylaşmasını rica ediyorum ondan, ya da bilen bir başkasında rica ediyorum. :)
Özel mesaj atıyoruz ona o zaman öyle mi?
burdayim suzimmm gel burayaballliiiimmmm kaymaaagggimmmm nereyeeee gittinnnn Eki Görüntüle 702137
suzimmm halleybende menümü yazayim pek düzgün olmadi ama olsun yoksa haftasonuna girdim diye saliyorum
sabah: 2 dilim esmer ekmek 1 dilim kasar peynir 1 tane salatalik
ara: cilekli yogurt ,1 tane halley
öglen: patetes bezelye misir yogurt karisimi salata sonra 1 dilim ekmek 2 parmak kadarbeyaz peynir maydonoz domates
ara: 1 yenidünya
aksam: 3 köfte salata
biraz jellybon 5-6 tane
baska varmi diye düsünüyorum birdene varsa yemissim zaten :18:
ahahaah atamadın di mi o pastayı bitir bari de kurtul azap oldu sana
ay balli bizlen saklanmac mi oynuyo bi gelip gidiyo
off haftaya cumada babamin dogum günü12 si anneler günü 17 si kardesimin dogum günü ben bu ay kilo almasam zaten bidaha almam dermissim
off haftaya cumada babamin dogum günü12 si anneler günü 17 si kardesimin dogum günü ben bu ay kilo almasam zaten bidaha almam dermissim
canim yanlis anladin galiba her hafta kim fazla kilo verdiyse o birinci oluyor :26:
:111: ne ara yedim onlari hatirlamiyorumAnaaam.
Kaşar, halley, jelibon... :) Patatesleri saymıyorum, onlar yine doğal.
Jelibon çok kötü çok, ben de hastasıyım. Bugün kaç kere dürtükledi şeyten ama almadım.
Mısır şurubu koyuyorlar onlara, sonra da kanser oluyoruz. İçerik de şeker yazıyor ama ben inanmıyorum şeker koyduklarına. Zaten şeker de masum değil.
İnanmıyorum.
--------
Düzeltme: Pasta varmış zaten yahu!
Olaylara uzağım tabi... :)
huysuz ayni sen gerci sana daha cok gülüyorum bencanim regl olsun sen yine takil buraya
hosgeldiinn
ay bende bayiliyorum huysuza
canim yanlis anladin galiba her hafta kim fazla kilo verdiyse o birinci oluyor :26:
burdayim suzimmm gel buraya Eki Görüntüle 702145
suzimmm halleyhem ekmek hem pattis
aksamin gayet güzel
ana ballim geri gelmis
kim gii oglisi dersen o zaten annemlen konusurken masal gibi geldi ona uyuya kaldi benim koca öküzü diyorsan oda yine arkadaslarina gitti umrumda degil pazartesi bende gidecem eski isarkadasiyla bulusacam catlasin birazda o beni merak etsin
ama seydondurmaciya gidcez napcam ben
aslinda bizim müstakbel geline sorsamkiz kuaför diyorum zaten kardesime siz evlenin ben size cok gelirim misafirliye diye
sen kimsin ben kimim burasi neresiYooo, anladım.
Ama galiba anlatamamışım.
Hatta sen niye öyle yazdın onu anlamadım ben.
Yorgunluk başıma vurmaya başladı artık galiba...
:111: ne ara yedim onlari hatirlamiyorum
huysuz ayni sen gerci sana daha cok gülüyorum ben
Eki Görüntüle 702154
Eki Görüntüle 702162 bunlar gibimi
birde o var tabii :111::111::111: ama pastalar da var onlar nolcak
Eki Görüntüle 702162 bunlar gibimi
bize getir canım koca dilimi yalnız yeme hem hepimiz yemiş oluruz hem sende az yemiş olursun
ay deliEki Görüntüle 702162 bunlar gibimi
bugün hep girdim baktım ama bişey yazamadan çıktım durdum,,çocuklar bi rahat vermediler,hep bişey çıktı yazamadım bişeyy,,,bende tekrardan kilo vermeye başladım çok mutluyum,,ekstra şeyler lazım motivasyok lazım,,napsam bilmiyorum,,lahanaya başlamak istiyorum bakalım,yarın alabilirsek yapcam...
gelin hepberaber yiyek :86:yoooooooookkkkkkkkk artııkkkkvayana katliamı yaptırtcan sen bize
kaan canim he ya oglis oglan kaan-mustafa iki ismi var kayinpederin yüzünü pek göremiyoruz o yüzden sade kaan diyoruzhee oğlanı sordum adı ne di böle oğlan oglis kaldı çocuk yazıknapcan öküzü boşver sen gezince bin kere arar ama nerdesin hadi diye 1 top yer kurtarırsın artık napcan
iyi yere kapak atmışın hee saçlar beleş artık desene
kiz öyle degilabababa...
Duy sesimi!
79'dum bugün, listene not alman gerekiyorsa al. Ya da bu haftayı bir görelim haftaya al en iyisi...Yazacağımı düşünüyorum ama aylardır mesaj temposundan uzak kalınca sonra bir de üşeneceğim tutmasın. Gerçi üşenmeyi vereyim bir zahmet, yoksa yine 80'leri göreceğim. Sen yaz beni iyisi mi.
ahada gecekusu tugba da gelmisay tugba geri geldigine hala inanamiyorum cok üzledim seni cok seslendim sesimi duymadin gel dedim tutaydim kollarimla dedim gidmeyeydin dedim ama duymadin
gelin hepberaber yiyek :86:
kaan canim he ya oglis oglan kaan-mustafa iki ismi var kayinpederin yüzünü pek göremiyoruz o yüzden sade kaan diyoruz
aramiyorum hic umrumda degil
ya ya pek sevindim gelinkizin kuaför olduguna :89:
ya ben kimim :111:
kiz öyle degil
baslangic kilo:
bu hafta:
hedef:
ilk bildirimler böyleydin herhalde
özeline atabiliyorsan at atamiyorsan basliga ababanin dikkatine yazarsan gözünden kacmaz sanirsam
ben yimem ben çıtır olcam siz dobiç kalcanız
pastayla karşımıza geçsın bakalım senden bıze kalıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?