70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim regl olsun sen yine takil buraya
hosgeldiinn
ay bende bayiliyorum huysuza

canim yanlis anladin galiba her hafta kim fazla kilo verdiyse o birinci oluyor :26:

ballliiiimmmm kaymaaagggimmmm nereyeeee gittinnnn Eki Görüntüle 702137
burdayim suzimmm gel buraya

suzimmm halley hem ekmek hem pattis
aksamin gayet güzel

ay balli bizlen saklanmac mi oynuyo bi gelip gidiyo

off haftaya cumada babamin dogum günü 12 si anneler günü 17 si kardesimin dogum günü ben bu ay kilo almasam zaten bidaha almam dermissim

hepsine ayrı ayrı hedıye gerek gıdecek paraları düşün dertlen canım kılo bıle verırsın

:111: ne ara yedim onlari hatirlamiyorum
huysuz ayni sen gerci sana daha cok gülüyorum ben

ay balli bizlen saklanmac mi oynuyo bi gelip gidiyo

off haftaya cumada babamin dogum günü 12 si anneler günü 17 si kardesimin dogum günü ben bu ay kilo almasam zaten bidaha almam dermissim

yoooooooookkkkkkkkk artııkkkk vayana katliamı yaptırtcan sen bize

hee oğlanı sordum adı ne di böle oğlan oglis kaldı çocuk yazık napcan öküzü boşver sen gezince bin kere arar ama nerdesin hadi diye 1 top yer kurtarırsın artık napcan

iyi yere kapak atmışın hee saçlar beleş artık desene

abababa...
Duy sesimi!
79'dum bugün, listene not alman gerekiyorsa al. Ya da bu haftayı bir görelim haftaya al en iyisi... Yazacağımı düşünüyorum ama aylardır mesaj temposundan uzak kalınca sonra bir de üşeneceğim tutmasın. Gerçi üşenmeyi vereyim bir zahmet, yoksa yine 80'leri göreceğim. Sen yaz beni iyisi mi.

bugün hep girdim baktım ama bişey yazamadan çıktım durdum,,çocuklar bi rahat vermediler,hep bişey çıktı yazamadım bişeyy,,,bende tekrardan kilo vermeye başladım çok mutluyum,,ekstra şeyler lazım motivasyon lazım,,napsam bilmiyorum,,lahanaya başlamak istiyorum bakalım,yarın alabilirsek yapcam...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 702162 bunlar gibimi

birde o var tabii :111::111::111: ama pastalar da var onlar nolcak
ay deli

hosgeldin hadi bakaliimm kac kilosun simdi cnim :26:

ahada gecekusu tugba da gelmis ay tugba geri geldigine hala inanamiyorum cok üzledim seni cok seslendim sesimi duymadin gel dedim tutaydim kollarimla dedim gidmeyeydin dedim ama duymadin

yoooooooookkkkkkkkk artııkkkk vayana katliamı yaptırtcan sen bize
gelin hepberaber yiyek :86:
kaan canim he ya oglis oglan kaan-mustafa iki ismi var kayinpederin yüzünü pek göremiyoruz o yüzden sade kaan diyoruz
aramiyorum hic umrumda degil
ya ya pek sevindim gelinkizin kuaför olduguna :89:
sen kimsin ben kimim burasi neresi

oyyyyyyyy yiriiimmm Eki Görüntüle 702163
ya ben kimim :111:
kiz öyle degil
baslangic kilo:
bu hafta:
hedef:
ilk bildirimler böyleydin herhalde
özeline atabiliyorsan at atamiyorsan basliga ababanin dikkatine yazarsan gözünden kacmaz sanirsam

ay tubaya yazdiklarina gülüyom deli yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…