gerci söylede bakiyorum durumabu olcak ne bekliyosun ki
olsun geldin yabugün hep girdim baktım ama bişey yazamadan çıktım durdum,,çocuklar bi rahat vermediler,hep bişey çıktı yazamadım bişeyy,,,bende tekrardan kilo vermeye başladım çok mutluyum,,ekstra şeyler lazım motivasyon lazım,,napsam bilmiyorum,,lahanaya başlamak istiyorum bakalım,yarın alabilirsek yapcam...
olmaz bananebize getir canım koca dilimi yalnız yeme hem hepimiz yemiş oluruz hem sende az yemiş olursun
bende plan yapiyorum citir olmak icin :89:ben yimem ben çıtır olcam siz dobiç kalcanız
ay deli
hosgeldinhadi bakaliimm kac kilosun simdi cnim :26:
kiz öyle degil
baslangic kilo:
bu hafta:
hedef:
ilk bildirimler böyleydin herhalde
özeline atabiliyorsan at atamiyorsan basliga ababanin dikkatine yazarsan gözünden kacmaz sanirsam
gerci söylede bakiyorum durumacuma günü sabahdan zaten bidlirimi yapmis olacam e oda bana ödül olacak pasta yani :101:
pazar günüde haftasonupazartesi geri düzeltirsem 17 si hangi güne geliyor artik bilmiyorum :111:
gerci söylede bakiyorum durumacuma günü sabahdan zaten bidlirimi yapmis olacam e oda bana ödül olacak pasta yani :101:
pazar günüde haftasonupazartesi geri düzeltirsem 17 si hangi güne geliyor artik bilmiyorum :111:
olsun geldin yakac kilosun tugbis
olmaz bananehem diyorum meyveli alsam az kalorili olur yada ispanak pastanin tarifini alayim halamdan hem ödem atarim belki :86:
bende plan yapiyorum citir olmak icin :89:
tesüf ederim :89:
ay tubaya yazdiklarina gülüyom deli yaaa
dur kiz gitmeHadi ya...
Aklımdaki soru işaretlerini çözecek bir cevap alamayınca ben de kendi çapımda bir denemede bulunayım demiştim.
Öyleyse haftaya cuma yazarım artık. Zaten o zamana kadar abababa'ya sormuş da olurum herhalde.
Teşekkürler cevap için. :)
---------
Ben pert kızlar. Artık yarın gelirim yine. İyi geceler sizlere...
hadi ya cok güzel haber sagol tatlim :86: onuda ödül olarak yerimçok şanslısın 17 de cumaöyle olabilür bak
suzi sence benim bugün yediklerimle kac öküz doyar :26:
yarın çalışmıyonuz heralde bayılmadınız daha ben izinliyim ama gözler kaymaya başladı yatayım ufaktan daha sevdiceğimle konuşcamhadi kızlar iyi geceler size sabaha kadar bişey götürmeyin
ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
nutella
cips
ciko
pilav
.
.
.
.
.
.
.
Eki Görüntüle 702176
iyi geceleerryarın çalışmıyonuz heralde bayılmadınız daha ben izinliyim ama gözler kaymaya başladı yatayım ufaktan daha sevdiceğimle konuşcamhadi kızlar iyi geceler size sabaha kadar bişey götürmeyin
bıtane mılföyden küçücük börek var benım hakkım ıkıtanecıktı bırını yemediim akşam şimdi o börek kalmış onu yesemmi bu saatte :26::26:
bıtane mılföyden küçücük börek var benım hakkım ıkıtanecıktı bırını yemediim akşam şimdi o börek kalmış onu yesemmi bu saatte :26::26:
sen bu hafta hem 6lilari kacirdin hem yiyon sana ödül yazak haftaya kadar cis yedigini duymiycam ona göre
eklentiyi acamiyorum
iyi geceleerr
aaaaaaaaa
yok yemesabaha saklar canin halen istiyorsa kahvalti da ye simdi bu saatde ne yersen yapisir kilo olur
tamam o zaman yersem sana söylemem
düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?