70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu olcak ne bekliyosun ki
gerci söylede bakiyorum duruma cuma günü sabahdan zaten bidlirimi yapmis olacam e oda bana ödül olacak pasta yani :101:
pazar günüde haftasonu pazartesi geri düzeltirsem 17 si hangi güne geliyor artik bilmiyorum :111:
olsun geldin ya kac kilosun tugbis
bize getir canım koca dilimi yalnız yeme hem hepimiz yemiş oluruz hem sende az yemiş olursun
olmaz banane hem diyorum meyveli alsam az kalorili olur yada ispanak pastanin tarifini alayim halamdan hem ödem atarim belki :86:
ben yimem ben çıtır olcam siz dobiç kalcanız
bende plan yapiyorum citir olmak icin :89:
ay deli

hosgeldin hadi bakaliimm kac kilosun simdi cnim :26:

tesüf ederim :89:

kiz öyle degil
baslangic kilo:
bu hafta:
hedef:
ilk bildirimler böyleydin herhalde
özeline atabiliyorsan at atamiyorsan basliga ababanin dikkatine yazarsan gözünden kacmaz sanirsam

Hadi ya...
Aklımdaki soru işaretlerini çözecek bir cevap alamayınca ben de kendi çapımda bir denemede bulunayım demiştim.
Öyleyse haftaya cuma yazarım artık. Zaten o zamana kadar abababa'ya sormuş da olurum herhalde.
Teşekkürler cevap için. :)

---------

Ben pert kızlar. Artık yarın gelirim yine. İyi geceler sizlere...

gerci söylede bakiyorum duruma cuma günü sabahdan zaten bidlirimi yapmis olacam e oda bana ödül olacak pasta yani :101:
pazar günüde haftasonu pazartesi geri düzeltirsem 17 si hangi güne geliyor artik bilmiyorum :111:

çok şanslısın 17 de cuma öyle olabilür bak

suzi sence benim bugün yediklerimle kac öküz doyar :26:

ay tubaya yazdiklarina gülüyom deli yaaa

dur kiz gitme bu hafta yapmazsan yani bu hafta yaparsan zaten liste alti oluyorsun haftaya listeye giriyorsun yap bence bildirimini

yarın çalışmıyonuz heralde bayılmadınız daha ben izinliyim ama gözler kaymaya başladı yatayım ufaktan daha sevdiceğimle konuşcam hadi kızlar iyi geceler size sabaha kadar bişey götürmeyin

yarın çalışmıyonuz heralde bayılmadınız daha ben izinliyim ama gözler kaymaya başladı yatayım ufaktan daha sevdiceğimle konuşcam hadi kızlar iyi geceler size sabaha kadar bişey götürmeyin

iyi geceler canim tatli rüyalar herkese rüyanda beni gör diyom sen beni görme acidim sana sevdicegini gör emi

bıtane mılföyden küçücük börek var benım hakkım ıkıtanecıktı bırını yemediim akşam şimdi o börek kalmış onu yesemmi bu saatte :26::26:

iyi geceleerr
bıtane mılföyden küçücük börek var benım hakkım ıkıtanecıktı bırını yemediim akşam şimdi o börek kalmış onu yesemmi bu saatte :26::26:

aaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…