yazik kiiz
yoksaa
aaa birde beni tehtit ediyon ben yaklasayim sana da gör zaten az kaldi 2-3 kilo fark var aramizda ben cok güzel zayifliycam :89: istedigimi giycem yeni ciciler alacam sen dobic kal ozaman
yokdaaa yemedim ama yicem sanki
yazik kiiz
yoksaa
ya ama yaa öküz kacmis icimee
yaw alıntı yapamıyorum
neyse şuan 64 kilo küsüratınıda saymıyım öyle işte,,ama 67 kiloyuda gördüm geçen ay,neyseki toparladım geç olmadan,dün 63.7yi gördüm ,benki 56 kiloyu görmüş biri olarak şuan 63e bile uçtum görüncee
napalım olcek gali böyle şeyler,,,
kız suzii naptın sen aynı bıraktığım yerde duyuyosun sen
iyi hadi verirsin yine canim sen azimlisinyaw alıntı yapamıyorum
neyse şuan 64 kilo küsüratınıda saymıyım öyle işte,,ama 67 kiloyuda gördüm geçen ay,neyseki toparladım geç olmadan,dün 63.7yi gördüm ,benki 56 kiloyu görmüş biri olarak şuan 63e bile uçtum görüncee
siz dobic kalin ozamanbenim bitane etegim var :103: siyah beyaz dislerime kadar cok güzel severek almisdim 1 kere giydim sadece 38 beden onu halen sakliyorum onu giycem üstüne güzel gömlek giycem salllana sallaaanna gezcem zayifladim diye hava atacam hergün oramdan buramdan yag cikiyor diye dert etmiycem gönül rahatliyla güzel güzel süslenip giyinecegim ohhhhh :115:
iyi hadi verirsin yine canim sen azimlisin
kizz salina salina yürürken dikkat etamca gelir yine arkana sendeee
insallahh suzimm insallahhhhhhhhhh
ay sjuzii zayiflamana insallah diyom kizz
amcanin önde sey et diye demiyom
uykum geldiiii :95::95::95:
kacayimm artik kizlar
öyle aslinda suzim haklisin ne olduysa bana bugündelüay ballim cidden rahatsiz oluyorum ben böyle kalmak istemiyorum deminkini size gaz vereyim diye söyledim ama öyle yapmayalim yemeyelim artik su bize kilo yapan seyleri kiz baksana onca sene yedikde noldu tadini biliyoruz zaten eksik kalsin onlarda
ne diycemdün markete gittim annemin arkadasi suzan sen zayifladinmi dedi dedim herhalde kadin benlen dalga geciyo bugün sabahda arka tarafda oturan isarkadasini gördüm göbek azalmis sen zayiflamissin dediler :26: kiz ben zayiflamadan zayifladin diyorlar ne is beni gaza mi getiriyorlar acaba ama birde 3-5 kilo zayiflasam ne diycekler acaba aman suzan dikkat et fazlada verme hastamisin derler herhalde
ozamanda sevincden saliveririm artik
aslinda benimde geldi deherzaman yakalayamiyorum sizi diye baya kaldim bende kacayim ufak ufak
öyle aslinda suzim haklisin ne olduysa bana bugün
ya suzi inanilir gibi degil ama ben birilerine söyledimmi hemen bozuluyor benim diyet :26:
kiz 1 2 kilo deme o a fark ediyor suzim
sendede fark ediliyordur
hadi yatak
yaw alıntı yapamıyorum
ben begenmeden cikmam kiz
ohh ohh hemde bu saatde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?