70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaw alıntı yapamıyorum

neyse şuan 64 kilo küsüratınıda saymıyım öyle işte,,ama 67 kiloyuda gördüm geçen ay,neyseki toparladım geç olmadan,dün 63.7yi gördüm ,benki 56 kiloyu görmüş biri olarak şuan 63e bile uçtum görüncee

napalım olcek gali böyle şeyler,,,

kız suzii naptın sen aynı bıraktığım yerde duyuyosun sen

yok daaa yemedim ama yicem sanki

yazik kiiz

yoksaa

ya ama yaa öküz kacmis icimee

siz dobic kalin ozaman benim bitane etegim var :103: siyah beyaz dislerime kadar cok güzel severek almisdim 1 kere giydim sadece 38 beden onu halen sakliyorum onu giycem üstüne güzel gömlek giycem salllana sallaaanna gezcem zayifladim diye hava atacam hergün oramdan buramdan yag cikiyor diye dert etmiycem gönül rahatliyla güzel güzel süslenip giyinecegim ohhhhh :115:

ana yakalandim :83: yok kiz 77 ye kadar cikmisdim bu iyi halim ama halen kelebegi yiyemedim yanarim yanarimda ona yanarim

iyi hadi verirsin yine canim sen azimlisin

kizz salina salina yürürken dikkat et amca gelir yine arkana sendeee
insallahh suzimm insallahhhhhhhhhh

iyi hadi verirsin yine canim sen azimlisin

kizz salina salina yürürken dikkat et amca gelir yine arkana sendeee
insallahh suzimm insallahhhhhhhhhh

delü ay ballim cidden rahatsiz oluyorum ben böyle kalmak istemiyorum deminkini size gaz vereyim diye söyledim ama öyle yapmayalim yemeyelim artik su bize kilo yapan seyleri kiz baksana onca sene yedikde noldu tadini biliyoruz zaten eksik kalsin onlarda
ne diycem dün markete gittim annemin arkadasi suzan sen zayifladinmi dedi dedim herhalde kadin benlen dalga geciyo bugün sabahda arka tarafda oturan isarkadasini gördüm göbek azalmis sen zayiflamissin dediler :26: kiz ben zayiflamadan zayifladin diyorlar ne is beni gaza mi getiriyorlar acaba ama birde 3-5 kilo zayiflasam ne diycekler acaba aman suzan dikkat et fazlada verme hastamisin derler herhalde

öyle aslinda suzim haklisin ne olduysa bana bugün
ya suzi inanilir gibi degil ama ben birilerine söyledimmi hemen bozuluyor benim diyet :26:
kiz 1 2 kilo deme o a fark ediyor suzim
sendede fark ediliyordur
ozamanda sevincden saliveririm artik

aslinda benimde geldi de herzaman yakalayamiyorum sizi diye baya kaldim bende kacayim ufak ufak

hadi yatak

öyle aslinda suzim haklisin ne olduysa bana bugün
ya suzi inanilir gibi degil ama ben birilerine söyledimmi hemen bozuluyor benim diyet :26:
kiz 1 2 kilo deme o a fark ediyor suzim
sendede fark ediliyordur

hadi yatak

kime söyledinki :26: söyleme bidaha ozaman aslinda hakket öyle oluyor verince bende bi havalara giriyorum 1 hafta yiycemi 1 güne sigdirabiliyorum
kiz balli seyine bak sana
iyigeceler tatlim

minede yazik gecmisle ugrasiyor hic düsünmüyonuz dimi sonradan gelenler nasil cikacak isin icinden diye tesüf ederim kizlar duyanda bende cene yok sancak
mine sen cikaman ben sana simdikden iyi geceler diyeyim tatlim oglan erken kalkar yatayim bende öptüm cok

Son düzenleme:
tugbis sende geziyon herhalde o topik benim bu topik benim sana da iyi geceler tatlim

iyi geceler kizlar :92::92::92:

Son düzenleme:
Slm kızlar,
Kilo veren herkese tekrardan tebrikler.
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim. Ababa listeyi yaptın mı bilmiyorum, yapmadıysan, nasıl istersen sana bırakıyorum, yaptıysan da eline sağlık canım. Kendinize iyi bakın kızlar. Bir süre gelmezsem merak etmeyin beni, sadece belki ara vermeliyim:26::26::26:

Kız Tubaaa ben seni çok merak ediyordum anacım, eşin ne yaptı, bana mesaj atar mısın canım? Şimdiye kadar neden hiç gelmedin, bir selam vermedin, en son bir sürü derdin vardı, öylece çektin gittin, çok merak ettim canım ya. Umarım herşeyi yoluna koymuşundur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…