70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın tatlı bayanlar nasılsınız
ben hala hastayım gece hiç uyuyamadım şimdide öyle burnum akıyo:2::2:

Günaydın çıtır hatunlar :112::112:

Ben yine cumartesi günü tam gün çalışmaktayım :84::84:

Gerçi evde oturmayı da sevmediğim için iyi de oluyor aslında ... Amaaan neyse

Siz nasılsınız bakiim :126:

Canım ara vermemelisin bence , en azından yazmasan bile aramızda ol bak ara verelenlerin sonradan adapte olması çok daha zor oluyor
Hem neyin var ablam böyle bir karar aldın :26:

Tuğbaaaaa hoşgeldin tilki seni

günaydın canlarım

bende uygun bulmuyorum antibiyotik kullanmayı pek fazla da o kötü olma durumuna göre ayarla artık canım :26:
sen kendini daha iyi bilirsin zaten :26:

kiz yok ben seni herhalinle seviyorum tatlim nickinde tatli sende

dün not almıştım zaten seni canım. ilk hafta bildirim yapıyorsun sonraki haftalarda listeye girebiliyorsun zaten.
normalde yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yaparlar. ben her perşembe bunları tekrar hatırlatıyorum merak etme.

bana da oluyor bazen uzak kalmak istiyorum da sen yine de gel oku bir şey yazmasan da olur
cumadan cumaya bildirimlere katılırsın olur mu ama çok uzaklaşma yine de..
ben senin bildirimini de ayarlıcam listeden uzak kalma iyi olmuyor o zaman..

bu ne yaaa bi sürü artı var ben bu listeyi yapmak istemiyorum :95::95::95::95::95:

günaydın tatlım kolay gelsın evde oturmaktan ıyıdır cnm düşünsene evde olsan onumu yesem bunumu yesem dıye dusunucem
Günaydın gurbetcim , geçmiş olsun bebeğim, rakı iç rakı
rakı kılo yaparmıkı
günaydın cnm
öyle cnm bugun bıraz burnum akmaya başladı geçmezse kullanırım 1 haftadan olmem heralde

3 MAYIS 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 10,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 1,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10,5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 11,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3,8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 8,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 76,3 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] +1,200 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +1,400 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu haftanın birincisi nzo'yu tebrik ediyoruz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız NorA_, tuhana_01 ve funda08 sizlere de hoşgeldiniz
bir yanlışlık yaptıysam kusuruma bakmayın
bu hafta listeyi hiç beğenmedim.
haftaya daha güzel bildirimler görmek ümidiyle
hoşçakalın

Canım ara vermemelisin bence , en azından yazmasan bile aramızda ol bak ara verelenlerin sonradan adapte olması çok daha zor oluyor
Hem neyin var ablam böyle bir karar aldın :26:
Nereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
İşten yoruldum 1.sebep 17 senedir çalışıyorum, bir tek pazar günümüz var, yılda sadece 10 gün izinimiz var, maaşlar düşük.
2-çocuklar yoruyor beni, 2 kardeş arasındaki çatışmalar, büyük kızımın sorumsuzluğu, ders çalışmaması, ufak kızın derslerini her gün benim yaptırmam,
eve git koştur yemek yap-bulaşık yıka-ders çalıştır-market gör-pazar gör-evin bütçesini ayarla, ödemeleri yap............
say say bitmez yoruldum artık, ha bu arada eşin ne yapıyor diceksiniz ki,
O sadece çalışıyor evet çalışıyor, her ne kadar maaşını tam olarak vermeseler de, full time işinin peşinde koşturmakta, çocuklar hasta olur ben götürürüm, toplantıları olur ben giderim, gerçekten ama gerçekten çok yorgunum, işten bile çıkmayı düşünüyorum ama eşim aldığı maaş sadece ve sadece 900 TL.
İşte bu kadar kızlar, açıkçası moralmen çöküntülerdeyim, yorgunum, bıkkınım............

milletin dediğine bakma sen diyetteyim de yeme bak diyetisyene gidiyosun yazık emeğine
öle valla çok utNIYORUM ya

dobiç mi
buarada senin kociş şişko olsun ama ben benmkini zayıflatmalıyım biaz şöyle bi 5kilo verse ama nerdee
hepsi bir değil demişsin ama türk kahvesi çok olmuş bence.
hiç denemedim canm
maçı izleyen herkes binpişman.
gıız çokmu misafir sewiyon sen.geliyimmii
günaydınlar bildirim yapıp kaçıyorum işe geç kalcam :)

başlangıç:82
geçen hafta:82
bu hafta:80,9
giden:1,100
toplamda giden:1,100
hedef:65

tebrikler cnm.
biri benimi çağırdı.(alanlarda kıskansın demişsin.)
çok pis kısaknıyom valla oldumu he
geçmiş olsun canm kaç yaşındaydı kızın
bağısaklar çok etkiler
canm ya üzme kendini bi çaresi bulunur elbet.ne zamandı senin düğün
selam kızlar
ben hedefi şaşırdım galiba
başlangıç kilosuna doğru gidiyorum

başlangıç: 65,5
geçen hafta: 64.6
bu hafta: 64.8
gelen: 200
toplamda giden: 900
hedef 58
bende yolu şaşırdığım için gel birlikte u dönüşü yapalım
günaydiiiiiiinn

hayirli cumalar

dün cozuttuummm :26:

sabahda tartilmadan tikindim Eki Görüntüle 701436

ve sonucc :18:

imm seyyyyy

nasil söylesemmm :26:

70.7 :26:
yorum yok----------
ucuz atlatmıssın ben kaçamadım +300 olarak döndü bana
tebrikler canm inş.
kaçan kovalanır durumu varmı sanki hani bana öle gb geldi.Allah sabır versin.
hoşgeldiiiin

geleni acil yollamamız lazım.
başlangıç:87
geçen hafta 63.60
bu hafta:65
gelen:1.400
hedef:55
bizim topik veren değil alanlar topiği olmuş
haftaya gözükmesin bu yediklerin
güzel olmuş canm örnek menü
Kilo Bildirimi

Başlangıç: 82.9
Geçen hafta: 67.3
bu hafta: 67.0
Giden: 300
Hedef: 65

Şu an 59'a oynuyorum ama

geçmiş olsunn canm ya tekrar.Allah şifa versin ateş çok fena
az önce merdivenden inerken popomun üstüne düştüm milletin içinde , converse kaydı
geçmiş olsun canm ya bişeyoldumu bi yerine nazarmı değdirdiler
hoşgeldiiiiiinn
tam olarak öle olmasada bende stresliyken bozuyorum diyetimi.bunabi dur demek lazım
geçmiş olsun tüm topik hasta yada bebişleri hasta şu ay güzel geçse artık

benmki dün gözüme baka karşım ageçip döner yedi geçen günde pizza yedi birsürü fırçaladım valla canm çekti çok ama yimedim yimEDİİİİİİİİİİİM

ellerine sağlık tatlım 1.mızı kutluyorum

cnm bence hemen pes etme bellıkı guçlu bır kadınsın öyle olmasa 17 sene calısıp 2 çocuk buyutemezdın hem sen gıdersen her sabah kım günaydın diyecek bıze

ne diceyeğimi bilemedim çok moralim bozuldu okuyunca..
bütün yükü senin kaldırman çok ağırmış cidden.
bunların arasında ben kendi yaptıklarımın lafını etmekten utandım resmen
Allah kolaylık versin canım zor bi durum.
Allah karşınıza hayırlı güzel kapılar açsın inşallah da rahata erin..

verelim bu böyle olmaz
18 kişinin 8'i artıda bu nasıl liste
verelim cnm mekkmı çekseler ama bızı kandırabılırler nası bı ceza verecezkı

saol cnm tesk

Betüşüm ellerin sağlık canım

Kızlar hakikaten bu ne yaa :120::120::120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…