günaydın tatlı bayanlar nasılsınız
ben hala hastayım gece hiç uyuyamadım şimdide öyle burnum akıyo:2::2:
Slm kızlar,
Kilo veren herkese tekrardan tebrikler.
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim. Ababa listeyi yaptın mı bilmiyorum, yapmadıysan, nasıl istersen sana bırakıyorum, yaptıysan da eline sağlık canım. Kendinize iyi bakın kızlar. Bir süre gelmezsem merak etmeyin beni, sadece belki ara vermeliyim:26::26::26:
yaw alıntı yapamıyorum
neyse şuan 64 kilo küsüratınıda saymıyım öyle işte,,ama 67 kiloyuda gördüm geçen ay,neyseki toparladım geç olmadan,dün 63.7yi gördüm ,benki 56 kiloyu görmüş biri olarak şuan 63e bile uçtum görüncee
napalım olcek gali böyle şeyler,,,
kız suzii naptın sen aynı bıraktığım yerde duyuyosun sen
cnm herzaman kullandığım bı antıbıyotık varda kullanmak ıstemıyom antıbıyotık bağımlısı olacam bu sene cok kullandım 1 hafta ıdare edıyım geçmezse alırım antıbıyotıgı gargarada varda bı ıse yaramıyo
dünle bugun boyleydım geçmezse alıyım barı doğal yoların tukendıgı yerde saolun doktor hanımcım
kiz yok ben seni herhalinle seviyorum tatlim nickinde tatli sende
Tabi bildiklerinizi söyleyin. :) Her şekilde eleştiriye açığım. Ama şartlar değişene kadar normal yemek şansım yok. O yüzden elimden geldiğince idare ediyorum menümü.
Her hafta birinci oluyor öyle mi?Vay vay vay. Vakti olduğunda sırlarını paylaşmasını rica ediyorum ondan, ya da bilen bir başkasında rica ediyorum. :)
Özel mesaj atıyoruz ona o zaman öyle mi?
abababa...
Duy sesimi!
79'dum bugün, listene not alman gerekiyorsa al. Ya da bu haftayı bir görelim haftaya al en iyisi...Yazacağımı düşünüyorum ama aylardır mesaj temposundan uzak kalınca sonra bir de üşeneceğim tutmasın. Gerçi üşenmeyi vereyim bir zahmet, yoksa yine 80'leri göreceğim. Sen yaz beni iyisi mi.
Slm kızlar,
Kilo veren herkese tekrardan tebrikler.
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim. Ababa listeyi yaptın mı bilmiyorum, yapmadıysan, nasıl istersen sana bırakıyorum, yaptıysan da eline sağlık canım. Kendinize iyi bakın kızlar. Bir süre gelmezsem merak etmeyin beni, sadece belki ara vermeliyim:26::26::26:
günaydın tatlım kolay gelsın evde oturmaktan ıyıdır cnm düşünsene evde olsan onumu yesem bunumu yesem dıye dusunucemGünaydın çıtır hatunlar :112::112:
Ben yine cumartesi günü tam gün çalışmaktayım :84::84:
Gerçi evde oturmayı da sevmediğim için iyi de oluyor aslında ... Amaaan neyse
Siz nasılsınız bakiim :126:
rakı kılo yaparmıkıGünaydın gurbetcim , geçmiş olsun bebeğim, rakı iç rakı
günaydın cnmgünaydın canlarım
bende uygun bulmuyorum antibiyotik kullanmayı pek fazla da o kötü olma durumuna göre ayarla artık canım :26:
sen kendini daha iyi bilirsin zaten :26:
dün not almıştım zaten seni canım. ilk hafta bildirim yapıyorsun sonraki haftalarda listeye girebiliyorsun zaten.
normalde yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yaparlar. ben her perşembe bunları tekrar hatırlatıyorum merak etme.
bana da oluyor bazen uzak kalmak istiyorum da sen yine de gel oku bir şey yazmasan da olur
cumadan cumaya bildirimlere katılırsın olur mu ama çok uzaklaşma yine de..
ben senin bildirimini de ayarlıcam listeden uzak kalma iyi olmuyor o zaman..
bu ne yaaa bi sürü artı var ben bu listeyi yapmak istemiyorum :95::95::95::95::95:
Nereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
Canım ara vermemelisin bence , en azından yazmasan bile aramızda ol bak ara verelenlerin sonradan adapte olması çok daha zor oluyor
Hem neyin var ablam böyle bir karar aldın :26:
kızlar cozuttu cnm bu hafta
ceza verelim onlara
öle valla çok utNIYORUM yamilletin dediğine bakma sen diyetteyim de yeme bak diyetisyene gidiyosun yazık emeğine
yetişemiyorum cidden artık buraya
yaşlılık zor iş vesselam
ay dün çok yoruldum piknikte.. geldim ölü gibi yatmışım sabaha kadar
bir buçuk saat aralıklarla tuvalete kalkmalarım dışında tabii
biraz fazla su içtim canırım yatmadan önce
o kadar yersem tabii bi an önce atmak için su da içerim
anlaşıldığı üzere biraz kaçırdım şekerler :26:
benden böyle işte..
ehliyet kursuna gitcem birazdan
bakalım neler varmış..
haftaya gitmem de bugün bi bakayım bakalım..
yarın bildirim günümüz malumunuz..
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:
bu şekilde bildirimleri yapalım lütfen
yeni gelenler dee
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde yazarlarsa çok memnun olurum
bir sonraki hafta kendilerini listede görebilirler o zaman
öpüldünüz şekerler ben kaçar
kendinize çooookk iyi bakın
akşam sakın kaçamak yapmayın
dobiç miay girse benimki 10kilo versin yeter gene göbekl, olsun ben kapı gibi adam seviyomele gelcek accık
kız sen nası mağazada çalışıyon insanın başını kaşıcak vakti olmuyo.bugun bende gittim görüşmeye olursa gircem hiç istemiyroum aslında
kız parmağımda yüzük var körmü.hatta eşim düğünde kuaförükendi ayarladı memnun kalmadım falan düzenli bi kuaförüm olsun istiyorum beyenirsem dedim acep onu yanlış mı anladı.of of bilmiyorum.gerizekalı ya her müşteriye böle telini yazıp veriosa
nolcak dobiç olup çıkcan
hepsi bir değil demişsin ama türk kahvesi çok olmuş bence.evettt öncelikle tartının yerini bulmuş bulunmaktayım ve 82 kiloymuşum tescillendi :)
vee menüm
sabah
1 dilim ekmek peynir salatalık biber
ara
9lu form çay 2 salatalık
öğlen
4 kaşık kabak kavurma 3 adet sarma yoğurt yarım dilim ekmek
ara
belli aralıklarla hepsi bir değil
soda-kellogs kraker 5-6 tane-türk kahvesi ufak lokma kek
akşam
4 kaşık kabak yoğurt yarım dilim ekmek
40 dk falan yürüdüm
biraz önce çeyrek muz
hiç denemedim canmBugün lahana aldım. Bir kaç parçaya ayırıp azıcık haşladım. Suyu ile yayla çorbası yapacağım (hazır çorba) sonra da içine haşlanmış lahanaları atıprondodan geçireceğim. Sabah kahvaltının ardından öğle ve akşam yemeklerinde çorbayı içmeyi planlıyorum. Daha önce deneyen oldu mu lahan çorbası olayını?
maçı izleyen herkes binpişman.
selam kızlar yazı stili değişmiş gene aktif değil
biraz iyi gibiyim
bir arkadaşımla yazıştım eskilerden rahatladım ona döküldüm biraz iyi geldi
suzim maça bende sinirlendim
fenerbahçe rezilce oynuyor
rezil etti türkiyeyi ya
bu nasıl bir maç
ankaragücü bile onlardan güzel oynar
valla şahsen ben bençikanın güzel oynadığını görüyorum
adamlar oynuyor bizimkiler kalede bekçilik edip genede gol yiyor
trendy gelmiş hoşgeldin cnım özlettin kendini nerlerdeydin böyle kaçakkkk
gıız çokmu misafir sewiyon sen.geliyimmiiselam kızlar
geçmişi bitiremedim yarım kaldı
okul yoğun oluyor sonrasındada evde geçiyor vakit
cumartesi kalabalık misafirim var
7-8 çeşit yapmayı planlıyorum
tarif aramakla meşgulüm yine
içim şişti valla
midem kazınıyor bide
regl oldum bugün
yarınki artıyı ona bağlayayım :18:
iyi geceler öpüldünüz
tebrikler cnm.günaydınlar bildirim yapıp kaçıyorum işe geç kalcam :)
başlangıç:82
geçen hafta:82
bu hafta:80,9
giden:1,100
toplamda giden:1,100
hedef:65
biri benimi çağırdı.(alanlarda kıskansın demişsin.)günaydın kızlar bildirimimi yapayım bende
bu hafta çok kaçırdım tabi karşılığınıda kepçeyle aldım
çok üzüldüm okaa uğraşmıştım 3 hafta 1500 kg vereyim diye
başlangıç 74
geçen hafta 63.6
bu hafta 64.7
gelen 1100kg
toplamda giden 9.3
bugünden itibaren cıs yapmadan haftayı tamamlıcam inşallah
tekrardan kilo veren arkadaşları tebrik ederim
alanlarda benim gibi verenleri kıskansınlar
geçmiş olsun canm kaç yaşındaydı kızınGÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
Selam kızlar 1 haftadır giremiyorum kızımın ön dişi çok kötü ateş ve huysuzluk yaptı çok şükür düzelmeye başladı umarım herkes iyidir
başlangıc:85
geçen hafta:75 kg
bu hafta:74.5 kg
gelen / giden:_ 500 grm
hedef:70
bağısaklar çok etkilerGünaydınnnn
Sabah tartıya çıktım gram gelen/giden yok,çok dikkat ettim halbuki,bağırsaklarım çalşmıyor ondan mı acaba :44: Form çayı bende mi alsam ?
Kilo veren arkadaşları kutluyorum,moralimi bozmak yok yola devam diyrum
canm ya üzme kendini bi çaresi bulunur elbet.ne zamandı senin düğüngunaydın kızlar
hıc ıyı degılım
bugun memlekete doncektım hatta suan yolda olacaktım ama malesf gıdemedım
dun gelınlk provasına gıttım gelınlıgı gıydım ustten yandakı etler fıskırdı
cok kotu bır goruntu var
nasıl moralım bozuldu
gelınlıkcı ıc camasryla denerız dedı
ama bugun gıtseydım gelınlıgı teslım almaya geldıgımde deneyecektık
yanı sansa bırakacaktım herseyı
bende gıtmedım bugun gıtcem yıne provaya
halletsın nasıl yapacaksa
ozel dıkım sonucta
dungece dunya kadar straplez gıyen gelınlere baktım kımsede oyle bır goruntu yok
cok sınırlerım bozuldu
bıde memlekete donus bıletımı kampanyalı almıstım
ıptalde ettıremıyorum gıttım bılet paramda
neyse ıns hallolurda gelınlık
bende yolu şaşırdığım için gel birlikte u dönüşü yapalımselam kızlar
ben hedefi şaşırdım galiba
başlangıç kilosuna doğru gidiyorum
başlangıç: 65,5
geçen hafta: 64.6
bu hafta: 64.8
gelen: 200
toplamda giden: 900
hedef 58
yorum yok----------günaydiiiiiiinn
hayirli cumalar
dün cozuttuummm :26:
sabahda tartilmadan tikindim Eki Görüntüle 701436
ve sonucc :18:
imm seyyyyy
nasil söylesemmm :26:
70.7 :26:
ucuz atlatmıssın ben kaçamadım +300 olarak döndü banagünaydin sekerler hayirli cumalar
keyfim yerinde arti ya sevinen ilk kisi benim herhalde
75lere kadar cikmisdim 3 gün sizin sözünüsü tuttum dikkat ettim cogu gitmis cok sükürhemen bildirimimi yapayim simdi size yetisemem sonra
bildirim:
baslangic kilom: 77.1
gecen hafta: 73.2
bu hafta:73.3
gelen: 100 gramm (oh be sadece 100 gramm cok korkmusdum)
toplam giden:3.8
hedef:55
tebrikler canm inş.günaydın kızlaaar
hayırlı cumalaarr
nasılsınız
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:8.5
tüm kilo veren leri tebrik ederim,veremeyenler hep beraber haftaya inş. vericez
kaçan kovalanır durumu varmı sanki hani bana öle gb geldi.Allah sabır versin.Günaydın kızlar öncelikle
1 haftadır çok çok dikkat etmeme rağmen tartı, önceki haftaların sonucunu da vurdu suratıma :26:
Sonuç : 83.9
Ama çok takmıyorum kafaya artık buradayım, 1 haftadır çok dikkatliyim ve böyle devam etmeye niyetliyim
Ama bugün moralim bozuk biraz, hakanın doğum günü çünkü
Mesaj atmak geliyor içimden ama , atsam ne olcak sanki o istedi böyle olmamızı
Kile verenleri tebrik ederim, nedense eskiler artılanıyor Allahtan yeni gelen hatunlar veriyorlar
hoşgeldiiiinMerhaba!
16 yıldır kilolarla mücadele vermeye çalışan 26 yaşında bir tombişcağızım. Daha önce cuma yarışmasına katılmıştım, aslında gayet de güzel gidiyordu. Ama takım bazı nedenlerden dolayı dağıldı ve ben de tam o sırada iş değişikliği yaptım. Yeni koşullar nedeniyle de çoook kilo aldım çoook...Hala çabalayıp duruyorum, bir verip bir alıyorum. Yarışma ortamına tekrar girmek istemedim, o yüzden uzun süre KK'den uzak kaldım. Ama baktım böyle olmayacak, ben de sizin aranıza mı katılsam acaba diyorum... :44: Ne dersiniz 70-79 aralığı sakinleri? Düzen nasıl işliyor, kural veya benzeri herhangi bilmem gereken bir şey var mı? En önemlisi de beni aranıza alır mısınız? Yardımınıza ihtiyacım var.
Birkaç saat nete giremeyeceğim ama girdiğimde ilk işim buraya bakmak olacak. N'olur şu garibi de sevindirin.
geleni acil yollamamız lazım.ayyy çok teşekkür ederim :)
Gelmişken kilo bildirimimide yapayımda dışlayın beni, hatta taşlayın..
başlangıç:80,5
geçen hafta:76,3
bu hafta:77,5
gelen:1,2 kg
hedef:65
Pazar günü tartıda çıkan +2 yapıştı üstüme gitmiyor
bizim topik veren değil alanlar topiği olmuşbaşlangıç:87
geçen hafta 63.60
bu hafta:65
gelen:1.400
hedef:55
haftaya gözükmesin bu yediklerinkilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69,1
bu hafta 69,1
gelen/ giden 0
top. giden 3,9
hedef 65
sabahları ve öğlenleri çok dikkat ettim suyumu içtim ondan sanırım artı deilim yoksa bi dünya cıs yedim
Menü mü de yazayım da kaçayım ben kızlar, işim gücüm birikti iyice
Sabah:
tam buğday ekmek (2 dlm) + beyaz peynir- salatalık = (sandviç)
Kahve
Ara:
Yok :26:
Öğlen:
Izgara tavuklu salata
Ara:
10 badem
Akşam:
Karnıbahar
Yoğurt
Toplamda 2 lt su - 1 saat yürüyüş
Kilo Bildirimi
Başlangıç: 82.9
Geçen hafta: 67.3
bu hafta: 67.0
Giden: 300
Hedef: 65
Şu an 59'a oynuyorum ama
geçmiş olsunn canm ya tekrar.Allah şifa versin ateş çok fenaSelamlar herkese..tum gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz Allah razı olsun...kuzumun kanında agir enfeksiyon cikti atesimiz 40,5 oldu havale geçirmek üzereyken hastaneye zor yetiştirdikiğne ile antibiyotik tedavisine basladik sükürler olsun ki bugun düştü atesimiz,allahım kimseye vermesin...ömrümüzden omur gitti..ben bildirimi yapayım.bu hafta nerdeyse hic bisey yemedim ben,yiyemedim yavrum ateşler icinde yanarken...
Başlangıç :82,7
Gecen hafta:73,2
Bu hafta:71,8
Hedef:65
Giden:1,4 kilo
Arkadaslar eger zahmet olmazsa benim bildirimimi iletirmisiniz abababaya...daha sik gelmek istiyorum buraya ama çocuklarla cok zor..tum kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum...hepimiz gonlumuzdeki kilolara gelelim insallah...hepinizi operim...
geçmiş olsun canm ya bişeyoldumu bi yerine nazarmı değdirdileraz önce merdivenden inerken popomun üstüne düştüm milletin içinde , converse kaydı
hoşgeldiiiiiinnmerhaba arkadaşlar, ben de bir müddettir diyet yapmaktayım.bu sayfayı aktif gördüm,sürekli yazı yazanlar var.bu çok moral verici,zaten ihtiyacım olan bu.o yüzden aranıza katıldım.ben 76 kiloyla başladım diyete öncesinde 83 tüm,şu anda 63,7 yim. haziranın ortasına kadar 60 olmak istiyorum son hedefim 53-55 arasında yaşamak.herkese iyi rejimler
tam olarak öle olmasada bende stresliyken bozuyorum diyetimi.bunabi dur demek lazımmutsuzken depresyondayken herşey daha bir zor oluyor.rejim yapmak da daha zor oluyor. benim de sürekli aile içi mutsuzluğum var. ama baktım beni kimse umursamıyor ,ben kendimi umursamaya karar verdim. kendimle çok barışık biri olmasam da kendime değer vermem gerektiğini farkettim.öyle başladım diyete. mutsuzluğun kölesi olmamaya çalışıyorum. aksi halde gece yemeleri bunalmaktan yemek derken kilolar birikiveriyor
geçmiş olsun tüm topik hasta yada bebişleri hasta şu ay güzel geçse artıkslm kızlar cok hastayım daha yenı yenı kendıme gelıyom gecmısede bakamadım kusura bakmayın artık
kılo bıldırımı
başlangıç 69
gecen hafta 66
bu hafta 65
gıden 1 kılo
toplam gıden 4 kılo
1. tel görüşmesi
kociş : akşama ne yiyelim?
bhr : sen atıştır ben yemiycem bu akşam yemek
kociş : ok.
1 saat sonra 2. tel görüşmesi
kociş : aşkım evde yoğurt yok gelirken aılrmısın ?
BHR :neden canım
kociş: mantı pişircem de
e bacılar ben ne edeyim şimdi bu adamı
ellerine sağlık tatlım 1.mızı kutluyorum3 MAYIS 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 10,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 1,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10,5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 11,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3,8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 8,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 76,3 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] +1,200 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +1,400 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi nzo'yu tebrik ediyoruz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız NorA_, tuhana_01 ve funda08 sizlere de hoşgeldiniz
bir yanlışlık yaptıysam kusuruma bakmayın
bu hafta listeyi hiç beğenmedim.
haftaya daha güzel bildirimler görmek ümidiyle
hoşçakalın
İşten yoruldum 1.sebep 17 senedir çalışıyorum, bir tek pazar günümüz var, yılda sadece 10 gün izinimiz var, maaşlar düşük.
2-çocuklar yoruyor beni, 2 kardeş arasındaki çatışmalar, büyük kızımın sorumsuzluğu, ders çalışmaması, ufak kızın derslerini her gün benim yaptırmam,
eve git koştur yemek yap-bulaşık yıka-ders çalıştır-market gör-pazar gör-evin bütçesini ayarla, ödemeleri yap............
say say bitmez yoruldum artık, ha bu arada eşin ne yapıyor diceksiniz ki,
O sadece çalışıyor evet çalışıyor, her ne kadar maaşını tam olarak vermeseler de, full time işinin peşinde koşturmakta, çocuklar hasta olur ben götürürüm, toplantıları olur ben giderim, gerçekten ama gerçekten çok yorgunum, işten bile çıkmayı düşünüyorum ama eşim aldığı maaş sadece ve sadece 900 TL.
İşte bu kadar kızlar, açıkçası moralmen çöküntülerdeyim, yorgunum, bıkkınım............
İşten yoruldum 1.sebep 17 senedir çalışıyorum, bir tek pazar günümüz var, yılda sadece 10 gün izinimiz var, maaşlar düşük.
2-çocuklar yoruyor beni, 2 kardeş arasındaki çatışmalar, büyük kızımın sorumsuzluğu, ders çalışmaması, ufak kızın derslerini her gün benim yaptırmam,
eve git koştur yemek yap-bulaşık yıka-ders çalıştır-market gör-pazar gör-evin bütçesini ayarla, ödemeleri yap............
say say bitmez yoruldum artık, ha bu arada eşin ne yapıyor diceksiniz ki,
O sadece çalışıyor evet çalışıyor, her ne kadar maaşını tam olarak vermeseler de, full time işinin peşinde koşturmakta, çocuklar hasta olur ben götürürüm, toplantıları olur ben giderim, gerçekten ama gerçekten çok yorgunum, işten bile çıkmayı düşünüyorum ama eşim aldığı maaş sadece ve sadece 900 TL.
İşte bu kadar kızlar, açıkçası moralmen çöküntülerdeyim, yorgunum, bıkkınım............
verelim cnm mekkmı çekseler ama bızı kandırabılırler nası bı ceza verecezkıverelim bu böyle olmaz
18 kişinin 8'i artıda bu nasıl liste
öle valla çok utNIYORUM ya
dobiç mi
buarada senin kociş şişko olsun ama ben benmkini zayıflatmalıyım biaz şöyle bi 5kilo verse ama nerdee
hepsi bir değil demişsin ama türk kahvesi çok olmuş bence.
hiç denemedim canm
maçı izleyen herkes binpişman.
gıız çokmu misafir sewiyon sen.geliyimmii
tebrikler cnm.
biri benimi çağırdı.(alanlarda kıskansın demişsin.)
çok pis kısaknıyom valla oldumu he
geçmiş olsun canm kaç yaşındaydı kızın
bağısaklar çok etkiler
canm ya üzme kendini bi çaresi bulunur elbet.ne zamandı senin düğün
bende yolu şaşırdığım için gel birlikte u dönüşü yapalım
yorum yok----------
ucuz atlatmıssın ben kaçamadım +300 olarak döndü bana
tebrikler canm inş.
kaçan kovalanır durumu varmı sanki hani bana öle gb geldi.Allah sabır versin.
hoşgeldiiiin
geleni acil yollamamız lazım.
bizim topik veren değil alanlar topiği olmuş
haftaya gözükmesin bu yediklerin
güzel olmuş canm örnek menü
geçmiş olsunn canm ya tekrar.Allah şifa versin ateş çok fena
geçmiş olsun canm ya bişeyoldumu bi yerine nazarmı değdirdiler
hoşgeldiiiiiinn
tam olarak öle olmasada bende stresliyken bozuyorum diyetimi.bunabi dur demek lazım
geçmiş olsun tüm topik hasta yada bebişleri hasta şu ay güzel geçse artık
benmki dün gözüme baka karşım ageçip döner yedi geçen günde pizza yedi birsürü fırçaladım valla canm çekti çok ama yimedim yimEDİİİİİİİİİİİM
3 MAYIS 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 10,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 1,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10,5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 11,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3,8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 8,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 76,3 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] +1,200 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +1,400 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi nzo'yu tebrik ediyoruz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız NorA_, tuhana_01 ve funda08 sizlere de hoşgeldiniz
bir yanlışlık yaptıysam kusuruma bakmayın
bu hafta listeyi hiç beğenmedim.
haftaya daha güzel bildirimler görmek ümidiyle
hoşçakalın
canım çok geçmiş olsun...günaydın tatlı bayanlar nasılsınız
ben hala hastayım gece hiç uyuyamadım şimdide öyle burnum akıyo:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?