Nereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
İşten yoruldum 1.sebep 17 senedir çalışıyorum, bir tek pazar günümüz var, yılda sadece 10 gün izinimiz var, maaşlar düşük.
2-çocuklar yoruyor beni, 2 kardeş arasındaki çatışmalar, büyük kızımın sorumsuzluğu, ders çalışmaması, ufak kızın derslerini her gün benim yaptırmam,
eve git koştur yemek yap-bulaşık yıka-ders çalıştır-market gör-pazar gör-evin bütçesini ayarla, ödemeleri yap............
say say bitmez yoruldum artık, ha bu arada eşin ne yapıyor diceksiniz ki,
O sadece çalışıyor evet çalışıyor, her ne kadar maaşını tam olarak vermeseler de, full time işinin peşinde koşturmakta, çocuklar hasta olur ben götürürüm, toplantıları olur ben giderim, gerçekten ama gerçekten çok yorgunum, işten bile çıkmayı düşünüyorum ama eşim aldığı maaş sadece ve sadece 900 TL.
İşte bu kadar kızlar, açıkçası moralmen çöküntülerdeyim, yorgunum, bıkkınım............
günaydın tatlım kolay gelsın evde oturmaktan ıyıdır cnm düşünsene evde olsan onumu yesem bunumu yesem dıye dusunucem
rakı kılo yaparmıkı
ya bızım almamız gayet normal cnmAynen evde sırf bişiler yiyorum varya ev hanımı falan olsam ben 1 ayda 100 kilo olurum herhalde
ben 63.7 yim bu bir haftada bakalım ben ne kadar kaybedicem 4 mayıs bugün 11 inde tekrar yazayım kaç olduğumu.ee nasılsınız kızlar.kilo almış gibi görünenler acaba adet döneminde miydiler??? cunku ben 1-2 kilo fazla cıkabiliyorum adet bitene kadar.
verelim cnm mekkmı çekseler ama bızı kandırabılırler nası bı ceza verecezkı
ben 63.7 yim bu bir haftada bakalım ben ne kadar kaybedicem 4 mayıs bugün 11 inde tekrar yazayım kaç olduğumu.ee nasılsınız kızlar.kilo almış gibi görünenler acaba adet döneminde miydiler??? cunku ben 1-2 kilo fazla cıkabiliyorum adet bitene kadar.
evde oturmak kesinlikle kilo aldırır çok sıkı şekilde kendine engel olmakla uğraşırsın tüm gün.dolabı boş tutarsın yemek yapmazsın. bu gibi önlemler alınabiliyor ama ben adet döneminde maalesef kaçırıyorum. şu an o dönemdeyim bitti sayılır son 3-4 gündür normalde yediğimin iki katı yedim. şimdilik sorun yok zaten az yiyordum .ama bugünden itibaren eskisi gibi normale dönmezsem yağ bağlarım yine. bir de acı yemek gerçekten kilo vermeye yardımcı mı? chili sos var beni onu seviyorum da.acı yemenin faydası var mı kilo vermeye?Aynen evde sırf bişiler yiyorum varya ev hanımı falan olsam ben 1 ayda 100 kilo olurum herhalde
ya bızım almamız gayet normal cnm
yok cnm onlar boğazlarını tutamadılar ondan aldılar sen onlara benzeme emı
ne güzel bende 63 olsam
dün not almıştım zaten seni canım. ilk hafta bildirim yapıyorsun sonraki haftalarda listeye girebiliyorsun zaten.
normalde yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yaparlar. ben her perşembe bunları tekrar hatırlatıyorum merak etme.
bu ne yaaa bi sürü artı var ben bu listeyi yapmak istemiyorum :95::95::95::95::95:
3 MAYIS 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 10,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 1,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10,5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 11,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3,8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 8,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 76,3 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] +1,200 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +1,400 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi nzo'yu tebrik ediyoruz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız NorA_, tuhana_01 ve funda08 sizlere de hoşgeldiniz
bir yanlışlık yaptıysam kusuruma bakmayın
bu hafta listeyi hiç beğenmedim.
haftaya daha güzel bildirimler görmek ümidiyle
hoşçakalın
Nereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
İşten yoruldum 1.sebep 17 senedir çalışıyorum, bir tek pazar günümüz var, yılda sadece 10 gün izinimiz var, maaşlar düşük.
2-çocuklar yoruyor beni, 2 kardeş arasındaki çatışmalar, büyük kızımın sorumsuzluğu, ders çalışmaması, ufak kızın derslerini her gün benim yaptırmam,
eve git koştur yemek yap-bulaşık yıka-ders çalıştır-market gör-pazar gör-evin bütçesini ayarla, ödemeleri yap............
O sadece çalışıyor evet çalışıyor, her ne kadar maaşını tam olarak vermeseler de, full time işinin peşinde koşturmakta, çocuklar hasta olur ben götürürüm, toplantıları olur ben giderim, gerçekten ama gerçekten çok yorgunum, işten bile çıkmayı düşünüyorum ama eşim aldığı maaş sadece ve sadece 900 TL.
İşte bu kadar kızlar, açıkçası moralmen çöküntülerdeyim, yorgunum, bıkkınım............
evde oturmak kesinlikle kilo aldırır çok sıkı şekilde kendine engel olmakla uğraşırsın tüm gün.dolabı boş tutarsın yemek yapmazsın. bu gibi önlemler alınabiliyor ama ben adet döneminde maalesef kaçırıyorum. şu an o dönemdeyim bitti sayılır son 3-4 gündür normalde yediğimin iki katı yedim. şimdilik sorun yok zaten az yiyordum .ama bugünden itibaren eskisi gibi normale dönmezsem yağ bağlarım yine. bir de acı yemek gerçekten kilo vermeye yardımcı mı? chili sos var beni onu seviyorum da.acı yemenin faydası var mı kilo vermeye?
Ayy canım benim yaa
Türk kadınlarının nerdeyse %70 i aynen bu durumda canım ya
Sen zorluklarını değil artılarını gör tatlım, en azından o kızları büyütebilecek kadar sağlığın yerinde
Büyük kızın derslerine asılmasını sağlaman lazım ama çok önemli, okulun rehberlik öğretmeniyle görüşebilirsin bence :26:
Zaman geçiyor ve kızlar büyüyor rahat nefes alacaksın birgün tatlım , hepimiz bi ton şeyin peşinden koşturuyoruz malesef
Bize böyle anlat dök içini tamam mı, gitme buralardan
Liste buymuş demekki...Çok güzelmiş. Çok emek veriyorsun gerçekten, teşekkür ederiz sana...
nzo'yu tebrik ederim ben de...
Rekabetin içine girmek için sabırsızlanyorum.Ama bu hafta uzun bir süreden sonra ilk ciddi rejimim olacağı için önümüzdeki cumaya oldukça iddialıyım ona göre.
mrb bayanlar benide aranıza alırmısınızz okudukça heyecanlanıp başlıyorum diyete ama açkalıp kilo veremeyince pes ediyorum çok sıkı olmamakla beraber iki haftadır yedikerimi kontrol etmeye çalışıyorum 76,3 ile başladım bugün 74 kiloyum ama görüntüde şişiyorum anlamadım ve kabızım bana yardım edin
canım çok geçmiş olsun kuzucuğuna sevindim ateşinin düşmesineCok saol canim bugun 37 yi gördük sukur sadece yiyip icmiyor..ama sukur ki atesimiz düşmeye basladi..
az önce merdivenden inerken popomun üstüne düştüm milletin içinde , converse kaydı
çok artı var bebeğim listedeselam canlarım
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum
burdan aldım bildirimleri..
pek üzdünüz beni neler olmuş böyle yaa
şok oldum artıları gördükçe
haftaya daha dikkatli olalım tamam mı
ben de salı-çarşamba cozutmuştum
ortalama 1 kilo daha veremememe maloldu bu bana
200 gram gitmiş.. yine iyi çünkü biraz fazla abarttım piknikte filan de
mine canım kursa gelmeyince müfettiş görürse sınava alınmayabiliyormuşsun :26:
yani bizim burda birine yapmışlar..
bende gidip 2 saat dinliyorum üff ama çok sıkıcı
suratsız duruyorum bi de orda sanki çok sert biriymişim gibi
suzim iyi uğraşmışsınız nikimle
değiştireyim bari bu nedir
nasıl değiştiriliyor ki :44:
bana bi nick bulun
bu arada bildirim yaparken kolay gelsin dileklerini ileten, selam yazan vs.. arkadaşlarım
teşekkür ediyorum
hepinize tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın
malum her mesaj arası 10 dakika zaman geçmesi gerekiyor ondan
yoksa saygısızlık etmek istemem
ay unuttuğum bişey var mı ki :44:
kursa gidicem ben geç kalmayayım..
hee bi de bildirimini daha yapmayan arkadaşlar var hadi bekliyorum gelsin bildirimler
fadime abla filan gelmemiş mesela :26:
yeni gelenler için kendimi de tanıtayım..
ben 22 yaşında bi üniversite öğrencisiyim
geçen seneden beri burdayım
11.9 kilo vermişim
çok memnunum şimdiki kilomdan
inşallah herkes en yakın zamanda istedikleri kiloya inerler..
öpüldünüz kızlar ben kaçar
uzun yazdım yine.
sonra görüşürüüüzzz
var bişey sende kuzumSelam canım,
Allah kolaylık versin sana, ben bugün biraz rahatsızım da o yüzden gelemedim, kasık ağrılarım vardı da, dün doktora gittim dahiliye, 3 tane ilaç verdi, diş ağrım var bir yandan, o nedenle yani gelemedim, +700 gr.dayım bu hafta, listeye de girmeyeceğim canım, şimdiden eline sağlık.
Tüm kızlara da,veremeyenler, verenlere de
Herkese iyi günler.
1. tel görüşmesi
kociş : akşama ne yiyelim?
bhr : sen atıştır ben yemiycem bu akşam yemek
kociş : ok.
1 saat sonra 2. tel görüşmesi
kociş : aşkım evde yoğurt yok gelirken aılrmısın ?
BHR :neden canım
kociş: mantı pişircem de
e bacılar ben ne edeyim şimdi bu adamı
tubiş geçen seneki gibi aç bırakma kendini canımbugün hep girdim baktım ama bişey yazamadan çıktım durdum,,çocuklar bi rahat vermediler,hep bişey çıktı yazamadım bişeyy,,,bende tekrardan kilo vermeye başladım çok mutluyum,,ekstra şeyler lazım motivasyon lazım,,napsam bilmiyorum,,lahanaya başlamak istiyorum bakalım,yarın alabilirsek yapcam...
,minede yazik gecmisle ugrasiyorhic düsünmüyonuz dimi sonradan gelenler nasil cikacak isin icinden diye tesüf ederim kizlar duyanda bende cene yok sancak
mine sen cikaman ben sana simdikden iyi geceler diyeyim tatlim oglan erken kalkar yatayim bende öptüm cok
Slm kızlar,
Kilo veren herkese tekrardan tebrikler.
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim. Ababa listeyi yaptın mı bilmiyorum, yapmadıysan, nasıl istersen sana bırakıyorum, yaptıysan da eline sağlık canım. Kendinize iyi bakın kızlar. Bir süre gelmezsem merak etmeyin beni, sadece belki ara vermeliyim:26::26::26:
günaydın canımGünaydın çıtır hatunlar :112::112:
Ben yine cumartesi günü tam gün çalışmaktayım :84::84:
Gerçi evde oturmayı da sevmediğim için iyi de oluyor aslında ... Amaaan neyse
Siz nasılsınız bakiim :126:
eline sağlık canım en kötü liste bu olsa gerek çoğumuz artıdayız3 MAYIS 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 10,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 1,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10,5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 11,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3,8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 8,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 76,3 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] +1,200 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +1,400 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız NorA_, tuhana_01 ve funda08 sizlere de hoşgeldiniz
hoşçakalın
kıyamam kuzuma canım ama suç sende her yükü tek başına taşıyacam diye omuzlanmışsın buNereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
verelim bu böyle olmaz
18 kişinin 8'i artıda bu nasıl liste
Haydi bakalım bende çok iddaalıyım, birinciliği hedefliyorum o derece
aay benim ders çalışmam lazım yaa oooooooffffffffffff :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
Uğrarım yine beybiler :126::126::126::126:
takitesin canm bakalım bida olcakmı cıss larhandee çok sevindim işine inş iyi olur
menüm
sabah
1 dilim ekmek peynir salatalık roka tere biber(yeşillik istediniz yediiimmm)
ara
9lu çay 2 salatalık
öğlen
yoğurt sarma bugün yedim çok bu hafta bidaha kaçamak yok
ara
soda sade nescafe
akşam
semizotu yemeği ekmek
dondurma
şimdide çay içiyorum
30 dk tempolu yürüyüş yaptım
bugün cıslı günama bu hafta bi daha yapmıcam öle şeler
bundan sonraki menülerin güzel olur inş.cANMBir menü de benden
Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
5 erik
5 çilek
Ara yok (dişçideydim)
Öğle
1 muz
1 paket diyet kraker
Ara
3 diyet bisküvi
Akşam
1 muz
1/2 paket diyet bisküvi
+30 dk eliptik bisiklet
Yarın daha iyi olur umarım, bugün pek imkanım yoktu. Bir de size ilk mesajı yazdığım zaman esti bu topiğe girmek, o yüzden dünden de hazırlıklı değildim.
bende menümü yazayim pek düzgün olmadi ama olsun yoksa haftasonuna girdim diye saliyorum
sabah: 2 dilim esmer ekmek 1 dilim kasar peynir 1 tane salatalik
ara: cilekli yogurt ,1 tane halley
öglen: patetes bezelye misir yogurt karisimi salata sonra 1 dilim ekmek 2 parmak kadarbeyaz peynir maydonoz domates
ara: 1 yenidünya
aksam: 3 köfte salata
biraz jellybon 5-6 tane
baska varmi diye düsünüyorum birdene varsa yemissim zaten :18:
kaçak var kaçak var:101: 1 catalcik varkiz nerden biliyon benimi gözetliyon
ballllllllı ya bende istiyorruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
nutella
cips
ciko
pilav
.
.
.
.
.
.
.
Eki Görüntüle 702178
inş.yememişsindirbıtane mılföyden küçücük börek var benım hakkım ıkıtanecıktı bırını yemediim akşam şimdi o börek kalmış onu yesemmi bu saatte :26::26:
kötü olmuş.iyi gelen bişi yokmu yapsangünaydın tatlı bayanlar nasılsınız
ben hala hastayım gece hiç uyuyamadım şimdide öyle burnum akıyo:2::2:
iyiyiz tatlım çıtır dedin daha iyi olduk.Günaydın çıtır hatunlar :112::112:
Ben yine cumartesi günü tam gün çalışmaktayım :84::84:
Gerçi evde oturmayı da sevmediğim için iyi de oluyor aslında ... Amaaan neyse
Siz nasılsınız bakiim :126:
bu ne yaaa bi sürü artı var ben bu listeyi yapmak istemiyorum :95::95::95::95::95:
ellerine sağlık canm.nzo tebrikler cnm.3 MAYIS 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[/TABLE]
hoşçakalın
tambi yarışma sayılmaz arada takılıyoruz birbirimize yada kendine eş seçip yarışan oluyor bazenmeraba arkadaşlar bu grupta bir çeşit yarışma mı oluyor tam olarak?
haklısın cam benm ne yazacağimi bilemedim.eşin saat kaçta geliyo işten enazından çcukların dersini o yaptırsa senin yükün biaz hafiflerdiNereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
mrb bayanlar benide aranıza alırmısınızz okudukça heyecanlanıp başlıyorum diyete ama açkalıp kilo veremeyince pes ediyorum çok sıkı olmamakla beraber iki haftadır yedikerimi kontrol etmeye çalışıyorum 76,3 ile başladım bugün 74 kiloyum ama görüntüde şişiyorum anlamadım ve kabızım bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?