70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy canım benim yaa
Türk kadınlarının nerdeyse %70 i aynen bu durumda canım ya
Sen zorluklarını değil artılarını gör tatlım, en azından o kızları büyütebilecek kadar sağlığın yerinde
Büyük kızın derslerine asılmasını sağlaman lazım ama çok önemli, okulun rehberlik öğretmeniyle görüşebilirsin bence :26:
Zaman geçiyor ve kızlar büyüyor rahat nefes alacaksın birgün tatlım , hepimiz bi ton şeyin peşinden koşturuyoruz malesef

Bize böyle anlat dök içini tamam mı, gitme buralardan

günaydın tatlım kolay gelsın evde oturmaktan ıyıdır cnm düşünsene evde olsan onumu yesem bunumu yesem dıye dusunucem

rakı kılo yaparmıkı

Aynen evde sırf bişiler yiyorum varya ev hanımı falan olsam ben 1 ayda 100 kilo olurum herhalde

ben 63.7 yim bu bir haftada bakalım ben ne kadar kaybedicem 4 mayıs bugün 11 inde tekrar yazayım kaç olduğumu.ee nasılsınız kızlar.kilo almış gibi görünenler acaba adet döneminde miydiler??? cunku ben 1-2 kilo fazla cıkabiliyorum adet bitene kadar.

Aynen evde sırf bişiler yiyorum varya ev hanımı falan olsam ben 1 ayda 100 kilo olurum herhalde
ya bızım almamız gayet normal cnm

yok cnm onlar boğazlarını tutamadılar ondan aldılar sen onlara benzeme emı
ne güzel bende 63 olsam

verelim cnm mekkmı çekseler ama bızı kandırabılırler nası bı ceza verecezkı

aman haftaya artı olmasınlar da daha da bişi istemem

yok onlarınki tamamen pis boğazlarından

evde oturmak kesinlikle kilo aldırır çok sıkı şekilde kendine engel olmakla uğraşırsın tüm gün.dolabı boş tutarsın yemek yapmazsın. bu gibi önlemler alınabiliyor ama ben adet döneminde maalesef kaçırıyorum. şu an o dönemdeyim bitti sayılır son 3-4 gündür normalde yediğimin iki katı yedim. şimdilik sorun yok zaten az yiyordum .ama bugünden itibaren eskisi gibi normale dönmezsem yağ bağlarım yine. bir de acı yemek gerçekten kilo vermeye yardımcı mı? chili sos var beni onu seviyorum da.acı yemenin faydası var mı kilo vermeye?

mrb bayanlar benide aranıza alırmısınızz okudukça heyecanlanıp başlıyorum diyete ama açkalıp kilo veremeyince pes ediyorum çok sıkı olmamakla beraber iki haftadır yedikerimi kontrol etmeye çalışıyorum 76,3 ile başladım bugün 74 kiloyum ama görüntüde şişiyorum anlamadım ve kabızım bana yardım edin

Günaydın çıtır adayları!

Çok kaynatmışsınız dün gece, cevap yazayım dedim ama hepsine yetişemeyeceğimi düşününce vazgeçtim.

Hmmmm.... Tamamdır, sağol.

bu ne yaaa bi sürü artı var ben bu listeyi yapmak istemiyorum :95::95::95::95::95:

Artılananlara

Liste buymuş demekki... Çok güzelmiş. Çok emek veriyorsun gerçekten, teşekkür ederiz sana...
nzo'yu tebrik ederim ben de...
Rekabetin içine girmek için sabırsızlanyorum. Ama bu hafta uzun bir süreden sonra ilk ciddi rejimim olacağı için önümüzdeki cumaya oldukça iddialıyım ona göre.

Ya işte ne yazık ki dünyamızın ve ülkemizin gerçeği bu, bu zamanın gerçeği... İşler uzun süreli çalışmaya dayanıyor ama ev ve çocuklar yine bizleri bekliyor. Ne desem bilemedim canım, denebilecek pek bir şey yok. Sana bol sabır ve güç diliyorum. Umarım koşullar daha iyiye doğru gider senin için...

Tatlım acı evet metaboliizmayı hızlandırıyor ama öyle sosla falan olmaz

Doğal acılar lazım pul biber falan, menülerine biraz acı katabilirsin

evet bence de içini dök burada içine atma.gerçekten çok yoğun bir hayatın var.çok zor koşulların var. Allah yardımcın olsun.bence de kızını rehberlik hocasıyla görüştür.ders çalışsın.ya da bir yeteneği varsa onun üzerine de gidebilirsiniz.

Haydi bakalım bende çok iddaalıyım, birinciliği hedefliyorum o derece

aay benim ders çalışmam lazım yaa oooooooffffffffffff :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

Uğrarım yine beybiler :126::126::126::126:

Aç kalmak yok.
Aç kalınca tabi insanın rejim yapası gelmez. Üstelik açlık metabolizmanı yavaşlatıyo, yani her aç kaldığın an artık daha zor kilo veren birine dönüşüyorsun. Doğal yiyecekleri ye, karbonhidratı abartma ve mutlaka bir şekilde spor yap. (yap ki yavaşlayan metabolizma hızlansın)

Neden kabızsın? : Aç kaldığın için. Bağırsaklarında yemek yok, lif yok. Doğal olarak çalışmıyor.

Sonuç olarak: Yavaş kilo vermek her zaman daha iyidir, zaten çok müthiş bir fazla kilon da yok. Azıcık sık dişini aç kalmadan sporla ver, böylece daha kalıcı olur.

harikasınız kızlar :)) ben de yarış moduna girdim sayenizde:) ne yapsam ne etsem acana 1 haftada 10 kilo versem birinci olsam :))) bu hafta 63.0 olmayı istiyorum.spor yapayım diyorum ama adet sonrası halsizlik var üstümde.şöyle sıkı bir vücudum olsa. göbeğimdeki çatlamış derim hariç her yerim gergin dururdu o kadar kilo versem

Cok saol canim bugun 37 yi gördük sukur sadece yiyip icmiyor..ama sukur ki atesimiz düşmeye basladi..
canım çok geçmiş olsun kuzucuğuna sevindim ateşinin düşmesine
az önce merdivenden inerken popomun üstüne düştüm milletin içinde , converse kaydı

çok artı var bebeğim listede

var bişey sende kuzum

tubiş geçen seneki gibi aç bırakma kendini canım
bak sağlığın için iyi değil

,

günaydın canım

eline sağlık canım en kötü liste bu olsa gerek çoğumuz artıdayız
sonu çekerim sandım ama benden çok varmış
kıyamam kuzuma canım ama suç sende her yükü tek başına taşıyacam diye omuzlanmışsın bu
çok yanlış gün gelir yorulur ve verimli olmamaya başlarsın
tamam çocuklarla ilgilenmen iyi ama sadece sen olamazsın
çocuklara en güzel eğitimi anne veiryor
ama eşininde sorumluluk alması lazım
sen ona çok rahatlık ve güven vermişsin sanırım
taş fırınlıkdan çıksın biraz oda sana yardımcı olsun
tavır almanın zamanı geldi geçiyor kuzum
sağlığınla oynama
kaç senedir çalışıyorum diyorsun kolay değil
herşeyi kaldıramazsın hepsini omuzlama bırak eşinde el atsın yarıya bölün
verelim bu böyle olmaz
18 kişinin 8'i artıda bu nasıl liste

Haydi bakalım bende çok iddaalıyım, birinciliği hedefliyorum o derece

Ben de öyle... Görüciiiz zafer kimin olacak.

aay benim ders çalışmam lazım yaa oooooooffffffffffff :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

Uğrarım yine beybiler :126::126::126::126:

İyi çalışmalar...

takitesin canm bakalım bida olcakmı cıss lar
bundan sonraki menülerin güzel olur inş.cANM

:101: 1 catalcik var kiz nerden biliyon benimi gözetliyon
kaçak var kaçak var
ama bi çatalcık
ayy korktum ben sizden benmde ne yidiğimi bilirmisiniz acep

ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
nutella
cips
ciko
pilav
.
.
.
.
.
.
.

Eki Görüntüle 702178
ballllllllı ya bende istiyorruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
waffle istiyom
baklava istiyom
föndü istiyom resmini gördümde
ımm bide peynrli istiym bizim oranın tatlısı

bıtane mılföyden küçücük börek var benım hakkım ıkıtanecıktı bırını yemediim akşam şimdi o börek kalmış onu yesemmi bu saatte :26::26:
inş.yememişsindiryedinmi kız

günaydın tatlı bayanlar nasılsınız
ben hala hastayım gece hiç uyuyamadım şimdide öyle burnum akıyo:2::2:
kötü olmuş.iyi gelen bişi yokmu yapsan
iyiyiz tatlım çıtır dedin daha iyi olduk.
bu ne yaaa bi sürü artı var ben bu listeyi yapmak istemiyorum :95::95::95::95::95:

ellerine sağlık canm.nzo tebrikler cnm.
veremeyenler üzülmeyin kurtulcaz bu yağlardan pes etmek yok
verenler çok pis kıskandım sizi yola devam
meraba arkadaşlar bu grupta bir çeşit yarışma mı oluyor tam olarak?
tambi yarışma sayılmaz arada takılıyoruz birbirimize yada kendine eş seçip yarışan oluyor bazen
haklısın cam benm ne yazacağimi bilemedim.eşin saat kaçta geliyo işten enazından çcukların dersini o yaptırsa senin yükün biaz hafiflerdi

hoşgeldin canm .burada istediğin kiloya ulaşısrsn inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…