harikasınız kızlar :)) ben de yarış moduna girdim sayenizde:) ne yapsam ne etsem acana 1 haftada 10 kilo versembirinci olsam :))) bu hafta 63.0 olmayı istiyorum.spor yapayım diyorum ama adet sonrası halsizlik var üstümde.şöyle sıkı bir vücudum olsa. göbeğimdeki çatlamış derim hariç her yerim gergin dururdu o kadar kilo versem
ne diceyeğimi bilemedim çok moralim bozuldu okuyunca..
bütün yükü senin kaldırman çok ağırmış cidden.
bunların arasında ben kendi yaptıklarımın lafını etmekten utandım resmen
Allah kolaylık versin canım zor bi durum.
Allah karşınıza hayırlı güzel kapılar açsın inşallah da rahata erin..
ellerine sağlık tatlım 1.mızı kutluyorum
cnm bence hemen pes etme bellıkı guçlu bır kadınsın öyle olmasa 17 sene calısıp 2 çocuk buyutemezdın hem sen gıdersen her sabah kım günaydın diyecek bıze
Ayy canım benim yaa
Türk kadınlarının nerdeyse %70 i aynen bu durumda canım ya
Sen zorluklarını değil artılarını gör tatlım, en azından o kızları büyütebilecek kadar sağlığın yerinde
Büyük kızın derslerine asılmasını sağlaman lazım ama çok önemli, okulun rehberlik öğretmeniyle görüşebilirsin bence :26:
Zaman geçiyor ve kızlar büyüyor rahat nefes alacaksın birgün tatlım , hepimiz bi ton şeyin peşinden koşturuyoruz malesef
Bize böyle anlat dök içini tamam mı, gitme buralardan
Günaydın çıtır adayları!
Ya işte ne yazık ki dünyamızın ve ülkemizin gerçeği bu, bu zamanın gerçeği... İşler uzun süreli çalışmaya dayanıyor ama ev ve çocuklar yine bizleri bekliyor.Ne desem bilemedim canım, denebilecek pek bir şey yok. Sana bol sabır ve güç diliyorum. Umarım koşullar daha iyiye doğru gider senin için...
Hepinize teşekkür ederim kızlar ama maalesef böyle işte. Eşim için de kaç kere denedim canım sorumluluk vermeyi ama karşında kısaca bir odun olunca, hiçbirşey çözüme ulaşmıyor. Dersini çalıştır dersin, çalışırsa kendine çalışcak der, hastaneye götür dersin işim çok izin alamam der, hep tek taraflı yani, öncelikle kendisi anlayışlı bir koca olmalı ki herşeyi kendi görsün yapsın ama yok ki, bencil, hep kendi rahatı çıkarı, ya öfff neyse boşverin kızlar, eşimden de dertliyim işte kısaca, içkisi kumarı yok, işte çalışıyor, beterin beteri var deyip sabrediyorsun, bir de gelen gideni aratır lafı vardırya, belki diyeceksiniz niye çekiyorsun katlanıyorsun, sırf çoğu zamanda sadece başımda koca olarak bulunsun diye sabrediyorum emin olun, yoksa koca moca umurumda bile değil yaniii.
kıyamam kuzuma canım ama suç sende her yükü tek başına taşıyacam diye omuzlanmışsın bu
çok yanlış gün gelir yorulur ve verimli olmamaya başlarsın
tamam çocuklarla ilgilenmen iyi ama sadece sen olamazsın
çocuklara en güzel eğitimi anne veiryor
ama eşininde sorumluluk alması lazım
sen ona çok rahatlık ve güven vermişsin sanırım
taş fırınlıkdan çıksın biraz oda sana yardımcı olsun
tavır almanın zamanı geldi geçiyor kuzum
sağlığınla oynama
kaç senedir çalışıyorum diyorsun kolay değil
herşeyi kaldıramazsın hepsini omuzlama bırak eşinde el atsın yarıya bölün
çok artı var bebeğim listede
eline sağlık canım en kötü liste bu olsa gerek çoğumuz artıdayız
sonu çekerim sandım ama benden çok varmış
Hepinize teşekkür ederim kızlar ama maalesef böyle işte. Eşim için de kaç kere denedim canım sorumluluk vermeyi ama karşında kısaca bir odun olunca, hiçbirşey çözüme ulaşmıyor. Dersini çalıştır dersin, çalışırsa kendine çalışcak der, hastaneye götür dersin işim çok izin alamam der, hep tek taraflı yani, öncelikle kendisi anlayışlı bir koca olmalı ki herşeyi kendi görsün yapsın ama yok ki, bencil, hep kendi rahatı çıkarı, ya öfff neyse boşverin kızlar, eşimden de dertliyim işte kısaca, içkisi kumarı yok, işte çalışıyor, beterin beteri var deyip sabrediyorsun, bir de gelen gideni aratır lafı vardırya, belki diyeceksiniz niye çekiyorsun katlanıyorsun, sırf çoğu zamanda sadece başımda koca olarak bulunsun diye sabrediyorum emin olun, yoksa koca moca umurumda bile değil yaniii.
aay benim ders çalışmam lazım yaa oooooooffffffffffff :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
Uğrarım yine beybiler :126::126::126::126:
Hangi avm canım?yetişiliyor bir şekilde dert etmeavm şartlarında ev hanımı yemek yapan bulucamı sanmıyorum.of of valla yük bindi şimdiden üstüme.
saol canım of valla şimdiden stres oldum biyandanda evde oturmak istemiom sıkılıyom nası yetişicem herşeye bilmiyorum
geçmiş olsun yavru bi düzelemedin gitti heekızlar cok hastayım ya :2::2::2: ölecem heralde
kocise yogurt dök ye bacim
:26::26: izmire bekleriz canım görmelisinMantı cısssss, yasak...
bende ilk başladığımda hergün muz yiyodum arkadaşlar saolsun soğuttular diyette önerilmez faydası yok kalorisi çok diye diyeBir menü de benden
Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
5 erik
5 çilek
Ara yok (dişçideydim)
Öğle
1 muz
1 paket diyet kraker
Ara
3 diyet bisküvi
Akşam
1 muz
1/2 paket diyet bisküvi
+30 dk eliptik bisiklet
Yarın daha iyi olur umarım, bugün pek imkanım yoktu. Bir de size ilk mesajı yazdığım zaman esti bu topiğe girmek, o yüzden dünden de hazırlıklı değildim.
sendende bi çekirdek bide pasta eksik olmuyo suzzim:101: 1 catalcik varkiz nerden biliyon benimi gözetliyon
oooohhh maşallah
ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
nutella
cips
ciko
pilav
.
.
.
.
.
.
.
Eki Görüntüle 702178
gitmee bi yereeeSlm kızlar,
Kilo veren herkese tekrardan tebrikler.
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim. Ababa listeyi yaptın mı bilmiyorum, yapmadıysan, nasıl istersen sana bırakıyorum, yaptıysan da eline sağlık canım. Kendinize iyi bakın kızlar. Bir süre gelmezsem merak etmeyin beni, sadece belki ara vermeliyim:26::26::26:
bu ne yaaa bi sürü artı var ben bu listeyi yapmak istemiyorum :95::95::95::95::95:
eşin kesinlikle yükünü biraz hafiftletmeli ev işlerinde market alışverişlerinde yardımcı olması lazım hiç olmazsa... sen böyle anlatıyosunya ben 10 sene sonraki halimi canlandırdım gözümdeNereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
İşten yoruldum 1.sebep 17 senedir çalışıyorum, bir tek pazar günümüz var, yılda sadece 10 gün izinimiz var, maaşlar düşük.
2-çocuklar yoruyor beni, 2 kardeş arasındaki çatışmalar, büyük kızımın sorumsuzluğu, ders çalışmaması, ufak kızın derslerini her gün benim yaptırmam,
eve git koştur yemek yap-bulaşık yıka-ders çalıştır-market gör-pazar gör-evin bütçesini ayarla, ödemeleri yap............
say say bitmez yoruldum artık, ha bu arada eşin ne yapıyor diceksiniz ki,
O sadece çalışıyor evet çalışıyor, her ne kadar maaşını tam olarak vermeseler de, full time işinin peşinde koşturmakta, çocuklar hasta olur ben götürürüm, toplantıları olur ben giderim, gerçekten ama gerçekten çok yorgunum, işten bile çıkmayı düşünüyorum ama eşim aldığı maaş sadece ve sadece 900 TL.
İşte bu kadar kızlar, açıkçası moralmen çöküntülerdeyim, yorgunum, bıkkınım............
meraba arkadaşlar bu grupta bir çeşit yarışma mı oluyor tam olarak?
plates yapmak bana zor geliyor çünkü çok yavaş,yerde uzun süre uzanman gerekiyor ben yapamıyorum. ama eliptik çeviriyorum bazen. cildim yırtık olduğu için son 10 kilomu daha verip son halini öyle görebilicem canım.yırtıktan dolayı tam bir sıkılaşma olmaz gibiYok öyle bir haftada 10 kilo.
Pilates yapıyor musun? O güzel sıkılaştırıyor. Belirgin bir sarkma yoksa dipdiri yapar karnını.
seni çok iyi anlıyorum canım. ne ve kim için yaşıyoruz belli değilHepinize teşekkür ederim kızlar ama maalesef böyle işte. Eşim için de kaç kere denedim canım sorumluluk vermeyi ama karşında kısaca bir odun olunca, hiçbirşey çözüme ulaşmıyor. Dersini çalıştır dersin, çalışırsa kendine çalışcak der, hastaneye götür dersin işim çok izin alamam der, hep tek taraflı yani, öncelikle kendisi anlayışlı bir koca olmalı ki herşeyi kendi görsün yapsın ama yok ki, bencil, hep kendi rahatı çıkarı, ya öfff neyse boşverin kızlar, eşimden de dertliyim işte kısaca, içkisi kumarı yok, işte çalışıyor, beterin beteri var deyip sabrediyorsun, bir de gelen gideni aratır lafı vardırya, belki diyeceksiniz niye çekiyorsun katlanıyorsun, sırf çoğu zamanda sadece başımda koca olarak bulunsun diye sabrediyorum emin olun, yoksa koca moca umurumda bile değil yaniii.
Kızlar... Şimdi yeni gelenler de dahil 20'nin üzerinde bir nüfus var ya burda... Başlarda birinizi bir başkasıyla karıştırdığımda, ya da 3 kere "sen nerde oturuyordun ya?" falan dediğimde kızmayın bana olur mu? :26:
Mesajı yazmadan önce 20 kişi olduğunu bilseydim kesin gözümün korkusundan cayardım.Ama alışacağız artık.
allah zihin açıklığı versinsınavım var çalışmam lazım öptüm şekerler
ara verdikçe gelirim.. ya da tam tersi ara verdikçe ders çalışırım öyle bişiler işte
plates yapmak bana zor geliyor çünkü çok yavaş,yerde uzun süre uzanman gerekiyor ben yapamıyorum. ama eliptik çeviriyorum bazen. cildim yırtık olduğu için son 10 kilomu daha verip son halini öyle görebilicem canım.yırtıktan dolayı tam bir sıkılaşma olmaz gibi((
plates yapmak bana zor geliyor çünkü çok yavaş,yerde uzun süre uzanman gerekiyor ben yapamıyorum. ama eliptik çeviriyorum bazen. cildim yırtık olduğu için son 10 kilomu daha verip son halini öyle görebilicem canım.yırtıktan dolayı tam bir sıkılaşma olmaz gibi((
kızlar dün komsudaydım mecbur onları yedim başka bişeyde yemedim gece
ama kocam olacak h...d....k
ben araçta oturdum o karşımda döner aldı yedi siir oldum bide oğluşa getrdi yedirdim kalnınıda yedi.çok açtım ama ya birsürü saydım azdaaa dövcektim onuya
sabah nasıl oldu bilmiyrum başardım başardım
kızlar ben kaçıyorum ara saatim geldi
7otlu çayımı gidip içemhadi sizde bi çay yapın bakiyım birlikteiçelim
çatlak kız o çatlak yırtık deil
Sağolasın canım, en iyi fikir aslında bu şekilde kaldıramıyorum, ya işten çıkacağım, ya da biraz sen ilgileneceksin demek, başka yolu yok, market görmek falan zoruma gitmiyori, seviyorum da yani, ama tek ufaklığa ders çalıştırsa o bile yeter, bakalım yapacağız bişeyler, herşeyi yüklendikçe aynen dediğiniz gibi oluyor işte, bir yere kadar birikiyor birikiyor patlıyorsun, Rabbim hepimiz için de hayırlısını versin.selam kızlar nasılsınız
bu hafta çok artıdayız topikçene
bu nekadar boğaz böyle kendimden utandım
düğün için okadar uğraştım 1.5 kiloyu 3 haftada zor verdim
5 güne geri aldım
bukadar kolaymı emeklerimiz hep yiyoruz nefsimize artık hakim olalım
dikkat edelm bu haftadan itibaren
fadimecim dueum ne biliyormusun aslında
aynı şartlarda olmamanız ve senin çok büyük sorumluluklar taşıman
aslında biraz yoruldum diyip sadece çocuklarınla ilgilenip
diğer kalanları biraz ötelemen en azından eşinin sorumluluk almasına kadar
bırak biraz oluruna eşinle güzelce bir konuşun ona derdini anlatmaya çalış
oda okadar odun değildir ki anlayacaktır seni sonuçda 2 evladının babası
çok yorulduğunu bir kadın olarak kaldıramadığını anlat
işte ne bileyim sen kocanın nabzını bilirsin
en azından birbirinizi anlamıyorsanız bir müddet zaman verin kendinize hatalarını
anlamaya çalışsın belki yola gelir ama tabi bazen şartlarda
onun yapabileceği gibi olmayabilir
ama en azından akşam işden geldiğinde yada yoğun olmadığı günlerde
seni dinlendirebilir ne bileyim canım burdan
belki bize söylemesi kolay geliyordur ama onu yola getircek olan yine sensin sen güçlü bir kadınsın
2 evladının geleceği için eşinle güzelce konuşup durumlarını paylaşın derim
kuzum fazla dik durma en azında ona belli etmeki oda sadece senin kaldıramadığını anlasınSağolasın canım, en iyi fikir aslında bu şekilde kaldıramıyorum, ya işten çıkacağım, ya da biraz sen ilgileneceksin demek, başka yolu yok, market görmek falan zoruma gitmiyori, seviyorum da yani, ama tek ufaklığa ders çalıştırsa o bile yeter, bakalım yapacağız bişeyler, herşeyi yüklendikçe aynen dediğiniz gibi oluyor işte, bir yere kadar birikiyor birikiyor patlıyorsun, Rabbim hepimiz için de hayırlısını versin.
kaçağım kuçağım sen nerlerdesinslm kizlar bengeldim
hastalara sifa dertlilere derman sismanlara bol kilo vermelerini diliyorum
agostosta dugunumuz var ve ben kilolardan kurtulmaliyim sizsiz olmuyor kilom 77.4 hic dikat etmedim bugunden itibaren sizleerle devam edecem
sabah 45 dakika tempolu yuruyus yaptim bir kac dilim domates salatalik iki uc lokma ekmek yumurta yedim spordan onceydi bir ssaate kadar asil kavaltimi yaparim aksamda belirsiz oglenden sonra oglumla gezeriz oda yuruyus olur
Aç kalmak yok.
Aç kalınca tabi insanın rejim yapası gelmez. Üstelik açlık metabolizmanı yavaşlatıyo, yani her aç kaldığın an artık daha zor kilo veren birine dönüşüyorsun. Doğal yiyecekleri ye, karbonhidratı abartma ve mutlaka bir şekilde spor yap. (yap ki yavaşlayan metabolizma hızlansın)
Neden kabızsın? : Aç kaldığın için.Bağırsaklarında yemek yok, lif yok. Doğal olarak çalışmıyor.
Sonuç olarak: Yavaş kilo vermek her zaman daha iyidir, zaten çok müthiş bir fazla kilon da yok. Azıcık sık dişini aç kalmadan sporla ver, böylece daha kalıcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?