70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok öyle bir haftada 10 kilo.
Pilates yapıyor musun? O güzel sıkılaştırıyor. Belirgin bir sarkma yoksa dipdiri yapar karnını.

Hepinize teşekkür ederim kızlar ama maalesef böyle işte. Eşim için de kaç kere denedim canım sorumluluk vermeyi ama karşında kısaca bir odun olunca, hiçbirşey çözüme ulaşmıyor. Dersini çalıştır dersin, çalışırsa kendine çalışcak der, hastaneye götür dersin işim çok izin alamam der, hep tek taraflı yani, öncelikle kendisi anlayışlı bir koca olmalı ki herşeyi kendi görsün yapsın ama yok ki, bencil, hep kendi rahatı çıkarı, ya öfff neyse boşverin kızlar, eşimden de dertliyim işte kısaca, içkisi kumarı yok, işte çalışıyor, beterin beteri var deyip sabrediyorsun, bir de gelen gideni aratır lafı vardırya, belki diyeceksiniz niye çekiyorsun katlanıyorsun, sırf çoğu zamanda sadece başımda koca olarak bulunsun diye sabrediyorum emin olun, yoksa koca moca umurumda bile değil yaniii.

çok artı var bebeğim listede

eline sağlık canım en kötü liste bu olsa gerek çoğumuz artıdayız
sonu çekerim sandım ama benden çok varmış

utan utan
bu hafta herkesi azarla döv saçını çek bişiler yap olur mu haftaya böyle olmayalım

aay benim ders çalışmam lazım yaa oooooooffffffffffff :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

Uğrarım yine beybiler :126::126::126::126:

ah şu kocalar hangisi odun değilki.......
zamanla düzelmesini beklemekle geçiyor kadınların ömrü....
üzüldüm canm benm takma kafana bu yazdıkların gösteriyorki güçlü bi kadınsın
seninde değin sebepten dollayı sabretmen güzel bişey inş. zamanla eşin düzelir.ben çok bekledim inş.sen beklemezsin

Hangi avm canım?yetişiliyor bir şekilde dert etme
kızlar cok hastayım ya :2::2::2: ölecem heralde
geçmiş olsun yavru bi düzelemedin gitti hee
kocise yogurt dök ye bacim
ben mantıyı yedim

Mantı cısssss, yasak...
:26::26: izmire bekleriz canım görmelisin
bende ilk başladığımda hergün muz yiyodum arkadaşlar saolsun soğuttular diyette önerilmez faydası yok kalorisi çok diye diye
sende yeme elma ye meyve olarak bide o büsküviler yerine domates salatakık 1-2 dilim tahıl ekm. yesen daha az kalori alırsın cnm
:101: 1 catalcik var kiz nerden biliyon benimi gözetliyon
sendende bi çekirdek bide pasta eksik olmuyo suzzim

ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
ekmek
nutella
cips
ciko
pilav
.
.
.
.
.
.
.

Eki Görüntüle 702178
oooohhh maşallah
gitmee bi yereee
bu ne yaaa bi sürü artı var ben bu listeyi yapmak istemiyorum :95::95::95::95::95:
haklısın kuzucum utanç listesi diye yayınlasaydın keşke
eşin kesinlikle yükünü biraz hafiftletmeli ev işlerinde market alışverişlerinde yardımcı olması lazım hiç olmazsa... sen böyle anlatıyosunya ben 10 sene sonraki halimi canlandırdım gözümde ama eşim yardımcı olur kesin öylesi bile zor..

meraba arkadaşlar bu grupta bir çeşit yarışma mı oluyor tam olarak?

evet kilo alma yarışması oldu geçen hafta
bu haftada verme yarışması olcak inşallah
şaka bir yana her hafta kim ne almış kim ne vermiş kim olduğu yerde saymış herkes bildirim yapıyo ak .... kara .... meydana çıkıyo arkadaşım

sınavım var çalışmam lazım öptüm şekerler

ara verdikçe gelirim.. ya da tam tersi ara verdikçe ders çalışırım öyle bişiler işte

Yok öyle bir haftada 10 kilo.
Pilates yapıyor musun? O güzel sıkılaştırıyor. Belirgin bir sarkma yoksa dipdiri yapar karnını.
plates yapmak bana zor geliyor çünkü çok yavaş,yerde uzun süre uzanman gerekiyor ben yapamıyorum. ama eliptik çeviriyorum bazen. cildim yırtık olduğu için son 10 kilomu daha verip son halini öyle görebilicem canım.yırtıktan dolayı tam bir sıkılaşma olmaz gibi((

kahvaltı 11:00
2dilim çavdar ekm.
2dilim peynir
acı biber salçası
domates salatalık
ayran

ara
şekersiz nescafe

öğlen 14:00
acı biber salçası
1kase yoğurt
yarım kase yağsız salata
2dilim çavdar

ara
-

akşam 19:00
4yaprak sarma
2mercimek köfte
nane

ara
---

toplam su 7 bardak malesef

selam kızlar nasılsınız
bu hafta çok artıdayız topikçene
bu nekadar boğaz böyle kendimden utandım
düğün için okadar uğraştım 1.5 kiloyu 3 haftada zor verdim
5 güne geri aldım
bukadar kolaymı emeklerimiz hep yiyoruz nefsimize artık hakim olalım
dikkat edelm bu haftadan itibaren
fadimecim dueum ne biliyormusun aslında
aynı şartlarda olmamanız ve senin çok büyük sorumluluklar taşıman
aslında biraz yoruldum diyip sadece çocuklarınla ilgilenip
diğer kalanları biraz ötelemen en azından eşinin sorumluluk almasına kadar
bırak biraz oluruna eşinle güzelce bir konuşun ona derdini anlatmaya çalış
oda okadar odun değildir ki anlayacaktır seni sonuçda 2 evladının babası
çok yorulduğunu bir kadın olarak kaldıramadığını anlat
işte ne bileyim sen kocanın nabzını bilirsin
en azından birbirinizi anlamıyorsanız bir müddet zaman verin kendinize hatalarını
anlamaya çalışsın belki yola gelir ama tabi bazen şartlarda
onun yapabileceği gibi olmayabilir
ama en azından akşam işden geldiğinde yada yoğun olmadığı günlerde
seni dinlendirebilir ne bileyim canım burdan
belki bize söylemesi kolay geliyordur ama onu yola getircek olan yine sensin sen güçlü bir kadınsın
2 evladının geleceği için eşinle güzelce konuşup durumlarını paylaşın derim

seni çok iyi anlıyorum canım. ne ve kim için yaşıyoruz belli değil

Kızlar... Şimdi yeni gelenler de dahil 20'nin üzerinde bir nüfus var ya burda... Başlarda birinizi bir başkasıyla karıştırdığımda, ya da 3 kere "sen nerde oturuyordun ya?" falan dediğimde kızmayın bana olur mu? :26:

Mesajı yazmadan önce 20 kişi olduğunu bilseydim kesin gözümün korkusundan cayardım. Ama alışacağız artık.

kızlar dün komsudaydım mecbur onları yedim başka bişeyde yemedim gece
ama kocam olacak h...d....k
ben araçta oturdum o karşımda döner aldı yedi siir oldum bide oğluşa getrdi yedirdim kalnınıda yedi.çok açtım ama ya birsürü saydım azdaaa dövcektim onuya
sabah nasıl oldu bilmiyrum başardım başardım

aynen ya benmde tek korkum isimleri karıştırmaksorduğumu bidaha sormak

kızlar ben kaçıyorum ara saatim geldi
7otlu çayımı gidip içemhadi sizde bi çay yapın bakiyım birlikteiçelim

sınavım var çalışmam lazım öptüm şekerler

ara verdikçe gelirim.. ya da tam tersi ara verdikçe ders çalışırım öyle bişiler işte
allah zihin açıklığı versin

çatlak kız o çatlak yırtık deil

Bu sitede meşhur bir kahve-limon vardı bir zamanlar, çatlaklar için... Topik hala aktif midir bilmiyorum. Ben onu deneyip faydasını görenlerdenim, sadece 1 ayda yarıyarıya fark etmişti çatlaklarım. Sen de bir dene istersen, daha önce denemediysen tabi... Bir de çatlaklar sıkılaşmaya engel değildir aslında, bunu unutmayın.

:S :S :S

Rejim yapana kendinden başka kimseden hayır yok. Benimkide dün karşımda hamburger yemeye çalışıyordu. Üstelik buraya katıldığımı da biliyor. En iyisini yapmışsın dayanmakla, yoksa bugün boşuna vicdan azabı çekecektin.

Kimseyi etrafımızda yedirmemek lazım aslında ama aile ortamında bir sofraya oturulduğu zaman biraz daha zor olur bu. Ama başarmak için kendimize hakim olmak zorundayız. Yemeklerden emir almayı bırakmalıyız artık. Asıl irade bizde.

kızlar ben kaçıyorum ara saatim geldi
7otlu çayımı gidip içemhadi sizde bi çay yapın bakiyım birlikteiçelim

Ben günün 2. yeşilçayını hazırladım kendime.
Kalanlarda ne var ne yok bakayım? :)

çatlak kız o çatlak yırtık deil

Sinir bozukluğundan abartıyor muyuz bazen ne?

Sağolasın canım, en iyi fikir aslında bu şekilde kaldıramıyorum, ya işten çıkacağım, ya da biraz sen ilgileneceksin demek, başka yolu yok, market görmek falan zoruma gitmiyori, seviyorum da yani, ama tek ufaklığa ders çalıştırsa o bile yeter, bakalım yapacağız bişeyler, herşeyi yüklendikçe aynen dediğiniz gibi oluyor işte, bir yere kadar birikiyor birikiyor patlıyorsun, Rabbim hepimiz için de hayırlısını versin.

slm kizlar bengeldim
hastalara sifa dertlilere derman sismanlara bol kilo vermelerini diliyorum
agostosta dugunumuz var ve ben kilolardan kurtulmaliyim sizsiz olmuyor kilom 77.4 hic dikat etmedim bugunden itibaren sizleerle devam edecem
sabah 45 dakika tempolu yuruyus yaptim bir kac dilim domates salatalik iki uc lokma ekmek yumurta yedim spordan onceydi bir ssaate kadar asil kavaltimi yaparim aksamda belirsiz oglenden sonra oglumla gezeriz oda yuruyus olur

kuzum fazla dik durma en azında ona belli etmeki oda sadece senin kaldıramadığını anlasın
biraz kadınlık numaralarını kullanacaksın ders vakti oram ağrıyor buram ağrıyor
ay duygusallığım üzerimde şuyum var buyum var diyip ama onu kırmadan
seni öyle görünce dayanamayıp çocukla ilgilecektir sonrasında bir iki üç derken bi bakmışsın oda alışkanlık haline getirmiş
sonuçda eğiticeksin yavrum eğitmenin yaşı başı yok
ama inatla değil sevgiyle cazibeni kullan anam
hiç takma kafana sabırla olacak bu işler inatlaşma sakın erkeklere inatlaşınca hiçbirşey yaptıramazsın
hadi başarılar yıvrım gazan mübarek olsun

kaçağım kuçağım sen nerlerdesin
bizsin olmuyor dimi
okulu bıakınca kilo alıyoruz
hoşgeldin tekrardan dikkat et kendine
ı9

Her kelimesine katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…