70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim babamda senin eşin gibi abla, bıktırdı artık bizi, bir yandan çalışıp eve para vermek için sürekli eğitim hayatım kaplumbağa hızında ilerliyor , bütün yük annemde çünkü yarım etmem gerekiyor, bazen elime 5 kuruş geçmiyor çalıştığım halde, zaten kira da oturuyoruz ....

of of of hepimizde aynı dertler, sen çok güçlü bir kadınsın bunu unutma, sana çok ihtiyaçları var sakın yıkılma tamam mı

tatlım toplamda 4 dilim ekmeğin var onu indirmeye çalış,öğlen ekmek yerine çorba yada birkaç parça et tavuk tercih et, akşam menüsü olmamış zaten
Yine de güzel

Hoşgeldin canım
Sen deneyimlisin zaten güzel menüler bekliyoruz senden

canım evde mümkün olduğunca dans leslie ile yürüyüş mekik falan yapmaya çalışıyorum işe yürüyerek gidip geliyorum yani sabah 45dk akşam 45 dk saat 6da işyerinde yemek yiyip çıkıyorum evde çok acıkırsam yoğurt içine salatalık yada tatlı isteği için muz ve tarçın ekleyip yiyorum beyaz ekmek yok şeker kullanmıyorum abur cubur çikolata yok 2 2,5 litre + yeşil çay be değişik bitki çayları içiyorum ama durum bu yinede

bugün uzun aradan sonra tekrar diyete başlama isteğiyle doldum arkadaşlar. bu atağı tatil alışverişi sağladı. ne mayo ne şort allahın tişörtü bile bende güzel durmuyor. sinir stres geldim eve dedim kk da vardır bana uyan bir bölüm. daha önce cuma yarışmalarına katılmıştım ama grubun performansına çok da ayak uyduramadım. taşınma süreci okulun başlaması derken gruptan çıktım. ama birilerine hesap vermeden de diyet yapılmıyor ki olmuyor. bir kaç arkadaşla birlikte evde kalıyorum. hepiceğzi de incecik malesef. onlarla biriyle de yapamıyorum diyetimi. beni anlayamıyolar herşeyden önce. yani demem odur ki burda sizlerin kontrolü altında kilo vermek istiyorum. bana destek olursanız çok sevinirim.

bu arada sabah buğday gevreği yiyodum bıraktım bu hafta tam buğday ekmeği 2 dilim abartmadan kahvaltı öğlende ekmeksiz yarım porsiyon ne yemek varsa ekmek yok akşamda yine öğlenki yemekten 1 dilim kepek ekmek yada ekmek yok

O zaman yeterince lifli yemiyorsun demek ki... Sebze ve meyveyi bol tut bir süre istersen. Yok onları da bol yiyorum diyorsan o zaman bir doktora git derim.

Etrafında incecik kızlar varken tişörtleri bile kendine yakıştıramamak... Çok can sıkıcı drumlardan bir diğeri daha... Tek başına olmuyor gerçekten, bir yere bağlı olunca, dediğin gibi hesap verince daha keyifli ve hızlı ilerliyor. İradeni sağlam tutman lazım, arkadaşlarına uyup da onların yediklerini yeme sakın. Rejime yeterince hazırsan gel başla. Hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız.

Spor yapmam lazım ama üşeniyorum. Ama üşenmemem lazım. O yüzden ben iyisi mi kalkayım başlayayım. Bu tembelliğe rağmen harekete geçtiğimi bilmeniz belki sizi de harekete geçirir.

Haydi kızlar spora!

belkide evet lifli beslenmiyorum o yüzden neyse daha dikkatli olucam ve sizlerle başaracağım inşallah şöyle 55i tekrar görürmüyüm acaba ..?

o zaman ben de dışarı yürüyüşe çıkıyorum hemen canım da sıkıldı zaten. hava da mis ohhh :)

yahu lafın gelişi yıtık dedim kanlı canlı yıtıktan bahsetmedim tabii ki ben de :)) çatlaklardan bahsediyorum elbette .geniş olduklaı için öyle dedim siz de oraya takıldınız aşkolsun. o çatlak için kür neymiş onu denemedim canım topiği bulmaya çalışayım bakalım.

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html

Link bu. Şöyle bir bak. Ama çok takılma yazanlara. Konuyu açanın da hikayesi pek inandırıcı değil ama ben formülü denedim ve faydasını gördüm, canlı tanığım sana yani. Sen bana takıl, onlara değil.

tabii çok isterim ben bu akşam yaparım 2 gün yap 1 bir ara ver diyor değil mi?

tabii çok isterim ben bu akşam yaparım 2 gün yap 1 bir ara ver diyor değil mi?

Aynen öyle... Ben uzun süre masaj yaparak uyguluyordum, tüm vücuduma sürmem 1 saat sürüyordu. Sonra da banyoya giriyordum ama kahveli yerlere fazla sabun sürmüyordum, birazcık. İlk günlerden farkı görmüştüm ben. Özellikle ince olan çatlaklarda.

Yalnız sürerken kahveler hep dökülür. Ya banyoda yap ya da altına örtü ser.
Ne diye hitap ediyoruz sana bu arada, adın nedir?

o zaman ben de dışarı yürüyüşe çıkıyorum hemen canım da sıkıldı zaten. hava da mis ohhh :)

1 saat oldu yürüyüş devam ediyor.

Ben de aldım duşumu temiz temiz geçtim bilgisayarın karşısına. Şimdi de kara kara ne yesem diye düşünüyorum. Mısır patlatsam olur herhalde değil mi? Az yağlı azıcık mısır, o da karbonhidrata giriyor sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…