Hepinize teşekkür ederim kızlar ama maalesef böyle işte. Eşim için de kaç kere denedim canım sorumluluk vermeyi ama karşında kısaca bir odun olunca, hiçbirşey çözüme ulaşmıyor. Dersini çalıştır dersin, çalışırsa kendine çalışcak der, hastaneye götür dersin işim çok izin alamam der, hep tek taraflı yani, öncelikle kendisi anlayışlı bir koca olmalı ki herşeyi kendi görsün yapsın ama yok ki, bencil, hep kendi rahatı çıkarı, ya öfff neyse boşverin kızlar, eşimden de dertliyim işte kısaca, içkisi kumarı yok, işte çalışıyor, beterin beteri var deyip sabrediyorsun, bir de gelen gideni aratır lafı vardırya, belki diyeceksiniz niye çekiyorsun katlanıyorsun, sırf çoğu zamanda sadece başımda koca olarak bulunsun diye sabrediyorum emin olun, yoksa koca moca umurumda bile değil yaniii.
kahvaltı 11:00
2dilim çavdar ekm.
2dilim peynir
acı biber salçası
domates salatalık
ayran
ara
şekersiz nescafe
öğlen 14:00
acı biber salçası
1kase yoğurt
yarım kase yağsız salata
2dilim çavdar
ara
-
akşam 19:00
4yaprak sarma
2mercimek köfte
nane
ara
---
toplam su 7 bardak malesef
slm kizlar bengeldim
hastalara sifa dertlilere derman sismanlara bol kilo vermelerini diliyorum
agostosta dugunumuz var ve ben kilolardan kurtulmaliyim sizsiz olmuyor kilom 77.4 hic dikat etmedim bugunden itibaren sizleerle devam edecem
sabah 45 dakika tempolu yuruyus yaptim bir kac dilim domates salatalik iki uc lokma ekmek yumurta yedim spordan onceydi bir ssaate kadar asil kavaltimi yaparim aksamda belirsiz oglenden sonra oglumla gezeriz oda yuruyus olur
Aç kalmak yok.
Aç kalınca tabi insanın rejim yapası gelmez. Üstelik açlık metabolizmanı yavaşlatıyo, yani her aç kaldığın an artık daha zor kilo veren birine dönüşüyorsun. Doğal yiyecekleri ye, karbonhidratı abartma ve mutlaka bir şekilde spor yap. (yap ki yavaşlayan metabolizma hızlansın)
Neden kabızsın? : Aç kaldığın için.Bağırsaklarında yemek yok, lif yok. Doğal olarak çalışmıyor.
Sonuç olarak: Yavaş kilo vermek her zaman daha iyidir, zaten çok müthiş bir fazla kilon da yok. Azıcık sık dişini aç kalmadan sporla ver, böylece daha kalıcı olur.
canım evde mümkün olduğunca dans leslie ile yürüyüş mekik falan yapmaya çalışıyorum işe yürüyerek gidip geliyorum yani sabah 45dk akşam 45 dk saat 6da işyerinde yemek yiyip çıkıyorum evde çok acıkırsam yoğurt içine salatalık yada tatlı isteği için muz ve tarçın ekleyip yiyorum beyaz ekmek yok şeker kullanmıyorum abur cubur çikolata yok 2 2,5 litre + yeşil çay be değişik bitki çayları içiyorum ama durum bu yinede
bugün uzun aradan sonra tekrar diyete başlama isteğiyle doldum arkadaşlar. bu atağı tatil alışverişi sağladı. ne mayo ne şort allahın tişörtü bile bende güzel durmuyor. sinir stres geldim eve dedim kk da vardır bana uyan bir bölüm. daha önce cuma yarışmalarına katılmıştım ama grubun performansına çok da ayak uyduramadım. taşınma süreci okulun başlaması derken gruptan çıktım. ama birilerine hesap vermeden de diyet yapılmıyor ki olmuyor. bir kaç arkadaşla birlikte evde kalıyorum. hepiceğzi de incecik malesef. onlarla biriyle de yapamıyorum diyetimi. beni anlayamıyolar herşeyden önce. yani demem odur ki burda sizlerin kontrolü altında kilo vermek istiyorum. bana destek olursanız çok sevinirim.
Spor yapmam lazım ama üşeniyorum.Ama üşenmemem lazım. O yüzden ben iyisi mi kalkayım başlayayım. Bu tembelliğe rağmen harekete geçtiğimi bilmeniz belki sizi de harekete geçirir.
Haydi kızlar spora!
yahu lafın gelişi yıtık dedim kanlı canlı yıtıktan bahsetmedim tabii ki ben de :)) çatlaklardan bahsediyorum elbette .geniş olduklaı için öyle dedim siz de oraya takıldınız aşkolsun. o çatlak için kür neymiş onu denemedim canım topiği bulmaya çalışayım bakalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
Link bu. Şöyle bir bak. Ama çok takılma yazanlara. Konuyu açanın da hikayesi pek inandırıcı değil ama ben formülü denedim ve faydasını gördüm, canlı tanığım sana yani.Sen bana takıl, onlara değil.
teşekkür ederim canım :)
tabii çok isterim ben bu akşam yaparım 2 gün yap 1 bir ara ver diyor değil mi?Rica ederim.
Hatta gaza geldim, evde limon varsa tekrar başlayacağım ben de... Yaz geliyor, tişört giyeceğim. (Kollarım da çatlak da...)
Hazır spor sonrası duşa girecekken bir kahveleneyim şöyle.
İstersen gel beraber başlayalım. :)
tabii çok isterim ben bu akşam yaparım 2 gün yap 1 bir ara ver diyor değil mi?
o zaman ben de dışarı yürüyüşe çıkıyorum hemen canım da sıkıldı zaten. hava da mis ohhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?