70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamda yeni girmiştim gruba.
ben hamile olduğumu öğrendim salı günü:)
yediklerime hala dikkat ediyorum ama ne derce verebilirim bundanb sonra bilmiyorum.
tebrik ederim opuyorumnanaktan hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve bunun haberini bize verirsiinn :Saruboceq:

shewall canım liste harika olmuş emeğine sağlık Şeniz
bu hafta kimse kilo almamışş bu da çok güzel

canım teşekkürler, bu hafta böle yorumlar yazayım dedim.
evet ben bile kilo almadım kaç haftadan sonra. belkide sirkeli suyun etkisi. çok dikkat edemedim çünkü.

canım bende bekliyorum güzel haberlerini. en güzel zamanda, en hayırlı şekilde nasip etsin Allah. inşallah. amin... opuyorumnanaktan

Herkese merhabalar

araniza yeni katildim umarim tez vakitte de 60 li sayilari gorup aranizdan ayrilirim:))) Destekleriniz bekliyorum, simdiden saolun.

kilom 72,5 yakin hedef 68.

tebrik ederim opuyorumnanaktan hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve bunun haberini bize verirsiinn :Saruboceq:
amin inşallah canım

canım bende bekliyorum güzel haberlerini. en güzel zamanda, en hayırlı şekilde nasip etsin Allah. inşallah. amin... opuyorumnanaktan[/QUOTE]
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur.
Herkese merhabalar

araniza yeni katildim umarim tez vakitte de 60 li sayilari gorup aranizdan ayrilirim:))) Destekleriniz bekliyorum, simdiden saolun.

kilom 72,5 yakin hedef 68.

hoşgeldin canım

Selam herkese İyi sabahlar hayırlı haftalar :)

magrentacım seni kaç yazsam bilemedim 60 da bırakıyorum ne dersin?
cevap yazarsan edit yaparız canım. öptüm

canım kusura bakma yeni girebildim diyetle aram yok zaten adet döneminde 1 hafta önceden şişmeyede başlıyorum kilom izmirin havasına benzedi valla çok oynak heheheh doğru düzgün diyetde yapmıom zaten sadece callanı yapıyorum onu bırakmadım bakalım işe yarıcakmı

:sm_cool: canım al bendende o kadar bir sişliktir gidiyor -tatlicadiarzu- anlayamadım bende callanı henüz indiremedim ama platese başladım... :dance:

günaydın kızlar a.s. opuyorumnanaktan

shewall liste için ellerine sağlık

saydin çok geçmiş olsun :gitme:

yeni gelen arkadaşlar hoşheldiniz :enbuyukkk:

Teşekkürler canım :teselli:

aman canım yaa bekliom adet bitsin bakıcam duruma korkuyorum ki bu şişlik aslında kilomuş hehe kabusum oldu yaww :))) hadi bakalım işe yarıcakmı plates ya da callan denicem bi süre sende dene 2 haftada farkı görüomuşun plateste :)

guleysa , aykos hos bulduk:)

bu haftaki planim

haftada 4 en az 15 dakika yer hareketleri
gunde en az 8 bardak su
aksam 7 den sonra hic bisey yemiyorum
ve tatli yokk, nasil dayanirim bilmiyorum

bol sans dileyin

YEDIKLERIMIZE KARAR VEREN BIZLERIZ YEMEDEN ONCE IYI BIR KARAR VEREBILIRIZ. (bu hafta devamli olarak hatirlamak istedigim bir soz , paylasmak istedim)

Sevgiler Selamlar...

not: aykos sanada cok sasirdim zayiflim derken kilo almissin??

arkadaslar

bu callan i indirdiginiz linki tekrardan gonderirmisiniz

sayfalara baktim tek tek ama bulamadim cok zaman alicak gibi .. biri yollarsa sevinirim.

tskler

merhaba arkadaşlarr bende sizdenim.... bugün itibarı ile 76 kilo ile diyete başlıyorummm... bana yardım ve sabır dileyinn...

arkadaşlar merhaba

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.
zga söz güzel. arada hatırlat lütfen.
liste için eline sağlık diyenlere de toplu teşekkür ederim..
ben yıl başında 69ları görmem lazımmmm...

sevdecem hosgeldin

bende yenilerdenim ama benden sonra gelenlerinde takipcisi :)))

onumuzdeki pzrtesi kilo bildirimleri yapilirken gozum ustunde olucak eger kilo vermediysen kapisiriz

amacimiz belli zayiflamak, zayiflarken birbirimize destekci olmak, o yusden seni takip edebilirmiyim diye sormuyorum

Unutma YEDIKLERIMIZE KARAR VEREN BIZLERIZ YEMEDEN ONCE IYI BIR KARAR VEREBILIRIZ...

zevkle hatirlatirim shewall

saglicakla kalin

sabahtane beri netteyim kalkimde spor yapim:))

canım kilo bildirimleri cuma-cumartesi yapılıyor. pazartesi demişin ya hatırlatayım dedim..
türkiyeden selamlar kaydirigubbakcemile2

oylemiii

peki cumalari gonderim o zaman

kandimide ona gore hazirlim

tesekkurler shewallcim

yilbasina 69 uz ins hadi bakalim

shewallcim bu sıcak hoşgeldin için çok teşekkür ederim...inşallahhhh hepimiz hedeflerimize ulaşalımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…