Canım çok sağol benide listeye eklemişsin ama ben cuma günü 71,3 kiloyu gördüm 73 değiliyim yani yanlış yazmışsın yerimseniben
tebrik ederim opuyorumnanaktan hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:tamda yeni girmiştim gruba.
ben hamile olduğumu öğrendim salı günü:)
yediklerime hala dikkat ediyorum ama ne derce verebilirim bundanb sonra bilmiyorum.
canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve bunun haberini bize verirsiinn :Saruboceq:canım hayırlı olsun.keşke bende diyetteyken bir baksam hamile kalmışım.ben 2 yıldır bebek istiyrm daha nasip olmadı.hamilesin bana dua et kabul olur.darısı başıma inş.
bebişin diyetten önemli kıymetini bil ne olur.diyeti bırak sağlıklı ve dengeli beslen bence
shewall canım liste harika olmuş emeğine sağlık Şeniz
bu hafta kimse kilo almamışş bu da çok güzel
bazen zayıflamam bebişten daha önemli diye düşünürdüm ama şimdi ona kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyrm.zaten kilo veriyorum ilaç tedavisi gördüğüm için geri alıyorum.bir sürü hormon ilaçları kullanıyrm diyede kilom artıyor( hayırlısı artık.allahım en kısa zamanda bana da nasip eder inşallah
saydıncım çok geçmiş olsun canım.
dikkat et. acil şifalar dilerim.
amin inşallah canımtebrik ederim opuyorumnanaktan hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve bunun haberini bize verirsiinn :Saruboceq:
Herkese merhabalar
araniza yeni katildim umarim tez vakitte de 60 li sayilari gorup aranizdan ayrilirim:))) Destekleriniz bekliyorum, simdiden saolun.
kilom 72,5 yakin hedef 68.
magrentacım seni kaç yazsam bilemedim 60 da bırakıyorum ne dersin?
cevap yazarsan edit yaparız canım. öptüm
Selam herkese İyi sabahlar hayırlı haftalar :)
canım kusura bakma yeni girebildim diyetle aram yok zaten adet döneminde 1 hafta önceden şişmeyede başlıyorum kilom izmirin havasına benzedi valla çok oynak heheheh doğru düzgün diyetde yapmıom zaten sadece callanı yapıyorum onu bırakmadım bakalım işe yarıcakmı
:sm_cool: canım al bendende o kadar bir sişliktir gidiyor -tatlicadiarzu- anlayamadım bende callanı henüz indiremedim ama platese başladım... :dance:
günaydın kızlar a.s. opuyorumnanaktan
shewall liste için ellerine sağlık
saydin çok geçmiş olsun :gitme:
yeni gelen arkadaşlar hoşheldiniz :enbuyukkk:
:sm_cool: canım al bendende o kadar bir sişliktir gidiyor -tatlicadiarzu- anlayamadım bende callanı henüz indiremedim ama platese başladım... :dance:
günaydın kızlar a.s. opuyorumnanaktan
shewall liste için ellerine sağlık
saydin çok geçmiş olsun :gitme:
yeni gelen arkadaşlar hoşheldiniz :enbuyukkk:
sevdecem hosgeldin
bende yenilerdenim ama benden sonra gelenlerinde takipcisi :)))
onumuzdeki pzrtesi kilo bildirimleri yapilirken gozum ustunde olucak eger kilo vermediysen kapisiriz
amacimiz belli zayiflamak, zayiflarken birbirimize destekci olmak, o yusden seni takip edebilirmiyim diye sormuyorum
Unutma YEDIKLERIMIZE KARAR VEREN BIZLERIZ YEMEDEN ONCE IYI BIR KARAR VEREBILIRIZ...
zevkle hatirlatirim shewall
saglicakla kalin
sabahtane beri netteyim kalkimde spor yapim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?