idil canım memnun oldum:)Yalnız sürerken kahveler hep dökülür. Ya banyoda yap ya da altına örtü ser.
Ne diye hitap ediyoruz sana bu arada, adın nedir?
idil canım memnun oldum:)
ay bebekim bacın geri geldi dayanamdı hasretine düzelirsin şimdi hemencikgünaydın tatlı bayanlar nasılsınız
ben hala hastayım gece hiç uyuyamadım şimdide öyle burnum akıyo:2::2:
off şu türkiye şartlarından bıktım.iş yok olanlarda hem zor şartlar altında hemde az maaşlı.bende bıraktım işi geldmNereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
İşten yoruldum 1.sebep 17 senedir çalışıyorum, bir tek pazar günümüz var, yılda sadece 10 gün izinimiz var, maaşlar düşük.
2-çocuklar yoruyor beni, 2 kardeş arasındaki çatışmalar, büyük kızımın sorumsuzluğu, ders çalışmaması, ufak kızın derslerini her gün benim yaptırmam,
eve git koştur yemek yap-bulaşık yıka-ders çalıştır-market gör-pazar gör-evin bütçesini ayarla, ödemeleri yap............
say say bitmez yoruldum artık, ha bu arada eşin ne yapıyor diceksiniz ki,
O sadece çalışıyor evet çalışıyor, her ne kadar maaşını tam olarak vermeseler de, full time işinin peşinde koşturmakta, çocuklar hasta olur ben götürürüm, toplantıları olur ben giderim, gerçekten ama gerçekten çok yorgunum, işten bile çıkmayı düşünüyorum ama eşim aldığı maaş sadece ve sadece 900 TL.
İşte bu kadar kızlar, açıkçası moralmen çöküntülerdeyim, yorgunum, bıkkınım............
evet tatlım balkaymakla suzi diye birleri geliyor arada hepp beraber çuval içine girip yarış yapıyoz hoplayıpmeraba arkadaşlar bu grupta bir çeşit yarışma mı oluyor tam olarak?
anna yemiş valla mantıyı lop lopHangi avm canım?yetişiliyor bir şekilde dert etme
geçmiş olsun yavru bi düzelemedin gitti hee
ben mantıyı yedim
:26::26: izmire bekleriz canım görmelisin
bende ilk başladığımda hergün muz yiyodum arkadaşlar saolsun soğuttular diyette önerilmez faydası yok kalorisi çok diye diye
sende yemeelma ye meyve olarak bide o büsküviler yerine domates salatakık 1-2 dilim tahıl ekm. yesen daha az kalori alırsın cnm
sendende bi çekirdek bide pasta eksik olmuyo suzzim
oooohhh maşallah
gitmee bi yereee
haklısın kuzucum utanç listesi diye yayınlasaydın keşke
eşin kesinlikle yükünü biraz hafiftletmeli ev işlerinde market alışverişlerinde yardımcı olması lazım hiç olmazsa... sen böyle anlatıyosunya ben 10 sene sonraki halimi canlandırdım gözümdeama eşim yardımcı olur kesin öylesi bile zor..
evet kilo alma yarışması oldu geçen hafta
bu haftada verme yarışması olcak inşallah
şaka bir yana her hafta kim ne almış kim ne vermiş kim olduğu yerde saymış herkes bildirim yapıyo ak .... kara .... meydana çıkıyo arkadaşım
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
Link bu. Şöyle bir bak. Ama çok takılma yazanlara. Konuyu açanın da hikayesi pek inandırıcı değil ama ben formülü denedim ve faydasını gördüm, canlı tanığım sana yani.Sen bana takıl, onlara değil.
o kahveyi içsek olmazmı
ah vah bacımlarım şu ayaklarımı nirlere koysam bilemedim.kariyer hayatım öğleye kadar sürdü.gittiğim yerin dışına bakıp aldanmamak lazımmış berbet bir yer.haftalık 65 saate yakın çalışıp ayakta duracam üstüne birde 900 lira para alacam.hangi adalet bu.ben hiç hayatımda böle berbat bir çalışma ortamı görmedim.12 saat çalışacan sadece yarım saat yemeğe çıkacan.zaten yukarı yemek için çıkıp sıra beklerken geçiyor zaman.bende yalan attım öğleye dogru dedim aradılar eşim hastalanmış ben gidiyom. yarında gitmeyeceğim
o kadar yorgunumki ayakta uyur derecedeyim.dopiç karılar geldi her yerden yağ fışkırıyor.abiye elbise giyecem diyor.az daha bağırasım geldi yüzüne şu haline bak sersem die
ne bilim dopiçkarı geldibi tane.biz bayanlar kaprisli oluyorz çekilmiyoruz.erkekler daha iyi.ay valla bende dayanırdım 3,5 yıl yaptım öle iş.ama bizim sabah temizlilkçimiz gelirdi.çalışanlar sadece müşteriyle ilgişlenirdi.1 saat fazla kal ya ücreti ödenirdi yada izin yazılırdı.burası maaşın yarısı ayın başında yatıyor.yarısı ortasında.pirim yerine hediye çeki veriliyor.yemek molası falan filan çok az.o para için o işkencey i çekiceğime başka bir iş ararım daha.Aynı öyle bir yerde çalıştım. Üstelik 900 bile değil, 800 veriyorlardı. 12 değil, 14 saatti.Sürekli ayaktasın, plastik yanığı soluyorsun, içerde sigara içiliyor. Yaptığın iş tehlikeli, sürekli elini kesiyorsun, elektrik çarpıyor. Şaka gibi... Ama iş dedim, çalıştım. Ama onlar beni beğenmeyip çıkardılar 2 hafta sonra. xD
Kim geldi kız?
Metabolizma hızlandırıcı çay (iştahı da kesiyor)
son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)
Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.
Çok hafif ve kolay bir içimi var. Tavsiye ederim arkadaşlar...
Alintidir bnde basladim icmeye tvsiye ederim herkese
ay bebekim bacın geri geldi dayanamdı hasretine düzelirsin şimdi hemencik
off şu türkiye şartlarından bıktım.iş yok olanlarda hem zor şartlar altında hemde az maaşlı.bende bıraktım işi geldm
evet tatlım balkaymakla suzi diye birleri geliyor arada hepp beraber çuval içine girip yarış yapıyoz hoplayıpcuma tartılıyoz canımbi tek oda yarışma sayulmaz öle gaza geliyoz işye
anna yemiş valla mantıyı lop lopben dayanamadım çıktım optimumdaydım
o kahveyi içsek olmazmı
ah vah bacımlarım şu ayaklarımı nirlere koysam bilemedim.kariyer hayatım öğleye kadar sürdü.gittiğim yerin dışına bakıp aldanmamak lazımmış berbet bir yer.haftalık 65 saate yakın çalışıp ayakta duracam üstüne birde 900 lira para alacam.hangi adalet bu.ben hiç hayatımda böle berbat bir çalışma ortamı görmedim.12 saat çalışacan sadece yarım saat yemeğe çıkacan.zaten yukarı yemek için çıkıp sıra beklerken geçiyor zaman.bende yalan attım öğleye dogru dedim aradılar eşim hastalanmış ben gidiyom. yarında gitmeyeceğim
o kadar yorgunumki ayakta uyur derecedeyim.dopiç karılar geldi her yerden yağ fışkırıyor.abiye elbise giyecem diyor.az daha bağırasım geldi yüzüne şu haline bak sersem die
ay kıyamam kariyer hayatı başlamadan bitmiş bacımın olsun daha güzel yerler bulursun sıkma canını kızz boşver...
canım bence farklı tür işler bak mağazacılıkta şartlar hep aynı olacak çünkü heleki avm oldumu daha uzun mesailerya şu askerlik işi olmasa acele etmeyeceğim bi an önce gireyimde adamcık gidene kadar askere zaman geçmişl olsun die düşünüyorum.aama hiç güzel bir yer değilmiş.ben daha öncede mağazada çalıştım.çok iyidi.tamam yorulduğumuz dönemlerde oluyordu ama sadece satışa odaklıydık.müşteriye çay kahve yapmak sabah temizlik yapmak bence çok saçma.birde ben abiye elbiseye alışık değilim.lcwye girsemmi die düşünüyom şimdi
ay evet cnm olur inşolursun canım benim .ben 76 dan geldim buraya. zamanla olur herşey
öyle valla cnm burnum yara oldu sılmekten:2::2:Hangi avm canım?yetişiliyor bir şekilde dert etme
geçmiş olsun yavru bi düzelemedin gitti hee
ben mantıyı yedim
:26::26: izmire bekleriz canım görmelisin
bende ilk başladığımda hergün muz yiyodum arkadaşlar saolsun soğuttular diyette önerilmez faydası yok kalorisi çok diye diye
sende yemeelma ye meyve olarak bide o büsküviler yerine domates salatakık 1-2 dilim tahıl ekm. yesen daha az kalori alırsın cnm
sendende bi çekirdek bide pasta eksik olmuyo suzzim
oooohhh maşallah
gitmee bi yereee
haklısın kuzucum utanç listesi diye yayınlasaydın keşke
eşin kesinlikle yükünü biraz hafiftletmeli ev işlerinde market alışverişlerinde yardımcı olması lazım hiç olmazsa... sen böyle anlatıyosunya ben 10 sene sonraki halimi canlandırdım gözümdeama eşim yardımcı olur kesin öylesi bile zor..
evet kilo alma yarışması oldu geçen hafta
bu haftada verme yarışması olcak inşallah
şaka bir yana her hafta kim ne almış kim ne vermiş kim olduğu yerde saymış herkes bildirim yapıyo ak .... kara .... meydana çıkıyo arkadaşım
kolay gelsın sekersınavım var çalışmam lazım öptüm şekerler
ara verdikçe gelirim.. ya da tam tersi ara verdikçe ders çalışırım öyle bişiler işte
hosgeldın sekerslm kizlar bengeldim
hastalara sifa dertlilere derman sismanlara bol kilo vermelerini diliyorum
agostosta dugunumuz var ve ben kilolardan kurtulmaliyim sizsiz olmuyor kilom 77.4 hic dikat etmedim bugunden itibaren sizleerle devam edecem
sabah 45 dakika tempolu yuruyus yaptim bir kac dilim domates salatalik iki uc lokma ekmek yumurta yedim spordan onceydi bir ssaate kadar asil kavaltimi yaparim aksamda belirsiz oglenden sonra oglumla gezeriz oda yuruyus olur
gel anam gel hoşgeldınay bebekim bacın geri geldi dayanamdı hasretine düzelirsin şimdi hemencik
off şu türkiye şartlarından bıktım.iş yok olanlarda hem zor şartlar altında hemde az maaşlı.bende bıraktım işi geldm
evet tatlım balkaymakla suzi diye birleri geliyor arada hepp beraber çuval içine girip yarış yapıyoz hoplayıpcuma tartılıyoz canımbi tek oda yarışma sayulmaz öle gaza geliyoz işye
anna yemiş valla mantıyı lop lopben dayanamadım çıktım optimumdaydım
o kahveyi içsek olmazmı
1 saat oldu yürüyüş devam ediyor.
Ben de aldım duşumu temiz temiz geçtim bilgisayarın karşısına. Şimdi de kara kara ne yesem diye düşünüyorum. Mısır patlatsam olur herhalde değil mi? Az yağlı azıcık mısır, o da karbonhidrata giriyor sonuçta...
Metabolizma hızlandırıcı çay (iştahı da kesiyor)
son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)
Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.
Çok hafif ve kolay bir içimi var. Tavsiye ederim arkadaşlar...
Alintidir bnde basladim icmeye tvsiye ederim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?