70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın tatlı bayanlar nasılsınız
ben hala hastayım gece hiç uyuyamadım şimdide öyle burnum akıyo:2::2:
ay bebekim bacın geri geldi dayanamdı hasretine düzelirsin şimdi hemencik
off şu türkiye şartlarından bıktım.iş yok olanlarda hem zor şartlar altında hemde az maaşlı.bende bıraktım işi geldm
meraba arkadaşlar bu grupta bir çeşit yarışma mı oluyor tam olarak?
evet tatlım balkaymakla suzi diye birleri geliyor arada hepp beraber çuval içine girip yarış yapıyoz hoplayıpcuma tartılıyoz canımbi tek oda yarışma sayulmaz öle gaza geliyoz işye
anna yemiş valla mantıyı lop lopben dayanamadım çıktım optimumdaydım

o kahveyi içsek olmazmı

ah vah bacımlarım şu ayaklarımı nirlere koysam bilemedim.kariyer hayatım öğleye kadar sürdü.gittiğim yerin dışına bakıp aldanmamak lazımmış berbet bir yer.haftalık 65 saate yakın çalışıp ayakta duracam üstüne birde 900 lira para alacam.hangi adalet bu.ben hiç hayatımda böle berbat bir çalışma ortamı görmedim.12 saat çalışacan sadece yarım saat yemeğe çıkacan.zaten yukarı yemek için çıkıp sıra beklerken geçiyor zaman.bende yalan attım öğleye dogru dedim aradılar eşim hastalanmış ben gidiyom. yarında gitmeyeceğim

o kadar yorgunumki ayakta uyur derecedeyim.dopiç karılar geldi her yerden yağ fışkırıyor.abiye elbise giyecem diyor.az daha bağırasım geldi yüzüne şu haline bak sersem die

Aynı öyle bir yerde çalıştım. Üstelik 900 bile değil, 800 veriyorlardı. 12 değil, 14 saatti. Sürekli ayaktasın, plastik yanığı soluyorsun, içerde sigara içiliyor. Yaptığın iş tehlikeli, sürekli elini kesiyorsun, elektrik çarpıyor. Şaka gibi... Ama iş dedim, çalıştım. Ama onlar beni beğenmeyip çıkardılar 2 hafta sonra. xD

o kadar yorgunumki ayakta uyur derecedeyim.dopiç karılar geldi her yerden yağ fışkırıyor.abiye elbise giyecem diyor.az daha bağırasım geldi yüzüne şu haline bak sersem die

Kim geldi kız?

Metabolizma hızlandırıcı çay (iştahı da kesiyor)

son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.

Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.

Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)

Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.

Çok hafif ve kolay bir içimi var. Tavsiye ederim arkadaşlar...

Alintidir bnde basladim icmeye tvsiye ederim herkese

Yeniden buradayim kizlar bnide araniza alirsaniz sevinirim yoksa motive olamiycam diyette yapamiycam
Tatlidan hamur isinden ekmekten uzak duranlardanm
Asagida yazdigim cayi iciyorum bol su ve az yemek
Bisiklet suruyorum mekik cekiyorum iste bu kadar

ne bilim dopiçkarı geldibi tane.biz bayanlar kaprisli oluyorz çekilmiyoruz.erkekler daha iyi.ay valla bende dayanırdım 3,5 yıl yaptım öle iş.ama bizim sabah temizlilkçimiz gelirdi.çalışanlar sadece müşteriyle ilgişlenirdi.1 saat fazla kal ya ücreti ödenirdi yada izin yazılırdı.burası maaşın yarısı ayın başında yatıyor.yarısı ortasında.pirim yerine hediye çeki veriliyor.yemek molası falan filan çok az.o para için o işkencey i çekiceğime başka bir iş ararım daha.

denemek laızm

ay kıyamam kariyer hayatı başlamadan bitmiş bacımın olsun daha güzel yerler bulursun sıkma canını kızz boşver...

ay kıyamam kariyer hayatı başlamadan bitmiş bacımın olsun daha güzel yerler bulursun sıkma canını kızz boşver...

ya şu askerlik işi olmasa acele etmeyeceğim bi an önce gireyimde adamcık gidene kadar askere zaman geçmişl olsun die düşünüyorum.aama hiç güzel bir yer değilmiş.ben daha öncede mağazada çalıştım.çok iyidi.tamam yorulduğumuz dönemlerde oluyordu ama sadece satışa odaklıydık.müşteriye çay kahve yapmak sabah temizlik yapmak bence çok saçma.birde ben abiye elbiseye alışık değilim.lcwye girsemmi die düşünüyom şimdi

zaten sabah gittim bu temizlik olayına bi bozum oldum.sonra müdür merkezdeki kadınla bağıra çağıra telde kavga etti.1 yılolmuş açılalı 4. müdürmüş.iş olmuyomuş.ben bunu duyunca hepten soğudum.full çalışcan yarım saat tek yemekmolası yapcan olurmu ya ne bu.normaldir yani mağazada çalışcak insan bulunması dışardanda çok ciddi duruyıo

Özel sektör çok acımasız ya

canım bence farklı tür işler bak mağazacılıkta şartlar hep aynı olacak çünkü heleki avm oldumu daha uzun mesailer
giyim dahada zor sinir bozucu ben çorluda kalırken orion vardı avm bilirsin orda bi bayan giyimde çalışmıştım
nefret etmiştim o kabinler kokar leş gibi
milletin totosunu toplamak arkalarından sinir olurdumm

olursun canım benim .ben 76 dan geldim buraya. zamanla olur herşey
ay evet cnm olur inş
öyle valla cnm burnum yara oldu sılmekten:2::2:
sınavım var çalışmam lazım öptüm şekerler

ara verdikçe gelirim.. ya da tam tersi ara verdikçe ders çalışırım öyle bişiler işte
kolay gelsın seker
hosgeldın seker
gel anam gel hoşgeldın

hayırlısı cnm kpssye falan hazırlansan aslında daha rahat edersın

hande kız daha dün hayırlı olsun dediydim hemen bıraktın mı işi
iyi yapmışsın gerçi pek bi vicdansızmış adamlar da

yürüyüş yapıyım demiştim onun üzerine bir de arkadaşlarla voleybol aynadım o daha bir süper oldu. benim için günün en sakat saatleri geldi akşam kendimi tutmayı başarırsam bu iş oluyor zaten de ah işte ben ve şu boğazım
mısır patlağı çok masumane göründü bana bu arada çok yağ katmazsak yiyebiliriz kanımca.

bu çayı mutlaka ben de denemek istiyorum. hem insanın ağzını da oyalıyor bence çay kahve yemek yemeyi engeliyor. bir de ayran var ki diyetlerin biricik yardımcısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…