- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
He öle valla devlette hayal torpilin olacak iyi bi yereÖzel sektör çok acımasız ya
Ya ben daha önce iki farklı yerde çalıştım zevk alarak ortamım çok güzeldi ve şartlarımızda bunlar resmen kendilerine köşe arıyorlar kaç çalışan değiştirmiş bi enayi benmiyimcanım bence farklı tür işler bak mağazacılıkta şartlar hep aynı olacak çünkü heleki avm oldumu daha uzun mesailer
giyim dahada zor sinir bozucu ben çorluda kalırken orion vardı avm bilirsin orda bi bayan giyimde çalışmıştım
nefret etmiştim o kabinler kokar leş gibi
milletin totosunu toplamak arkalarından sinir olurdumm
Kız joss için vaktim yok ki tsk beklemiyoray evet cnm olur inş
öyle valla cnm burnum yara oldu sılmekten:2::2:
kolay gelsın seker
hosgeldın seker
gel anam gel hoşgeldın
hayırlısı cnm kpssye falan hazırlansan aslında daha rahat edersın
He valla bacım öle oldu erken tebrik etmişinhande kız daha dün hayırlı olsun dediydim hemen bıraktın mı işi
iyi yapmışsın gerçi pek bi vicdansızmış adamlar da
yürüyüş yapıyım demiştim onun üzerine bir de arkadaşlarla voleybol aynadım o daha bir süper oldu. benim için günün en sakat saatleri geldi akşam kendimi tutmayı başarırsam bu iş oluyor zaten de ah işte ben ve şu boğazım
mısır patlağı çok masumane göründü bana bu arada çok yağ katmazsak yiyebiliriz kanımca.
handeeee kaçtınmı kız :) iyi yapmışın yarım saat mola mı olur sen avm değil çarşıdaki falan mağazalara bak onların daha uygun olur çalışma saatleri hem avm çok zor hele ki optimum hiç düşünme haftasonu öldürür orası insanı
helal olsun sana ama gerçekten şartlar çok ama çok zorAynı öyle bir yerde çalıştım. Üstelik 900 bile değil, 800 veriyorlardı. 12 değil, 14 saatti.Sürekli ayaktasın, plastik yanığı soluyorsun, içerde sigara içiliyor. Yaptığın iş tehlikeli, sürekli elini kesiyorsun, elektrik çarpıyor. Şaka gibi... Ama iş dedim, çalıştım. Ama onlar beni beğenmeyip çıkardılar 2 hafta sonra. xD
Kim geldi kız?
helal olsun sana ama gerçekten şartlar çok ama çok zor
ölelerinin sıkacan gırtlanıHer yer aşağı yukarı aynı maalesef...
İdeal şartlarda çalışanlar çok şanslılar ama onlar da genelde kıymetini bilmeyenler olur hep şikayet ederler.
ölelerinin sıkacan gırtlanı
bence çocuklar ilkokula gidene kadar devlet kadına ve çocuğa bakmalı.kreşlere bir suru para vereceğimize kendimiz bakabiliriz çocuklarımıza,kadına her halukarda akşam 5 ten sonra iş olmamalı çünkü kadının yükü her zaman erkeğinkinden daha fazla,hangi bir işi yapsın kadın.akşam geç saatte canı tehlikede erkekler gibi çalıştırıyorlar bu eşitlik değil!
bence çocuklar ilkokula gidene kadar devlet kadına ve çocuğa bakmalı.kreşlere bir suru para vereceğimize kendimiz bakabiliriz çocuklarımıza,kadına her halukarda akşam 5 ten sonra iş olmamalı çünkü kadının yükü her zaman erkeğinkinden daha fazla,hangi bir işi yapsın kadın.akşam geç saatte canı tehlikede erkekler gibi çalıştırıyorlar bu eşitlik değil!
çok doğru diyorsunuzda nerde öle iş olsa bile bizekalmaz zaten illa birinin tanıdığı yerleşirAynen!
Çocuğu ebeveynin büyütmesini teşvik edici uygulamalar olsa çok güzel olur tabi... Çalışan ebeveynlerin çocuğu orda burda, bir sürü insanın yardımıyla büyüyor ve o yüzden biz farkında olmadan bir sürü sakıncalı karakter özelliği, bir sürü sakıncalı düşünce sahibi oluyorlar. Akşam 5'ten sonra olayına katılmayacağım çünkü öyle bir talepte bulunmak kadınlar ve erkekleri ayırmak olur. O da iyi olmaz. Onu isteyen kadın daha erken saatte biten işleri tercih etsin. İş yerlerinin %90'ı saat 18:00 de paydos ediyor zaten. Bir de evine yakın bir yerde gider, olur biter. Gerçi çok kestirdim attım gibi oldu. Bulabilecek mi bakalım kadın o işi?
Ama kadınlara ayrı saat uygulaması iyi olmaz bence.
sabahtan beri dolanıp duruyorum bişeyde yazmıyorum moral bozukluğundan..65buçuk oldum offf offffffff
hemen çıkmam lazım görüşürüzzzz
ben tek başıma onun yarısını yerim
Kız niye pizza resimleri paylaşıyorsun? xD
Ben bugün o kadar iştahınız kesilsin diye şişman kadınla zavallı zayıf kocası fotoğrafı paylaştım sizle. Ama sen iştahımızı açtın. xD En azından benimkini...
Kaç bakalım hemen...
Bende onun hepsini yiyecek potansiyel var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?