70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Özel sektör çok acımasız ya
He öle valla devlette hayal torpilin olacak iyi bi yere
Ya ben daha önce iki farklı yerde çalıştım zevk alarak ortamım çok güzeldi ve şartlarımızda bunlar resmen kendilerine köşe arıyorlar kaç çalışan değiştirmiş bi enayi benmiyim
ay evet cnm olur inş

öyle valla cnm burnum yara oldu sılmekten:2::2:

kolay gelsın seker

hosgeldın seker

gel anam gel hoşgeldın

hayırlısı cnm kpssye falan hazırlansan aslında daha rahat edersın
Kız joss için vaktim yok ki tsk beklemiyor
hande kız daha dün hayırlı olsun dediydim hemen bıraktın mı işi
iyi yapmışsın gerçi pek bi vicdansızmış adamlar da
He valla bacım öle oldu erken tebrik etmişin ay hakkaten vicdansızlar öldüm valla :-(

Ay çok tatlı uyumuşum ben ev kadınlığı için yaratılmışım dün akşam üstü ev temizledim işe gircem die kâr kaldı yanıma iyi oldu

handeeee kaçtınmı kız :) iyi yapmışın yarım saat mola mı olur sen avm değil çarşıdaki falan mağazalara bak onların daha uygun olur çalışma saatleri hem avm çok zor hele ki optimum hiç düşünme haftasonu öldürür orası insanı

Eeee bu kadar sporun üzerine tutuver kendini o zaman. Yoksa boşa gider hepsi. O boğaz hepimizde var, zaten o yüzden bu hallerdeyiz.

ya önemli değil yoğun mağazalarda zaman çabukgeçiyorda bunun şartlarını beyenmedim boşuna paralıcaktımkendimi kaçtım:76::76::76::76::76::76:

helal olsun sana ama gerçekten şartlar çok ama çok zor

bence çocuklar ilkokula gidene kadar devlet kadına ve çocuğa bakmalı.kreşlere bir suru para vereceğimize kendimiz bakabiliriz çocuklarımıza,kadına her halukarda akşam 5 ten sonra iş olmamalı çünkü kadının yükü her zaman erkeğinkinden daha fazla,hangi bir işi yapsın kadın.akşam geç saatte canı tehlikede erkekler gibi çalıştırıyorlar bu eşitlik değil!

ölelerinin sıkacan gırtlanı

Aynen!

Çocuğu ebeveynin büyütmesini teşvik edici uygulamalar olsa çok güzel olur tabi... Çalışan ebeveynlerin çocuğu orda burda, bir sürü insanın yardımıyla büyüyor ve o yüzden biz farkında olmadan bir sürü sakıncalı karakter özelliği, bir sürü sakıncalı düşünce sahibi oluyorlar. Akşam 5'ten sonra olayına katılmayacağım çünkü öyle bir talepte bulunmak kadınlar ve erkekleri ayırmak olur. O da iyi olmaz. Onu isteyen kadın daha erken saatte biten işleri tercih etsin. İş yerlerinin %90'ı saat 18:00 de paydos ediyor zaten. Bir de evine yakın bir yerde gider, olur biter. Gerçi çok kestirdim attım gibi oldu. Bulabilecek mi bakalım kadın o işi?

Ama kadınlara ayrı saat uygulaması iyi olmaz bence.

Son düzenleme:

çok doğru diyorsunuzda nerde öle iş olsa bile bizekalmaz zaten illa birinin tanıdığı yerleşir

sabahtan beri dolanıp duruyorum bişeyde yazmıyorum moral bozukluğundan..65buçuk oldum offf offffffff

sabahtan beri dolanıp duruyorum bişeyde yazmıyorum moral bozukluğundan..65buçuk oldum offf offffffff

Her gün mü tartılıyorsun? Sakın yapma onu, öyle yapınca sırf tartı stresinden kilo alıyoruz.
Niye aldın kilo, çok mu yedin? Geç saatte mi yedin? Yoksa şişlik falan mı?
Ama kısa zamanda alınan kilo yağ olamayacağından kısa zamanda da verirsin.

Vücudun 1 kg yağ depolaması için fazladan 7000 kalori yememiz gerek. 2 kilo alman için de 14000 kalori yemiş olman lazım. Günlük normal ihtiyacını da katarsan, 18000 kalori... O da biraz zor yenir. O yüzden çabuk verirsin, yeter ki stres yapma.

Eki Görüntüle 702645
kızlar bu pizzayı topikcek oturup yesek anca bitiririz herhalde..

Kız niye pizza resimleri paylaşıyorsun? xD
Ben bugün o kadar iştahınız kesilsin diye şişman kadınla zavallı zayıf kocası fotoğrafı paylaştım sizle. Ama sen iştahımızı açtın. xD En azından benimkini...

hemen çıkmam lazım görüşürüzzzz

Kaç bakalım hemen...

ben tek başıma onun yarısını yerim

Bende onun hepsini yiyecek potansiyel var.

bendeöle dicektim amautandım yarısı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…