70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay hastayım kafamkazan gibi valla yüzümgözüm şişti.kendimden geçtim.dopiç karılara fermuarlarını 2 kişi çekiyorlar yağları sıkışıyor yoksa

ben geldim..
ben tek başıma onun yarısını yerim
du rkız yarısını mı?ben ufak bir pizzadan zorlayarak anca 2 dilim hadi patlayacak olsam 3 dilim yiyebiliyorum...oyy oyy canımda çekti...60 bi olsam ilk işim kendimi sbarroya atıp pizza yemek olacak
ewet hata yapıyorum we hergün tartılıyorum dayanamıyorum.her sabah kalkınca we her akşam yatarken hemen tartılıyorum..nasıl başa çıkcam bilmem.2 cornetto yedimaz önce..yarın sıkı başlıcam ama annem gelcek we ben tawuklu mantar yapcam..çokk ta sewerim napcam bilmem bacım :18::18::18:

seni iştaha getirmeye çalışayım dedim bak beceremedim herhalde kuzum şaka şaka...
58 e düşeyimpizzalar benden bulun beni

Son düzenleme:

2 kornet mi?
Tatlıları bırak, glikoz şurubu yiyorsun sadece... Hem tatlı en beter iştah açan şey. Vücuda neyi verirsen onu istiyor. Tatlı isteği bir anda geçmez. Defalarca karşı koyduğun zaman, defalarca tatlının terine meyve koyduğun zaman geçmeye başlar. Ömür boyu kornet yemek zorunda kalırsın sonra... :18:

Ay ben hep böyle çok konuşuyorum, sonra da adım ukalaya çıkıyor. Hiç ukala değilim halbuki, hatta halihazırda görüldüğü gibi öyle anlaşılmak konusunda kaygıları olan biriyim.

bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
salatalık
yesilcay
1 dılım ekmek
1 çatal peynır
öğle
1 kase çorba
yoğurt
ara
3 kasık dondurma
aksam
2 kasık bulgur pılavı
4 kasık yeşil fasulye
yoğurt
ayrıca 40dk yuruyus
3lıtre su
2 fıncan adaçayı
1 fıncan nane lımon
anam ne cok yeıssım

ben geldım
gelınlıgımde halloldu ohh rahatlamıs bır sekılde geldım
nabersınız cıtırlar:18::18::18:

Çok mu yemişsin? Az bile yemişsin.

ben geldım
gelınlıgımde halloldu ohh rahatlamıs bır sekılde geldım
nabersınız cıtırlar:18::18::18:

Ne zaman düğün bakayım?

ah canımazim sabır meselesi..ben 25 kilo wrdim 5 ayda..gel gör ki!şimdinasıl wermişim diyorum..yapabilirim.ben neleriyemekten wazgeçtim zamanında..ahh kafam ahh..1 ay sabretsem neler başaracağımda..şu mide yok mu?o koca mide....gelde dayan..:18::18::18::18:

gecen hafta 200grla geçtıydın benı bu hafta ben geçtım35:
oh oh sen ye öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…