70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet hemde cok az

1 hazıran sevıneyım mı uzuleyım mı bıemıyorum kı

Sevin tabi.

Aaaa, ne bu teslimiyet?
At hemen üzerinden.

kızlar ıı geçler ben kaçtım

İyi geceler... :)

slm kizlar anam ne cok konusuyonuz dedim kizlar gitmeden dalayim gecmisi word e kayit ettim sonra sakinlesince topik cevaplarim artik
Fadimecimin cani sIkIn canim benim burdan uzaklasma tatlim iyice bunalirsin bugün bende bunaldim esime dedim git cocugu parka götür bende su büyük dolapi düzelteyim yariya kadar yaptim oglan durmadi oda belim agriyor dedi kizdim bende zaten hic birsey yaptigin yok yapsan sasarim arkadaslarin cagirinca gitmeyi biliyorsun diye cikisdim bende bunaltim herseyin pesinden ben kosmakdan ama burayi da birakirsam iyice bunalacam zaten arkadas cevremde kalmadi sayilir vaktim yok hic ben seni anliyorum bitanem ama biz hep biyerden kismak zorunda kaliyoruz

Son düzenleme:
QUOTE=ftemiz;30197862]Slm kızlar,
Kilo veren herkese tekrardan tebrikler.
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim. Ababa listeyi yaptın mı bilmiyorum, yapmadıysan, nasıl istersen sana bırakıyorum, yaptıysan da eline sağlık canım. Kendinize iyi bakın kızlar. Bir süre gelmezsem merak etmeyin beni, sadece belki ara vermeliyim:26::26::26:[/QUOTE]
canim yazdim ben seni anliyorum ama burdan uzak olursan iyice bunalima girersin herseye de biz kosamayiz ki tatlim
bende sormaya cekinmisdim :26:
çok haklısın canım :) bugünden itibaren yemicem oyle seyler ama inan ki kırk yılda bir yaptığım birşeydi.geceleri hemen hiç yemem. ama uyarını dikkate alıyorum canım teşekkür ederim :)
birsey degil canim birbirimize destek olcaz herzaman
günaydın tatlı bayanlar nasılsınız
ben hala hastayım gece hiç uyuyamadım şimdide öyle burnum akıyo:2::2:
gecmis olsun tatlim
bende evdeydim ama haftasonunun tadini cikartamadim yoruldum
ellerine saglik betülüm

Herkese merhaba 38 yaşındayım. 163 cm boyundayım 75 kiloyum. Kurduğunuz gruplardan birinde yer almak ve her cuma sizler gibi yarışarak kilo vermek istiyorum. Dediğim gibi bende accık şişmanım ve kilo vererek hedeflediğim 56 kiloya inmek istiyorummmmmmmmm. Hemde çoookkkkkkkkkk. Beni de alın grubunuza noluurr ama!

hosgeldin canim aramiza beraber zayifliycaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…