sana suziye ballıyahoşgeldın kız kıme bakcan kısakandım
he yarimin gelişi bildirimlerden bellisuzım beğene beğene gelıyo
oçıkar bulur bi yolunu dicektim bulmuş valla12 yi bulur çıkması anca bugün yoktu hiç ortalıkta
kadındaki zekaya bak zayıfladıkça açılıyor zekasıkiz gurbet gitme kiz alintilarimi word e kaydetim
Herkese merhaba 38 yaşındayım. 163 cm boyundayım 75 kiloyum. Kurduğunuz gruplardan birinde yer almak ve her cuma sizler gibi yarışarak kilo vermek istiyorum. Dediğim gibi bende accık şişmanım ve kilo vererek hedeflediğim 56 kiloya inmek istiyorummmmmmmmm. Hemde çoookkkkkkkkkk. Beni de alın grubunuza noluurr ama!
sana suziye ballıyabaktım çıktım ama
he yarimin gelişi bildirimlerden belli
oçıkar bulur bi yolunu dicektim bulmuş valla
kadındaki zekaya bak zayıfladıkça açılıyor zekasıkorkuyomartık senden ilerdekimbilirneler eser aklına
kızlar ne dersinizalsakmı.dur bacım herkeşleer bi oy kullansın biz seni daha sonra arıcaz sonuç için :86::86::86::86:
ben işsizimkaçcaz tabe sabah iş var
bi 10-15 dakika sonra gelecem anneme misafir geldi onlara hosgeldin diyeyim cay yapip hemen burdayim bekleyin beni
Oğlumun dişi patladııııı :))))
hadi hayırlısı olsun canımOğlumun dişi patladııııı :))))
kız iş görüşmeleri başına mı vurdu biz sizi arıcaz
ben geldım
gelınlıgımde halloldu ohh rahatlamıs bır sekılde geldım
nabersınız cıtırlar:18::18::18:
Herkese merhaba 38 yaşındayım. 163 cm boyundayım 75 kiloyum. Kurduğunuz gruplardan birinde yer almak ve her cuma sizler gibi yarışarak kilo vermek istiyorum. Dediğim gibi bende accık şişmanım ve kilo vererek hedeflediğim 56 kiloya inmek istiyorummmmmmmmm. Hemde çoookkkkkkkkkk. Beni de alın grubunuza noluurr ama!
kızlar ne dersinizalsakmı.dur bacım herkeşleer bi oy kullansın biz seni daha sonra arıcaz sonuç için :86::86::86::86:
hadi bakalım hayırlı olsuuunnn
hadi hayırlısı olsun canım
he bekçilik görevime tekrar dönüş yaptım.bundan sonra böle topiği elden geçircem yine
ben işsizim
kızçay yapayım derken tıkınma
Saolun canlar, gidip uyuyayim ben bayilcm simdi.. yürüyüş de yaptı.. öncesinde biraz waffle yedim.. ayyy optum yorgunum kacayim.. oslewcim, bulamadin kiz kinalugimin fotosunu sacim kotuydu o gun fotolari nere koydum kimbilirr
he öle oldu boşuna yoruldum ofsevindim tatlım gelinliğini halletmene
her şey çok güzel olacak inşallah
hoşgeldin canım tabii ki aramıza alırız
bu iş görüşmeleri seni ne hale getirmiş kız iyi alıştın sen
anay waffle yemiş geçen benim canım çok istedi.gitdi git dandini dandini hu huSaolun canlar, gidip uyuyayim ben bayilcm simdi.. yürüyüş de yaptı.. öncesinde biraz waffle yedim.. ayyy optum yorgunum kacayim.. oslewcim, bulamadin kiz kinalugimin fotosunu sacim kotuydu o gun fotolari nere koydum kimbilirr
bırakıp kaçmayaydın
kız anan nerde oturuyo o kadar yakın vayana da saat kaç bu saatte ne misafiri
suzi hepten gitti yeşil lambasıda söndü vayanada tarlaya çay toplamaya gitti heral
iyi hadi bizede dandinidandini dastane
yapıyon yapıyon güzel güzel mamaları yiyon sonrada dimi 7-8 çeşit az gelir 10-15 çeşit yap
dün alıntılamışım bunuGünaydın kızlar öncelikle
1 haftadır çok çok dikkat etmeme rağmen tartı, önceki haftaların sonucunu da vurdu suratıma :26:
Sonuç : 83.9
Ama çok takmıyorum kafaya artık buradayım, 1 haftadır çok dikkatliyim ve böyle devam etmeye niyetliyim
Ama bugün moralim bozuk biraz, hakanın doğum günü çünkü
Mesaj atmak geliyor içimden ama , atsam ne olcak sanki o istedi böyle olmamızı
Kile verenleri tebrik ederim, nedense eskiler artılanıyor Allahtan yeni gelen hatunlar veriyorlar
hoşgeldin aramızaMerhaba!
16 yıldır kilolarla mücadele vermeye çalışan 26 yaşında bir tombişcağızım. Daha önce cuma yarışmasına katılmıştım, aslında gayet de güzel gidiyordu. Ama takım bazı nedenlerden dolayı dağıldı ve ben de tam o sırada iş değişikliği yaptım. Yeni koşullar nedeniyle de çoook kilo aldım çoook...Hala çabalayıp duruyorum, bir verip bir alıyorum. Yarışma ortamına tekrar girmek istemedim, o yüzden uzun süre KK'den uzak kaldım. Ama baktım böyle olmayacak, ben de sizin aranıza mı katılsam acaba diyorum... :44: Ne dersiniz 70-79 aralığı sakinleri? Düzen nasıl işliyor, kural veya benzeri herhangi bilmem gereken bir şey var mı? En önemlisi de beni aranıza alır mısınız? Yardımınıza ihtiyacım var.
Birkaç saat nete giremeyeceğim ama girdiğimde ilk işim buraya bakmak olacak. N'olur şu garibi de sevindirin.
her pazartesi diyete başlıyorumbu hafta dikkat et minecimvazgeçmek yok
ama yukarı doğru gidiyorum suzimmbence okadar fazla degil kacamak yapmana ramen minem :26:
salı bende 64,1dim sanırım olacak bu hafta dedim ama yine artı çıktımefendimşimdi .bu hafta kilomçok değişkendi.salı sabahı 73.3 tüm.salıdan sonra şımardımheralde kısırlar tatlılar derken.ertesi sabah tartıldığımda 2kilo fazlaydım.bu sabahta yerimde saymışım gramgarm veriom
başlangıç:76,5
hedef:65
geçen hafta:74,3
bu hafta:74
bu hafta giden:300 gr
toplam giden:2,5
1 aylık işim var ama hiç umudum yokmerhaba kızlaaaaaaaaarrrrrr
bildirimi yapayım da haftaya listede olayım yaza kadar 65 olcam 2 ayım var
başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta :72
gelen giden yok
hedef :65
ayyyyyy sabah bide diyarbakır kadayıf burması yedim
kızlar yaza kadar 7 kilo gider mi ?
ya gardrobumu yenilicem
çünkü hamilelik sonrası ha verdim ha vercem diye hiç kendime bişey almadım
2 yıldır kıyafet almıyorum yani 2 etek aldım sadece
bu arada bildirimi yine umaya mı yapcaz kime yapıyoruzzz ??????????????????
istemezmitarif ararken canın istemıyor mu kızz, ben bakamıom tarıf marıf
keşke benimde uzasa saçlarımSaçlarım nerdeyse popoma deyicek artık kızlar
Akşam kuaföre gidicem uzun zaman sonra
Bi de benim saçlar çok elektrikleniyor kızlar yaa, siz hangi şampuanları kullanıyorsunuz memnunmusunuz :26:
geçen haftalarda bende arka arkaya 2 kere düştümaz önce merdivenden inerken popomun üstüne düştüm milletin içinde , converse kaydı
bende mineBana yazarken adınızı ya da size nasıl hitap etmemi istediğinizi yazarsanız çok sevinirim kızlar. Bir de az da olsa kendinizden bahsedin, yaşınız, işiniz, medeni durumunuz falan filan.Ya da daha doğrusu hangi özelliklerinizden bahsetmek istiyorsanız bahsedin. :)
Sizin aranızda vereceğim tekrar fazlalıkları, çok mutlu olacağım, hep beraber olacağız.
ben seni daha büyük sanıyordumben 25 yaşında biri 3 yaşında biri 14 aylık 2 çocuk annesiyim.antalyada oturuyorum sıcağın taaa göbeğinde.87 kiloyla başlayan maceramı 61e indirip tekraren 68e çıkınca fren yapmaya karar werdim yine buradayım burası harika biyer.tanıştığımızamemnun oldum....hepinizi sewiyorum kızlarrr...
aaa öyle bir durummu varmışselam canlarım
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum
burdan aldım bildirimleri..
pek üzdünüz beni neler olmuş böyle yaa
şok oldum artıları gördükçe
haftaya daha dikkatli olalım tamam mı
ben de salı-çarşamba cozutmuştum
ortalama 1 kilo daha veremememe maloldu bu bana
200 gram gitmiş.. yine iyi çünkü biraz fazla abarttım piknikte filan de
mine canım kursa gelmeyince müfettiş görürse sınava alınmayabiliyormuşsun :26:
yani bizim burda birine yapmışlar..
bende gidip 2 saat dinliyorum üff ama çok sıkıcı
suratsız duruyorum bi de orda sanki çok sert biriymişim gibi
suzim iyi uğraşmışsınız nikimle
değiştireyim bari bu nedir
nasıl değiştiriliyor ki :44:
bana bi nick bulun
bu arada bildirim yaparken kolay gelsin dileklerini ileten, selam yazan vs.. arkadaşlarım
teşekkür ediyorum
hepinize tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın
malum her mesaj arası 10 dakika zaman geçmesi gerekiyor ondan
yoksa saygısızlık etmek istemem
ay unuttuğum bişey var mı ki :44:
kursa gidicem ben geç kalmayayım..
hee bi de bildirimini daha yapmayan arkadaşlar var hadi bekliyorum gelsin bildirimler
fadime abla filan gelmemiş mesela :26:
yeni gelenler için kendimi de tanıtayım..
ben 22 yaşında bi üniversite öğrencisiyim
geçen seneden beri burdayım
11.9 kilo vermişim
çok memnunum şimdiki kilomdan
inşallah herkes en yakın zamanda istedikleri kiloya inerler..
öpüldünüz kızlar ben kaçar
uzun yazdım yine.
sonra görüşürüüüzzz
doktorumuz 2 tane oldutıp okuyorum canım ben. önce burayı kazanıcam diye,sonra da okuyacam diye yedim de yedim(( ne saçma,bakıyorum da şimdi,hayatımın en güzel yıllarını kilolu geçirdim
mağazadamı çalışacaksınkızlar yarın işe başlıyorum.çok üzgünüm burdan ayrı kalıcam için.morelimçok bozuk.ne güzel göbecikler atıyorduk.birde kiloalmaktan korkuyorum.beslenme düzenim şaşacak.nolcak böle bilmiyorum gideyimtemizlik ypayım ev toz içinde bidaha vaktim olmaz.ay böle kendimi bu dünyadan göçüyomuş gibi hissettim. çok özlücem sizi kızlar.fırsat bulunca gelecem.yenilerdegelmiş.beni unutur şimdi herkez.bu topikteki bekçilik görevimden bugun itibariyle istifa ediyorum
hadi gözün aydınOğlumun dişi patladııııı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?