70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam kuzum daha varmis sen naptin evdeki durumlar nasil :26: anlatmak istemesen anlatma tatlim canini sIkmak istemedim sadece durgun gibisin :26:

yok tatlım niye anlatmayayım
evet bi durgunum bugünlerde..
ev iyi aslında herkes iyi davranıyor, işler iyi gidiyor filan
gayet uygun her şey ben de onlara iyi davranıyorum onlar da bana
ama işte içimde hep kalacak onun bana söylediği bi söz var
öyle düşündüğünden değil onu anladım sonraki konuşmalarında
sırf canımı yakmak için bir şey söyledi ve başardı da
onu unutamıcam biliyorum..
ve bana bunu yapan biriyle aynı evde kalmak da istemiyorum
babamla konuştum bugün
tek başıma eve çıkmama pek razı değiller
güvenli olması açısından içleri rahat değil onları da anlıyorum
ama başka çarem yok..
yeni ev arkadaşı da istemiyorum o yüzden tek çıkmaya çalışcam inşallah
bakalım nasip..
zorlanıyorum bugünlerde her şeyde de atlatırız elbet Allah daha büyük dert vermesin..

sinava nezaman girmeyi düsünüyrsun :26: insallah en kisa zamanda alirsinda kurtulursun derslerden zaten sonra süre süre ögreniyorsun
ben bakmaya bakamiyorum artik ama bütün dünya sadece bakiyor mahsum insanlar ölüyor ama kimse mütahele etmiyor

29 haziranda test olan sınav varmış canım.. direksiyon da temmuz ayında ne zaman bilmiyorum. araba sürüyorum az biraz zaten onu geliştirsem yeter..
evet insanlar amaçsız gidiyorlar resmen.. yazık gerçekten tüm dünya sadece izliyor

slm bende geldim aranıza alırmısinız
Şubatta dr'a gitmiştim 87 geldim orda o diyete 2hafta uydum hızla 3.5 kilo verdim sonra uyamadim ama az yemeye başladım zira hiç doymuyorum 2tepeleme tabak yerdim şimdi yarım yiyom doymuyorum ama kendime engel olmaya çalışıyorum bide abur cuburu bıraktım 2 çocuk var biri 3yaşında 1aydır tuvalet eğitimindeyiz sinirler yıpranmış durumda diğeri 1yaşında peşinde pervaneyim 25aralık'ta bel fıtığı ameliyatı oldum fazla yüklenemiyorum egzersiz filan yapamıyorum şuan 77 kiloyum inşallah doğum günüme kadar 26 haziran 70 olmak hayalim ama çoook acıkiyorum bilmem ne yapıcam

hoşgeldin canım. burda takıl yavaş yavaş oturtursun yeme düzenini merak etme
26 hazirana kadar 7 kilo gider dikkat edersen

tabii canim bende orda kalmani istemiyorum iyi davransalarda degisen birsey olmiyacak
aslinda babana da hakk veriyorum tatlim ya korkuyor kizisin birsey olur diye korkuyor iste
allahim hertürlü beladan korusun
tatlim ben cikacam benimki laf edip duruyor birseye bakcakdim diye sinir etti iyice bi bes dakika oturdum bodur daniyo
iyi geceler betülüm allah rahatlik versin allah hayirlisiyla insallah güzel kapilar acsin sana

amin canım amiinn
ben de korkarım aslında tek kalmaktan ama işte ne kadar korkarım ki en fazla 1 ay sonra alışırım diye avutuyorum kendimi
bakalım huzurum yerinde olur en azından inşallah..
iyi geceler canım benim

hayirlisiyla yaparsin sen insallah

hosgelldin canim aramiza

kizlar ben kactim öptüm iyi geceler

hoşgeldin canım. burda takıl yavaş yavaş oturtursun yeme düzenini merak etme
26 hazirana kadar 7 kilo gider dikkat edersen

Sağol canım hep birlikte verelim inşallah
Isin kötü yanı ilk başta çok hızlı verdim herhalde ödem. Di . Ama 3haftadır aynıyim 77'de çakıldım kaldım sabahları 76 geliyorum ama normalde hep 77 benim spora başlamam lazım belimi zorlamayacak neler yapabilirim acaba... ? Bide 10dk'dan sonra ayakta da duramıyorum ağrımaya başlıyo uyanıyorum 2dk tekrar iş yapıyorum ne olacak benim bu halim bu yaşta daha böyleyim yaşlılığı düşünemiyorum valla sağlık gibi yok

Günaydın yoldaşlar!
Pazar gününü salmak için değil, spor yapmak için kullanalım lütfen.

hadi ya fayda ediyorsa bende yapayim benimde dünya haritam var :111:

banyo yaptikca yapsam nasil yapiliyor türkkahvesiyle limonnu karistirip mi sürüyoruz

Bana fayda etti. İnanıp denersen sana da fayda eder. Ben dün başladım zaten ilk seansıma, yapalım beraber. :)

Yarım limona 1,5 tatlı kaşığı türk kahvesi koyuyorum ben, kahve tepeleme olmayacak. Karışım da macun gibi olmayacak, limonlu olacak, akışkan olacak ama su gibi de olmayacak. Yaptıkça anlarsın ne demek istediğimi.

yok kiz sadece tavuga takilmadim yulaf ezmesinin yanina ekmegi nasil yedin diye hayal etmeye calisdim da birde nesfit ara ögün olarak yemissin ben onu ögün olarak biliyordum :26:

Aslında önce yulafı yedim, sonra baktım kesmedi bir de ekmek yiyeyim dedim. Aynı anda yemedim yani... :)

Nesfit tercihe ve miktara göre ara öğün de olur, öğün de... Öğün olması için çok yemek lazım.

Hoş geldin. :)

Öncelikle doktorun listesine uymanı tavsiye ederim. Öyle bir şey ki bu kilo, alman gereken gıdalardan birini almadın mı kilo veremiyorsun. Yoğurt-süt birkaç gün tüketme, kilo veremiyorsun. Hiç yağ yeme, kilo veremiyorsun. O yüzden en güzeli listeye bağlı kalmak. Kilo verememen bu yüzdendir, tabi eğer daha çok yemeye başlamadıysan...

2 kilo alayım, ben de ayakta duramamaya başlıyorum. 85 civarındayken bir bulaşığı yıkayamazdım, belim hemen batmaya başlardı ve daha 20 yaşında falandım. Bel ağrısı fazla kilonun kaçınılmazı bence. Gerçi sen ameliyat da olmuşsun o yüzden belki farklı nedenle ağrıyordur seninki. Ama yine de kilo verince ağrılar kaybolacak, bu bir gerçek. Biraz dayanmak gerekiyor.

------------

Evet pazar günü uykucuları (ya da tembelleri ) ben şimdi kaçar... Önce bisiklet, ardından da kahve-limon seansım var. Görüşürüz...

bence kilodan önce bel kaslarını kuvvetlendircek egzersizler yapmalısın. bel fıtığı olduğuna göre muhakkak bu hareketler verilmiştir sana? ben spor yapmadan verdim bu kiloları. evet spor çok önemli ama o olmadan da oluyor. kilo verdikçe belin daha da rahatlayacaktır. her 1 kilo için dizlerimizin üzerine çöktüğümüzde 7 kat fazla ağırlık gelir vücudumuza. bundan kurtulmamız lazım. dengeli beslenirsen bunu başarabilirsin. her şeyden ye ama az az.. burda listeni paylaş arkadaşlarla yorum yapılır. bi süre sonra oturtursun zaten yeme düzenini.

günaydın canlarım
ben geldim ve tekrar kaçıyorum

günaydın canım

ev sahibimvar 94 yaşında karısı 87 diyorum bu insanlar nası böyle sağlamlar sabah bi uyandım dede site etrafındaki bütün otları bıçakla temizlemiş halada devam ediyor.ben yaşlandım deyipkenara otursa hamlaşacak.maşallah valla
gurbet bacı görüyom seni çık yukarı

iyi geceleeerr rüyanda bol spor yap çok terle gece gitsin kilocuklar
kız nıye rüyamda yapıyım bn sporumu yaptımda yattım
kiz gurbet gitme kiz alintilarimi word e kaydetim

canim yazdim ben seni anliyorum ama burdan uzak olursan iyice bunalima girersin herseye de biz kosamayiz ki tatlim

bende sormaya cekinmisdim :26:

birsey degil canim birbirimize destek olcaz herzaman

gecmis olsun tatlim

bende evdeydim ama haftasonunun tadini cikartamadim yoruldum

ellerine saglik betülüm [/QUOTE]
saol cnm bugun bıraz daha ıyım:2:
hoşgeldın
yinede gurbete yetisemedim ya
ay cbn bugun aksam buluşalım anlaşılan sende randevu almak gerekıyo musaıtmısın
benımkıde evdeydıde dun kaçtım bıraz buraya tayınler acıklandıya ev topluyo kocişim
Oğlumun dişi patladııııı :))))
hadı gözunaydın

slm cnm gecmış olsun:2::2: gözalerjısıne damla vermedımıkı doktor benımkıde cok kasınıyodu 3 gun kullandım geçtı

burdayım bebişim gunaydın

saol cnm bugun bıraz daha ıyım:2:

hoşgeldın

ay cbn bugun aksam buluşalım anlaşılan sende randevu almak gerekıyo musaıtmısın

benımkıde evdeydıde dun kaçtım bıraz buraya tayınler acıklandıya ev topluyo kocişim

hadı gözunaydın

slm cnm gecmış olsun:2::2: gözalerjısıne damla vermedımıkı doktor benımkıde cok kasınıyodu 3 gun kullandım geçtı[/QUOTE]

anaa kız sevindim neriii gidersiniz şimdi anam gibi konuştum

anaa kız sevindim neriii gidersiniz şimdi anam gibi konuştum[/QUOTE]

nevsehır cıktı cnm oraya gıdıyoruz allah kısmet ederse

nevsehır cıktı cnm oraya gıdıyoruz allah kısmet ederse

nevşehir deyince hep aklıma asmalı konak dizisi gelio çok merak ediyom.iyi en azından daha sıcak yer olcak totonuz donmuştu[/QUOTE]

ben kayserelıyım cnm ılk tercıımız kayserıydı ama cıkmadı nevsehırde kayserıye 1 saat ıyı oldu ne bıleyım işte bakalım neler beklıyo bızı
ama buradan ıyı olacağı ksın en azından terör yok gecen sene neler cektık burda allah belalarını versın onların

bende akşam rüyamda gelin oluyodum yine düğünümüz değilşmiş ama fotoğraf çektirmek için tekrar gelin olmuşum yağmur falan yağdı öle saçma bir rüyaydı millet düğünden önce görürü bu gibi rüyalar bende nedense ters tepti hep düğünden sonra gördüm sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…