bende akşam rüyamda gelin oluyodum yine düğünümüz değilşmiş ama fotoğraf çektirmek için tekrar gelin olmuşum yağmur falan yağdı öle saçma bir rüyaydı millet düğünden önce görürü bu gibi rüyalar bende nedense ters tepti hep düğünden sonra gördüm sık sık
nevşehir deyince hep aklıma asmalı konak dizisi gelio çok merak ediyom.iyi en azından daha sıcak yer olcak totonuz donmuştu
ben kayserelıyım cnm ılk tercıımız kayserıydı ama cıkmadınevsehırde kayserıye 1 saat ıyı oldu ne bıleyım işte bakalım neler beklıyo bızı
ama buradan ıyı olacağı ksın en azından terör yok gecen sene neler cektık burda allah belalarını versın onların
Bana laf atan yok, ağlayacağım şimdi...
Neler yapıyorsunuz bugün anlatın bakayım.
Bana laf atan yok, ağlayacağım şimdi...
Neler yapıyorsunuz bugün anlatın bakayım.
ay dimi bide o var insan hep diken üstünde olur allah yardımcınız olsun yine nevşehir güzel medeniyetli yer en azından tüh bacım hayaller suyu düştü güya bura gelcektin yürüyüş yapacaktık
ne bülümyeniden nikh tazeleyecem heral :123::123:hayırdır ınş cnm
sorma ben şu iş olayına çok streslendim dünden beri yemediğimkalmadı sabahta börek salatalık peynir yedimkız handem sabah ne yedın
benım dünden berı ağzımın tadı yok yedıgım hiç birşeyın tadını anlamıyom:2::2::2:
3 uye 7 ziyretcı
ask olsun nıye cekmesın kız ıkımızı topla en fazla 140
benım kız 20 ettı 160
benım kocış 85 ettı 245
senınkıde hesapla en fazla 330 çokmu yanı
ne bülümyeniden nikh tazeleyecem heral :123::123:
sorma ben şu iş olayına çok streslendim dünden beri yemediğimkalmadı sabahta börek salatalık peynir yedimevet bende öle olunca su içsem bile tadı kötü gelirdi
demek millet bugunu pazartesiyle karıştırdı bugun diyete başlayan daha çok heral belkide suzide içindedir
kız daha 7 ayda nıkahmı tazelenir ya bız napak 5.senemze gırdık durda nevsehırde balonda nıkah tazeletıyım
tutamadın demı boğazını ye ye dobıç kal sen
he cnm suzı kesın ıçındedır onların kız suzı gel buraya wcde okuyodur sımdı o bızı
kız daha 7 ayda nıkahmı tazelenir ya bız napak 5.senemze gırdık durda nevsehırde balonda nıkah tazeletıyım
tutamadın demı boğazını ye ye dobıç kal sen
he cnm suzı kesın ıçındedır onların kız suzı gel buraya wcde okuyodur sımdı o bızı
slm kizlaranam ne cok konusuyonuz dedim kizlar gitmeden dalayim gecmisi word e kayit ettim sonra sakinlesince topik cevaplarim artik
Fadimecimin cani sIkIn canim benim burdan uzaklasma tatlim iyice bunalirsin bugün bende bunaldim esime dedim git cocugu parka götür bende su büyük dolapi düzelteyim yariya kadar yaptim oglan durmadi oda belim agriyor dedi kizdim bende zaten hic birsey yaptigin yok yapsan sasarim arkadaslarin cagirinca gitmeyi biliyorsun diye cikisdimbende bunaltim herseyin pesinden ben kosmakdan ama burayi da birakirsam iyice bunalacam zaten arkadas cevremde kalmadi sayilir vaktim yok hic ben seni anliyorum bitanem ama biz hep biyerden kismak zorunda kaliyoruz
....... Volkanik Kil Maskesi
http://.......us............../2013/04/ebru-sall-guzellik-srrn-acklad.html
Etkileri Nelerdir?
Doğru kullanıldığında,
Yüzü derinlemesine temizler
Cildinize doğal Detoks uygular
Yüzdeki ölü derilerin Peeling etkisiyle atılmasına yardımcı olur
Cildinizin siyah noktalardan arınmasına yardımcı olur
evet herşey bizim üzerimizde . erkeklerde bahane bol. boyun sırt ve bel üçlümde fıtık var. hapşırsam kotu oluyorum ama çocuk benim kucağımda.arabası çantası indir kaldır bende.koca sadece cocuk arabasını sürüyor.belki de son gunlerde kaçırdığım halde 100 gr vermişim sebebi bu halim olsa gerek.kızlar bana bir çare bulun benim iştahım hiç yoktu ama birden açıldı.adet de dün bitti. iştah kesici bildiğiniz ne var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?