70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırdır ınş cnm

nevşehir deyince hep aklıma asmalı konak dizisi gelio çok merak ediyom.iyi en azından daha sıcak yer olcak totonuz donmuştu

ben kayserelıyım cnm ılk tercıımız kayserıydı ama cıkmadı nevsehırde kayserıye 1 saat ıyı oldu ne bıleyım işte bakalım neler beklıyo bızı
ama buradan ıyı olacağı ksın en azından terör yok gecen sene neler cektık burda allah belalarını versın onların[/QUOTE]

ay dimi bide o var insan hep diken üstünde olur allah yardımcınız olsun yine nevşehir güzel medeniyetli yer en azından tüh bacım hayaller suyu düştü güya bura gelcektin yürüyüş yapacaktık

ay dimi bide o var insan hep diken üstünde olur allah yardımcınız olsun yine nevşehir güzel medeniyetli yer en azından tüh bacım hayaller suyu düştü güya bura gelcektin yürüyüş yapacaktık[/QUOTE]

izmirde cok arkadaşlarım var cnm gelırım oraya yınede senle yuruyus yapamıcak ona uzuluyom
neyse sen nevsehıre gelınce senı balona bındırıyım perı bacalarını gezdırıyım olurmu

Bana laf atan yok, ağlayacağım şimdi...

Neler yapıyorsunuz bugün anlatın bakayım.

aç bacım ellerini fırlatıyorum.sende öle aşagıda durma ben şimdi durduk yere sana laf atarsam dım sapığa çıkar sonra suziye yaptığım gibigurbetle kaç gündür gözrüşemiyoz özlem gideriyoz

kız handem sabah ne yedın
benım dünden berı ağzımın tadı yok yedıgım hiç birşeyın tadını anlamıyom:2::2::2:

ay dimi bide o var insan hep diken üstünde olur allah yardımcınız olsun yine nevşehir güzel medeniyetli yer en azından tüh bacım hayaller suyu düştü güya bura gelcektin yürüyüş yapacaktık

izmirde cok arkadaşlarım var cnm gelırım oraya yınede senle yuruyus yapamıcak ona uzuluyom
neyse sen nevsehıre gelınce senı balona bındırıyım perı bacalarını gezdırıyım olurmu[/QUOTE]

he bacım valla ben merak ediyom balonu gerçi çekermi bizi o balon dopiç bizi

ask olsun nıye cekmesın kız ıkımızı topla en fazla 140
benım kız 20 ettı 160
benım kocış 85 ettı 245
senınkıde hesapla en fazla 330 çokmu yanı

hayırdır ınş cnm
ne bülümyeniden nikh tazeleyecem heral :123::123:
kız handem sabah ne yedın
benım dünden berı ağzımın tadı yok yedıgım hiç birşeyın tadını anlamıyom:2::2::2:
sorma ben şu iş olayına çok streslendim dünden beri yemediğimkalmadı sabahta börek salatalık peynir yedim evet bende öle olunca su içsem bile tadı kötü gelirdi
3 uye 7 ziyretcı

demek millet bugunu pazartesiyle karıştırdı bugun diyete başlayan daha çok heral belkide suzide içindedir

kız daha 7 ayda nıkahmı tazelenir ya bız napak 5.senemze gırdık durda nevsehırde balonda nıkah tazeletıyım
tutamadın demı boğazını ye ye dobıç kal sen
he cnm suzı kesın ıçındedır onların kız suzı gel buraya wcde okuyodur sımdı o bızı

dün çok kötüyd
m bacım öğleye kadar 1 yudum su içemedim.plastik bardak yok tu şişede almayı unutmuşum nazi kampı gibi bir yer.eve dar attım kendimi bütün ayakparmaklarım su toplamış.sabah bi kahvaltı ettim arada yapamadım.kendimi eve atınca neye saldırdıysam indirdim mideye.bünye alışık ne zmandır aynı sattlerde yemeye suda içmeyince sarsıldım iyice.

demek o koku topikteki ziyaretçilerden geliyor.suzi pazar boşaltımı yapıyor heral

ay valla bacımhep hayalim şu bizimoğlan bi askere gitsin gelsin giyip gelinliği gidecem eğlenceye

evet herşey bizim üzerimizde . erkeklerde bahane bol. boyun sırt ve bel üçlümde fıtık var. hapşırsam kotu oluyorum ama çocuk benim kucağımda.arabası çantası indir kaldır bende.koca sadece cocuk arabasını sürüyor.belki de son gunlerde kaçırdığım halde 100 gr vermişim sebebi bu halim olsa gerek.kızlar bana bir çare bulun benim iştahım hiç yoktu ama birden açıldı.adet de dün bitti. iştah kesici bildiğiniz ne var???

hayırdır reklammı yapıyon zayıflıyok bacım biz siyah noktamız yok allaha şükür yanlış topikte aldın soluğu

ben hiçbilmiyomki.amadiyetin en başlarında hep iştah açık oluyo bünye alışana kadar.acıktıkça ağzına salatalık falan tıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…