70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bende aranıza yeni katılıyorum 77 kiloyum ve 70 mişin ltına düşmek istiyorum beraberce konuşarak inşallah zayıflarız ben bu arada formula 21 kullanıyorum bakalım faydası olacakmı olursa size yazarım...

canım sorma bu dönemler çok sıkıntılı geçiyor tartıda tam 1 kilo fazla geliyorum iyice sinirlerim bozuldu şu plates bari etkisini gösterse ayrıca halının üstüne 1 kibrit kutusunu boşaltıyorum teker teker oturarak kalkarak onları topluyorum gerçekten faydası oluyor tavsiye ederim opuyorumnanaktan

canım tekrardan hoşgeldin aramıza evet orada bir yanlışlık olmuş bende farketmedim neyse sayende görmüş oldum uyarın için teşekkür ederim diyettede hepimize kolay gelsin hep beraber zayıflarız inşallah :Saruboceq:

slm kızlar durmak yok zayıflamaya devam :dance: -tatlicadiarzu-

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

arkadaslar

bu callan i indirdiginiz linki tekrardan gonderirmisiniz

sayfalara baktim tek tek ama bulamadim cok zaman alicak gibi .. biri yollarsa sevinirim.

tskler
canım google a yaz callan topiğindeki 10 hours falan fişman neyse sende zayıfla die bi siteden indirdim ben zahmet olcak ama biraz oku araştır sayfaları sonra bulcan zaten indir ordan lin gönderilmio malesef

bende delircem valla şu adetim bi geçsin daha olmadım ama şişe şişe patlıcam valla sonra bakıcam asıl kiloya :)
inşallah işe yarar bırakma canım ben 1 gün 1 gün ara vermnek zorunda kaldım ya normalde 6 gün 1 ara şeklinde olucaktı ama ben 2 ara verdim neyse o şekilde de işe yarıomuş diiolar denemeye devam

selam mnillet bughün hava çok soukkk dondum valla
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz kışın da kilo vermek benim için imkansız ya ben olduğum kiloyu korusam onada şükür dicem yaaa offfklava:

herkese merhaba.artık diyetten bıkmıs olsamda dikkat edıyorum az da olsa.bu cuma bıldırımde bulunacagım ıns.bugun yedıklerım sabah avokado ,zeytın ezmesı,ekmek,cay
ogle,sehrıye corba,cok az tavuk ve pılav,2 kasık yogurt,arada 2 amasya elma,2 mandalına,az oncede amasya elması yedım.yıne cok yemısım,bu aksamı ac gecırmem lazım kı kılo vereyım((((

arkadşlar çok moralim bozuk 65 lerden 76 ları gören ben bu kiloları nasıl verecğimi bilmiyrm boyumda 1.60 çok da değil yani bu aralar hamilelik düşünyrm aslında verip öyle düşünym dedim ama gittikçe aldım veremdm şimdi çok vahim bu kilo ile hamilelik nasıl olur yada yardım edin diyet yapayım en azından 70 le hamile kalayım diyorum ama olmuyr iş hayatım çok yoğun ve stresli gün içerisnde yemek yemege vakit bulamyrm akşam 7 gibi yiyorm aslında akşamda dikkat ediyrm ama çok mutsuz bir iş hayatm var çok stresliyim buda kilo almamı kolaylaştıyr olablr mi yardım edin akıl verin ne olur Allah rızası için çok çöktüm ve artık cidden çirkin görünmeye başlıyorum birde anne olmayı planlıyrm

selam canım al benden de o kadar artık diyet yapmak yediklerimi kısıtlamak istemiyorum kilo vereyim istediğim kiloya ineim orda kalayım istiom ama offffffff o şanslılar arasına hiiiiiç giremicekmişim gibi gelio bana nedense neyse moral bozmak yok yeni yılda tekrar hap kullanmaya başlıcam hedef kiloma inemk istiom artık :) bu aralar dikkat edemiom malesef
hoşgeldin canım aramıza bence ilk olarak aklından diyeti çıkar diyet rejim lafına ben uyuz oluyorum sağlıklı beslenicem sağlıklı olucam diye düşün ve olumlu düşün hayat canını sıkıcak kadar uzun değil iş ortamına gelince malesef her işte stres var inan pazartesi günü alıp çantamı çıkmak istedim o kadar bunaldım ama sabrettim napayım şu zamanda yapıcak bişi yok iştre vaktin olmayabilir ama bu vakti sen yaratıcaksın hamile kalınca napıcaksın o zaman vaktim yok diyemezsin bence hayatını yoluna sok sabah kalhvaltını öğlen yemeğini akşam yemeğini ve ara öğünlerini düzenle aburcubur yiyorum dersen kendine light ürünler al evine işyerine koy meyve al ara öğünlerinde tüket bol su iç yeşil çay iç sabah akşam sirkeli su içmeye başla onunda faydası var ve yediklerini yavaş yava azalt yiceğin kadarını önüne al fazlasını alma bu aralar ben öyle yapamıom gerçi sürekli aynı şeyleri aynı saatlerde yeme bi akşam yemek ye bi akşam salata gibi yada bi sabah tost bi sabah nesfit,müsli gibi sürekli aynı şeyleri yemekde kilo aldırırmış ben her sabah tost yerdim mesela :) değiştirmeye çalışıyorum :)))))

neyse çok uzattım kararını vermişin artık uygulama zamanııı
KIZLAR GÜNAYDIN.
sabah kaşarlı tost yedim ve çay içtim
dün akşam 8 de yemek yedim işte çok yoğundum geç geldim eve.

afiyet olsun canım bende akşam geç yedim arkadaşım doğum yaptı ziyarete gittim muhteşem bişi yaa mucize resmen allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

günaydın herkese iyi sabahlar sabah küçük çavdar ekmekli tost yedim arkadaş börek getirmiş küçük bi parça tattım dün çok laga luga yapmıştım bana ayırmadılar die bugün yemesen olmaz heheh öğlene allah kerim bakalım bu aralar diyetle yakından uzaktan alakam yok yiyom yiyom yiyommmmm (((((

Herkese günaydın arkadaşlar, bu aralar şükür çok iyiyim, (Allah nazardan saklasın. ) Hastalığımda kapanan iştahım felaket açılmış durumda şu anda :roflol: 5 gün birşey yiyememiş olmanın acısını fazlasıyla çıkarıyorum sanırım, sürekli bişeyler atıştırıyorum bu günlerde. Ama gidişata dur demem lazım artık lmaz: 68.2 yi gördüm bu sabah birazcık üzüldüm şahsen 1 kg. almışım :kedi: Ama Cumaya kadar veririm sanırım, herkese iyi günler dilerim kaydirigubbakcemile5

günaydın daha önce bende burda zayıflayanlardandım ama tekrar aldım kiloyu şimdi yeniden ekibe katılıp zayıflamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

iyileştiğine sevindim tekrar geçmiş olsun canım aman dikkat et verdiğin kiloları sakın alma biliyorsunki vermesi çok zor ....

günaydın daha önce bende burda zayıflayanlardandım ama tekrar aldım kiloyu şimdi yeniden ekibe katılıp zayıflamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin canım daha önce kaç kg vermiştin...:kedi:

slm kızlar ben bu aralar hiç formda değilim spor yapıyorum ama yiyorumda klava: şu iştah nasıl kesilir bilgisi olan varmı cokacimcoook :

Günaydın canım sevindim iyi olmana hadi geçmiş olsun o zaman :) sen iyileşde canım 1 kilo verilir yeni alınmış yerleşmemiş kilo nasıl olsaaa :)
hoşgeldin canım tekrar aramıza :)

en azından spora devam ben 2 gündür callanı yapamıyorum bugün yapayımda ağrıma iyi gelsin bariii regl oldum sonunda ama çok ağrım var söküp atmak gelio içimden o kadar yawwww

diyetle aram yok ama genede yediklerimi yazayım
sabah 2 kuru kayısı sirkeli su
çavdar ekmeğine tost 2 küçük börek 2 bardak çay
öğlen borkoli salatası kereviz yemeği biraz birazda ciğer yedim yoğurtla beraber
bol bol su içmeyi unutmutorum bu arada :)

kızlar merhaba ben de gruba katılmak istiyorum hazır 78e düşmüşken nolur bana yardım edin

magrentacığım canıma tak etti artık :gitme: sen bana şu biber hapını nasıl kullandın onu tarif edermisin diyet yaptın mı kendimi tutamıyorum yiyorumda yiyorum bir dur demeliyim hazır kızımıda emmekten bırakmışken sıkıldım artık en azından 1-2 kilo beni motive eder ayrıca geçmiş olsun bilirim o ağrıları çok zordur ama evlenince geçer :) büyükler öyle der ya ama doğru bende geçti darısı sana ...opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar cok stresli bir günümdeyim artık kurtulmak istiyorum bu kilolardan ... (

Son düzenleme:
Günaydın kızlar iyi sabahlar herkes nerde yawww :)))) diyetle aram yok diom ama ben gene buralardayım valla yeni yılda işi sıkıp hedef kiloma inecem kesin kararlıyım bu ara aldım başımı gidiom hehe :)

kızlar merhaba ben de gruba katılmak istiyorum hazır 78e düşmüşken nolur bana yardım edin

hoşgeldin canım aramıza :)

günaydın canım eğer tansiyon kalp sorunun yoksa sağlıık sorunujn yoksa ne yaparsan kilo veremiosan ozaman hapı kullan derim genede düşün sonuçta ilaç kullanıcaksın ben ben 65,5 kilodan 60a düştüm sonra 1 kilosunu geri aldım şimdi deliler gibi yiyom 62 olmuşumdur heralde adet dönemindeyimn tartı bi 63 bi 64 bi 62 gösterio bişey anlamadım :) gelelim hapa sabah kahvaltımı yapıodum bi güzel yarım saat sonra falan hapı içiodum canım yemek yemek istemiodu ama mutlaka öğlen yemeğimi akşam yemeğimi yiyodum abartarak diil tabe yiyemiosun zaten bence bju hap metabolizmayı hızlandırıo bu şekilde kilo veriosun :) bende yeni yıldan sonra tekrar başlıcam kullanmaya :) alkol almak yasak malum yeni yılda ben boş durmam :)

teşekkür ederim canım sen 1 ay mı kullandın yani sürkli kullanırsak ne kadar sürede ara vermeliyiz opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım sen 1 ay mı kullandın yani sürkli kullanırsak ne kadar sürede ara vermeliyiz opuyorumnanaktan

ben bi kutu kullandım canım sonra tekrar kullammıcam dedim baktım olmuo :))))) gene karar verdim 1 2 hafta içinde 2.kutuya geçebilirsin canım ama önce bi dene yan etki yapmaz inşallah canım bol su içmeyi unutma bu arada yeşil çayda içilmicek sporda yapılmıcak arada hafif çarpıntın olabilir ama hafif :)

hoşbuldum canım ben 7.5kg vermiştim ama malesef geri aldım yalnız olunca insan pek dikkat etmiyo açıkçası tekrar başlıycam önceden yürüyerek vermiştim şimdi eve koşu bandı aldık artık dahada dikkat etmem lazım verebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…