70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar sormayı unuttum nezaman kilo bildirimi yapılıyor ona göre hareket edeyim

kızlar merhaba ben zeynep:)sabahtan beri yediklerimi anlatim:2 adetgalete ve azpeynir akşama çorba ve cacık içtim tatlı kaçamağı yaptım 1 tane şekerpare:kedi: bi tane de mandalina bu saaten sonra da yemem sizce nasıl 2.5haftadır kafama göre bişeyler yapıyorum ve 5 kilo verdim ayrıcaa belime sauna belt takıorum belimden de 5 sntim inceldim umarım 58 olabilirim biri bana çetvel nası yapılıyor anlatabilir mi şimdiden teşekkürler

herkese günaydın ilk bildirmi yaapyım dedim
ben pek giremiyorum malum bebek var
kiloma 73.3 sabh açken böyle akşam 75 i buluyor bütün moralim alt üst oluyor kaldı 6 kilo
herkes bana zayıflamış diyor ohkaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın iyi sabahlar hayırlı cumalar herkese
bugün kilo bildirimi yapamıcam regl dönemindeyim ve aceleyle tartılamadım bile gerçi tartılsamda sabahları çok çıkıyorum nedenini anlamış diilim yawww :))))
kilo veren herkese tebrikler şimdiden aynen devammmmm

Günaydın arkadaşlar, bu haftak kilom maalesef fazla çıktı :kedi: ama biliyordum. Hastalığımdan dolayı verdiğim 3 kg. nun 1.5 uğunu maalesef geri aldım. Şu anda 68.6 yım. Neyse haftaya veririm inşallah kaydirigubbakcemile3

merhabaaa bu sabah 67.3 çıktım ama aynı zamandada regli oldum onunda şişliği var ama genede 900gr gitmiş haftaya 65 i görmek istiyorum 65.9 a bile razıyım :) gören herkes çok şaşırıyor özelliklede ben kendimi hiç bu kadar zayıf görmemiştim :) devamlı aynanın karşısındayım orama burama bakıyorum sırıtıyorum zayıflamak güzel bişeymiş ya

foruma gireli 2 ay olmuş ilk başladığımda 75 kgdim şimdi 67 kgyim 8 kilo vermişim.önemli olan şey gerçekten kafada bitirmek umarım hepimiz istediğimiz kiloya varabiliriz

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
kilo veren kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyoruum kaydirigubbakcemile5
kilom 59.3 zemuszemus 500 gr gitmişş :lepi:

CADIARZU Normalde sabahları daha az çıkman grek ama kahvaltıdan sonramı tartılıyorsun...yerimseniben

slm canım hep beraber zayıflarız inşallah cuma günleri kilo bildiriminde bulunuyoruz kolay gelsin

foruma gireli 2 ay olmuş ilk başladığımda 75 kgdim şimdi 67 kgyim 8 kilo vermişim.önemli olan şey gerçekten kafada bitirmek umarım hepimiz istediğimiz kiloya varabiliriz

tebrik ederim canım gerçekten azim olmalı

herkese slm ben bugun tam 1 kg fazla çıktım malum sebeplerden dolayı 78.1 geliyorum insan böyle olunca dahada sıkıntılı oluyor şu şişlikler yok olsada biraz rahatlasam :gitme: :CüvCüv:

70,5 mafoldumben neden olmuyor anlamıyorum mafoldumben feci sekilde diyete girdim + spor ama 2 haftadır veremiyorum :umursamaz:

selam kızlar salı günü başladım diyete salı günü 76.100 gramdım bugün cuma ve ben bu sabah 75.500 gram çıktım... 600 gram vermışım ay halay çekesim varhihoyyyt.. inşallah yılmadan devam edebilirim...

70,5 mafoldumben neden olmuyor anlamıyorum mafoldumben feci sekilde diyete girdim + spor ama 2 haftadır veremiyorum :umursamaz:

canım sıkma canını bazen vücut belli noktada duruyor... bı kaç gun tartılma moralini bozmamak için... sonra bi çıkarsın tartıya 1 1.5 kg atmıssınn... vucudun ödem toplamış olabilir... bol bol su içmeyi unutma....

aman canım hasta olmada sen,azimli olduktan sonra verirsin zaten zemuszemus

gerçekten azmini tbrik ederim arkadaşım vereliniortak 2 ay gibi bir sürede 8 kilo

tşk ederim şimdiye kadar çoktan bırakmış olmam lazımdı ama cuma günü bildirim olduğu aklımdan hiç çıkmıyor :) burası sayesinde devam ediyorum iyiki buldum sizi hedef kiloma çok yakında düşücem taktım kafama ve sizede göstercem şişko ve çıtır benim resimlerimi alkisalkisalkis

aman canım hasta olmada sen,azimli olduktan sonra verirsin zaten zemuszemus

Çok sağolasın canım Şeniz Kilo vermek istenirse ve azimli olduktan sonra veririz nasılsa değil mi? Yaza nasılsa daha çok var. 17 kg. verilir nasılsa kaydirigubbakcemile3 Çok fazla vermem lazım ama, veririz değil mi kızlar :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…