günaydın iyi sabahlar hayırlı cumalar herkese
bugün kilo bildirimi yapamıcam regl dönemindeyim ve aceleyle tartılamadım bile gerçi tartılsamda sabahları çok çıkıyorum nedenini anlamış diilim yawww :))))
kilo veren herkese tebrikler şimdiden aynen devammmmm
hoşbuldum canım ben 7.5kg vermiştim ama malesef geri aldım yalnız olunca insan pek dikkat etmiyo açıkçası tekrar başlıycam önceden yürüyerek vermiştim şimdi eve koşu bandı aldık artık dahada dikkat etmem lazım verebilmek için
foruma gireli 2 ay olmuş ilk başladığımda 75 kgdim şimdi 67 kgyim 8 kilo vermişim.önemli olan şey gerçekten kafada bitirmek umarım hepimiz istediğimiz kiloya varabiliriz
70,5 mafoldumben neden olmuyor anlamıyorum mafoldumben feci sekilde diyete girdim + spor ama 2 haftadır veremiyorum :umursamaz:
foruma gireli 2 ay olmuş ilk başladığımda 75 kgdim şimdi 67 kgyim 8 kilo vermişim.önemli olan şey gerçekten kafada bitirmek umarım hepimiz istediğimiz kiloya varabiliriz
aman canım hasta olmada sen,azimli olduktan sonra verirsin zaten zemuszemusGünaydın arkadaşlar, bu haftak kilom maalesef fazla çıktı :kedi: ama biliyordum. Hastalığımdan dolayı verdiğim 3 kg. nun 1.5 uğunu maalesef geri aldım. Şu anda 68.6 yım. Neyse haftaya veririm inşallah kaydirigubbakcemile3
gerçekten azmini tbrik ederim arkadaşım vereliniortak 2 ay gibi bir sürede 8 kilo
aman canım hasta olmada sen,azimli olduktan sonra verirsin zaten zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?