canım maşallahın var yaaa darısı başıma valla deli gibi yiyiom aşağı değil benim kilo yukarı çıkıo anlamadım bu şi ama yeni yıldan sonra hedefe varıcam kesinn kararlıyım yeni yıl öncesi hehehemerhaba kızlar opuyorumnanaktan
kilo veren kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyoruum kaydirigubbakcemile5
kilom 59.3 zemuszemus 500 gr gitmişş :lepi:
bende anlamadım canım neden öle akşam şişiyorum galiba heheh ama gerçekten akşam ve sabah arasında 1 kilo fark oluo bazen 1,5 adet dönemindeyim die düşüüom ama bakalım bitsin nolcak heheCADIARZU Normalde sabahları daha az çıkman grek ama kahvaltıdan sonramı tartılıyorsun...yerimseniben
sabır canım sabırrrrrrr yılmak yok yola devam edicez hepberaber vericez kiloları sonra kilo koruma yarışması yapcazzzzzz :)70,5 mafoldumben neden olmuyor anlamıyorum mafoldumben feci sekilde diyete girdim + spor ama 2 haftadır veremiyorum :umursamaz:
Çok sağolasın canım Şeniz Kilo vermek istenirse ve azimli olduktan sonra veririz nasılsa değil mi? Yaza nasılsa daha çok var. 17 kg. verilir nasılsa kaydirigubbakcemile3 Çok fazla vermem lazım ama, veririz değil mi kızlar :hooray:
veremiyorum die umutsuzluğa düşüp pes etme gayette güzel verdin şuana kadar,bundan sonra kararlılıkla devam et bak gelecek arkasıı hihoyyyt70,5 mafoldumben neden olmuyor anlamıyorum mafoldumben feci sekilde diyete girdim + spor ama 2 haftadır veremiyorum :umursamaz:
meraklaa bekliyoruzz fotoğraflarınıı delikafaduldentşk ederim şimdiye kadar çoktan bırakmış olmam lazımdı ama cuma günü bildirim olduğu aklımdan hiç çıkmıyor :) burası sayesinde devam ediyorum iyiki buldum sizi hedef kiloma çok yakında düşücem taktım kafama ve sizede göstercem şişko ve çıtır benim resimlerimi alkisalkisalkis
kesinliklee verirsin yeterki iste a.s 17 olmazsa 13 olur 14 olur ama gider bu kilolar yaza :1closedeyes:Çok sağolasın canım Şeniz Kilo vermek istenirse ve azimli olduktan sonra veririz nasılsa değil mi? Yaza nasılsa daha çok var. 17 kg. verilir nasılsa kaydirigubbakcemile3 Çok fazla vermem lazım ama, veririz değil mi kızlar :hooray:
canım maşallahın var yaaa darısı başıma valla deli gibi yiyiom aşağı değil benim kilo yukarı çıkıo anlamadım bu şi ama yeni yıldan sonra hedefe varıcam kesinn kararlıyım yeni yıl öncesi hehehe
afedersiniz bir şeyi merak ettim bu grubun koçu falan yok mu neden yeni gelelerle kimse ilgilenmiyor ve motive edilmiyor???
merhaba bende bu gruba katılıyorum su an 72 kiloyum ve 6 aylık bebgim var...
foruma gireli 2 ay olmuş ilk başladığımda 75 kgdim şimdi 67 kgyim 8 kilo vermişim.önemli olan şey gerçekten kafada bitirmek umarım hepimiz istediğimiz kiloya varabiliriz
vay eski kilodaşım tebrik ederim seni ayrıca. bundan sonra sana kilodaşım demicem. açık ara önde dicemneyse bende gelcem inşallah 60lı kilolara. bakarsın yine aynı kilolara geliris..
kilo bildirimini sormuştum ama söylenmemişti dün oldugundanda haberim yoktu açıkçası artık bidahaki sefere kilo verenleri tebrik ederim
merhaba arkadaşlar
yoğunluğum fazlalaştı. uğrayamıyorum pek. ama dikkat ediyorum. 300 gr verdim bende. 70,6 kg ım.
yılbaşına 69luları görme hedefim nolcak bakalım :)
birazdan listeyi gönderiyorum...
kilo bildirimini sormuştum ama söylenmemişti dün oldugundanda haberim yoktu açıkçası artık bidahaki sefere kilo verenleri tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?