70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
kilo veren kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyoruum kaydirigubbakcemile5
kilom 59.3 zemuszemus 500 gr gitmişş :lepi:
canım maşallahın var yaaa darısı başıma valla deli gibi yiyiom aşağı değil benim kilo yukarı çıkıo anlamadım bu şi ama yeni yıldan sonra hedefe varıcam kesinn kararlıyım yeni yıl öncesi hehehe
CADIARZU Normalde sabahları daha az çıkman grek ama kahvaltıdan sonramı tartılıyorsun...yerimseniben
bende anlamadım canım neden öle akşam şişiyorum galiba heheh ama gerçekten akşam ve sabah arasında 1 kilo fark oluo bazen 1,5 adet dönemindeyim die düşüüom ama bakalım bitsin nolcak hehe
70,5 mafoldumben neden olmuyor anlamıyorum mafoldumben feci sekilde diyete girdim + spor ama 2 haftadır veremiyorum :umursamaz:
sabır canım sabırrrrrrr yılmak yok yola devam edicez hepberaber vericez kiloları sonra kilo koruma yarışması yapcazzzzzz :)

oooo 17 kg nekiii canımmmmmmmmmm yaaa ayda 3 kh versen 5 ayda15 kg yapar hedef uzak deilllll yaneee :) moral bozmak yok hepmizi birbirmizi gazlıcazzz vercez kiloları

70,5 mafoldumben neden olmuyor anlamıyorum mafoldumben feci sekilde diyete girdim + spor ama 2 haftadır veremiyorum :umursamaz:
veremiyorum die umutsuzluğa düşüp pes etme gayette güzel verdin şuana kadar,bundan sonra kararlılıkla devam et bak gelecek arkasıı hihoyyyt
meraklaa bekliyoruzz fotoğraflarınıı delikafadulden
kesinliklee verirsin yeterki iste a.s 17 olmazsa 13 olur 14 olur ama gider bu kilolar yaza :1closedeyes:

tşk ederim kilodaşım :içelim: eminim yeniyıldan sonra sende hedefine ulaşacaksın alkisalkisalkis azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz :lepi:

afedersiniz bir şeyi merak ettim bu grubun koçu falan yok mu neden yeni gelelerle kimse ilgilenmiyor ve motive edilmiyor???

merhaba arkadaşlar

yoğunluğum fazlalaştı. uğrayamıyorum pek. ama dikkat ediyorum. 300 gr verdim bende. 70,6 kg ım.
yılbaşına 69luları görme hedefim nolcak bakalım :)
birazdan listeyi gönderiyorum...

merhaba arkadaşlar
ince olacak bayanlar. Giydiği her şey çok yakışıcak, fiziği giderek düzelecek arkadaşlarım benim. Bir hafta daha geçti ve listemiz aşağıdadır. Herkese sağlıkla güzel güzel kilo vermeler.
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.

26 ARALIK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.

KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM

CHEGUEVERA………. 75,5………. 73,3………. -2,2:hooray:
HAYAL_AGA………. 68,2………. 67,3………. -0,9
sevdecem………. 76,1………. 75,5………. -0,6
MERAN07………. 59,8………. 59,3………. -0,5
hasaaal………. 73,4………. 73………. -0,4
SHEWALL………. 70,9………. 70,6………. -0,3

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIM

CELEN35………. 70,1a.s.
Tugbaozlu………. 75a.s.

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMklava:klava:

AYKOS………. 77,1………. 78,1………. +1
SAYDİN78………. 67,1………. 68,6………. +1,5

ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zga………. 72,5
sevdecem………. 75,5
esrata………. 77
tornado111………. 76
meryemtaze
zeynepebru………. 78
ayse_08……….74
suheylai……….72

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLARIM

BAYRAV
MAGRENTA

bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

afedersiniz bir şeyi merak ettim bu grubun koçu falan yok mu neden yeni gelelerle kimse ilgilenmiyor ve motive edilmiyor???

merhaba hoşgeldin zeynepebrucum, şu anda öyle atanmış bir koç yok. ben liste yapıyorum benden önce magrentacım yapmıştı sağolsun.
hepimiz birbirimizi motive ediyoruz burada. ben mesela burada yazdıklarımı yazılanları düşündükçe kendimi frenliyorum. size karşı kendimi sorumlu hissediyorum..

foruma gireli 2 ay olmuş ilk başladığımda 75 kgdim şimdi 67 kgyim 8 kilo vermişim.önemli olan şey gerçekten kafada bitirmek umarım hepimiz istediğimiz kiloya varabiliriz

vay eski kilodaşım tebrik ederim seni ayrıca. bundan sonra sana kilodaşım demicem. açık ara önde dicem neyse bende gelcem inşallah 60lı kilolara. bakarsın yine aynı kilolara geliris..

kilo bildirimini sormuştum ama söylenmemişti dün oldugundanda haberim yoktu açıkçası artık bidahaki sefere kilo verenleri tebrik ederim

vay eski kilodaşım tebrik ederim seni ayrıca. bundan sonra sana kilodaşım demicem. açık ara önde dicem neyse bende gelcem inşallah 60lı kilolara. bakarsın yine aynı kilolara geliris..

:) ben beklerim seni ayıp ediyosun kaydirigubbakcemile :)

kilo bildirimini sormuştum ama söylenmemişti dün oldugundanda haberim yoktu açıkçası artık bidahaki sefere kilo verenleri tebrik ederim

daha önce yazmıştım sanırım ben cuma günleri kilo bildirimini yapıyoruz cumartesi akşam shewall listeyi hazırlıyor 2 haftada daha cok vermiş olur liste başına geçersin daha iyi :)

arkadaslar merhaba,

kilo veren tum arkadaslarimi kutluyorum,
tartim bozuldugu icin kilo bildirimi yapamadim,

fakat onumuzdeki cuma karsiniza 70 le cikmak istiyorum hatta 69.9:)) 6 li rakamlarla giricez dedik ya yeni yila

bu hafta aksam 7 den snra hic yemedim , tatlida hic yemedim umarim farkedecektir kiloda ama su spor var ya

o olmadi iste

sabah belki ertkenden kalkip ilk is onu yapmak lasim sonra sonra derken aksam oluveriyor

merhaba arkadaşlar

yoğunluğum fazlalaştı. uğrayamıyorum pek. ama dikkat ediyorum. 300 gr verdim bende. 70,6 kg ım.
yılbaşına 69luları görme hedefim nolcak bakalım :)
birazdan listeyi gönderiyorum...

canım liste için ellerine sağlık ayrıca tebrik ederim 300 gr vermek bile önemli umarım bende verebilirim opuyorumnanaktan

meryemtaze bende daha önce kilo bildirim günü cuma diye sana cevap yazmıştım görmedin galiba neyse sende haftaya yaparsın artık kolay gelsin zemuszemus

günaydın kızlar
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum kaydirigubbakcemile

selam arkadaşlar ben de kilo verme sürecindeyim ama biraz motivasyona ihtiyacım var 40 kilo kadar verdim şuan 77 kilo civarındayım ama takıldım burda :) vücut dinleniyor sanırım. neyse beni de alırsanız sevinirim

Merhaba!

ben aranıza yeni katıldım.Bende kilo yarışına katılmak istiyorum ama neler yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…