ben şuan diyetisyene gidiyorum ve 17 günde 4 kg 100 gr verdim sadece yağdan
1 nci hafta listesi 10 gün (3.400 kg)
09:00 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim az yağlı beyaz peynir
3 ad zeytin
1 tatlı kaşığı bal
10:30 ara
1 tane halley yeşil çay
12:00 öğle
6 çorba kaşığı sebze yemeği (evde günlük ne varsa az yağlı) ben artık oğluma ve eşimede az yağlı yemek yapıyorum ve lezzeti hiç değişmedi
salata sınırsız az yağlı
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
15:00 ara
1 halley yeşil çay
17:00 ara
1 adet elma
19:00 akşam yalnız saat 19:00 geçirmeyin ve genellikle aynı saatte yemeğe çalışın
6 çorba kaşığı sebze yemeği
yarım kase yoğurt
salata
1 tane tavuk but (ben marketlerde satılan küçük butlardan aldım ve her akşam 2 ad yedim)
21:00 ara
1 ad portakal
şimdilik spor vermedi ama biz eşimle evimize yakın yürüyüş yolu var sadece pazar günü yarım saat yürüyüş yapıyoruz aynı listeyi arkadaşımda yaptı o yürüyüş yapmadan 4 kg verdi 17 günde ilk hafta ben çok verdiğim için 2 hnci listemi biraz fazlılaştırdı şimdi 6.01.2010 da görüşmem var ve en fazla 1.5 kg vermem gerekiyor
ben şuan 5 günde 700 gr verdim
canlarım hepinize banada başarılar
ben kafama koydum gidecek bu kilolar
1 nci hafta listesi 10 gün (3.400 kg)
09:00 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim az yağlı beyaz peynir
3 ad zeytin
1 tatlı kaşığı bal
10:30 ara
1 tane halley yeşil çay
12:00 öğle
6 çorba kaşığı sebze yemeği (evde günlük ne varsa az yağlı) ben artık oğluma ve eşimede az yağlı yemek yapıyorum ve lezzeti hiç değişmedi
salata sınırsız az yağlı
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
15:00 ara
1 halley yeşil çay
17:00 ara
1 adet elma
19:00 akşam yalnız saat 19:00 geçirmeyin ve genellikle aynı saatte yemeğe çalışın
6 çorba kaşığı sebze yemeği
yarım kase yoğurt
salata
1 tane tavuk but (ben marketlerde satılan küçük butlardan aldım ve her akşam 2 ad yedim)
21:00 ara
1 ad portakal
şimdilik spor vermedi ama biz eşimle evimize yakın yürüyüş yolu var sadece pazar günü yarım saat yürüyüş yapıyoruz aynı listeyi arkadaşımda yaptı o yürüyüş yapmadan 4 kg verdi 17 günde ilk hafta ben çok verdiğim için 2 hnci listemi biraz fazlılaştırdı şimdi 6.01.2010 da görüşmem var ve en fazla 1.5 kg vermem gerekiyor
ben şuan 5 günde 700 gr verdim
canlarım hepinize banada başarılar
ben kafama koydum gidecek bu kilolar
günaydın kızlar
banucan4 cnm ben hiç kaçamak yapmadım bu defa kafama koydum başaracağım
ama yılbaşı gecesi serbestim zaten kaçamak yapmaya zamanın olmuyor ara öğünlerde halley ve yeşil çay var yeşil çay acayip iştahımı kesti ben aslında inanmazdım böyle şeylere yok yeşil çay yok diyet yok yiyerek veriliyormuş ama inanırsan ve kararlı olursan oluyormuş
birde diyetisyenin çok etkisi var tabi çok tatlı çok güzel motive ediyor aynı zamanda psikolog gibi
sana başarılar cnm ben daha yolun çok başındayım 77.7 başladım 73.6 oldum hedefim 58
meran07 valla cnm bende anlamadım ama evt günde 2 halley yiyerek 10 günde 3400 verdim
daha önce neler denemedimki ikinci listemde halleylerin çok geldiğini söyledim 1 taneye düşürdü ama gece ara öğünde 2 meyve verdi
inşallah istanbulda çok eğlenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?