70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba yeni gelenler hoşgeldiniz suanki kilonuzu yazıyorsunuz ve cuma sabahları tartılıp kilo bildiriminde bulunuyorsunuz ve böylece gruba dahil olmuş oluyorsunuz isterseniz günlük yediklerinizi yaptıgınız sporları yazabiliyorsunuz size kalmıs bişey herkese kolay gelsiinn

shewall canım liste için tşkkürler emeğine sağlık arkadaşım opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarızda hoşgelmişler.umarım hedeflerine ulaşırlar :lepi:
ben şuan diyetisyene gidiyorum ve 17 günde 4 kg 100 gr verdim sadece yağdan

canım öncelikle tbr ederim alkisalkisalkis sadece yağdan nasıl verdin sana zahmet olmazsa yazarmısın opuyorumnanaktan

sıcak karşılamaiçin teşekkürler
ben 17 gündür diyetisyene gidiyorum on günde bir görüşme yapıyoruz
tartıda vücüt analizi yapıyor ayrıntılı bir şekilde her gittiğimdede listeyi değiştiriyor
ben 77.700 den 73.600 düştüm ve giden kilo sadece yağdan en çokta göbekten
yani diyetisyenin dediğine göre 10 pk sana yağına eşitmiş göbekten giden aynı diyeti arkadaşımda yapıyor oda 83 ten 79 düştü isterseniz listeyi sizinle paylaşırım aç kalmadan eğlenceli bir şekilde zayıflıyorum

1 nci hafta listesi 10 gün (3.400 kg)
09:00 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim az yağlı beyaz peynir
3 ad zeytin
1 tatlı kaşığı bal
10:30 ara
1 tane halley yeşil çay
12:00 öğle
6 çorba kaşığı sebze yemeği (evde günlük ne varsa az yağlı) ben artık oğluma ve eşimede az yağlı yemek yapıyorum ve lezzeti hiç değişmedi
salata sınırsız az yağlı
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
15:00 ara
1 halley yeşil çay
17:00 ara
1 adet elma
19:00 akşam yalnız saat 19:00 geçirmeyin ve genellikle aynı saatte yemeğe çalışın
6 çorba kaşığı sebze yemeği
yarım kase yoğurt
salata
1 tane tavuk but (ben marketlerde satılan küçük butlardan aldım ve her akşam 2 ad yedim)
21:00 ara
1 ad portakal

şimdilik spor vermedi ama biz eşimle evimize yakın yürüyüş yolu var sadece pazar günü yarım saat yürüyüş yapıyoruz aynı listeyi arkadaşımda yaptı o yürüyüş yapmadan 4 kg verdi 17 günde ilk hafta ben çok verdiğim için 2 hnci listemi biraz fazlılaştırdı şimdi 6.01.2010 da görüşmem var ve en fazla 1.5 kg vermem gerekiyor
ben şuan 5 günde 700 gr verdim

canlarım hepinize banada başarılar
ben kafama koydum gidecek bu kilolar

annemin arkadaşıda aynı diyetisyene gitti ve 3 ayda 16 kg verdi o 50 yaşında bense 35 o verdiyse bende varım dedim
yalnız kızlar bu listede çok şey var ben bukadar yersem daha çok kilo alırım diye düşünmeyin her şeyi harfi harfine yerine getirmeniz gerekiyor ve gerçekten denilen her şeye uyarsanız veriliyor
ben umudumu kaybetmiştim
hamileliğimde 30 kg aldım 55 kg dan 85 çıktım ve 6 yıldır denemediğim yöntem kalmadı hiçbirinde başarılı olamadım
ama şuan süper gidiyor insan vermeye başlayınca daha çok hırslanıyor

hoşgeldin diyen herkese teşekkürler

valya sen de hoşgeldin ve de bravo

bugün yediklerimi yazıyorum sabah mandalina portakal greyfurt elma rondodan geçirdim içine biraz yulaf ezmesi kattım öğle sebze çorbası içtim 1 kase ve 1 dilim çavdar ekmeği akşam da tavuk ızgara salata ve ayran arada bir bardak şekersiz neskafe ve ıhlamur adaçayı var

valya OzOkuNhoşgeldiniz arkadaşlar ikinizide tebrik ediyorum çok kilolar vermişsiniz inşallah hep beraber bizde veririz a.s.

slm kızlar hiç formumda değilim sürekli bişeyler yiyorum diyeti falanda bıraktım yapamıyorum bana bir haller oldu...

magrentacığım biber hapına başlayacaktım ama eşim izin vermedi iş yerindeki arkadaşı kullanmış verdiği kiloları fazlasıyla almış ve dediki "arkadaşım sanki patlayacak gibi duruyor " sende öyle bişey oldumu ben ne yapacağım frenleyemiyorum kendimi :gitme: -tatlicadiarzu-
[/B][/COLOR][/QUOTE]

aykos canım daha önce hangi gün oldugunu yazmışın ama heralde gözümden kaçtı genede sagol cevap yazdıgın için bende bir ara güzel kilo veriyodum ama sonrasında geri aldım çünkü moral bozuklugundan habire yemeye başladım o yüzden tavsiye etmem yemeyi biber hapını bende düşündüm ama vazgeçtim piyasadakilere güvenemedim oyüzden günde bir yani one a day kullanmaya başladım sporla beraber kullanınca kilo verimine yardımcı oluyo ve genelde yagların gitmesine sebeb oluyo bunu bi dene istersen

aykos cnm selam

bence kesinlikle ilaç kullanma ben hepsini denedim olmuyor
en iyisi diyet yavaş ve kalıcı benim yaptığım diyet çok doyurucu vede tatlı var iki öğun bende senin gibi kendimi frenleyemiyordum 6 yıldır uğraşıyorum 6 ay spor salonuna gittim günde iki saat çalıştım 6 ayda 2 kg bile veremedim okadar ümitsizdim ki annemin arkadaşı diyetisyene gitmeye başladı kadın 50 yaşında ve ömrü boyunca hep kiloluymuş aynen kızıda 23 yaşında ama çocukluğudan beri şişkoymuş annesi üç ayda 101 kg dan 85 kg ya düştü kızıda 77 kg 65 kg oldu ve yiyerek zayıfladılar aç kalmadan günde bir yada 2 defa tatlı yiyerek sende kafana koyarsan eminim yaparsın

Bende geldim kızlar 73 kiloyum ve son zamanlarda kendimi sağlıksız hissediyorum banada yardımcı olurmusunuz nereden başlayayyım, ya birde çok ev gezmelerim var gittiğim yerlerde ne yapmalıyımi yememeyi nasıl başarabilirim,

valla tbrler arkadaşım bakalım senim diete bende yarın başlıyorum çok klasik bir dietisyen dieti
okadar çok dietisyene gittim ki bu listeyi ben bile verbilirim sana
kolay gelsin san bakalım ben kaç kilo vericem bu arada hiç kaçamağın oldumu?

günaydın kızlar

banucan4 cnm ben hiç kaçamak yapmadım bu defa kafama koydum başaracağım
ama yılbaşı gecesi serbestim zaten kaçamak yapmaya zamanın olmuyor ara öğünlerde halley ve yeşil çay var yeşil çay acayip iştahımı kesti ben aslında inanmazdım böyle şeylere yok yeşil çay yok diyet yok yiyerek veriliyormuş ama inanırsan ve kararlı olursan oluyormuş
birde diyetisyenin çok etkisi var tabi çok tatlı çok güzel motive ediyor aynı zamanda psikolog gibi

sana başarılar cnm ben daha yolun çok başındayım 77.7 başladım 73.6 oldum hedefim 58

tekrar tbrik ediyorum canım.ben bu kadar yersem kesin kilo alırım kaydirigubbakcemile3 2 tane halley var gözüme batan.bende 15 kilo kadar verdim mümkün olduğunca az yağlı bazen yağsız günler geçirdim ama bilmiorum ne kadar yağdan gittiğini :çok üzgünüm: belimdeki o yağ simitinin bir kısmı hala duruyor yapıştı üzerime:çok üzgünüm: spor yapmam gerekior sanırım onun gitmesi için
bugün istanbula gidiyorum 1 hafta kalcam çok mutluyum :teytey: umarım kilo alıp dönmem akannehir

günaydın arkadaşlar

biber hapı kullanmayı düşünenler aman yapmayın ilaçla kilo verilmiyor hem içinde ne olduğunu bile bilmiyorsunuz hem kalıcı değil arkadaşların da dediği gibi. Allah korusun sağlığınızdan olmayın bi de..

masumum bence gittiğin yerlerde herşeyden tadımlık yiyebilirsin ya da şöyle tabağa bak en sağlıklı neyse ondan birkaç parça alıp gerisini bırak soranlara da diyetteyim dersin belki ilk başta alınırlar falan ama sonra alışıyorlar inan benim de çevremdekiler çok yememe alışmışlardı sonra yemicem diyince ilk başta kızdılar bi tane yesen nolcak ki dediler hep bana ama şimdi 116 kilodan 77 ye düştüğümü görünce şaşkınlık içinde bakıyorlar :))

bu sabah sahlep içtim 1 bardak birazdan kızım uyuyunca egzersiz yapmayı planlıyorum bu arada benim 9 aylık bir kızım var :)

meran07 valla cnm bende anlamadım ama evt günde 2 halley yiyerek 10 günde 3400 verdim
daha önce neler denemedimki ikinci listemde halleylerin çok geldiğini söyledim 1 taneye düşürdü ama gece ara öğünde 2 meyve verdi

inşallah istanbulda çok eğlenirsin

kalori olarak nekadar halley ....

ben halleyleri 10 lu paket halinde alıyorum hesapladığıma göre tabi doğruysa 160 kalöri
10 lu paket 300 gr 100gr=503 kalöri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…