70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

domatesten aramı olur kız
meyve yesene
köfte nekadardı patlıcan kızartmamıydı?
neyse fena değil canım menün

iyiyim kilo verirsem daha iyi olcam

patlıcan dizme canım,memün güzel afiyet olsun,tabi kızartma değilse güzel

canim yapicak birsey yok gibi gecen sene en son dr. bana maske takican dedi
önümüzdeki persembe tekrar bir test yaptiricam bakalim birsey diyecekmi dr.:26:

günaydin canim
off inan berbat haldeydi dayanamadim artik :26:
birde isin kötüsü bizde yikamak yok siliyorum

güzel canim
imm seyy
handede olan gözünü
önümüzdeki persembe terminim var suzim tekrar test yaptiricam bakalim ne olucak ben birsey olucagini zannetmiyorum yani
pisikolojim bozuldu artik

böreklerin kücüktür insallah suzim :26:
ay deli ya
bana bak birsürü hazirlik var evde demi dikkat et suzim

odama acil klima lazım

aman haa iyi besle

bu sıcakta yağmur sıcağı diyorum ama biyağamadı
allahın işinede karışılmaz töbeeee
gözüm gibi bakiyom vayana baska tatlim buranin insanida bi öyle bi böyle bi günü öbür gününe uymuyo babam eskiden hep buranin insani buranin havasi gibi derdin

domatesten aramı olur kız
meyve yesene
köfte nekadardı patlıcan kızartmamıydı?
neyse fena değil canım menün
getirmeyi unutuyorum minem hangi meyve yiycemi de sasirdim :101:ne yiyim bana fikir ver
3 tane kücük patlican köfte yaninada karnibahar la yogurtu doldurdum evet kizarmisdin :18: ama ama dün annemle sey ettik tiramisu 1 tane bile yemedim hep gözümün önüne siskolar ve zayiflar geliyor

küstüm çünküm gidiyon diekız aramızda para toplayıp vınn alak sana böle sensiz tadı olmaz ben hep bekleyemem abba ne zman gelecek die
kız deme öle heyekelim dikilmesin bedduvaya bakay evet bu ara +3 çıkabilirim çok tıkındım
ay aynı belirtiler ağzımın içi hep yara nefes alamıyorumbendeyle bir gıcık ki nefesimi zor döndürüyorum geçmişolsun
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
çok sıcak hava yaaa baharı yaşayamadan yaz geldi
bu ayda bukadar sıcak yazı düşünemiyorum
kız akşamzor uyuduk sıcaktan evde alcak camları açamıyoz korkudan
:2::2::2::2::2:bende
handenin ve suzinin yokluğu nasılda belli oluyor
gelin gariiiiiiiiiiiii
tatatatammmmmmm geldim
tebrikler bizden sinema bileti kazandınız zekü bayan kendi çözmüş bulmacayı
kız vaynalılar nereye görtüracek beni siz at arabasıynan eve gitmiyomuydunuz metroda ne
zaten ballıyı kesecem sanat yerlrini akşambir çikita muz dolandırdı dilime sıcakta yatakta uyuyana kadar onu söyledim duva okuyayım diom başlıyom bi bakmışım gene muz muz muz bana şarkı hatırlatmayın ben takıntılıyım sarıyom sonra

he bacım çektim telefona ama şu renkli teller dışarda gözükmüğyor ekranları fotoğraf çekmişim onun yerine çok eğlendik

gene cerrry domatizkız bu vaynada ceryy domatizmi yetiştiriyonuzsosyetik bacımbu vaynalı ya bize hava basıyor cerry domates die

iyiyim kilo verirsem daha iyi olcam

patlıcan dizme canım,memün güzel afiyet olsun,tabi kızartma değilse güzel
cuma ya belli olur artik sagol canim birazcik kizartma

yok bebegim senden baskasinda gözüm yok
canim benim ya kiyamam zor ya insallah bi caresi bulunur gececek insallah
yok kücüktün gercekden önceki gün aksam yemedim kahvalti niyetine getirdim canim cok cekmisdin
oo sarmalar tiramisular börek cörekler :111: iyiki sanat resmi beni dize getirdi hep o aklima geliyor yemiyorum

herkesinde gözü bende bu aralar
o ne biçimyer orası yıkama yok nie

ye sen yee cene yapma sadece diyette yap kizz
sagol canim
ay sen öyle muz muz derken yatakda kocan ne dedi kiz
olamaz zaten benim gibisini zor bulursun sen
kimde var bendeki toto göbek baldir Eki Görüntüle 705735

insallah suzim insallah
afiyet olsun canim aman yeme bak hadi az kaldi yaza

affiyet olsun canim aksam acikmadinmi peki :26: birde mavi yesil büskiviye takildim nasil birseyki o
saol suzim akşam acıktım ama artık bu haftada yerimde sayamam :26:mavi yeşil bi marka eti form gibi diyet ürünler
götür bakalım börekleri onlar sana cuma günü ne getircek bahaneye bak

odama acil klima lazım

anaaaaa yokmuydu kız bende teselli veriyom allahtan ortam klimalı diye
günaydin canim
off inan berbat haldeydi dayanamadim artik :26:
birde isin kötüsü bizde yikamak yok siliyorum

güzel canim

yıkassan suya yapışır toz kalkmaz zaten yazık sana yaa evet kaç haftadır ilk kaçamaksız menüm iftiharla paylaştım

hmm kötüymüş canım yaaa maske takıpta gezilmezkiiii
buarada neden yıkamak yok? toz nasıl gidecek öyle biz yıkadığımız halde zor gidiyor
salatalık ye en azından
erik yee 10 tane yiyyebilirsin demiş diyetisyen geçenlerde birisi yazmıştı
beyaz leblebi yee tok tutar
domatesi diyette çok önermiyorlar özellikle olgun domatesi
bizde açıyoruz heryeri açmadan uyunmazki buharlaşırız mazallah
eşin demedimi hayırdır ne muz diye sayıklıyorsun diye
anaaaaa yokmuydu kız bende teselli veriyom allahtan ortam klimalı diye
evde var çocuktan dolayı açamıyoruz daha erken diye
okuldada yok kapı pencere açık oturuyorum sonrada başım ağrıyor

at bulamadik bacim yagmurda
dur bende vaynali cerry domateslerin fotosunu cekeyim haha
herkesinde gözü bende bu aralar

o ne biçimyer orası yıkama yok nie
:26:
suzicim bu sanat resmi hepimizi dize getirecek galiba
hakket normalde ben haftasonu bittikden sonra en az arti 1,5-2,5 kilo olurdum pazartesi tartildim sadece 500 gramm artidaydim onuda fazla su icmedigime bagliyorum
uuu bebegim canim benim yermiyim hic :18: allah korusun
anladim canim affiyet olsun tatlim ama ama sabah yersem gün boyu eritirim diye düsündüm:18: bahane cok bende

kafam agriyor herhalde yine sinirlendigim icin bu vaynalilardan nefret ediyom kadinin teki okulda asilan putlar kalksin diye dava acmis dini okullan karistirmayin diye gazetede yaziyor burda da irkci bi kari var isarkadasi bile demek istemiyorum giciga
artik basörtüsüyle göndeririz yakinda torunlarimizi demis hepde türklere camur atiyorlar kesin türkdün kadin diye sanane anam cok bunaldim laf duymakdan artik ondan kafama agri girdi herhal

:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26ndan cogunlukla domates yemeye basladim kendisini de pek severim de

canım duymazdan geleceksin yok sayacaksın yoksa üzülen sen olursun
seni sinir etmek için yapıyor sanırsam senin yüzünün düştüğünü görüncede mutlu oluyordur
hiç sevindirme onu
:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26ndan cogunlukla domates yemeye basladim kendisini de pek severim de
vala bilmiyorum canım ama bikaç diyetisyen sayfasında görmüştüm mısırsız domatessiz salata diye
bilemedim şimdi, yanlış yönlendirmeyeyim seni

suzimm bikaç yere baktımda domatesi yiyebilirsin
serbest bırakılmıştır falan yazıyor
ben yanlış hatırlıyorum demekki :44:

sabah
1 dilim çavdar
domates, salatalık
1 kk beyaz peynir

ara
1 saatalık

öğlen
mercimekli ketentohumlu salata
1 dilim çavdar

sonrası allah kerim

canım neskafe istiyor
birde damlasakızlık türk kahvesi
birde çikolata

kızlar bahar detoksuymuş metoyu hızlandırıomuş detox soranlara duyurulur 3 gün yapmak gerekiomuşş
1 su bardağı kadar hafif ılık su, 1 su bardağı kadar daha soğuk su

Sabah kahvaltıda

1 su bardağı süt, 3-4 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi, 12 adet badem, 1 tatlı kaşığı pekmez

Ara öğün

1 fincan sade Türk kahvesi

Öğlen

2- 3 adet zeytinyağlı enginar, 1 su bardağı yoğurt, bol salata (az zeytinyağı ilaveli)

Ara öğün

1 avuç leblebi, 1 adet kivi

Akşam

1 adet orta boy ızgara balık, bol salata (az zeytinyağı ilaveli- bol limonlu)

Ara öğün

8-10 adet iri çilek

Son düzenleme:
şimdiye kadar iyi gitmişsin söyle canına öle herbişeyi istemesin bak cumaya az kaldı
bide nacizane tavsiyem öğlen yediğini akşam yesen süper olur ölende sebze yemeği tarzı olsa

detoksu anlamadım
su mu içeceğiz sadece
önce ılık su sonra soğuk su mu?
şimdiye kadar iyi gitmişsin söyle canına öle herbişeyi istemesin bak cumaya az kaldı
bide nacizane tavsiyem öğlen yediğini akşam yesen süper olur ölende sebze yemeği tarzı olsa
eve gittikten sonra bozuyorum aslında
bakalım biküçük kare çiko yesem yinemi olmaz?
dün eşime mercimekli bulgur pilavı yapmıştım mercimeğini ayırdım salataya koyarım diye
yoksa eşim sebze yemiyor hep kendime yapıyorum bugün böyle oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…