bende unutmadan dünkü menümü paylasayim
sabah: 1 ispanakli 1 peynirli börek
ara: 4 cerry domates
öglen: tonbalik salata
ara: 1 cilekli bar
aksam: gülanne onun ismini dedi ama unuttum :44atlican köfte ben oturtma diyom yanina karnibahar yogurt
ara: arada annemlen sarma sardik o gidip geldikce 2 kasik cig pilavi yuttumcabuk bitsin sarma diye napim bellim koptu koca tencereyi doldurmus
iyiyim kilo verirsem daha iyi olcamkiz dogru dürüst birsey yememissinkinediycekdim sana unuttum ha senin boyun kactin canim birde evlimisin bekarmissin unuttum bidaha bana bi özet geciver gari
haberlerde roman oyniyanlari gösterdiler yoksa onlarin arasinda sende mi varidin gi
canim ya seni özliycez ama yeterki sen iyi ol betülüm insallah gönlüne göre güzel bir ev bulursun ve rahat edersin seni cokseviyoruz bilyiorsunama sakin ha unutmazlik yapma ben allah nasip eder hayirli bir kismet cikarsa sana dügününe gelip oyniycam ahdim var
sen bu aralar cok cozuttuyon gibime geliyor
günaydin fadimecim
günaydin tatlimsen nasilsin
:26:
canim benim ya kiyamamdün isyerinin camina o pollenlerden doldu tasti dedim kar yagiyor herhalde ah su mevsimi bi atlatabilsem kuzum
günaydin canimmasallah iyi gitmis detoksla
günaydin minemdün burasi sel oldu yagmur yagdi yildirim cakti 1 haftadir sirf yagmur var bizdede
canim belki ilaca alismisdir vucutun baska birtane yazsa doktorun :26:
patlıcan dizme canım,memün güzel afiyet olsun,tabi kızartma değilse güzelbende unutmadan dünkü menümü paylasayim
aksam: gülanne onun ismini dedi ama unuttum :44atlican köfte ben oturtma diyom yanina karnibahar yogurt
ara: arada annemlen sarma sardik o gidip geldikce 2 kasik cig pilavi yuttumcabuk bitsin sarma diye napim bellim koptu koca tencereyi doldurmus
canim yapicak birsey yok gibi gecen sene en son dr. bana maske takican dedi
anladım canım
eki doktor ne diyor ilaçta fayda etmiyorsa
ömür boyu böyle hersen bu dönem çekecekmisin?
bide türk doktorlarına emanet etsen kendini
hande bak balkaymak sanat yapıyor dedik alerjiyle boğuşuyormuş
günaydin canimbende çözdüm kendi imkanlarımla
gruba dahil oldun zaten canım sen
günaydın canım ya keşke elleşmeseydin balkonaben pazar günü yıkadım sapsarı su aktı polenden..benim eşimde aynı çok kötü bişey bu alerji ya
günaydın minecim allahtan klimalı ortamda çalışıyoruz
güzel canimdünkü menüm
sabah
1 salatalık
2 dilim tam buğday ekm. üzrine labne peynir
5 zeytin
çeyrek demet maydanoz
ara
az şekerli t. kahvesi
öğlen
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
yağsız tuzsuz salata
1 dilim kepek ekmeği
ara
3-4 adet mavi yeşil bisküvi
şekersiz çay
akşam
1 adet kayısılı activa
2 adet günkurusu kayısı
toplamda 2,5 lt su 1 9lu çay
imm seyyafferim sana
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz-91.html
buna bi bak istersen
allah iyiligini versin
canim biz saka yapiyozsanki benimki düsük degilmi sen yazmasan ben yazmasan diger kizlar yazmasa zevki kalmaz zaten
ekledigi müziye bak ya
benim kutuya sey etmemissin haha
sen naptin asil yemek yemege basladin miniye oyuyon gi :76:
bizde seni merak ettik hande dedi tayini cikmisdi toparlaniyor herhalde dedi
delü
önümüzdeki persembe terminim var suzim tekrar test yaptiricam bakalim ne olucak ben birsey olucagini zannetmiyorum yanikiz dogru dürüst birsey yememissinkinediycekdim sana unuttum ha senin boyun kactin canim birde evlimisin bekarmissin unuttum bidaha bana bi özet geciver gari
haberlerde roman oyniyanlari gösterdiler yoksa onlarin arasinda sende mi varidin gi
canim ya seni özliycez ama yeterki sen iyi ol betülüm insallah gönlüne göre güzel bir ev bulursun ve rahat edersin seni cokseviyoruz bilyiorsunama sakin ha unutmazlik yapma ben allah nasip eder hayirli bir kismet cikarsa sana dügününe gelip oyniycam ahdim var
günaydin fadimecim
canim benim ya kiyamamdün isyerinin camina o pollenlerden doldu tasti dedim kar yagiyor herhalde ah su mevsimi bi atlatabilsem kuzum
günaydin minemdün burasi sel oldu yagmur yagdi yildirim cakti 1 haftadir sirf yagmur var bizdede
böreklerin kücüktür insallah suzim :26:bende unutmadan dünkü menümü paylasayim
gözüm gibi bakiyom
odama acil klima lazım
aman haa iyi besle
bu sıcakta yağmur sıcağı diyorum ama biyağamadı
allahın işinede karışılmaz töbeeee
getirmeyi unutuyorum minem
domatesten aramı olur kız
meyve yesene
köfte nekadardı patlıcan kızartmamıydı?
neyse fena değil canım menün
küstüm çünküm gidiyon diebizde öyle bir şey yok şükür kazanamasak da atanıyoruz okul bitince:26:
şimdilik küçük sınavlarla uğraşıyoruz işte
neden küstün kız
özlemem mi ya çok özlücem ama bir sene dayancam artık
ara ara yine uğrarım zaten de böyle her gün olmaz
teşekkr ederm
kolay gele
çok kaçırma yine de ben ettim sen etme
kız deme öle heyekelim dikilmesin bedduvaya bakhande yapmis yine
ne diyim ben sana hande heeee
heykellerin dikilsin emiiii
aksam yemeliydin bence
sen derslerini calis canim
aaa gelemicenmi sen o zaman buraya :26:
handeee bana bak sende diyet miyet kalmadi haabu ne be habire yiyon
günaydiiiiinn
amiiinnn
gerci benim günler ne zaman düzelir bilmem ama :26:
insallah uzun sürmez
ay aynı belirtiler ağzımın içi hep yara nefes alamıyorumbendeyle bir gıcık ki nefesimi zor döndürüyorum geçmişolsunGünaydiiiiiinn
Güzel bir gün olsun insallahh
Ben gece öksürükden boguluyordum
Pazartesi balkonumu temizledim.
Nerdeyse 1 aydan uzun zamandir temizlemiyordum.
Biraz daha iyi olayimda öyle diyordum.
kapisinida acmiyordum zaten polenlerden dolayi .:26:
Neyse dayanamadim ve pazartesi temizledim .
Temizlik sirasinda basladim ve hala cok kötüyüm .
Gece 1 saat öldüm öksürükden.Bogazim resmen yirtildi
Nefes alamadim.Hastaneye gitmeyi düsündüm bi ara :26:
Öyleki belki üst komsuda uyuyamamistir benim yüzümden .:26:
Kocisde uyuyamadi tabi.
Nerdeyse 1 aydir koku alamiyorum.
Agzimin ici berbat bi halde.:26:
Ilac kullaniyorum o da beni mahvediyor.
Bütün gün sersem gibi oluyorum.
Havalar cok güzel ama ben en yakin mesafeye bile arabayla gitmek zorundayim.
Allah dan araba var yoksa dr.umun dedigi gibi maskeylemi gezerdim bilmem artik .:26:
Ne zormus .
Biliyorum cok konustum ama gercekden cok canim skkin kizlar.
azicik rahatlayayim dedim .
Rabbim beterinden korusun .
kız akşamzor uyuduk sıcaktan evde alcak camları açamıyoz korkudangünaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
çok sıcak hava yaaa baharı yaşayamadan yaz geldi
bu ayda bukadar sıcak yazı düşünemiyorum
:2::2::2::2::2:bende
anladım canım
eki doktor ne diyor ilaçta fayda etmiyorsa
ömür boyu böyle hersen bu dönem çekecekmisin?
bide türk doktorlarına emanet etsen kendini
hande bak balkaymak sanat yapıyor dedik alerjiyle boğuşuyormuş
tatatatammmmmmm geldimhandenin ve suzinin yokluğu nasılda belli oluyor
gelin gariiiiiiiiiiiii
tebrikler bizden sinema bileti kazandınız zekü bayan kendi çözmüş bulmacayıbende çözdüm kendi imkanlarımla
gruba dahil oldun zaten canım sen
günaydın canım ya keşke elleşmeseydin balkonaben pazar günü yıkadım sapsarı su aktı polenden..benim eşimde aynı çok kötü bişey bu alerji ya
günaydın minecim allahtan klimalı ortamda çalışıyoruz
kız vaynalılar nereye görtüracek beni siz at arabasıynan eve gitmiyomuydunuz metroda negünaydin sekerler
bu msjini metroda telefondan gördüm fadimecim hemen handeye yazdim
vaynalilar götürmesin emi seni
ay cok sevindim canim ya allahin mucisesi iste
bekciyi görevlendirdim canim
habire börek tikiyorum zaten zayiflamasin diye
misafirler gece 3 de gelmisler daha göremedim
canim kendine edersin baskasina birsey olmaz
hadi gözün aydin
tamam canim görüsürüz
zaten ballıyı kesecem sanat yerlriniafferim sana
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz-91.html
buna bi bak istersen
allah iyiligini versin
canim biz saka yapiyozsanki benimki düsük degilmi sen yazmasan ben yazmasan diger kizlar yazmasa zevki kalmaz zaten
ekledigi müziye bak ya
benim kutuya sey etmemissin haha
sen naptin asil yemek yemege basladin miniye oyuyon gi :76:
bizde seni merak ettik hande dedi tayini cikmisdi toparlaniyor herhalde dedi
delü
he bacım çektim telefona ama şu renkli teller dışarda gözükmüğyor ekranları fotoğraf çekmişim onun yerine çok eğlendikkiz dogru dürüst birsey yememissinkinediycekdim sana unuttum ha senin boyun kactin canim birde evlimisin bekarmissin unuttum bidaha bana bi özet geciver gari
günaydin fadimecim
bende unutmadan dünkü menümü paylasayim
cuma ya belli olur artikiyiyim kilo verirsem daha iyi olcam
patlıcan dizme canım,memün güzel afiyet olsun,tabi kızartma değilse güzel
canim yapicak birsey yok gibi gecen sene en son dr. bana maske takican dedi
önümüzdeki persembe tekrar bir test yaptiricam bakalim birsey diyecekmi dr.:26:
günaydin canim
off inan berbat haldeydi dayanamadim artik :26:
birde isin kötüsü bizde yikamak yok siliyorum
güzel canim
imm seyy
handede olan gözünü
önümüzdeki persembe terminim var suzim tekrar test yaptiricam bakalim ne olucak ben birsey olucagini zannetmiyorum yani
pisikolojim bozuldu artik
böreklerin kücüktür insallah suzim :26:
ay deli ya
bana bak birsürü hazirlik var evde demidikkat et suzim
herkesinde gözü bende bu aralarcanim yapicak birsey yok gibi gecen sene en son dr. bana maske takican dedi
günaydin canim
güzel canim
imm seyy
handede olan gözünü
önümüzdeki persembe terminim var suzim tekrar test yaptiricam bakalim ne olucak ben birsey olucagini zannetmiyorum yani
pisikolojim bozuldu artik
böreklerin kücüktür insallah suzim :26:
ay deli ya
bana bak birsürü hazirlik var evde demidikkat et suzim
o ne biçimyer orası yıkama yok niegözüm gibi bakiyomvayana baska tatlim buranin insanida bi öyle bi böyle bi günü öbür gününe uymuyo babam eskiden hep buranin insani buranin havasi gibi derdin
getirmeyi unutuyorum minemhangi meyve yiycemi de sasirdim :101:ne yiyim bana fikir ver
3 tane kücük patlican köfte yaninada karnibahar la yogurtu doldurdum evet kizarmisdin :18: ama amadün annemle sey ettik tiramisu 1 tane bile yemedim hep gözümün önüne siskolar ve zayiflar geliyor
suzicim bu sanat resmi hepimizi dize getirecek galibaherkesinde gözü bende bu aralar
o ne biçimyer orası yıkama yok nie
ye sen yee cene yapma sadece diyette yap kizzküstüm çünküm gidiyon diekız aramızda para toplayıp vınn alak sana böle sensiz tadı olmaz ben hep bekleyemem abba ne zman gelecek die
kız deme öle heyekelim dikilmesin bedduvaya bakay evet bu ara +3 çıkabilirim çok tıkındım
ay aynı belirtiler ağzımın içi hep yara nefes alamıyorumbendeyle bir gıcık ki nefesimi zor döndürüyorum geçmişolsun
kız akşamzor uyuduk sıcaktan evde alcak camları açamıyoz korkudan
tatatatammmmmmm geldim
tebrikler bizden sinema bileti kazandınız zekü bayan kendi çözmüş bulmacayı
kız vaynalılar nereye görtüracek beni siz at arabasıynan eve gitmiyomuydunuz metroda ne
zaten ballıyı kesecem sanat yerlriniakşambir çikita muz dolandırdı dilime sıcakta yatakta uyuyana kadar onu söyledim duva okuyayım diom başlıyom bi bakmışım gene muz muz muz bana şarkı hatırlatmayın ben takıntılıyım sarıyom sonra
olamaz zaten benim gibisini zor bulursun sencuma ya belli olur artiksagol canim birazcik kizartma
yok bebegim senden baskasinda gözüm yok
canim benim ya kiyamam zor ya insallah bi caresi bulunurgececek insallah
yok kücüktün gercekden önceki gün aksam yemedim kahvalti niyetine getirdim canim cok cekmisdin
oo sarmalar tiramisular börek cörekler :111: iyiki sanat resmi beni dize getirdihep o aklima geliyor yemiyorum
saol suzimaffiyet olsun canimaksam acikmadinmi peki :26: birde mavi yesil büskiviye takildim nasil birseyki o
götür bakalım börekleri onlar sana cuma günü ne getircekbende unutmadan dünkü menümü paylasayim
anaaaaa yokmuydu kız bende teselli veriyom allahtan ortam klimalı diye
odama acil klima lazım
günaydin canim
güzel canim
hmm kötüymüş canım yaaa maske takıpta gezilmezkiiiicanim yapicak birsey yok gibi gecen sene en son dr. bana maske takican dedi
günaydin canim
salatalık ye en azındangözüm gibi bakiyomvayana baska tatlim buranin insanida bi öyle bi böyle bi günü öbür gününe uymuyo babam eskiden hep buranin insani buranin havasi gibi derdin
getirmeyi unutuyorum minemhangi meyve yiycemi de sasirdim :101:ne yiyim bana fikir ver
3 tane kücük patlican köfte yaninada karnibahar la yogurtu doldurdum evet kizarmisdin :18: ama amadün annemle sey ettik tiramisu 1 tane bile yemedim hep gözümün önüne siskolar ve zayiflar geliyor
bizde açıyoruz heryeri açmadan uyunmazki buharlaşırız mazallahkız akşamzor uyuduk sıcaktan evde alcak camları açamıyoz korkudan
zaten ballıyı kesecem sanat yerlriniakşambir çikita muz dolandırdı dilime sıcakta yatakta uyuyana kadar onu söyledim duva okuyayım diom başlıyom bi bakmışım gene muz muz muz bana şarkı hatırlatmayın ben takıntılıyım sarıyom sonra
evde var çocuktan dolayı açamıyoruz daha erken diyeanaaaaa yokmuydu kız bende teselli veriyom allahtan ortam klimalı diye
at bulamadik bacim yagmurdaküstüm çünküm gidiyon diekız aramızda para toplayıp vınn alak sana böle sensiz tadı olmaz ben hep bekleyemem abba ne zman gelecek die
kız deme öle heyekelim dikilmesin bedduvaya bakay evet bu ara +3 çıkabilirim çok tıkındım
ay aynı belirtiler ağzımın içi hep yara nefes alamıyorumbendeyle bir gıcık ki nefesimi zor döndürüyorum geçmişolsun
kız akşamzor uyuduk sıcaktan evde alcak camları açamıyoz korkudan
tatatatammmmmmm geldim
tebrikler bizden sinema bileti kazandınız zekü bayan kendi çözmüş bulmacayı
kız vaynalılar nereye görtüracek beni siz at arabasıynan eve gitmiyomuydunuz metroda ne
dur bende vaynali cerry domateslerin fotosunu cekeyim hahahe bacım çektim telefona ama şu renkli teller dışarda gözükmüğyor ekranları fotoğraf çekmişim onun yerine çok eğlendik
gene cerrry domatizkız bu vaynada ceryy domatizmi yetiştiriyonuzsosyetik bacımbu vaynalı ya bize hava basıyor cerry domates die
:26:herkesinde gözü bende bu aralar
o ne biçimyer orası yıkama yok nie
hakketsuzicim bu sanat resmi hepimizi dize getirecek galiba
uuu bebegimye sen yee cene yapma sadece diyette yap kizz
sagol canim
ay sen öyle muz muz derken yatakda kocan ne dedi kiz
olamaz zaten benim gibisini zor bulursun sen
kimde var bendeki toto göbek baldir Eki Görüntüle 705735
insallah suzim insallah
afiyet olsun canimaman yeme bak hadi az kaldi yaza
anladim canim affiyet olsun tatlimsaol suzimakşam acıktım ama artık bu haftada yerimde sayamam :26:mavi yeşil bi marka eti form gibi diyet ürünler
götür bakalım börekleri onlar sana cuma günü ne getircekbahaneye bak
anaaaaa yokmuydu kız bende teselli veriyom allahtan ortam klimalı diye
yıkassan suya yapışır toz kalkmaz zaten yazık sana yaaevet kaç haftadır ilk kaçamaksız menüm iftiharla paylaştım
:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26
hmm kötüymüş canım yaaa maske takıpta gezilmezkiiii
buarada neden yıkamak yok? toz nasıl gidecek öyle biz yıkadığımız halde zor gidiyor
salatalık ye en azından
erik yee 10 tane yiyyebilirsin demiş diyetisyen geçenlerde birisi yazmıştı
beyaz leblebi yee tok tutar
domatesi diyette çok önermiyorlar özellikle olgun domatesi
bizde açıyoruz heryeri açmadan uyunmazki buharlaşırız mazallah
eşin demedimi hayırdır ne muz diye sayıklıyorsun diye
evde var çocuktan dolayı açamıyoruz daha erken diye
okuldada yok kapı pencere açık oturuyorum sonrada başım ağrıyor
canım duymazdan geleceksin yok sayacaksın yoksa üzülen sen olursunkafam agriyorherhalde yine sinirlendigim icin bu vaynalilardan nefret ediyom kadinin teki okulda asilan putlar kalksin diye dava acmis dini okullan karistirmayin diye gazetede yaziyor burda da irkci bi kari var isarkadasi bile demek istemiyorum giciga
artik basörtüsüyle göndeririz yakinda torunlarimizi demishepde türklere camur atiyorlar kesin türkdün kadin diye sanane anam cok bunaldim laf duymakdan artik ondan kafama agri girdi herhal
vala bilmiyorum canım ama bikaç diyetisyen sayfasında görmüştüm mısırsız domatessiz salata diye:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26ndan cogunlukla domates yemeye basladim kendisini de pek severim de
şimdiye kadar iyi gitmişsin söyle canına öle herbişeyi istemesin bak cumaya az kaldısabah
1 dilim çavdar
domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
ara
1 saatalık
öğlen
mercimekli ketentohumlu salata
1 dilim çavdar
Eki Görüntüle 705792
sonrası allah kerim
canım neskafe istiyor
birde damlasakızlık türk kahvesi
birde çikolata
detoksu anlamadımkızlar bahar detoksuymuş metoyu hızlandırıomuş detox soranlara duyurulur3 gün yapmak gerekiomuşş
1 su bardağı kadar hafif ılık su, 1 su bardağı kadar daha soğuk su
Sabah kahvaltıda
1 su bardağı süt, 3-4 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi, 12 adet badem, 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara öğün
1 fincan sade Türk kahvesi
Öğlen
2- 3 adet zeytinyağlı enginar, 1 su bardağı yoğurt, bol salata (az zeytinyağı ilaveli)
Ara öğün
1 avuç leblebi, 1 adet kivi
Akşam
1 adet orta boy ızgara balık, bol salata (az zeytinyağı ilaveli- bol limonlu)
Ara öğün
8-10 adet iri çilek
eve gittikten sonra bozuyorum aslındaşimdiye kadar iyi gitmişsin söyle canına öle herbişeyi istemesin bak cumaya az kaldı
bide nacizane tavsiyem öğlen yediğini akşam yesen süper olur ölende sebze yemeği tarzı olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?