detoksu anlamadım
su mu içeceğiz sadece
önce ılık su sonra soğuk su mu?
eve gittikten sonra bozuyorum aslında
bakalım biküçük kare çiko yesem yinemi olmaz?
dün eşime mercimekli bulgur pilavı yapmıştım mercimeğini ayırdım salataya koyarım diye
yoksa eşim sebze yemiyor hep kendime yapıyorum bugün böyle oldu işte
zorlaniyorum minem cok zor gercekden
canım duymazdan geleceksin yok sayacaksın yoksa üzülen sen olursun
seni sinir etmek için yapıyor sanırsam senin yüzünün düştüğünü görüncede mutlu oluyordur
hiç sevindirme onu
vala bilmiyorum canım ama bikaç diyetisyen sayfasında görmüştüm mısırsız domatessiz salata diye
bilemedim şimdi, yanlış yönlendirmeyeyim seni
sagol minemsuzimm bikaç yere baktımda domatesi yiyebilirsin
serbest bırakılmıştır falan yazıyor
ben yanlış hatırlıyorum demekki :44:
menün cok güzel minem affiyet olsun tatlimsabah
1 dilim çavdar
domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
ara
1 saatalık
öğlen
mercimekli ketentohumlu salata
1 dilim çavdar
Eki Görüntüle 705792
sonrası allah kerim
canım neskafe istiyor
birde damlasakızlık türk kahvesi
birde çikolata
yapabilirimiyim bilmem ama sagol tatlimkızlar bahar detoksuymuş metoyu hızlandırıomuş detox soranlara duyurulur3 gün yapmak gerekiomuşş
1 su bardağı kadar hafif ılık su, 1 su bardağı kadar daha soğuk su
Sabah kahvaltıda
1 su bardağı süt, 3-4 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi, 12 adet badem, 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara öğün
1 fincan sade Türk kahvesi
Öğlen
2- 3 adet zeytinyağlı enginar, 1 su bardağı yoğurt, bol salata (az zeytinyağı ilaveli)
Ara öğün
1 avuç leblebi, 1 adet kivi
Akşam
1 adet orta boy ızgara balık, bol salata (az zeytinyağı ilaveli- bol limonlu)
Ara öğün
8-10 adet iri çilek
bizim giibi herseyi yeseler benimkide öyle ana yemekden saymiyor sebze salata türlerini
detoksu anlamadım
su mu içeceğiz sadece
önce ılık su sonra soğuk su mu?
eve gittikten sonra bozuyorum aslında
bakalım biküçük kare çiko yesem yinemi olmaz?
dün eşime mercimekli bulgur pilavı yapmıştım mercimeğini ayırdım salataya koyarım diye
yoksa eşim sebze yemiyor hep kendime yapıyorum bugün böyle oldu işte
evet canım bu sanat gerçekten faydalı şeyat bulamadik bacim yagmurda
dur bende vaynali cerry domateslerin fotosunu cekeyim haha
:26:
hakketnormalde ben haftasonu bittikden sonra en az arti 1,5-2,5 kilo olurdum pazartesi tartildim sadece 500 gramm artidaydim onuda fazla su icmedigime bagliyorum
uuu bebegimcanim benim yermiyim hic :18: allah korusun
anladim canim affiyet olsun tatlimama ama sabah yersem gün boyu eritirim diye düsündüm:18: bahane cok bende
kafam agriyorherhalde yine sinirlendigim icin bu vaynalilardan nefret ediyom kadinin teki okulda asilan putlar kalksin diye dava acmis dini okullan karistirmayin diye gazetede yaziyor burda da irkci bi kari var isarkadasi bile demek istemiyorum giciga
artik basörtüsüyle göndeririz yakinda torunlarimizi demishepde türklere camur atiyorlar kesin türkdün kadin diye sanane anam cok bunaldim laf duymakdan artik ondan kafama agri girdi herhal
canım mesleğin nedir,canını sıkma heryerde var öylelerindensekretär yine laklak etmek icin oturdu kalkmadiiyi bari fazla birseyde kacirmamissim
zorlaniyorum minem cok zor gercekdensanki BANA küfür ediyorlarmis gibi oluyor minem gururuma dokaniyor
sagol minemben cerrylerimi yiyim ozaman
menün cok güzel minem affiyet olsun tatlimcanin birsey istemesin bak benimde canim hiiic istemiyor evdeki tiramisuyu
yapabilirimiyim bilmem ama sagol tatlim
bizim giibi herseyi yeseler benimkide öyle ana yemekden saymiyor sebze salata türleriniilla yemek olacak etli sulu birseyler
anam nerde bu mıllet kız tıkınıyomusunz yıne az yıyın az
fırınamı? orasını anlamadım ama salatada güzel olmuştukahvaltıdn önce içilcekmiş canım önce ılık sonra soğuk..
bi küçük kareyle kalabiliirim diosan ye gitsin ben kalamıyorumda
güzel fikir verdin bende akşama yapabilirisem deniycem mercimekli salata
olmadı fırına veririz
zordur eminim canım ama orda yaşıyorsan alışmak zorundasınzorlaniyorum minem cok zor gercekdensanki BANA küfür ediyorlarmis gibi oluyor minem gururuma dokaniyor
sagol minemben cerrylerimi yiyim ozaman
menün cok güzel minem affiyet olsun tatlimcanin birsey istemesin bak benimde canim hiiic istemiyor evdeki tiramisuyu
bizim giibi herseyi yeseler benimkide öyle ana yemekden saymiyor sebze salata türleriniilla yemek olacak etli sulu birseyler
dolumuuuuuslm kızlar napıyonuz net çok yavaş zor gırıyom dısarda dolu yagıyo evın ıcı karanlık canım sıkılıyo
ayy bugün kimse yokanam nerde bu mıllet kız tıkınıyomusunz yıne az yıyın az
ben varım ya beni beğenmiyomusun
fırınamı? orasını anlamadım ama salatada güzel olmuştu
diyette olunca hep aynı şeyler yenmiyor yahuu
zordur eminim canım ama orda yaşıyorsan alışmak zorundasın
yoksa üzülen sen olursun
kulağına pamuk tıkamayı öğreneceksin yalancıktan tabii
benimkiyle seninki hemşeri zaten canım
yozgatlı benim kocişte
hep et hep et
dolumuuuuu
biz yanıyoruz yaa azcık serinlik gönderin bize
hangi ildesin diye sorsam söylemezsin sanırsam, demi?
ayy bugün kimse yok
bende gidiyorum işte
şu aralar günler baya yoğun geçiyor dışarıda olunca ara yapamıyorum pekaz gbi canim ara yapmiyormusun :26:
öglenki makarna cok degildir umarim
aksam sadece salatalikda az bence
Selam canım,
Allah kolaylık versin, iyi dersler. Listeye de bir gönüllü çıkar belki :26::26::26:
sen derslerini calis canim
aaa gelemicenmi sen o zaman buraya :26:
Günaydiiiiiinn
Güzel bir gün olsun insallahh
Ben gece öksürükden boguluyordum
Pazartesi balkonumu temizledim.
Nerdeyse 1 aydan uzun zamandir temizlemiyordum.
Biraz daha iyi olayimda öyle diyordum.
kapisinida acmiyordum zaten polenlerden dolayi .:26:
Neyse dayanamadim ve pazartesi temizledim .
Temizlik sirasinda basladim ve hala cok kötüyüm .
Gece 1 saat öldüm öksürükden.Bogazim resmen yirtildi
Nefes alamadim.Hastaneye gitmeyi düsündüm bi ara :26:
Öyleki belki üst komsuda uyuyamamistir benim yüzümden .:26:
Kocisde uyuyamadi tabi.
Nerdeyse 1 aydir koku alamiyorum.
Agzimin ici berbat bi halde.:26:
Ilac kullaniyorum o da beni mahvediyor.
Bütün gün sersem gibi oluyorum.
Havalar cok güzel ama ben en yakin mesafeye bile arabayla gitmek zorundayim.
Allah dan araba var yoksa dr.umun dedigi gibi maskeylemi gezerdim bilmem artik .:26:
Ne zormus .
Biliyorum cok konustum ama gercekden cok canim skkin kizlar.
azicik rahatlayayim dedim .
Rabbim beterinden korusun .
canim ya seni özliycez ama yeterki sen iyi ol betülüm insallah gönlüne göre güzel bir ev bulursun ve rahat edersin seni cokseviyoruz bilyiorsunama sakin ha unutmazlik yapma ben allah nasip eder hayirli bir kismet cikarsa sana dügününe gelip oyniycam ahdim var
küstüm çünküm gidiyon diekız aramızda para toplayıp vınn alak sana böle sensiz tadı olmaz ben hep bekleyemem abba ne zman gelecek die
kafam agriyorherhalde yine sinirlendigim icin bu vaynalilardan nefret ediyom kadinin teki okulda asilan putlar kalksin diye dava acmis dini okullan karistirmayin diye gazetede yaziyor burda da irkci bi kari var isarkadasi bile demek istemiyorum giciga
artik basörtüsüyle göndeririz yakinda torunlarimizi demishepde türklere camur atiyorlar kesin türkdün kadin diye sanane anam cok bunaldim laf duymakdan artik ondan kafama agri girdi herhal
fırınamı? orasını anlamadım ama salatada güzel olmuştu
diyette olunca hep aynı şeyler yenmiyor yahuu
saol suzimakşam acıktım ama artık bu haftada yerimde sayamam :26:mavi yeşil bi marka eti form gibi diyet ürünler
götür bakalım börekleri onlar sana cuma günü ne getircekbahaneye bak
anaaaaa yokmuydu kız bende teselli veriyom allahtan ortam klimalı diye
yıkassan suya yapışır toz kalkmaz zaten yazık sana yaaevet kaç haftadır ilk kaçamaksız menüm iftiharla paylaştım
aman sorma canim sinir oluyorum balkonlarin alt kisimlari acik ve suyun gidecegi yerde yok
hmm kötüymüş canım yaaa maske takıpta gezilmezkiiii
buarada neden yıkamak yok? toz nasıl gidecek öyle biz yıkadığımız halde zor gidiyor
salatalık ye en azından
erik yee 10 tane yiyyebilirsin demiş diyetisyen geçenlerde birisi yazmıştı
beyaz leblebi yee tok tutar
domatesi diyette çok önermiyorlar özellikle olgun domatesi
bizde açıyoruz heryeri açmadan uyunmazki buharlaşırız mazallah
eşin demedimi hayırdır ne muz diye sayıklıyorsun diye
evde var çocuktan dolayı açamıyoruz daha erken diye
okuldada yok kapı pencere açık oturuyorum sonrada başım ağrıyor
Kurban olsun Türklereat bulamadik bacim yagmurda
dur bende vaynali cerry domateslerin fotosunu cekeyim haha
:26:
hakketnormalde ben haftasonu bittikden sonra en az arti 1,5-2,5 kilo olurdum pazartesi tartildim sadece 500 gramm artidaydim onuda fazla su icmedigime bagliyorum
uuu bebegimcanim benim yermiyim hic :18: allah korusun
anladim canim affiyet olsun tatlimama ama sabah yersem gün boyu eritirim diye düsündüm:18: bahane cok bende
tekrar gidicem canim dr.a bakalim ama bildigim kadari ile yoksağol canım
4-5 hafta kaldı işte biri çıkar herhalde :26:
evet canım son haftalarım :26:
sonra pek gelemem muhtemelen..
canım bıraksaydın temizlemeseydin sağlığından daha önemli değil ya
ilaç işini de bi danış bence de muhakkak alternatif bi ilaç olması lazım ne bileyim bişiler bulsunlar
ağır geçiriyosun baksana
kız dur daha gitmiyorum
inşallah canım arıyorum bakalım daha ev.. okul kapanınca eşyalarımı yeni eve koyup gitmek istiyorum ayarlayabilirsem..
sizi unutur muyum hiç canım benim
olur da bi düğünüm olursa şeref konuğumsun
param olmadığından değil canım ya.. okul tamamen bitince sınav var ve herkes bu seneden çalışmaya başladı :26:
onlar 2 yıl ben anca 1 yıl hazırlanmış olcam yani.. interneti de vakit kaybetmemek için almak istemiyorum çünkü çok oyalanıyorum ben :26:
arada uğramaya çalışırım ben yine :26: küsme bana
keşke buraya taşınsanız artık suzim ya sen her böyle şeyler yazdığında üzülüyorum
sen canını sıkma ama.. kulaklarını tıkıcan artık napcan başka çaren yok maalesef
tekrar gidicem canim dr.a bakalim ama bildigim kadari ile yok
hakkinda hayirlisi canim özlicez kiz :26:
bende özlücem :26:
ara ara gelirim yine de tabii böyle olmaz..
siz zayıflasanız da burayı bırakmayın bi sene sonra kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?