70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[sabah yediğim bir dilim kepekli ekmek 3 ad zeytin bir ince dilim peyaz peynir 1 haşlanmış yumurta yeşil çay şekersiz
ara öğün bir bardak ayran
öğlen bir kase çorba bir dilim ekmek salata yoğurt
14:00 da bir halley yeşil çay
15:00 da 1 kase yoğurt
17:00 da 1 adet meyve
19:00 da 6 kaşık etli sebze yemeği bir dilim kep ekm salata yoğurt
21:00 da 2 adet meyve

yalnız her türlü kahve ve çay yasak ama ben bir kahve tiryakisi olarak buna uyamadım ve günde en az 3 ad şekersiz türk kahvesi içiyorum
bu aralar işe başlamayı düşünüyorum inşallah olur çalışırsam daha çabuk zayıflarım

günaydın herkese
geçen hafta günü bilmediğinden kilo bildirimi yapamayan arkadaşlar cuma günki kilolarını yazsınki, tabloya ekleyebileyim.

iyi ve bol kilo vermeli bir hafta dilerim. bu yılın ilk haftasında 69 küsürü göreceğim... diye çabalıcam bakalın ne olacak..
sevgiler

herkese günaydın

canım spor demişsin ama yapamıyorum çok zor o hapa gelince zaten başlayamadım eşimde izin vermedi inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan opuyorumnanaktan

valya teşekkür ederim canım çok güzel motive ettin ama 2 tane halley biraz çok değilmi ama ben şu sıralar kendimi durduramıyorum sürekli yiyorun nedendir bilmiyorum sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim hapa gelince evet kullanmak istedim ama onada eşim izin vermedi yani nasıl kendimle savasırım bilemiyrum senin diyetinle bende devam edeceğim bakalım ne olacak gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim a.s. ayrıca azmin için tebrikler

hoşgeldin canım kolay gelsin a.s.

senide tebrik ediyorum canım çok güzel kilo vermişsin şu aralar hiçbirşeyin tadına bakamıyorum hepsini yiyesim geliyor neyse iyiki sizler varsınız sizlerin desteğiyle biraz motive olurum inşallah sıkıldım artık bu halimden :gitme: ilginiz için teşekkürler.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın kızlar

73 600 den 73 300 düştüm çok ama çok mutluyum
kendimi acayip iyi hissediyorum inşallah iki gün içinde iş konusuda belli olur
haydi kızlar biz kadınların yapamayacağı şey yoktur bu kiloları mı veremeyeceğiz veririz
hep birlikte başaracağız

benim eşim benimle çok dalga geçiyor (kendiside 98 kg) babama tek çocuğun var baba ona bile bakamamışın 48 kg aldım 6 yıl içinde iki katı prim yaptı diyor
benim artık bunlara bir cevap vermem gerekiyor

SON GÖRÜŞMEMıZDE DıYETıSYENıM BANA GÖBEKTEN 10 PK SANA YAĞ KADAR YAĞ VERMıŞSıN DEDı ACAYıP ETKıLENDıM ŞıMDı MARGARıN GÖRÜNCE AKLIMA GELıYOR VE CANIM
HıÇBıRŞEY YEMEK ıSTEMıYOR

AYKOS cnm bozma moralini bende yaşadım bunları benim içinyemekten daha önemli birşey yok diyordum ama sonra yeter artık dedim evden dışarı çıkmaz oldum giyecek kendime yakıştıracak hiç bir şey bulamıyordum ama şimdi 4 kg bile çok fark etti eski güvenim geri gelmeye başladı gittim kendime bir iki elbise aldım bilgisayar işletmenliği kursuna yazıldım babam bile bizim kız zayıflamaya kendine eskisi gibi bakmaya başladı demiş anneme acayip mutlu oldum annem babam eşim çok mutlular beni çok destekliyorlar şimdi sizde varsınız

cnm halley meselesine gelince benim ilk görüşmemdi ve adetimin günü yakındı o yüzden bana sordu tatlı krizi yaşıyormusun diye bende evet deyince birde ilk hafta birden katı bir diyet vermek istemedi
ikinci görüşmede bire düşürdü belki üçüncü görüşmede hiç vermiycek bilmiyorum birden tatlıyı kesince kan şekerin düşüyor ve sonra tatlıya saldırıyorsun daha önceki diyetlerde ben öyle yapıyordum
gelişmelerden sizi haberdar ederim

arkadaşlar ben kilo çizelgesi eklemek istiyorum ama tüm işlemleri yapıyorum ama kontrol paneli imza denilen yer neresi nereye yapıştıracağımı bilmiyorum anlayamadım yardımcı olurmusunuz

günaydın kızlar nerdesiniz

bu sabah itibariyle 73.200 yani 100 gr daha vermişim

YAŞASIN

canım tebrik ediyorum maşallah darısı bizlerin başına çizelge için üstte sağ köşede nickin var oradan profiline gir hakkımda yazan yeri tıkla çizelge yazan yer var onun yanında kalem işareti var onu tıkla linkini oraya ekleyip kayıt ediyorsun kolay gelsin

günaydın kızlar güne şimdilik iyi başladım inşallah gün sonuna kadar böyle devam ederim... kendimi yavaş yavaş hazırlıyorum umarım herkes kurtulur bu kötü kilolardan... opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar;

Epeydir nete giremediğim için yazamıyordum.seyehatim biraz uzadı ama ben en azından kilo almadan dönmeyi başardım bugün itibarıyla tekrar büyük bir azimle diyete devam:lepi:
Hepinizi öpüyorum kocaman:1hug: ve mutlu,umutlu,sağlıklı,huzurlu sevdiklerinizle dopdolu bir yıl diliyorm herkese:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum
kilo vermek istiyorum. ben de bu sabah itibariyle 77 kiloyum. hamileliğimde aldım bu kiloları ve kurtulamadım hala. eskiden 67 kiloydum

Kızlar yenı yılınız kutlu olsun

huzur saĞlık mutluluk barıŞ dolu bır yıl dılıyorum ve tabıkı kılosuz

ArkadaŞlar ben bu akŞam kayınvalıdemdeydım yemekte ama dıyetımı bozmadım aslında dıyetısyen ızın vermıŞtı yılbaŞı gecesı abartabılırsın demıŞtı ama ben abartmadım
ne demıŞler yenı yıla nasıl gırersen bÜtÜn yıl Öyle geÇermıŞ
2010 da ılk hedefım bu kılolardan kurtulmak allahım ınŞallah baŞarırım

2010 da şişko girdim haydı hayırlısı...
bu yılda yine 1 gr bile veremedim
ne olacak benim bu halim ya

yemek yemeyi çok seviyorum ama kilo almak beni deli ediyor uleyn....

özge kız sendemi burdasın
arkadaşlar nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun
ben buhafta bildirim yapmıycam regl oluyorum çünkü
aslında işimede geldi malum dün yeniyıldı sanki o akşam yediklerim
kilo yapmayacakmış gibi homidigırtlak yedim
tartılmadım bugün korkudan ama dün sabah 73.1 kg ydım
yinede yazayım dedim
hani eğer yazmam gerekiyorsa
hepiniz öpüldünüz ben bualşık yıkamaya gidiyorum

sositososito slm kızlar herkesin yeni yılını kutluyorum kilosuz ve sağlıklı bir yıl diliyorum hihoyyyt
kilo ya gelince ben aynı 77.1 ne vermişim nede almışım :jeyyar: haftaya daha azimli başlıyorum vereceğim inşallah haydi kızlar kurtulalım bu kilolardan :dance:... opuyorumnanaktan

iyi seneler arkadaşlar malesef ben kilodan fazla verememişim tartılmayı unutmuşum ama sanırım 82.5tim enson 400gr gitmiş gide gide ne yapıcam ben bu kilolarla başım dertte malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…