aykos canım daha önce hangi gün oldugunu yazmışın ama heralde gözümden kaçtı genede sagol cevap yazdıgın için bende bir ara güzel kilo veriyodum ama sonrasında geri aldım çünkü moral bozuklugundan habire yemeye başladım o yüzden tavsiye etmem yemeyi biber hapını bende düşündüm ama vazgeçtim piyasadakilere güvenemedim oyüzden günde bir yani one a day kullanmaya başladım sporla beraber kullanınca kilo verimine yardımcı oluyo ve genelde yagların gitmesine sebeb oluyo bunu bi dene istersen
aykos cnm selam
bence kesinlikle ilaç kullanma ben hepsini denedim olmuyor
en iyisi diyet yavaş ve kalıcı benim yaptığım diyet çok doyurucu vede tatlı var iki öğun bende senin gibi kendimi frenleyemiyordum 6 yıldır uğraşıyorum 6 ay spor salonuna gittim günde iki saat çalıştım 6 ayda 2 kg bile veremedim okadar ümitsizdim ki annemin arkadaşı diyetisyene gitmeye başladı kadın 50 yaşında ve ömrü boyunca hep kiloluymuş aynen kızıda 23 yaşında ama çocukluğudan beri şişkoymuş annesi üç ayda 101 kg dan 85 kg ya düştü kızıda 77 kg 65 kg oldu ve yiyerek zayıfladılar aç kalmadan günde bir yada 2 defa tatlı yiyerek sende kafana koyarsan eminim yaparsın
hoşgeldin canım kolay gelsin a.s.Bende geldim kızlar 73 kiloyum ve son zamanlarda kendimi sağlıksız hissediyorum banada yardımcı olurmusunuz nereden başlayayyım, ya birde çok ev gezmelerim var gittiğim yerlerde ne yapmalıyımi yememeyi nasıl başarabilirim,
günaydın arkadaşlar
biber hapı kullanmayı düşünenler aman yapmayın ilaçla kilo verilmiyor hem içinde ne olduğunu bile bilmiyorsunuz hem kalıcı değil arkadaşların da dediği gibi. Allah korusun sağlığınızdan olmayın bi de..
masumum bence gittiğin yerlerde herşeyden tadımlık yiyebilirsin ya da şöyle tabağa bak en sağlıklı neyse ondan birkaç parça alıp gerisini bırak soranlara da diyetteyim dersin belki ilk başta alınırlar falan ama sonra alışıyorlar inan benim de çevremdekiler çok yememe alışmışlardı sonra yemicem diyince ilk başta kızdılar bi tane yesen nolcak ki dediler hep bana ama şimdi 116 kilodan 77 ye düştüğümü görünce şaşkınlık içinde bakıyorlar :))
bu sabah sahlep içtim 1 bardak birazdan kızım uyuyunca egzersiz yapmayı planlıyorum bu arada benim 9 aylık bir kızım var :)
günaydın kızlar nerdesiniz
bu sabah itibariyle 73.200 yani 100 gr daha vermişim
YAŞASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?