1 nci hafta listesi 10 gün (3.400 kg)
09:00 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim az yağlı beyaz peynir
3 ad zeytin
1 tatlı kaşığı bal
10:30 ara
1 tane halley yeşil çay
12:00 öğle
6 çorba kaşığı sebze yemeği (evde günlük ne varsa az yağlı) ben artık oğluma ve eşimede az yağlı yemek yapıyorum ve lezzeti hiç değişmedi
salata sınırsız az yağlı
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
15:00 ara
1 halley yeşil çay
17:00 ara
1 adet elma
19:00 akşam yalnız saat 19:00 geçirmeyin ve genellikle aynı saatte yemeğe çalışın
6 çorba kaşığı sebze yemeği
yarım kase yoğurt
salata
1 tane tavuk but (ben marketlerde satılan küçük butlardan aldım ve her akşam 2 ad yedim)
21:00 ara
1 ad portakal
şimdilik spor vermedi ama biz eşimle evimize yakın yürüyüş yolu var sadece pazar günü yarım saat yürüyüş yapıyoruz aynı listeyi arkadaşımda yaptı o yürüyüş yapmadan 4 kg verdi 17 günde ilk hafta ben çok verdiğim için 2 hnci listemi biraz fazlılaştırdı şimdi 6.01.2010 da görüşmem var ve en fazla 1.5 kg vermem gerekiyor
ben şuan 5 günde 700 gr verdim
canlarım hepinize banada başarılar
ben kafama koydum gidecek bu kilolar
Valla ne güzel listemiş bu yaparsam kilo alırmışım gibi gelio banada ama sen ne güzel vermişin tebrik ederim :) bu listeyi bi denemek lazım bence :)annemin arkadaşıda aynı diyetisyene gitti ve 3 ayda 16 kg verdi o 50 yaşında bense 35 o verdiyse bende varım dedim
yalnız kızlar bu listede çok şey var ben bukadar yersem daha çok kilo alırım diye düşünmeyin her şeyi harfi harfine yerine getirmeniz gerekiyor ve gerçekten denilen her şeye uyarsanız veriliyor
ben umudumu kaybetmiştim
hamileliğimde 30 kg aldım 55 kg dan 85 çıktım ve 6 yıldır denemediğim yöntem kalmadı hiçbirinde başarılı olamadım
ama şuan süper gidiyor insan vermeye başlayınca daha çok hırslanıyor
[/QUOTE]valya OzOkuNhoşgeldiniz arkadaşlar ikinizide tebrik ediyorum çok kilolar vermişsiniz inşallah hep beraber bizde veririza.s.
slm kızlar hiç formumda değilim sürekli bişeyler yiyorum diyeti falanda bıraktım yapamıyorum bana bir haller oldu...
magrentacığım biber hapına başlayacaktım ama eşim izin vermedi iş yerindeki arkadaşı kullanmış verdiği kiloları fazlasıyla almış ve dediki "arkadaşım sanki patlayacak gibi duruyor " sende öyle bişey oldumu ben ne yapacağım frenleyemiyorum kendimi :gitme: -tatlicadiarzu-
[/B][/COLOR]
selam canım nasıl gidio hem spor hem hap hadi bakalım yaza kadar hedefe inicez inşallah yılmak yok hedefe ulaşıp kilo koruma yarışına gircez dahaaa :))))aykos canım daha önce hangi gün oldugunu yazmışın ama heralde gözümden kaçtı genede sagol cevap yazdıgın için bende bir ara güzel kilo veriyodum ama sonrasında geri aldım çünkü moral bozuklugundan habire yemeye başladım o yüzden tavsiye etmem yemeyi biber hapını bende düşündüm ama vazgeçtim piyasadakilere güvenemedim oyüzden günde bir yani one a day kullanmaya başladım sporla beraber kullanınca kilo verimine yardımcı oluyo ve genelde yagların gitmesine sebeb oluyo bunu bi dene istersen
günaydın kızlar
73 600 den 73 300 düştüm çok ama çok mutluyum
kendimi acayip iyi hissediyorum inşallah iki gün içinde iş konusuda belli olur
haydi kızlar biz kadınların yapamayacağı şey yoktur bu kiloları mı veremeyeceğiz veririz
hep birlikte başaracağız
benim eşim benimle çok dalga geçiyor (kendiside 98 kg) babama tek çocuğun var baba ona bile bakamamışın 48 kg aldım 6 yıl içinde iki katı prim yaptı diyor
benim artık bunlara bir cevap vermem gerekiyor
SON GÖRÜŞMEMİZDE DİYETİSYENİM BANA GÖBEKTEN 10 PK SANA YAĞ KADAR YAĞ VERMİŞSİN DEDİ ACAYİP ETKİLENDİM ŞİMDİ MARGARİN GÖRÜNCE AKLIMA GELİYOR VE CANIM
HİÇBİRŞEY YEMEK İSTEMİYOR
he gız geldim ben de motive olurum dedim benim o bahsettiğim program bitti gaza getirecek birilerine ihtiyacım var ehehe :) ama burayı da doğru dürüst takip edemiyorum ada hanımlar izin vermiyor maalesefözge kız sendemi burdasın
arkadaşlar nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun
ben buhafta bildirim yapmıycam regl oluyorum çünkü
aslında işimede geldi malum dün yeniyıldı sanki o akşam yediklerim
kilo yapmayacakmış gibi homidigırtlak yedim
tartılmadım bugün korkudan ama dün sabah 73.1 kg ydım
yinede yazayım dedim
hani eğer yazmam gerekiyorsa
hepiniz öpüldünüz ben bualşık yıkamaya gidiyorum
Kızlar bende 1 haftadır diyetteyim ama tartılamadım, baskül bozuk yenisini alana kadar beklemem lazım yalnız yeşil çayı bende içiyorumda günde ne kadar içmeliyim ben sabahları elma sirkeli su içiyorum daha sonra gün içerisinde de yeşil çay ama 3-4 fincan içiyorum yeterlimi sizce,[/
cnm ben günde 2 veya 3 fincan içiyorum daha fazlası zararlıymış kansızlık yapıyormuş
Selam canım eline sağlık liste için valla kolay kilo veremiyorum illa destek lazım bana desteksiz moral bozucu oluo bu liste benim için :) o yüzden sadece burda yazıcam listeye girmeyi düşünmüom bu ara :))) bugünden itibaren tekrar işi sıkmaya başlıyorum içimdeki fil sürüsünü çağırmadan kovmam lazımmmm :)))) şurda yaza 4-5 ay kaldı kilo verip korumak lazım artık ki ben alıom halaa offf offff :)cumadan beri yediğimin haddi ve hesabı yok arkadaşlar. hatta perşembeden diyebilirim.
dikkat edicem bundan sonra...
tebrikler canım maşallah bende spor+sağlıklı beslenme ile tekrar zayıflama olayına başlıyorum bugün hadi bakalım hayırlısı :)kızlar cumartesi yani 6 gün sonra 1 ay olacak diyete başlayalı ve 25 günde tam 5.00 kg vermişim inşallah devamıda gelir cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak
bu arada saydıncım nasıl oldun, topike uğrarsan yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?