70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese mutlu seneler arkadaslar,

ben aksam 7 den sonra yemememe ragmen hic kilo verememisim 300 gr yanii

ama incelmis gibi duruyodum

demekki sislik gitmis

moralim bozuk
bu kilolari vermek o kadar kolay olmucak gibi

siki bi diyet yapicaz anlasilan

ama azimliyim vericem bu kilolari

aksam 7 den sonra gene yemiyoruz
ekmekde yok artik ve spor muhakkak var her gun

bunlari yapta verme bakalim

cumaya gorusuruz

2 hafta once 72.5 tum bugun 72.2. bildirilir

Valla ne güzel listemiş bu yaparsam kilo alırmışım gibi gelio banada ama sen ne güzel vermişin tebrik ederim :) bu listeyi bi denemek lazım bence :)
bu arada hoş geldin :)
[/QUOTE]
selam canım uğrayamıyorum bi süredir malesef hap olaytında gelince bıraktıktan 1 ay sonra 1 kilo almıştım sadece ve yiyordum gayet güzel :))))) şuan 62-63 çıkıyorum yemek olayını abarttım çünkü hapı bırakınca normal iştahım yerine geldi öyle çok çok yemöiyorum yane :)))) 2.kutuya başlamayı düşünüyorum hedefe inmem lazım artık

selam canım nasıl gidio hem spor hem hap hadi bakalım yaza kadar hedefe inicez inşallah yılmak yok hedefe ulaşıp kilo koruma yarışına gircez dahaaa :))))

offf offf şu erkekler yaaaa benimde abim çok dalga geçer artık takmıyorum gerçi eskiden çok üzülürdüm şimid gülüp geçiyorum son zamanlarda kilo verdikçe ben çok eğlendim her gördüğünde sen kilo mu verdin gene mi verdin
çok zayıflamışın dedikçe çok eğlendim valla tebrikler diliyorum biz kadınlar bişeye karar vermeyim sonuca ulaşmak için ne gerekirse yaparız sende bunun kanıtısın aynen devam yaza .çıtır olcazzzz :)))

selam millet herkese iyi sabahlar
umarım 2010 hepimiz için hayırlı bir yıl olur istediklerimizi gerçekleştirebilirz ben rejim yapmıyorum bu yüzden beni listeye almayın lütfen başlamaya karar verince tekrar gelicem ama ara ara uğrarım herkesi çok öptüm
yılmak yok kızlar gidecek bu kilolarrrrrr

he gız geldim ben de motive olurum dedim benim o bahsettiğim program bitti gaza getirecek birilerine ihtiyacım var ehehe :) ama burayı da doğru dürüst takip edemiyorum ada hanımlar izin vermiyor maalesef

merhaba kızlar,
iyi haftasonları.
dün akşam belki 100 kere foruma girmeye çabaladım ama giremedim.
bugünde gündüz işim var. akşam listeyi göndereceğim. aksama için özür dilerim ama sitede sorun vardı.
bu arada ben aynı kilodayım. sıkı rejime başlamayı düşünüyorum tekrar.
öptüm herkesi
kilo verenleri tebrik ediyorum.
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.

mrh kızlar

ben aynı kilodayım çünki adet oldum ama önceden acayip şişkinlik oluyordu bu ay böyle bir şey yaşamadım yeşil çaydan olabilirmi acaba

03.01.2010 72.700

valya canım yeşil çayın çok faydası oluyor şişkinliği azaltmada ayrıca tuz tüketimin de kısıtlandığı için fazla şişkinlik yaşamamışsındır

selam kızlar spor yapmam lazım ama acaip üşeniyorum ya öğleden sonra yapayım artık birazdan zaten kızım uyanır dicektim ki uyandı :)

Kızlar bende 1 haftadır diyetteyim ama tartılamadım, baskül bozuk yenisini alana kadar beklemem lazım yalnız yeşil çayı bende içiyorumda günde ne kadar içmeliyim ben sabahları elma sirkeli su içiyorum daha sonra gün içerisinde de yeşil çay ama 3-4 fincan içiyorum yeterlimi sizce,

merhaba arkadaşlar
yeni yılın bu ilk listesinin herkes için hayırlı olmasını dilerim.
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.

03 OCAK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUMzemuszemusopuyorumnanaktan
AYKOS………. 78,1………. 77,1………. -1:hooray:
valya………. 73,6………. 72,7………. -0,9
CHEGUEVERA………. 73,3………. 73,1………. -0,2
HAYAL_AGA………. 67,3………. 67,2………. -0,1
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktan
SHEWALL………. 70,6
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ a.s.
OzOkun……….77
valya……….73,6
masumum……….73
yaSelin……….77
gulbeseker
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLARIMkaydirigubbakcemile
BAYRAV
Saydın
Meran
Masumum
Magrentacım kendini hazır hissettiğinde bekliyoruz.
bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

arkadaşlar eğer herkesce uygunsa bir önerim var. bu ayın ilk listesi bu.
her ayın en çok kilo verenini belirleyelim. bu ay başlayalım ilk kez. şubatın ilk haftası ilan edelim. ne dersiniz?

cumadan beri yediğimin haddi ve hesabı yok arkadaşlar. hatta perşembeden diyebilirim.
dikkat edicem bundan sonra...

AYKOS cnm tebrikler nasıl gidiyor epeydir yoksun benim verdiğim listeyi uyguluyormusun kilo verebildinmi yazarsan sevinirim

kızlar cumartesi yani 6 gün sonra 1 ay olacak diyete başlayalı ve 25 günde tam 5.00 kg vermişim inşallah devamıda gelir cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak

cumadan beri yediğimin haddi ve hesabı yok arkadaşlar. hatta perşembeden diyebilirim.
dikkat edicem bundan sonra...
Selam canım eline sağlık liste için valla kolay kilo veremiyorum illa destek lazım bana desteksiz moral bozucu oluo bu liste benim için :) o yüzden sadece burda yazıcam listeye girmeyi düşünmüom bu ara :))) bugünden itibaren tekrar işi sıkmaya başlıyorum içimdeki fil sürüsünü çağırmadan kovmam lazımmmm :)))) şurda yaza 4-5 ay kaldı kilo verip korumak lazım artık ki ben alıom halaa offf offff :)
kızlar cumartesi yani 6 gün sonra 1 ay olacak diyete başlayalı ve 25 günde tam 5.00 kg vermişim inşallah devamıda gelir cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak
tebrikler canım maşallah bende spor+sağlıklı beslenme ile tekrar zayıflama olayına başlıyorum bugün hadi bakalım hayırlısı :)

günaydın kızlar herkese iyi seneler iyi haftalar umarım bu yıl istediğimiz kiloya inip koruruz artık rejim yapmak yediklerimden pişman olmak istemiyorum yaaaa :)))
bugün sabah 2 kuru kayısı sirkeli suyumu içtim
işyerinde kepek ekmekten yaptığım tostumu yedim çay içtim
şimdilik bu kadar :) yediklerimizi yazalım ki fazla yemeyelim demiii amaaaaa :)

günaydın kızlar

ben bu sabah 72.500 olmuşum 200 gr vermişim nasıl oluyor bende anlamadım daha önce diyetle birlikte 6 ay spor salonuna gittim 6 ayda 2 kilo veremedim şimdiyse aç kalmadan spor yapmadan kilo veriyorum

bu arada saydıncım nasıl oldun, topike uğrarsan yazar mısın?

Slm cnm, daha iyi sayılırım şükür. Rahatsızlığımın net teşhisi kondu, minerie hastalığıymış (iç kulaktaki sıvının basıncının değişmesi artması ve ya azalması sonucu oluşan bir rahatsızlıkmış.) Tedavisini tam bilemiyorum. dr. gitmiştim bir ilacım var, 4-5 gün sonra kontrolum var bakalım ne diyecek dr.um? Nöbet şekilnde geliyor bazen baş dönmesi, mide bulantısı, denge kaybı vs. ama dediğim gibi ilacım iyi geldi sanırım, daha iyiyim. Ama tam anlamıyla iyiyim diyemiyorum :gitme: Umarım bir an önce geçer, hayatımı olumsuz yönde çok etkiledi. İnşallah eski sağlığıma kavuşurum en kısa zamanda. :sinifsinif:

Kiloma gelince malum dönemdeyim, su sebepten 69 kg. yum şu anda. Bu aralar diyeti bayağı boşladım, silkelenmem ve tekrar sıkı şekilde başlamam lazım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…