Slm cnm, daha iyi sayılırım şükür. Rahatsızlığımın net teşhisi kondu, minerie hastalığıymış (iç kulaktaki sıvının basıncının değişmesi artması ve ya azalması sonucu oluşan bir rahatsızlıkmış.) Tedavisini tam bilemiyorum. dr. gitmiştim bir ilacım var, 4-5 gün sonra kontrolum var bakalım ne diyecek dr.um? Nöbet şekilnde geliyor bazen baş dönmesi, mide bulantısı, denge kaybı vs. ama dediğim gibi ilacım iyi geldi sanırım, daha iyiyim. Ama tam anlamıyla iyiyim diyemiyorum :gitme: Umarım bir an önce geçer, hayatımı olumsuz yönde çok etkiledi. İnşallah eski sağlığıma kavuşurum en kısa zamanda. :sinifsinif:
Kiloma gelince malum dönemdeyim, su sebepten 69 kg. yum şu anda. Bu aralar diyeti bayağı boşladım, silkelenmem ve tekrar sıkı şekilde başlamam lazım artık...
AYKOS cnm tebrikler nasıl gidiyor epeydir yoksun benim verdiğim listeyi uyguluyormusun kilo verebildinmi yazarsan sevinirim
cumadan beri yediğimin haddi ve hesabı yok arkadaşlar. hatta perşembeden diyebilirim.
dikkat edicem bundan sonra...
slm kızlar nasıl gidiyor eşim kızım ben ailecek yatak döşek yatıyoruz biraz grip olduk aman nede zormuş bu hastalık hadi biz neysede kızım daha çok küçük oda sürekli ateşleniyor yani şu aralar pek diyeti falan düşünecek durumda değilim önce sağlık bunu unutmayın... :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun cnm
çok geçmiş olsun canım arkadaşımda aynı durumda ilaç iyi gelmiş hamileydi o çok zorlandı inaşşah bir an evvel geçer eski sağlığına kavuşursun canım
kızlar öğlen 2 gözleme otlu :))) pizzadan daha iyidir sanırım :))) yanında çay 3-3,5 gibi bi bardak nescafe malesef süt tozu ekledim tek şeker ile bide maviyeşilin kayısılı bisküvisi 3 tane yedim ara öğünümü yaptım akşama salata falan yiyip güzü az kalorili kapatmam lazım tabe gözlemenin kalorisini bilemicem :)
çok geçmiş olsun cnm
selam kızlar iyi geceler herkese.
bundan sonra akşamları uğrayıp ne yediğimi yazmaya karar verdim. sölemişimdir işyerinde portları kapamışlar. okuyabiliyorum ama mesaj gönderemiyorum.
öyle olunca da uzak kalıyorum.
bugün genel olarak pek dikkat edemedim. yarın dikkat edicem söz.
aykoscum geçmiş olsun ailecek.
saydın canım bi yakınımızda olmuştu öyle şimdi iyi, arayabilirsem örenicem neler yaptığını. nasıl geçtiğini. buradan yazarım. Allah kolaylık versin.
magrentacım biz sana güveniyoruz. benim kilo vermeye başladığımda motive ediyodun beni ne güzel. tekrar başlar güzel güzel kilo verir kilonu korursun sen arkadaşım.
valyacım sanada kolaylıklar, sağlıklı güzel kilo vermeler inşallah.
sevgiler
bide bayravdan ses çıksa bi de merandan tam olcak..
selam kızlar iyi geceler herkese.
bundan sonra akşamları uğrayıp ne yediğimi yazmaya karar verdim. sölemişimdir işyerinde portları kapamışlar. okuyabiliyorum ama mesaj gönderemiyorum.
saydın canım bi yakınımızda olmuştu öyle şimdi iyi, arayabilirsem örenicem neler yaptığını. nasıl geçtiğini. buradan yazarım. Allah kolaylık versin.
magrentacım biz sana güveniyoruz. benim kilo vermeye başladığımda motive ediyodun beni ne güzel. tekrar başlar güzel güzel kilo verir kilonu korursun sen arkadaşım.
sevgiler
Teşekkür ederim canım ilgine saol, Allah kimselere göstermesin çok zor dönem geçiriyorum, senağlama umarım en kısa zamanda ben ve herkes sağlığına kavuşur.
Aykos geçmiş olsun canım, herkese sağlıklı günler dilerim.
Bu gün yediklerime gelince 1 bardak tek şekerli çay ve 2 ad. keten tohumlu bisküvi. Bu kadar, çok az değil mi? :sinifsinif: Ama kendimi hiç aç hissetmiyorum bu gün. Umarım akşamı da aynı hislerim olur, çünkü gündüz yiyememenin verdiği açlıkla herşeye saldırıyorum, artık frenleme zamanı geldi. Size ve kendime söz veriyorum bu hafta kalori cetvelimdeki 67 kg. ya düşeceğim. 2 kilo istenince veriliyor değil mi kızlar kaydirigubbakcemile5
bence çok güzel bir fikir alkisalkisalkisarkadaşlar eğer herkesce uygunsa bir önerim var. bu ayın ilk listesi bu.
her ayın en çok kilo verenini belirleyelim. bu ay başlayalım ilk kez. şubatın ilk haftası ilan edelim. ne dersiniz?
tebrik ederim canım inşallaharkadaslar baktım en son 12.ayın 10unda yazmısım 78 kıloymusum o zaman sımdı ıse 75 kıloyum 25gun gıbı bı surede 3 kılo daha vermısım cok sukur allahım bana ve butun kılo vermek ve guzelleşmek ısteyenlere yardım etsın....
çok geçmiş olsun canım çok zor yeni atlattık biz de geçen hafta hastaydık kızımla. hasta olduğun için aç hissetmiyr olabilirsin ama eğer akşam bişeylere saldırıyorsan kan şekerin düşüyordur bence saldırmadan önce frenlicek bişeyler atıştırTeşekkür ederim canım ilgine saol, Allah kimselere göstermesin çok zor dönem geçiriyorum, senağlama umarım en kısa zamanda ben ve herkes sağlığına kavuşur.
Aykos geçmiş olsun canım, herkese sağlıklı günler dilerim.
Bu gün yediklerime gelince 1 bardak tek şekerli çay ve 2 ad. keten tohumlu bisküvi. Bu kadar, çok az değil mi? :sinifsinif: Ama kendimi hiç aç hissetmiyorum bu gün. Umarım akşamı da aynı hislerim olur, çünkü gündüz yiyememenin verdiği açlıkla herşeye saldırıyorum, artık frenleme zamanı geldi. Size ve kendime söz veriyorum bu hafta kalori cetvelimdeki 67 kg. ya düşeceğim. 2 kilo istenince veriliyor değil mi kızlar kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım Allah herkese sağlık versin çok zor....
bence çok güzel bir fikir alkisalkisalkis
tebrik ederim canım inşallah
çok geçmiş olsun canım çok zor yeni atlattık biz de geçen hafta hastaydık kızımla. hasta olduğun için aç hissetmiyr olabilirsin ama eğer akşam bişeylere saldırıyorsan kan şekerin düşüyordur bence saldırmadan önce frenlicek bişeyler atıştır
ben motive için gene buralardayım canım ama napıcağımı bilmiom benimki nasıl bir bünye ise napsam veremiom bi lahana çorbası diyeti ile birde biber hapı ile verdim 2sinden birini seçip tekrar başlıcam yoksa yokkkkkk veremiommmmselam kızlar iyi geceler herkese.
sevgiler
ooooo tebrikler aynen devam ama daha çok uğraman lazımmm olmuo böle :)arkadaslar baktım en son 12.ayın 10unda yazmısım 78 kıloymusum o zaman sımdı ıse 75 kıloyum 25gun gıbı bı surede 3 kılo daha vermısım cok sukur allahım bana ve butun kılo vermek ve guzelleşmek ısteyenlere yardım etsın....
canım sıkma bu kadar canını akşama hafif yersin olur biter hareketini biraz arttır yarında haifif yersin arada olucak bu kadar :)Offf işte kendi kendime nazarım deydi, öğlen yemeğimi abartarak yedim işyerimde :1no2: 1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı makarna, 4 ad. (şerbeti çatalla süzülmüş hehehe :)) ) kemalpaşa tatlısı. Offf bari akşama sadece salata ya da nesfit yiyeyim de biraz dengelensin menüm
nasılsın görüşmeyeli aynı kiloda kalmayı başarabilmişsin buda güzel canım :)selam kızlar nerdeyse 1aydır uğrayamıyorum buralara işyerinde iş harici net kullanımı yasaklandı dolayısıyla giremiyordum bende eve net bağlattım bugünden itibaren tekrardan aranızdayım kızlar valla azıcık okudum geçmişi kilo verenleri tebrik ediyorum bende bi değişiklik yok kaldığımız yerden devam edeceğiz şekerler :))))))))))
hoşgeldin aramıza bence nnisana daha çok var ama iyi bir rejim ve spor yapıp güzelce kilo verebilirsin ayda 4 kilo versen nisana 12-13 kg vermiş olursunoda 65-64 falan yapar ama o zamana kadar iyi bir rejim yapman lazım bence :))) buna karar vermişsin zaten geriye uygulamak kalmış :)günaydın kızlar bende geldim....:)))
ben bu sabah itibariyle 77,9 kiloyum.. 83 e kadar çıkmıştım... spor ve diyetisyenle 77 düşmüştüm ama sıkılmıştım ve diyetisyeni bıraktıktan sonra 79 olmuştum.... 2 haftadır elma diyeti yapıyorum ama nedense hiçbir değişiklik olmadı( dünden itibarende isveç diyeti yapmaya başladım.. 10 nisan da düğünüm var.. acilen zayıflamam lazımmmmmmmmmm ((((
günaydın kızlar 76 kiloyla aranıza katılayım bari
nasılsınız
merhabalar bende geldim benide alın aranıza bende 72 kiloyum kızlar 1 senede tam 20 kilo aldım. Oyüzden çok mutsuzum yardım edinnnn. iMDAAAAAAATTTTTT!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?