70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanımlar bu kilo derdimiz hiç bitmiyor ben on gündür yemeklerden önce biberiye suyu iştahı kapatıyor bir deneyin mumnun kalacaksınız

ay bizim dün geceki yağmur vayanaya gelip suziyi ıslatacak kıı bizim yağmur o ıslan doya doya hande gönderdi de sonra hasta ol:26:
kiz yazik degilmi niye hasta olayim cumartesi zaten kötülesdim ama gecti ara ara giriyor bana yasli dombil teyzeyim nemelazim atesim var gibi oldu kalpim carpti gittim gidiyom sandim ama gecti gitti iste 1-2 aayda bir geliyor neyse kizlar panik atak dediler belki oda olabilir
he gördüm tek gurbeti yazmışın.alıntılamayınca görmedin sandım.ben yerleştireyim senin bulaşıkları
asagiya bak kendimi alintiladim sade gurbetmi var

hoşbuldum ben 81 doğumluyum boyum 1,60 kilom 77,600 dü 3 hafta sonra 74,400 :)
hosgeldin canim aramiza
neler yediklerinizi de yazıyormusunuz kızlar??
kendini kontroll altina almak istiyorsan yazsan tabiiki daha güzel olur canim mecburi degil ama iyi oluyor cislardan fazla kacirmiyoruz ozaman

aksam ekmek biraz fazla gibi ama genel olarak güzel canim affiyet olsun ha birde ara yapmiyormussun :26:
merhaba hanımlar bu kilo derdimiz hiç bitmiyor ben on gündür yemeklerden önce biberiye suyu iştahı kapatıyor bir deneyin mumnun kalacaksınız
tesekkürler bilgilendirdigin icin

kizlar yorgunum uykum var bhr canim senin adin bahar mi :26: bahar desem olurmu :26: bende senin gibi yorgunum diycekdim
cok da isim var camasirlar birikti yapasim da yok offf

Merhaba Kızlar:) Sayfaların tamamını okuyamadım açıkcası çok fazla, bende şuan 77.8 kiloyum (
Hedefim 2.5 ayda 17 kilo vermek, arkadaşla iddiaya girdik :))

Benim nacizane bir önerim var, menülerimizi, extradan yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaşalım ve en önemlisi her pazartesi sabah aç karna tartılıp, aynı gün en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben gönüllü olarak tablo hazırlama işini üstlenebilirim. İnanın çok faydası oluyor, hem ne kadar yol katetmiş olduğumuzu görürüz hemde bizim için bir kontrol mekanızması olur tabloda o haftaki durumumuz. Başka bir gruptaydım onlar kilo bildirimi yapmadıkları için onları terk ettim :))

Sizden ricam bu gün (13 mart pazartesi) hemen tartılın (sonraki haftalarda sabah aç karna tartılalım), sonra bir yere not edin, haftaya pazartesi (20 mart pazartesi) yine sabah aç karna tartılıp en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben hepsini derleyip size o haftaki + ya da - durumumuzu gösteren tabloyu burada yayınlayayım haftanın 1.sini ve en yaramazını seçelim :))

Bu gün yediklerim;

Sabah aç karnına 9'lu çay,
Domates, salatalık, peynir, zeytin,1 dilim tam tahıllı ekmek,

Ara ögün elma,15 dk sonra ayran,

Öğle yemekten önce yeşil çay,
Mercimek çorba, Bulgur pilavı, meyve (yemekhanede çıkanla rbunlar, et yemeğini sevmediğim için almadım)

Ara ögün elma,15 dk sonra ayran,

Akşam yemeği, çorba, ıspanak kavurma, yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek,

uyumadan öncede 1 meyve yeme planım var:))

Herkese kolay gelsin:))

boşverin kızlar diyeti kiloyu unutun hamur mayaladım şimdi onu bir güzel içine çökelek koyup yagda kızartacagım yanına çayıda demledimmi degmeyin keyfime izmirde olanlar hadi sizleri bekliyorum izmir dışındakiler yarınki kargoyu beklemek zorundasınız

gecmis olsun canim handeye dis deme sonra bizi yasli saniyor
anali oglu wc ye kosturursunuz artik
insan dinlenmek istiyor dimi zor canim
cis yersen 6lilar elinden gider ona göre
aksam ekmeki tümden keseydin daha güzel olurdun bence :26:
bendemi peppeye baksam
aman allahım insan bu listeleri okudukça aklını yiyecek gibi oluyor daha çok acıktırıyorrrr beni
ama bu listelerde genelde saglikli yiyecekler oluyor arada bir iki cis kacabilir ama
hosgeldin canim aramiza menün güzel
bizim bildirimler cuma günü oluyor canim yani bizimde listemiz var

Son düzenleme:
ya ben aralarda yemiyorum acıkmıyorum zaten.bensuzi fırınlarda çıkan kepek ekmekleri çok ufak o yüzden 2 dilim kepek ekmeği yiyorum malesef .unolardan aldım bir kaç defa ama çok çabuk küflendi :26:

hoşgeldin arkadaşım
biz her cuma tartılıp bildirim yapıyoruz listemizide betül arkadaşımız yapıyor
haftanın birincisini tebrik edip artıda olanların saçını başını yoluyoruz
günlük menülerimizi paylaşıp eğer kalorili şeyler varsa birbirimizi uyarıyoruz
sende istersen katılabilirsin
sen yap ye canım
damakta 5 dk kalçalarda ömür boyu kalcağını unutma
dobiç olmak yada zayıflamak
işte bütün mesele bu

bundan sonra iki göğsümü de emzırıp öyle yatırcam o zaman tam uyuyor sanırımm..

he demek anlşılıyo kiilerde çocugu uyutmak için ikizleri feda edecez
Pepee Pepee çok üzülüyor
Pepee Pepee çok üzülüyor
Önemli olan oyun oynamak
Önemli olan oyun oynamak
Kendini üzme eğlenmene bak
Kendini üzme eğlenmene bak
olma kız şaka dedim ben seninalıntını kaçırmışım yav nası olmuş öle.kız dayın izmiremi geliyor yoksa bilsem sallardım elimi tüh
aman allahım insan bu listeleri okudukça aklını yiyecek gibi oluyor daha çok acıktırıyorrrr beni
hangi liste
zaten sayfanın devamını okuyupta gelene kadar biz çıtır olmup burdan gitmiş oluruk iyi yapmıssın
sen doğru topikte olduğuna eminmisin bi kontrol et ne zman geldin sen

kiz hande demin gördüm seni asagida nereye gittin
kız tam yazacaktım tiyzem aradı onlan konuştum
ya ben aralarda yemiyorum acıkmıyorum zaten.bensuzi fırınlarda çıkan kepek ekmekleri çok ufak o yüzden 2 dilim kepek ekmeği yiyorum malesef .unolardan aldım bir kaç defa ama çok çabuk küflendi :26:

organik alacan

kız betüş iyisin dimi küste olsam kötülüğünü istemem

Hoşbulduk :)) Beni biraz aydınlatır mısın? Cuma günü tartılıp buraya mı yazıyoruz, işleyiş nasıl? Tablo oluşturuyor musunuz? Takdir edersin ki 1000 küsür sayfayı okumam çok zor:)) Şimdiden teşekkürler...

Hızınıza yetişemiyorum kızlar harikasınız, tam bana göre bi yer, teşekkür ederim bilgilendirme için :))

hızımıza yetişemiyormusun aslında bu ara burası çok sessiz bazen bi sattaliğine bi çıkıyon 4 sayfa birden birikmiş

harika bir diyet uyguluyorum hiç kaçamağım yok cumadan bu yana.. eğer yine 300-500 gıderse yandık kı ne yandık, yerim daha iyi.. tek sorun yağlar yaa.. 22 kg idi, 20'ye düşürdük.. şimdik 15'e çekmeye çalışıoz.. ama hep sudan gıdıo... yağ yakmak için spor salonuna yazıldım şimdik bakalım nolceekk..

ana ben neremden veriyom acep aklıma takıldı şimdik ama belim eskiye göre biraz daha ince bunun farkındayım

ay nedir bu pepeden çektiğimiz benim kızım da 24 saat yayınlansa 24 saat izleyecek bir de bunun suç ortağı var keloğlan evde başka birşey izleyemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…