70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun çocukların rahatsızlığı daha zor oluyor Allah yardımcın olsun... ben de hala kurtulamadım zaten rahatsızlıktan dolayı pek canım istemiyor zorla yiyorum kilo verdimmi bilmiyorum tartılmadım yarın sabahı bekliyorum inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan... bayanssulusmile

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..a.s.

arkadaşlar bende guruba katılma kararı aldım tam sınır dayım 79 kilo bakalım nasıl olcak bu iş

Günaydın kızlar nerelerdesiniz yaaaa, biz 2. sayfalara düşecek grup değiliz kızlar, aşk olsun kimsecikler ses vermiyo boshayallersmile Haftanın ilk kilo bildirimi benden. Tabii ki hüsran, kaydirigubbakcemile3 aynıyım kızlar 69. Kilo vermem mümkün olmadı, güya 2 kilo verecektim, ama neyse en azından almadım yerimseniben Haydi uyanın arkadaşlar neredesiniz yahu

bende vermemişim aynıyım 73.1 ya çok sessiz topiğim accık canlansak birbirimize destek olsak ofya şişmanım şişmanım şişmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese merhaba bende bu gurubun içine giriyorum kızlar )) şuan 72 kiloyum ama diyet yapamadığım için dogum kilolarını ilaç takviyesiyle vermeye çalışıyorum dahada çokkkkk kilommm varrrrrr:sinifsinif:

herkese merhaba bende bu gurubun içine giriyorum kızlar )) şuan 72 kiloyum ama diyet yapamadığım için dogum kilolarını ilaç takviyesiyle vermeye çalışıyorum dahada çokkkkk kilommm varrrrrr:sinifsinif:

Hoş geldin canım, birbirimizi motive edelim kıslar, yaza incecik girelim bilmiyorumkismile mümkün müdür? mümkündür, çünküüüüüüüüü biz bayanız. İstersek yapamayacağımız bir şey yoktur diye düşünüyorum olumunekankayizsmile

tria emzirmiyormıusun birde hangi ilaclArı kullaıosun? CADIARZU

benide alırmısınız aranıza?
topiğe çok geç kalmışım, epeyce ilerlemişsiniz
bende 70 kiloydum en son ama galiba 1-2 kilo daha aldım bu aralar

kilom 65 kızımın doktoru bugün beni bayağı motive etti doğumdan bu yana epey gelişme kaydetmişim formum yerinde görünüyormuşum nasıl geldin bu hale dedi motivasyon iyi güzelde yerinde saymak kahrediyor beni ya...........

bayrav35 84 den 65 lere gelmek mucize bence şükret banada bulaştır hatta bu gerceği tebrik ederim seni kaç ayda verdin bu kdr kiloyu?

tebrik ederim nasıl başardın bunu canım ya birde bir şey sorucam kaçkiloydun nekadar zamanda bu kilkona düştün.

kizler bir şey daga sorucam bu çizelgeleri nasıl yapıyorsun ben nerden bulvambayanssulusmile

slm kızlar bende bu haftayı aynı kiloda kapatıyorum 77.1 kg ay nasıl gidecek bu kilolar sıkıldım kendimden takıldım kaldım ne yapsam acaba boshayallersmile

yeni gelen arkadaşlar hogeldiniz a.s.

selam herkese benıde alırmısınız aranıza kılo almış alarak gerı dondum foruma saldım baya kendımı 2 ay 75 kıloyum su an ole tahmın edıyorum almışımdır dıe

Merhaba yeni gelenler hooşş geldinizz ağır geldiniz hafif gidersiniz inş :) bu haftaki bildirimi hiç yapasım gelmedi yavasladı artık kilo vermem bu sabah 66.7 geldim doğum günüme 1 ay kaldı sıkmam lazım kendimi 63ü görmem lazım ama ne kadar cok yer oldum ben gene ya

çocukların rahatsızlığı daha zor oluyor Allah yardımcın olsun... ben de hala kurtulamadım zaten rahatsızlıktan dolayı pek canım istemiyor zorla yiyorum kilo verdimmi bilmiyorum tartılmadım yarın sabahı bekliyorum inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan... bayanssulusmile

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..a.s.[/QUOTE]

aykos sağol canım biraz daha iyiyiz kulağı iltahaplanmış çok kötü öksürüğümüz var ama bügün biraz daha iyi hasta olan herkese geçmiş olsun

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizkaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum malesef
görüyorum ki herkeste bir salma söz konusu benim gibi nasıl vericem die kara kara düşünüom açıkçası ama düşünürkende yiyorum iradeye sahip çıkamıyorum bu aralar canım atıştırmak istio ama en kalorilisinden allah yardımcımız olsun
yılmak yok ne yapıp edip hedef kilomuza düşücez kızlarrr sakın umutsuzluğa düşmeyin ne kadar zayıflamışsın artık verme dedikleri zaman havaalara uçucaksınız denenmiştir :))))
geçen yıl ile bu yıl aramda10 kilo fark var kilo almış olsamda 5li rakamları hala göremesemde en azından artık 71 kilo değilim die avunuyorum tekrar ilaca başlayım hedefe ulaşmayı planlıyorum bakalım

yarın görüşrüz herkese iyi geceler

iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
geçen hafta bildirim yapamadım istanbuldaydım 300 gr almışım hatırladığıma göre kilom en 59.3 tü şimdi 59.6 olmuşum eyvahedigeldismile neyse buna şükür :kedi:

kizler bir şey daga sorucam bu çizelgeleri nasıl yapıyorsun ben nerden bulvambayanssulusmile

tolina mrb canım çizelgeyi bende bugün yaptım buraaya tıkladığımız başlıklarda birde kilo çizelgesi yapma var oraya tıkla orda tarif ediyor hepsi :) kolaay gelsinnn iyi geceler :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…