70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlandırıcı kullansak kilo vermeye engelmidir ki:44:
yok canim nerde betül 1-2 hafta daha burda diye biliyordum fadimecim :26:sonrasinda napariz bilmiyorum

demek vucut arada sasiriyor yemeyince vermiyor yiyince gidiyor :86:
ben şaşırtmaya kalksam + 2 yel geri dönerim kesin :26::26:

Allah kolaylık versin canım da, doktora gidiyodun değil mi, doktor mu dedi, yoksa kendi kararın mı? Emziriyorsun da dikkat et kendine canım.
çok şiş oldugumu soyleyınce sebze yapalım dedı yıne.. tolga artık memeyı uyku ıcın alıo sadece yaa, hababam kaşıklara bızım yedıklerımıze saldırıo artıkın

devam ediyorum canımcım, eşim anneler gününde ısmarladı sağolsun yoksa pahalı dıye gıdemeyecektım.. gecen hafta veremedım dıye fırca da yedık.. aynı dıetlerı yapıom degısen bı sey yok.. 7 öğün beslenme.. baya da hala kılo gıdıo.. ben durur sanmıstım ama olmadı.. bu arada sayfaları artık takıp edemedıgımden yazılanları da goremeyom kusura kalmayasın

eskiden bende de öyle olurdun ama ozaman ertesi günde yerdim herhalde ondan sadece haftada 1 veya ayda bi kac kere kacamak yaptinmi yinede afediyor demekki bizi vucutumuz

hedefinede yaklasmissin duygucum tebrik ederim

gunaydin kizlar
sabah ac karinla bol su bir kuru incir
kavalti
1 dilim kepek ekmegine krem peynir surdu yarim yumurta kadar omlet
4 zeytin
yarimsar domates salataik
sekersiz cay
diger ogunler daha karar vermedim ama zeytin yagli kabak dusunuyom
ananas ara
bol su aksam hepsini yazarim

kizlar size tartida fazla gormemi sebep olan yiyecekleri yazmak istedim
kirmizi et
sucuk salam ve turevleri
birde yogurt asiri tuketimi
hamur isi karainda tuketimi zarari olmuyorr ama kirmizi et sosis salam azda yesem olumsuz etkiliyor

Canım eğer onsuz içemiyorsan kullan, ama zamanla azaltarak içersen, hiç farketmeden bakmışsın ki hiç kullanmadan da içebliyorsun, ben 3-4 yıldır kullanmıyorum, çaya şeker atınca ağız tadım bozuluyor.

saol canımcım inşallah 60'ı da göreceğiz..
insallah canim insallah
senin menülerin genelde hep dört dörtlük oluyor tatlim cok begeniyorum
kirmizi et
sucuk salam ve turevleri
hamur isi karainda tuketimi zarari olmuyorr ama kirmizi et sosis salam azda yesem olumsuz etkiliyor

bünyeden bünyeye fark ediyor dogru söylüyorsun kardesim onlari yiyerek zayifladi bende aksam kirmizi et türü yersem veremiyorum o yüzden aksamlari et yerinde ballik tavuk sebze salata yiyorum artik bende aksamlari et yerken dikkat ediyorum

ben kactim kizlar adam aramis kizi geliyor gelebilirmiyim bilmiyorum kendinize iyi bakin öptüm cok cisslar yemeyin

balli bugün niye gelmedi ki aksamda gelmemis :26::26::26:

kirmizi et
sucuk salam ve turevleri

canım dıyetısyenım de etın akşam yendıgınde ogutulmedıgını ve yag yakımını azalttıgını soyledı.. oglenlerı tuket ama hazır olan işlenmiş etlerı yeme salam sosıs sucukları.. et gurubunu da mutlaka oglen yemeye calıs..

maşallah de kendine nazar değdirecen spor yapmıyorsun dimi canım sadece diyetle veriyosun
yoğun olduğunu biliyorum canım sıkıntı yok

bir çay bardağı çaya 1 adet atıyorum:26:

maşallah de kendine nazar değdirecen spor yapmıyorsun dimi canım sadece diyetle veriyosun

Yarım atarak iç belli bir süre, sonra çeyrek, kademeli olarak azaltmaya çalış bakalım.

aynısını bende eşime söyledim akşam
sen nerden duydunki bizi
ayy bilemedim canım napsam diye karar veremedim yaaa :26:
az menü paylasmiyorsun minem hem kizina birseyler alirsin o paraylan oda sevinir

günaydin minem dün geldim ama kk bakima girmis gitttim yattim bende
mine sey ben sana sey ettim
ne ettin kız bana
anlamadım :26:
mine tarif yollcam diye mamaları yapıp yapıp yersen dobiç olursun
niye bu haldeyim sence
197 tarifim olmuş nefisyemektariflerinde
sırasını bekleyenlerde var
bu işten para kazanacağım hiç aklıma gelmezdi

aynısını bende eşime söyledim akşam
sen nerden duydunki bizi
ayy bilemedim canım napsam diye karar veremedim yaaa :26:

ne ettin kız bana
anlamadım :26:

Kadınların halinden kadınlar anlıyor işte hep aynı şeyleri düşünüyoz. Suzi kutuna mesaj atmış, sanat değil korkma

Son düzenleme:

spora bugun başlayacagım; maaşlar yattı hemen harcamak lazım neden başlamam gerek cunku yağ yakımım durdu suyum gıdıyor o da buyuk ıhtımal kasların arasındakı dokulardan gıdıyor.. bır de sezeryan gobegı gıttı ama bı cıvıklık var karında onu gıdermek için gıtcem ıste.. kılo vermem ben sporla ama sımsıkı oluyor o zaman super olcak..
senın yemeklerın cok ıyı yaa.. hem pratık hem de goruntu guzel, emınım tadı da oyledır.. ınan yememek ıcın yapmıyorum.. dün eşime fırında beşamel soslu tavuklu krep sarma yaptım.. karşımda yedı.. ben yemedım.. o zaman içim çekılıo işte ama senın ekmeklı kahvaltı pizzasıydı sanırım onu yaptım haftasonu

Yarım atarak iç belli bir süre, sonra çeyrek, kademeli olarak azaltmaya çalış bakalım.
çalışayım bakalım bitkisel olandan alıyorum bide 100 lük olanı 12,5 tl

taş olursun o zman kız hamilelik öncesi kaç kiloydun canım sen?

özelden yazıyımmı sana eşine sorabilirmisin acep:26:bende okuyorum ama nasıl okuyorum
güzel gidiyosun hande hiç bozma
hap koydum hap koydum kaynanama hap koydum
kaynanmın adını süper kaynana koydum
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

bide şeyde tepindim

sevdiğimi aldım hahay
dediğimi yaptım hahahy
çatlayın bakalım
çat çat çat
patlayın bakalım
pat pat pat
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

güzel olmuş cnm biaz az olmuş dikkat et
kızlar yaa komik bişey oldu
ben bisiteye tarif gönderiyorum yaaa
başka bir siteden teklif geldi
tarif başına 5 liraya tariflerimi yayınlayabilirlermiş
napsam sizce
çok tarif gönderiyomusun çok para kazanmıcaksan kabul etme ama çok tarif gönderiyosan kabul et
bozma bence daha var devam et
günaydin fadimecim

günaydin kizlar ay bugün yine tartildim dayanamdim oysa dün okada cisli yedimki isarkadasina destek oldum o yedikce bende yedim ama arti beklerken tartida eksi 600 gramm ciktim
ozaman yola devam sakın bozma
güzel men olmuş cnm takip ediyorum seni sakın bozma
off bunlara uysam başka bi derdim kalmaz eminim
çalışmıyorum maalesef ama çok yoğunum şimdibile birkaç dakikam var sadece
ııım güzel menü olmuş
kirmizi et
sucuk salam ve turevleri

iyi olmuş yazdığın cnm bunları akşam yememek lazım
sebze yemiyorum ne zamandır :18:

oğlumun gelme saati onualıp babamın yanına hastaneyi gidiyorum aciiil çıkııııışş
bugün diyeti bozmaktan korkmuyorum ama yarını düşünüyorum gün var komşularla aaah ah iyice eski komşu kadınlara döndüm
kısırda yaparlarmı acep......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…