oğlumun gelme saati onualıp babamın yanına hastaneyi gidiyorum aciiil çıkııııışş
bugün diyeti bozmaktan korkmuyorum ama yarını düşünüyorum gün var komşularla aaah ah iyice eski komşu kadınlara döndüm
kısırda yaparlarmı acep......
69.1 ile hamile kaldım canım.. sonra 92 ile doğuma girdim
hamile kalmadan önceki kilonun bile altındasın süper
bende kalsam 90 olurum eminim o yüzden seneye düşünüyorum 60-65 arası kalsam iyi olcak :44:
ben de tam bu düşünceyle hareket ederken hamıle kalmıştım
ben de tam bu düşünceyle hareket ederken hamıle kalmıştım
duygu hanım merhaba nasılsınız yarın için karara vardınızmı burda görünce sormak istedim
Eşimle görüştüm, daha sonra almaya karar verdik.. Şimdi işlerimiz çok yoğun, evde oldugumuz gun sayısı yok neredeyse.
bugünki menüm
9lu çay
2 dilim uno tam buğday ekm.
1 domates 1 salatalık
1 kk .kadar peynir
5 adet zeytin
maydanoz
çay
ara
az şekerli türk kahvesi
1 elma
öğlen
9lu çay
1 tabak z.yağlı pazı (5-6 kaşık kadar)
2 kaşık yoğurt
1 tabak yağsız limonlu yeşil salata
buraya kadar tamam
bundan sonra bozmam umarım
akşamda
salata ve yoğurt düşünüyorum
belki bir iki kaşıkta nohut yemeği
Ay kız hiç korkmadın mı, ruhu falan gelir diye, alemsin ha, hiç korkmuyorsun ama ne güzel.
beni etkileyemedin yavrum
ben göstermem
tabiki, puana göre karar verirsin ama bihedefin olursa ona göre hazırlanırısın
işini sevmen çok güzel canım umarım ilerdede mesleğinden soğutmazlar
biz öğretmenleri soğuttular artık
yengem öldügünde görmek istedim köydeydik10 yasinda falandim herhalde etegine ates koyarlar gitme dedi halam ama simdi görsem fena olurum herhalde
bence o hocada katil potensiali yatiyor hocandan korktum ben :83:
niekız söz senjinekolog ol ilk hediyen benden bir sanat heykeli alacam muayenene
ayy yeni gördüm mesajınıKadınların halinden kadınlar anlıyor işte hep aynı şeyleri düşünüyoz. Suzi kutuna mesaj atmış, sanat değil korkma
canım çok sağol valla çalışınca zor yemekler yapamıyorumsenın yemeklerın cok ıyı yaa.. hem pratık hem de goruntu guzel, emınım tadı da oyledır.. ınan yememek ıcın yapmıyorum.. dün eşime fırında beşamel soslu tavuklu krep sarma yaptım.. karşımda yedı.. ben yemedım.. o zaman içim çekılıo işteama senın ekmeklı kahvaltı pizzasıydı sanırım onu yaptım haftasonu
1 sene oldu sanırım diğer siteye başlayalıçok tarif gönderiyomusun çok para kazanmıcaksan kabul etme ama çok tarif gönderiyosan kabul et
bence sorun değil canım hafta içine bile kalabilir yaniiidün girdim tam okuyorum baktım siteye girememeye başladı
meğer forumda bakım mı ne varmışmış girilmiyormuş
dedim şansa bak
uyudum ben de neyse ki alıntılarım gitmemiş
başka görmedim alıntı inşallah atladığım bir şey olmamıştır kızlar
her şeyi okuyamadım kusura bakmayın :26:
cuma günü istanbula staja gitcez biz.
pazar gece döncem sanırım
listeyi anca pazar gece ya da pazartesi yapabilirim
sorun olur mu?
eğer sorun olcaksa başkası yapsın bu hafta hatta sonrasında da olabilir
o kadaaar yorgunum ki
ben kursa gideyim birazdan
öpüldünüz şekerler
bence sorun değil canım hafta içine bile kalabilir yaniii
hatta yapamayacak durumdaysan yapmasanda olur
tamam liste önemli ama birzamanlar yaptığım için biliyorum sıkıldıysan yada vakit bulamıyorsan yük gibi geliyor insana
buarada bugün direksiyon dersi başladı bize
ilk araba sürüşümü yaptım ölüyordum heyecandan ama bir tur atınca sakinleştim
yazik acidim kadinao nie gıı almıyom su
ay bi akrabağmız var hali vakti iyi die burnu büyümüş.telde konuştuk az önce kilodan açıldı konu diyet nası gibiyod die.iyi dedim kilo verdik kocişte başladı çok kilo aldı die.demez olaydım.aslında ette yemiyormuşuz hep ot yiyormuşuz neden kilo alıyormuşuz.onlar hep et yiyorlarmış.dediğine bak.millet ot yemeyini yemekten saymıyor.sanki fakirlik göstergesi olarak sayıyor.ben kız kende et yemezdim.ama millet nerden isterse ordan yakalıyor işte.otur çıldır.:95:
yaninda ayranla baya doyurucu oluyo aslinda ama bende uzun zamandir yapmiyorum :26:
canım bu ara biraz sıkılmış sanırım düzelince gelecek dün akşam konuşmuştum faceden:26:
salataylada doymıuyorumkii ben :26:
incelmek istiyorum bian önce
kesilmiş çim kokusunu hiç sevmem:120:
kız çocukları fenaaa
bu anlattıklarını bizde yaşayacak gibiyiz
yavru açmısınherşey bi güzel kokuyo bugün sana dikkat et
evet canimo koku bana hep ilkbaharı hatırlatır çok severim o kokuyu
ay sorma giderken baktim bi kenara yigmislar cimlerinereye gidin kuzum ha sen calisiyordunbende dedim cimenlerde spormu yapiyor acep
haso
gecmis olsun canimselaamm kızlarr
nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik
handee tatile mi gidiyon
ay sorma inan cok kizdim canim hep öyle diyorum ama unutup yine aliyorum istegeçmiş olsun cibinlik kaldı artık
her istediğini artık almazsın bence cibinlikle birkaç hakkı gider
gecmis olsun canim:26:kızlar bugün doktora gittim gözümde yanma vardı göz tansiyonum yükselmiş haftaya bida gitcem
kızlar aöf hakkında bilgisi olan varmı diğer aöf topiklerinde cvp alamıyorum bişi sormam lazm hatta aöf de bi tanıdığınız varsa sorsanızda olur:26::26:
bende sistiiimmfacede eski fotolarıma baktım canım sıkıldı
yaza göre nekadar farketmişim yaaa
ozamn bile fazlam var diyordumkii şuan duba gibiyim
ay bisürü sorun var kafamda bide kiloyu takıyorum yaaaa
üüüüüüüüüüüüüüüüf keşke sigara içiyor olsaydım belki rahatlatırdı
en iyisi arabesk müzik açayım totoyu sallayayım biraz
en uygunu hayatı tesbih yapmışım sallıyormuuşumgaliba
iyi geceler kızlar spor yapıp 1-2 sayfa kitao okuyup yatacam
ay canim karar vermesi zor :26:kızlar yaa komik bişey oldu
ben bisiteye tarif gönderiyorum yaaa
başka bir siteden teklif geldi
tarif başına 5 liraya tariflerimi yayınlayabilirlermiş
napsam sizce
hadi gözün aydin suzimgünaydin fadimecim
günaydin kizlaray bugün yine tartildim dayanamdim oysa dün okada cisli yedimki isarkadasina destek oldum o yedikce bende yedim ama arti beklerken tartida eksi 600 gramm ciktim
niyeki ne oldu :26:heran cikabilirim kizlar :18:burda bugün kiyamat kopacak isyerindesavas acildi insan hakklarindan gelecekler
canimmben kactim kizlar adam aramis kizi geliyor gelebilirmiyim bilmiyorum kendinize iyi bakin öptüm cok cisslar yemeyin
balli bugün niye gelmedi ki aksamda gelmemis :26::26::26:
cok ciss degil düzelteyimhic yemeyin sacinizi basinizi yolarim cumaya az kaldi dombik kalmiyalim
babana acil sifalar canim :26:oğlumun gelme saati onualıp babamın yanına hastaneyi gidiyorum aciiil çıkııııışş
bugün diyeti bozmaktan korkmuyorum ama yarını düşünüyorum gün var komşularla aaah ah iyice eski komşu kadınlara döndüm
kısırda yaparlarmı acep......
nolur göster ballım yaa
on numara muayene yaparım
canim yapamazsan yapma sen islerine bakdün girdim tam okuyorum baktım siteye girememeye başladı
dedim şansa bak
sorun olur mu?
o kadaaar yorgunum ki
öpüldünüz şekerler
git kız orayada ver ne güzelişte emeğin en azından azda olsa krşılık bulmuş olur
bende açım sanırım
sanrım değil eminim :26:
robot kaynana
para vereceklermiş
ama diğer gönderdiğim yerlede gönül bağım var
ayy ne bileyim
eşimde diyor ne farkeder sanki oraya göndereceğine diğerine gönder hemde para kazan
ana kız ben sakladımsen çıkarttın:26:arçelik demek istiyoben sölim onun yerine bende ilkten anlamadımdı
robot yazdım google a çıktı merdaneli eski makina dedim bu kız bundan mı kullanıyo :) sonra anladım arçelik oldunu
bencede para veren yere gönder ama sen bilin yinede
of çokduygusal olma onlarda nası olsa kendii çıkarları için ordalar
güvenemedim yaaa
birde ne biliyim diğer sitenin sahipleriyle arkadaş olduk faceden
para için satıyormuşum gibi olacak :26:
anaa yzanapacam ben boş boşEeee hadi bakalım, iyi bişey sanırım bu???
İki tarafa da yolla, sende tarif bol ne de olsa, bakarsın güvenilir bir yerse, sonra daimi yollarsın, ünlü olur muşun kızzzzzzzz, kitap falan basar mışın??? Sonra Tv programı ay bende de hayal dünyası geniş beya
Günaydın canım,
Yaz geliyorya, topik boşalır artık, geçen yıldan hatırlasana, kışa doğru tekrar dönülür kürkçü dükkanına
he bi ara paylaşıyodum baktımkimse paylaşmıyor dedimboşuna ne debeleniyomgidin gezin bakim
gecmis olsun canim gerci elcim hande iletmis msjimidün diyorum iyimis ben sana telden cevap yazim sen yapistir topige gecmise gerek kalmiycak bu gidisle :86:
kolay gelsin cnm
gecmis olsun canim
kiz seni menü paylasirmiydin afferim sanahem sen beni gecmissin bekle beni
sal gitsin
az menü paylasmiyorsun minemhem kizina birseyler alirsin o paraylan oda sevinir
sende az degilsin hemende buluyon herseyi :86:
günaydin minemdün geldim ama kk bakima girmis gitttim yattim bende
minesey ben sana sey ettim
ay ne güzel ben dedim sana ye diye takılınca bu aralar yiyerek kilo verme haftasıgünaydin fadimecim
günaydin kizlaray bugün yine tartildim dayanamdim oysa dün okada cisli yedimki isarkadasina destek oldum o yedikce bende yedim ama arti beklerken tartida eksi 600 gramm ciktim
ana kız noldu öle kafana kask tak savaş zırhını giy dombili ezmesin seniheran cikabilirim kizlar :18:burda bugün kiyamat kopacak isyerindesavas acildi insan hakklarindan gelecekler
böle dion hep fazla fazla verion amamerhabalarr.. bugun sebze gunu yapacagım yıne.. belkım yağlarım erır gıder.. 22yi aştık bu kez 20'de takıldık..
Sabah 8:30 1 dılım uno denge ekmeği, 1 domates, 1 dılım peynır, maydonoz ve dereotu
ara 11:00 2 kivi
Öğlen 13:00 8 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yogurt ve salata
ara 15:30 2 kivi
ara 17:30 yarım paket dıyet bıskuvı ve emzırme cayı
Akşam 18:30 8 kaşık kabak yemeği salata ve 2 kaşık yogurt
ara 20:30 2 kivi
kız hangi deterjanı kullanıyosun marka sölemek istemiyosan kutuma şeyet
çalışmıyosan zaman ayırabilirsin bence
mine tarif yollcam diye mamaları yapıp yapıp yersen dobiç olursun
kız yiyerek zayıflamanın formülünümü buldunuz siz handeyle
diyetisyene devammı duygu daha öncede yazdım sana ama görmedin sanırsam farklı bi diyette uyguluyomusun?
canim yapamazsan yapma sen islerine bak
kullanma onu zararlı dşie biliyom ben şekersize alıştımtatlandırıcı kullansak kilo vermeye engelmidir ki:44:
ben şaşırtmaya kalksam + 2 yel geri dönerim kesin :26::26:
maşallah paşaya yakında elinizden alacakyediklerinizi kızonası anneler günü hediyesiçok şiş oldugumu soyleyınce sebze yapalım dedı yıne.. tolga artık memeyı uyku ıcın alıo sadece yaa, hababam kaşıklara bızım yedıklerımıze saldırıo artıkın
devam ediyorum canımcım, eşim anneler gününde ısmarladı sağolsun yoksa pahalı dıye gıdemeyecektım.. gecen hafta veremedım dıye fırca da yedık.. aynı dıetlerı yapıom degısen bı sey yok.. 7 öğün beslenme.. baya da hala kılo gıdıo.. ben durur sanmıstım ama olmadı.. bu arada sayfaları artık takıp edemedıgımden yazılanları da goremeyom kusura kalmayasın
hangi adama anlamadımben kactim kizlar adam aramis kizi geliyor gelebilirmiyim bilmiyorum kendinize iyi bakin öptüm cok cisslar yemeyin
balli bugün niye gelmedi ki aksamda gelmemis :26::26::26:
koymaaamaşallah de kendine nazar değdirecenspor yapmıyorsun dimi canım sadece diyetle veriyosun
yoğun olduğunu biliyorum canım sıkıntı yok
bir çay bardağı çaya 1 adet atıyorum:26:
sen yaz ben sorarım iyi gidiyordum da bugun cozutuumher çarşamba gibiözelden yazıyımmı sana eşine sorabilirmisin acep:26:bende okuyorum ama nasıl okuyorum
güzel gidiyosun hande hiç bozma
güzel olmuş cnm biaz az olmuş dikkat et
çok tarif gönderiyomusun çok para kazanmıcaksan kabul etme ama çok tarif gönderiyosan kabul et
bozma bence daha var devam et
ozaman yola devam sakın bozma
güzel men olmuş cnm takip ediyorum seni sakın bozma
off bunlara uysam başka bi derdim kalmaz eminim
çalışmıyorum maalesef ama çok yoğunum şimdibile birkaç dakikam var sadece
ııım güzel menü olmuş
iyi olmuş yazdığın cnm bunları akşam yememek lazım
sebze yemiyorum ne zamandır :18:
oh maşallah bendeöleolmaktan korkuyıom90 lı azimler yok bende69.1 ile hamile kaldım canım.. sonra 92 ile doğuma girdim
belke 1 yıl daha bidahakiseneye beraber pırtlatırızhamile kalmadan önceki kilonun bile altındasın süper
bende kalsam 90 olurum eminim o yüzden seneye düşünüyorum 60-65 arası kalsam iyi olcak :44:
one :26:duygu hanım merhaba nasılsınız yarın için karara vardınızmı burda görünce sormak istedim
ruhu ne gelsin ablam ya kıyamam o hesap veriyordur
nolur göster ballım yaa
on numara muayene yaparım
lise zamanı marmara eczacılık istiyordum hem de nasıl
ama 23. tercihime yazdım
bakalım fikirler daha değişir tabii de şimdilik anestezi istiyorum
meslekten soğuma da bilmiyorum ya olmaz inşallah
gerçi kimden dayak yicez ya da kim öldürcek belli olmaz da
ben anneannemin ölüsünü görmüştüm korkmuştum o zamanlar rüyama girmişti
hocayı görsen çok komik hiç demezsin böyle biri diye ama nasıl o mezara girdi anlamadım fazlasıyla soğukkanlı
bu vaadlerle beni kandıramazsın
dün girdim tam okuyorum baktım siteye girememeye başladı
dedim şansa bak
sorun olur mu?
o kadaaar yorgunum ki
öpüldünüz şekerler
ay hala kusura bakmayin diyo yaayaparım inşallah da işte biraz gecikecek sadece
kusuruma bakmayın
kiz bu saatte ne misafiriay bugun gezmedşğimyer kalmadı ölüyombirazdan misafirlerde gelecek bol bolda cozuttum hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?