tebrik ederim nasıl başardın bunu canım ya birde bir şey sorucam kaçkiloydun nekadar zamanda bu kilkona düştün.
selam kızlar nerdeyse 1aydır uğrayamıyorum buralara işyerinde iş harici net kullanımı yasaklandı dolayısıyla giremiyordum bende eve net bağlattım bugünden itibaren tekrardan aranızdayım kızlar valla azıcık okudum geçmişi kilo verenleri tebrik ediyorum bende bi değişiklik yok kaldığımız yerden devam edeceğiz şekerler :))))))))))
merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
09 OCAK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
valya………. 72,7………. 71,9………. -0,8:hooray:
CELEN35………. 70,1………. 69,4………. -0,7
HAYAL_AGA………. 67,2………. 66,7………. -0,5
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktan
AYKOS………. 77,1a.s.
BAYRAV………. 65a.s.
CHEGUEVERA………. 73,1a.s.
SAYDİN78………. 69a.s.
SHEWALL………. 70,6a.s.
KİLO ALAN ARKADAŞLARIMklava:
MERAN07………. 59,3………. 59,6………. 0,3
zga………. 72,2………. 72,6………. 0,4
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ opuyorumnanaktan
gulsunn………. 79
anobis………. 76
tolina………. 72
gulsel………. 79
tria………. 72
halece………. 72
plasticwoman………. 75
papatyha
bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....
SHEWALL cnm liste için teşekkürler ellerine sağlık
kızlar anneannem yarın hastaneye yatıyor ameliyat olacak 78 yaşında dua edin lütfen kalp ve şeker hastası o bizim birtanemiz beni o büyüttü onu çok seviyorum inşallah allahın izniyle iyi geçer ameliyat pazartesi günü olacak yanında gündüzleri ben gece annem kalacak haftaya kilo veremem herhalde ben üzülünce nedense iştahım açılır neyse şimdi kilo önemli değil yeterki anneannem iyi olsun
selam canlarr
bende de motive cok dusuk
evimi tasidim cevrede hic arkadas yok, kis oldugu icin dogru duzgun disari cikamiyorum devamli evdeyim ve yiyiyorum
rejim diyet hak getire...
gecen hafta 72.2 idi bugun 72.6 ciktim
beni motive edicek bi iki biseye ihtiyacim var ama ne bilemiyorum
down oldum
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum
kilo verenler yazsin lutfen nasil verdiklerini, belki bi kac basari hikayesi ii gelicek bizlere
Valyacım çok geçmiş olsun. Allah onu siz sevdiklerine bağışlasın.
ben dua edicem.opuyorumnanaktan
valya çok geçmiş olsun dualarımız anneanneyle :Saruboceq:
shewall ellerine sağlık bide dürüstlüğün için saol listede kendini kayırmıyorsun
bende bugun yarın hala olucam gelen giden şimdiden başladı aynı apartmanda oldugumuzdan dolayı oraya gelen banada uğruyor ve devamlı bişeyler yeniyor bu hafta bikaç kilo alırım diye düşünüyorum :)
valya çok geçmiş olsun dualarımız anneanneyle :Saruboceq:
shewall ellerine sağlık bide dürüstlüğün için saol listede kendini kayırmıyorsun
bende bugun yarın hala olucam gelen giden şimdiden başladı aynı apartmanda oldugumuzdan dolayı oraya gelen banada uğruyor ve devamlı bişeyler yeniyor bu hafta bikaç kilo alırım diye düşünüyorum :)
kızlar benıde alın gruba 78kg yum .. boy 1,70 siz ne gıbı dıyet yapıyosunuz yedıklerınız neler mesela
tşk ederim valla ilk defa yeğenim olcak heycanlıyım :) bide ona bez pastası yaptım cook güzel olduuu koyucam yakında avatarıma bide kız allam allam cok cicili bicili kıyafetleri var:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?