70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim nasıl başardın bunu canım ya birde bir şey sorucam kaçkiloydun nekadar zamanda bu kilkona düştün.

tolinacım birde bu çizelgenin kaydedilmesi için siteye en az 50 tane msj yazmış olman lazım galiba cünkü bnm öyle oldu... bay bayyyvereliniortak

günaydın kızlar

bu sabah tartıldım ve 71.900 çıktım 300 gr vermişim çok ama çooooooooook mutluyum bugün tam bir ay oldu ve 5kg 800 gr vermişim yalnız bir ay için çok değilmi kızlar sonra yine geri almaktan korkuyorum hızlı verilen kilo iyi değil diyorlar arkadaşlarım da ilk ay olduğu için bu kadar verdin sonraki aylarda durur diyorlar ah allahım eskisi gibi ellili kiloları görecekmiyim acaba artık karalıyım istemiyorum bu yağları

selam canlarr

bende de motive cok dusuk
evimi tasidim cevrede hic arkadas yok, kis oldugu icin dogru duzgun disari cikamiyorum devamli evdeyim ve yiyiyorum
rejim diyet hak getire...
gecen hafta 72.2 idi bugun 72.6 ciktim
beni motive edicek bi iki biseye ihtiyacim var ama ne bilemiyorum

down oldum

yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum

kilo verenler yazsin lutfen nasil verdiklerini, belki bi kac basari hikayesi ii gelicek bizlere

cizelge yapıldımın dünnn yapıldıysa beni ekleyebilirmiyiz pls
69,4 üm cok şükür :)) 60 lı rakamları gördüm ya daha ne istim :)) bide 50 li rakamları görim o kadar :))

selam kızlar

az önce diyetisyenden geldim kendine yeni tartı almış çok ayrıntılı bir ay içinde 5.800 vermişim yağdan ayrıca makinaya göre tiroid yatkınlığım varmış genetik hastalıklara yatkınlığıda tespit edebiliyor birde ben 35 yaşındayım hücre yaşım 39 çıktı kilodan dolayı ideal kiloma ulaşmam için daha 13 kg vermem gerekiyor birdahaki görüşmem 21 ocak bu defa göğüs kalça ve göbekte kaç cm incelme olmuş onu da olçücek tartı şimdilik iyi gidiyor dedi ama tartının dediğine göre 65 ten sonrası zorlaşacakmış neyse 65 de razıyım

merhaba arkadaşlar bende aynı kilodayım. bi vermeye geçemiyorum. geçen hafta götürdüklerimin acısı tabi :)
şimdi listeyi hazırlaayayım..

hoşgeldin bayrav bende merak edip duruyordum seni. opuyorumnanaktan

meran saydın ve bayrav yeniden aramıza gelmenize çok sevindim.
baktımda çoğunluğun kilo vermesi durdu. arkadaşlar. ben veren arkadaşları okuyunca motive ve pişman oldum yediklerime inşallah bu hafta dikkat edicem de şu 70 e bi dayansam ..
motive edelim birbirimizi.

merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
09 OCAK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
valya………. 72,7………. 71,9………. -0,8:hooray:
CELEN35………. 70,1………. 69,4………. -0,7
HAYAL_AGA………. 67,2………. 66,7………. -0,5
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktan
AYKOS………. 77,1a.s.
BAYRAV………. 65a.s.
CHEGUEVERA………. 73,1a.s.
SAYDİN78………. 69a.s.
SHEWALL………. 70,6a.s.
KİLO ALAN ARKADAŞLARIMklava:
MERAN07………. 59,3………. 59,6………. 0,3
zga………. 72,2………. 72,6………. 0,4
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ opuyorumnanaktan
gulsunn………. 79
anobis………. 76
tolina………. 72
gulsel………. 79
tria………. 72
halece………. 72
plasticwoman………. 75
papatyha
bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

SHEWALL cnm liste için teşekkürler ellerine sağlık

kızlar anneannem yarın hastaneye yatıyor ameliyat olacak 78 yaşında dua edin lütfen kalp ve şeker hastası o bizim birtanemiz beni o büyüttü onu çok seviyorum inşallah allahın izniyle iyi geçer ameliyat pazartesi günü olacak yanında gündüzleri ben gece annem kalacak haftaya kilo veremem herhalde ben üzülünce nedense iştahım açılır neyse şimdi kilo önemli değil yeterki anneannem iyi olsun

Valyacım çok geçmiş olsun. Allah onu siz sevdiklerine bağışlasın.
ben dua edicem.opuyorumnanaktan

zga cım sende bendensin. napcaz motive olmak için.

valya çok geçmiş olsun dualarımız anneanneyle :Saruboceq:

shewall ellerine sağlık bide dürüstlüğün için saol listede kendini kayırmıyorsun

bende bugun yarın hala olucam gelen giden şimdiden başladı aynı apartmanda oldugumuzdan dolayı oraya gelen banada uğruyor ve devamlı bişeyler yeniyor bu hafta bikaç kilo alırım diye düşünüyorum :)

sağol canım allah razı olsun size de hayırlı doğumlar

hayalcim gözünüzaydın. Allah bağışlasın. yeğenler çok tatlı oluyor..
yok ne kayırması canım haketmiyorum ki ya. az oklava yapıyorum yine de ben tam dayaklığım.

kızlar benıde alın gruba 78kg yum .. boy 1,70 siz ne gıbı dıyet yapıyosunuz yedıklerınız neler mesela

tşk ederim valla ilk defa yeğenim olcak heycanlıyım :) bide ona bez pastası yaptım cook güzel olduuu koyucam yakında avatarıma bide kız allam allam cok cicili bicili kıyafetleri var:dance:

kızlar benıde alın gruba 78kg yum .. boy 1,70 siz ne gıbı dıyet yapıyosunuz yedıklerınız neler mesela

canım aramıza hoşgeldin. ben yediklerimi saymıyım. sonra örnek alırsın falan. yanlış etkilemiyim.

tşk ederim valla ilk defa yeğenim olcak heycanlıyım :) bide ona bez pastası yaptım cook güzel olduuu koyucam yakında avatarıma bide kız allam allam cok cicili bicili kıyafetleri var:dance:

oyy kızmış hemde. benim 4 yeğenim var 4 üde erkek. şöyle gönlümce elbise alamadım hiçbirine cicilibicili :ecrin_bebek:

yok yok örnek almam banada bıraz yardımcı olursun hatta sayarsan yedıgını :) benım aklımda şımdılık ahım şahım bı fikir yok sabah kalktım ılık su ıctım kavaltımıda 2 haslanmıs patatesle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…