70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kahvaltım iki hafta aynı 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim b.peynir 3 zeytin bol marul maydanoz yeşil çay haftada iki gün yumurta bir çay kaşığı bal

önümüzdeki iki hafta kahvaltıdan sonra ara öğünüm yok

öğle yemeği 1 kase çorba bol salata 6 ç.kaşığı sebze yemeği

saat 15:00 20 gr çikolata

saat17:00 1 meyve

saat 19:00 1 tavuk but veya 1 çupra salata

21:00 1 meyve

kızlar bu haftaki liste biraz az umarım zorlanmam

Canım hoş bulduk, aynen valla kilo vermeler durdu bu aralar herkeste kaydirigubbakcemile3 Motive edelim sürekli birbirimizi, foruma devamlı yazalım ki motivasyonumuz okudukça artsın kızlarkaydirigubbakcemile5 Sürekli oturmaktan ve spor yapamamktan at,ynı kilodayım sanırım bilmiyorumkismile Artık bi dur demek lazım sanırım, bu hafta en az bir buçuk kilo vericem kendime söz verdim opuyorumnanaktan liste için teşekkürler canım, ellerine sağlık olumunekankayizsmile

Valya canım geçmiş olsun, inş. ameliyatı iyi geçer, Allah sağlık versin sizlere bağışlasın olumunekankayizsmile

kızlar sızın öğün saatlerınız kac benım kahvaltı saatm genelde 11-11,30oluyo öglen 3 aksamda 6-7 gıbı

benm sadece aksam yemeğim sabit.en erken 5 bucuk en gec 6 bucukta yemek işimiz bitmiş oluyor.allahtan eşim erken ve ac geliyor
sabah kahvaltım genelde 11-1 arası.öğlenleride yesil cay veya activia ile gectiğim için yine saat yok.
günde 4 kupa yesil cay içmeye dikkat ediyoruöm.aksam 8-9 gibi platesden öğrendiğim hareketleri yapmaya calısıyorum.eğer o aksam hareketleri yaparsam sabah tartıldığımda bir gün önceki kilomdan 200 gr kadar eksik cıkıyorum.hareketleri yapmazsam ertesi gün tartıldığımda 100 gr kadar fazla cıkıyorum.az da olsa hareketlerin cok faydası var.önceden cok üşenir hiç bişi yapmazdım.elime alır cekirdeği cerezi dizi seyrederdim.şimdi mesela yaprak dökümünü seyrederken bile yere yatıyorum mekik cekiyorum.ne diziden kopuyorum ne spordan

bayrav35 84 den 65 lere gelmek mucize bence şükret banada bulaştır hatta bu gerceği tebrik ederim seni kaç ayda verdin bu kdr kiloyu?

3,5ayda spor ve sıkı bi diyetle verdim 10kiloyu ama şimdilerde durdu bide her gören aaa ne kadar zayıflamışsın dediğinde insan hepten salıyo kendini offf offff zayıflasan bi dert zayıflamasan iki...............

selam herkese benıde alırmısınız aranıza kılo almış alarak gerı dondum foruma saldım baya kendımı 2 ay 75 kıloyum su an ole tahmın edıyorum almışımdır dıe

hoşgeldin cnm.......

inşallah canım seni alkışlamaya hazırız ha gayret az kaldı............

aynı sorun bendede var tatlım hep atıştırmak istiyorum nolcak bu böyle?????????

ne kadar yavaş verirsen o kadar alıcı oluyor canım mesela ben 3,5 ayda 10kg verdim ama şu an hiç diyet yapmadığım halde almıyorumda:)))ve kendimi böle avutuyorum.....

cizelge yapıldımın dünnn yapıldıysa beni ekleyebilirmiyiz pls
69,4 üm cok şükür :)) 60 lı rakamları gördüm ya daha ne istim :)) bide 50 li rakamları görim o kadar :))

inşallah güzelim hep beraber.......

ayyy evet canım yaw en çokta benim ihtiyacım var şu motivasyon denen şeye.......

ellerine sağlık canım ama yerinde sayanlarada oklava ver sen bundan sonra:))))

inşallah canım anneannen en kısa zamanda sağlığına kavuşur

zga cım sende bendensin. napcaz motive olmak için.

bende sizdenim napcaz????????

ayyy ne şeker allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah canım aman boşver hem koşuştururken yakarsın yediklerini:))))

kızlar benıde alın gruba 78kg yum .. boy 1,70 siz ne gıbı dıyet yapıyosunuz yedıklerınız neler mesela

hoşgeldin cnm bak aramızdasın artık:)))

çok şanslısın benim kocişim en erken saat 8de geliyor yedik içtik derken saat oluyo 9-9,5 akşam tv izlerken spor yapayım diyorum ewe zaten turşu gibi geliyorum mayışıyorum tabi sporda yalan oluyo çoookkk zor çoookk...........

kızlar benide alın aranıza daha yeni üe oldum siteye bende 1,71 boyunda ve 76 kiloyum

hoşgeldin cnm.....

:enbuyukkk:a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
biz motivasyon işini halledelim yaaa eyvahedigeldismile hedef kiloma daha 10 kilo olmasına rağmen verdiğim 3 kiloyla şimdiden havaya girdim alsanaalsanasmile saat 9 bucuk olmasına raamen iim kazındı ve börek yedim mafoldumben anlasılan hepimizin motiveye ihtiyacı var olumunekankayizsmile

tşk ederim valla ilk defa yeğenim olcak heycanlıyım :) bide ona bez pastası yaptım cook güzel olduuu koyucam yakında avatarıma bide kız allam allam cok cicili bicili kıyafetleri var:dance:
okadar güzel bir dygudurki anlatamm görmen lazım allah sağsalim kucğınıza lmayı nasip etsin

günaydınnn
bugün lahana yağı sipariş ettim inceltiyormuş
deneyen varmı aranızda
bide ben iyice saldım motivasyon sıfır ya napacam sizdede aynımı

slm arkadaşlar aslında üzün süre oldu bu siteye üye olalı ama net olmadığı için giremiyordum ama artık burdayım 77 kilodayım ben nasıl verecem bu kiloları bilmiyorum hiç azimli değilim ya siz başarabiliyor musunuzklava:klava:klava:klava:

slm kızlar iyi haftalar umarım bu haftamız diğerlerine göre daha iyi geçer ve kurtuluruz şu kilolardan...
valyacım çok geçmiş olsun inşallah anneannen biran önce iyileşir :Saruboceq:
shewall canım liste için ellerine sağlık
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

slm kızlar hepinize iyi haftalar ben bugün diyete başladım. ınşallah akşam bozmam. Eve gidene kadar hiç karnım acıkmıyor ama evin kapısına gelim mi beni bir şey dolaba itiyor. Resmen yapışıyorum dolaba. Zaten saat 8 de evde oluyorum. Yemke yap ye derken saat 9.30 oluyor ben anpıcam böyle şu akşam yemlerine bir çare bulmam lazım. Birde sabahları kalkıp yürümek istiyorum erkenden kalkıyım diyorum olmuyor. Gözümü bir açıyorum işe bile geç kalmışım. Acaba akşamları cardio tweter' a bir saat binsem işe yararmı bir de sauna eşortman aldım ama 2 aydır hiç giymedim aranızda bunları kullanan varmı varsa bana bir fikir verirmisiniz ve ben hala 72 kiloyum....;(

merhaba kızlar

herkese çok teşekkür ederim sağolun dualarınız için anneannem bu sabah ameliyat oldu şimdi yoğun bakımda ama doktorun dediğine göre iyimiş çok rahatladım gece hiç uyuyamadım korkudan inşallah sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda eve döner

kilolara gelince bilmiyorum verdimmi tartılmaya hiç vaktim olmadı aklımada gelmedi ama yemedim şimdi anneannemde iyi listeye devam dediğim gibi kurtulacam artık bu yağlardan benimle dalga geçen herkese özelliklede eşime bir cevap vermem gerekiyor artık çok kararlıyım dönüş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…