kızlar benıde alın gruba 78kg yum .. boy 1,70 siz ne gıbı dıyet yapıyosunuz yedıklerınız neler mesela
merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
09 OCAK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
valya………. 72,7………. 71,9………. -0,8:hooray:
CELEN35………. 70,1………. 69,4………. -0,7
HAYAL_AGA………. 67,2………. 66,7………. -0,5
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktan
AYKOS………. 77,1a.s.
BAYRAV………. 65a.s.
CHEGUEVERA………. 73,1a.s.
SAYDİN78………. 69a.s.
SHEWALL………. 70,6a.s.
KİLO ALAN ARKADAŞLARIMklava:
MERAN07………. 59,3………. 59,6………. 0,3
zga………. 72,2………. 72,6………. 0,4
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ opuyorumnanaktan
gulsunn………. 79
anobis………. 76
tolina………. 72
gulsel………. 79
tria………. 72
halece………. 72
plasticwoman………. 75
papatyha
bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....
bayrav35 84 den 65 lere gelmek mucize bence şükretbanada bulaştır hatta bu gerceği tebrik ederim seni kaç ayda verdin bu kdr kiloyu?
selam herkese benıde alırmısınız aranıza kılo almış alarak gerı dondum foruma saldım baya kendımı 2 ay 75 kıloyum su an ole tahmın edıyorum almışımdır dıe
Merhaba yeni gelenler hooşş geldinizz ağır geldiniz hafif gidersiniz inş :) bu haftaki bildirimi hiç yapasım gelmedi yavasladı artık kilo vermem bu sabah 66.7 geldim doğum günüme 1 ay kaldı sıkmam lazım kendimi 63ü görmem lazım ama ne kadar cok yer oldum ben gene ya
iyi geceler kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum malesef
görüyorum ki herkeste bir salma söz konusu benim gibi nasıl vericem die kara kara düşünüom açıkçası ama düşünürkende yiyorum iradeye sahip çıkamıyorum bu aralar canım atıştırmak istio ama en kalorilisinden allah yardımcımız olsun
yılmak yok ne yapıp edip hedef kilomuza düşücez kızlarrr sakın umutsuzluğa düşmeyin ne kadar zayıflamışsın artık verme dedikleri zaman havaalara uçucaksınız denenmiştir :))))
geçen yıl ile bu yıl aramda10 kilo fark var kilo almış olsamda 5li rakamları hala göremesemde en azından artık 71 kilo değilim die avunuyorum tekrar ilaca başlayım hedefe ulaşmayı planlıyorum bakalım
yarın görüşrüz herkese iyi geceler
günaydın kızlar
bu sabah tartıldım ve 71.900 çıktım 300 gr vermişim çok ama çooooooooook mutluyum bugün tam bir ay oldu ve 5kg 800 gr vermişim yalnız bir ay için çok değilmi kızlar sonra yine geri almaktan korkuyorum hızlı verilen kilo iyi değil diyorlar arkadaşlarım da ilk ay olduğu için bu kadar verdin sonraki aylarda durur diyorlar ah allahım eskisi gibi ellili kiloları görecekmiyim acaba artık karalıyım istemiyorum bu yağları
cizelge yapıldımın dünnnyapıldıysa beni ekleyebilirmiyiz pls
69,4 üm cok şükür :)) 60 lı rakamları gördüm ya daha ne istim :)) bide 50 li rakamları görim o kadar :))
meran saydın ve bayrav yeniden aramıza gelmenize çok sevindim.
baktımda çoğunluğun kilo vermesi durdu. arkadaşlar. ben veren arkadaşları okuyunca motive ve pişman oldum yediklerime inşallah bu hafta dikkat edicem de şu 70 e bi dayansam ..
motive edelim birbirimizi.
merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
09 OCAK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
valya………. 72,7………. 71,9………. -0,8:hooray:
CELEN35………. 70,1………. 69,4………. -0,7
HAYAL_AGA………. 67,2………. 66,7………. -0,5
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktan
AYKOS………. 77,1a.s.
BAYRAV………. 65a.s.
CHEGUEVERA………. 73,1a.s.
SAYDİN78………. 69a.s.
SHEWALL………. 70,6a.s.
KİLO ALAN ARKADAŞLARIMklava:
MERAN07………. 59,3………. 59,6………. 0,3
zga………. 72,2………. 72,6………. 0,4
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ opuyorumnanaktan
gulsunn………. 79
anobis………. 76
tolina………. 72
gulsel………. 79
tria………. 72
halece………. 72
plasticwoman………. 75
papatyha
bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....
SHEWALL cnm liste için teşekkürler ellerine sağlık
kızlar anneannem yarın hastaneye yatıyor ameliyat olacak 78 yaşında dua edin lütfen kalp ve şeker hastası o bizim birtanemiz beni o büyüttü onu çok seviyorum inşallah allahın izniyle iyi geçer ameliyat pazartesi günü olacak yanında gündüzleri ben gece annem kalacak haftaya kilo veremem herhalde ben üzülünce nedense iştahım açılır neyse şimdi kilo önemli değil yeterki anneannem iyi olsun
zga cım sende bendensin. napcaz motive olmak için.
valya çok geçmiş olsun dualarımız anneanneyle :Saruboceq:
shewall ellerine sağlık bide dürüstlüğün için saol listede kendini kayırmıyorsun
bende bugun yarın hala olucam gelen giden şimdiden başladı aynı apartmanda oldugumuzdan dolayı oraya gelen banada uğruyor ve devamlı bişeyler yeniyor bu hafta bikaç kilo alırım diye düşünüyorum :)
kızlar benıde alın gruba 78kg yum .. boy 1,70 siz ne gıbı dıyet yapıyosunuz yedıklerınız neler mesela
benm sadece aksam yemeğim sabit.en erken 5 bucuk en gec 6 bucukta yemek işimiz bitmiş oluyor.allahtan eşim erken ve ac geliyor
sabah kahvaltım genelde 11-1 arası.öğlenleride yesil cay veya activia ile gectiğim için yine saat yok.
günde 4 kupa yesil cay içmeye dikkat ediyoruöm.aksam 8-9 gibi platesden öğrendiğim hareketleri yapmaya calısıyorum.eğer o aksam hareketleri yaparsam sabah tartıldığımda bir gün önceki kilomdan 200 gr kadar eksik cıkıyorum.hareketleri yapmazsam ertesi gün tartıldığımda 100 gr kadar fazla cıkıyorum.az da olsa hareketlerin cok faydası var.önceden cok üşenir hiç bişi yapmazdım.elime alır cekirdeği cerezi dizi seyrederdim.şimdi mesela yaprak dökümünü seyrederken bile yere yatıyorum mekik cekiyorum.ne diziden kopuyorum ne spordan
kızlar benide alın aranıza daha yeni üe oldum siteye bende 1,71 boyunda ve 76 kiloyum
okadar güzel bir dygudurki anlatamm görmen lazım allah sağsalim kucğınıza lmayı nasip etsintşk ederim valla ilk defa yeğenim olcak heycanlıyım :) bide ona bez pastası yaptım cook güzel olduuu koyucam yakında avatarıma bide kız allam allam cok cicili bicili kıyafetleri var:dance:
bayrav unutursan hatırlatıcam alıcam o alkışları bide çiçek isterim :)
bayrav unutursan hatırlatıcam alıcam o alkışları bide çiçek isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?