evet arkadaşlar tekrar dan merhabalar size 07 01 2010 da yazmıştım 79 kiloyum diye 4 gün geçti ve sonuç hala 79 kiloyumm( en başarısızınız benim herhalde valya yazmışsın çin yemeklerini görünce yiyemiyorum diye çok hoş bi fikir bende yapcam
mrh cnm
yazdımda aslında yememek çözüm değil ben diyetisyene gidiyorum 6 öğün yiyorum normalde ve hiç açlık hissetmiyorum hiçbirşeye de saldırmıyorum çünki fırsat kalmıyor devamlı birşeyler yiyorsun mesela bu hafta ara öğünde 20 gr çikolata var 6 öğün yediğim zaman mutlaka o gün 200 gr yada 100 gr veriyorum haftada 1 veya 1.5 kg ediyor ama yemediğim günler bazen işlerim oluyor dışarda ozaman veremiyorum dedikleri doğru yadikçe tabii az az yedikçe metabolizma çalışıyor kalori yakıyorsun ve veriyorsun
meraba siz 13 kıloyu nekadar zamanda ve nasıl verdiniz cevap verirseniz sevinirim
yaaaa canım ya bende senin gibi olmak istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......mrb valla ben 80den 75 ne kadar sürede düştüm bilmiyorum ama 80 benim sınırımdı oturmamıs kilo oldugundan diyet yapmadan yediklerimi kesip düştüm yazda gitti o 5 kilo ama 75kilo olarak buraya katıldım 18.10.2009 da 3 ay olmak üzere ve 9 kilo verebildim ama ben hep sok diyet yaptım tabi 3 gün diyet 4 gün normal yedim :) spor falanda yapmıyorum 4-5 tanede biber hapı kullandım bide ben cok asırı aburcubur yiyordum kola illaki hergün 1 ltye yakın içiyordum onları kesince spor yapmadan rahat verdim 75kg ile bikinili resmimi cekmiştim şimdi bikiniyi giyip bakıyorum resme ben ne kadar salakmısım diyorum kendi kendime ve tekrar hırslanıyorum kemiklerimi hissedebilmek güzel bi duygu
nasıl vazgeçiricem bu huyumu bilmiyorum ama biyerden de başlamak şart birbirimize gazvermekten başka çaremiz yok galiba bi de bişey sorıcam canım ya biber hapı işe yarıyomugülsel bende senin gibiydimgerçi hala öyleyim sabahtan aksama kadar yemek aklımdan gecmez aksam yemegi yenir ondan sonra yatana kadar cips kola jelibonlar gelsin gitsin ee bide genelde 2 3 gibi yatıyorum ooo yatana kadar biton sey yemiş oluyorum bide benim bi tavsiyem olucak kilo verme durdugu zaman bence mutlaka bi şok diyet yapın vucud şaşırsın sok diyetten sonra cok yemezseniz kilo verilmiş oluyor yerseniz en fazla 100 200 gr vermiş olunuyor
Kızlar kabul eden yok mu beni aranıza...............
ya nıye gorunmedı
2.5 ayda 11 kg yan durdugum ıcın koca kafalı cıkmısım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?