kotonda deneyim bu elbiseyi. heralde 42 bedendi. bu kadar kısa giymiyorum. zaten oldukça dar oldu. kabinden dışarı çıkamıcağım ve de arkadaşımda nası durduğunu merak edeceği için resim çekeyim dedim. sizde görün ki zayıflıcam ya hani aaa dersiniz bu kız çok kiloluydu. yüzümü karaladım daha önce başka topiklerde bişeyler oldu bildiğim kadarı ile yüzle ilgili.
bende yorumları bekliyorum..
Valla kızlar bana bu topik daha da bir gaz verdi, zaten çok kararlıyım hiç bu kadar kararlı girişmemiştim bu işe kilolu olmak bizim değişmez kaderimiz değil bunu yeneceğiz heps birlikte inşallah hepimiz tığ gibi kalırız ama ince tığ zatne şimdi kalın tığımmmmmmmmmm
bence 2-3 kilo daha verirsen daha güzel durur gerçi şimdide güzel
günaydınnn
bugün lahana yağı sipariş ettim inceltiyormuş
deneyen varmı aranızda
bide ben iyice saldım motivasyon sıfır ya napacam sizdede aynımı
slm arkadaşlar aslında üzün süre oldu bu siteye üye olalı ama net olmadığı için giremiyordum ama artık burdayım 77 kilodayım ben nasıl verecem bu kiloları bilmiyorum hiç azimli değilim ya siz başarabiliyor musunuzklava: klava: klava: klava:
Merhaba! Emziren anneler de katılabilir mi? 5 aylık oldu oğlum. 84 ile gittim doğuma, şimdi 72'yim. Boğazımı tutunca sütüm gidiyoZaten azaldı ( 60 a inmek istiyorum. Boyum 1.62. Bu cumartesi diyetisyene gidiyorum. Bakalım neler önerecek.
Aslında 70,... li rakamları görmeye başlamıştım ama bir ara sütüm iyice azalınca yemeye abandım. Net 72'yim. Cumartesiden sonra aranızdayım :)
Tatlı isteğim had safhada. Gündüzleri güzelce yiyorum kan şekerim düşmesin diye. Akşam da öyle, ama yemekten sonra kurt adama dönüşüyorum. Tatlıyı zaten severim. Hiç olmadı oğlumun bebe bisküvilerini yiyorum;Bu gidişe bir dur demeli artık. 1 ay sonra çalışmaya da başlıyorum. Hala 4-5 aylıkmışım gibi göbeğim var
Merhaba! Emziren anneler de katılabilir mi? 5 aylık oldu oğlum. 84 ile gittim doğuma, şimdi 72'yim. Boğazımı tutunca sütüm gidiyoZaten azaldı ( 60 a inmek istiyorum. Boyum 1.62. Bu cumartesi diyetisyene gidiyorum. Bakalım neler önerecek.
Aslında 70,... li rakamları görmeye başlamıştım ama bir ara sütüm iyice azalınca yemeye abandım. Net 72'yim. Cumartesiden sonra aranızdayım :)
Tatlı isteğim had safhada. Gündüzleri güzelce yiyorum kan şekerim düşmesin diye. Akşam da öyle, ama yemekten sonra kurt adama dönüşüyorum. Tatlıyı zaten severim. Hiç olmadı oğlumun bebe bisküvilerini yiyorum;Bu gidişe bir dur demeli artık. 1 ay sonra çalışmaya da başlıyorum. Hala 4-5 aylıkmışım gibi göbeğim var
ben tam oklavalığım kızlar neler yediğimi yazmaya elim varmıyor biri beni durdursun nolcak bu böle bilmiyorumklava: klava: klava: klava::tomato: klava: klava: klava: klava:
çok basit ama öncelikle kendine benimki gibi tvde bi filmde gördüğü incecik kadına bakarken yakalanıp amaann hayatım o senin yarın bile olamaz diye senle dalga gecmesi lazımki gaza gelesin :)yaaaa canım ya bende senin gibi olmak istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
vazgeçiremiyorsanda hafif bişeyler ye abur cubur ekmek kola bunları hiç kullanma bikaç akşama kadar zaten kilonda oynama görünce gaza daha rahat gelirsin valla bana eşimin teyzesi tavsiye etti eşime söyleyince karşı cıktı bende teyzesinden aldım birkaç tane onda hiç işe yaramamış son 5 hapınıda ben aldım 2 günde 1 içtim resmen tek hap 2 gün iştahımı kesti zorla bişeyler yedim ama yediklerimde börek çörekti :) ama normalde su içmeyi unutan ben hap içtiğim hafta 1 damacana su bitirdim bende işe yaradı baya ama net kaç kilo verdim bilemiyorumnasıl vazgeçiricem bu huyumu bilmiyorum ama biyerden de başlamak şart birbirimize gazvermekten başka çaremiz yok galiba bi de bişey sorıcam canım ya biber hapı işe yarıyomu
çok basit ama öncelikle kendine benimki gibi tvde bi filmde gördüğü incecik kadına bakarken yakalanıp amaann hayatım o senin yarın bile olamaz diye senle dalga gecmesi lazımki gaza gelesin :)
vazgeçiremiyorsanda hafif bişeyler ye abur cubur ekmek kola bunları hiç kullanma bikaç akşama kadar zaten kilonda oynama görünce gaza daha rahat gelirsin valla bana eşimin teyzesi tavsiye etti eşime söyleyince karşı cıktı bende teyzesinden aldım birkaç tane onda hiç işe yaramamış son 5 hapınıda ben aldım 2 günde 1 içtim resmen tek hap 2 gün iştahımı kesti zorla bişeyler yedim ama yediklerimde börek çörekti :) ama normalde su içmeyi unutan ben hap içtiğim hafta 1 damacana su bitirdim bende işe yaradı baya ama net kaç kilo verdim bilemiyorum
shewall artık rakibim olamasanda seni es geçmiyorum :) şaka bi yana en kısa zamanda benim kilolarda görmek istiyorum seni kaydirigubbakcemile bide görenler anaa süzülmüşsün noldu sana küçücük kız gibi duruyorsun artık diolar kimse beni bu kadar az kiloda görmemişti 23 yasındayım ama 35lik hatun gibiydim artık ufaldım hoşuma gidio bide onlar öyle konustukca yiyesim gelmiyor iştahımı kesiolar en yakın sürede son halimi cekip bende koyucam resmimi değişimi görünce azda olsa motive olursunuz diye düşünüyorum
ya nıye gorunmedı
kotonda deneyim bu elbiseyi. heralde 42 bedendi. bu kadar kısa giymiyorum. zaten oldukça dar oldu. kabinden dışarı çıkamıcağım ve de arkadaşımda nası durduğunu merak edeceği için resim çekeyim dedim. sizde görün ki zayıflıcam ya hani aaa dersiniz bu kız çok kiloluydu. yüzümü karaladım daha önce başka topiklerde bişeyler oldu bildiğim kadarı ile yüzle ilgili.
çok basit ama öncelikle kendine benimki gibi tvde bi filmde gördüğü incecik kadına bakarken yakalanıp amaann hayatım o senin yarın bile olamaz diye senle dalga gecmesi lazımki gaza gelesin :)
vazgeçiremiyorsanda hafif bişeyler ye abur cubur ekmek kola bunları hiç kullanma bikaç akşama kadar zaten kilonda oynama görünce gaza daha rahat gelirsin valla bana eşimin teyzesi tavsiye etti eşime söyleyince karşı cıktı bende teyzesinden aldım birkaç tane onda hiç işe yaramamış son 5 hapınıda ben aldım 2 günde 1 içtim resmen tek hap 2 gün iştahımı kesti zorla bişeyler yedim ama yediklerimde börek çörekti :) ama normalde su içmeyi unutan ben hap içtiğim hafta 1 damacana su bitirdim bende işe yaradı baya ama net kaç kilo verdim bilemiyorum
shewall artık rakibim olamasanda seni es geçmiyorum :) şaka bi yana en kısa zamanda benim kilolarda görmek istiyorum seni kaydirigubbakcemile bide görenler anaa süzülmüşsün noldu sana küçücük kız gibi duruyorsun artık diolar kimse beni bu kadar az kiloda görmemişti 23 yasındayım ama 35lik hatun gibiydim artık ufaldım hoşuma gidio bide onlar öyle konustukca yiyesim gelmiyor iştahımı kesiolar en yakın sürede son halimi cekip bende koyucam resmimi değişimi görünce azda olsa motive olursunuz diye düşünüyorum
merhaba bende yeni üye oldum karboksi ve diyet proğramındayım
ya nıye gorunmedı
valla bana göre süpersiniz kaydirigubbakcemile5 benm suanki kilom 69,8 ama emin ol sizden 10 kilo fazlayım gibi duruo boyumda 1,65 :çok üzgünüm:sağol canım benim. ben son 1 yılda çıktım 65 lerden 74 lere. nasıl çıktığımıda hatırlamıyorum. sınırsız yemek yiyodum şimdi düşünüyorumda. kıyafetlerim olmamaya başladı. şimdi yeni kıyafetde az alıyorum. giyicem dolabımdaki bütün 40ları. 38 üstleri. zemuszemus
tatlım bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun inşallah.benm kızı 15 aylık oldu ve hala emziriyorum ben.ama sende bnm hatama düşme lütfen.emzirmenin yemekle hi bir alakası yokmus :çok üzgünüm: tamamen aldığın bol sıvıyla ve olmazsa olmaz huzurla alakalı bir durummus süt verimi.bende gecenin 3unde kalkar rondo eti tutku falan yerdim.üstüne bide su içtim mi ooohh deyme keyfimeydi.ama işin sırrı sadece sudaymıs :çok üzgünüm: mutlaka su corba komposto türü seyer i ç yerimsenibenMerhaba! Emziren anneler de katılabilir mi? 5 aylık oldu oğlum. 84 ile gittim doğuma, şimdi 72'yim. Boğazımı tutunca sütüm gidiyoZaten azaldı ( 60 a inmek istiyorum. Boyum 1.62. Bu cumartesi diyetisyene gidiyorum. Bakalım neler önerecek.
sakııınnnnnnnnnnn yasakkelime bu kadar g,zel kilo vermişken değermi yemene lütfn yeme :çok üzgünüm:ewet canım ya napçaz nası kurtulcaz bu gevşeklikten bilmiyorum bende........
hoşgeldiniz kızlar:)))))))))))
ben tam oklavalığım kızlar neler yediğimi yazmaya elim varmıyor biri beni durdursun nolcak bu böle bilmiyorumklava: klava: klava: klava::tomato: klava: klava: klava: klava:
merhaba bende yeni üye oldum karboksi ve diyet proğramındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?