70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kotonda deneyim bu elbiseyi. heralde 42 bedendi. bu kadar kısa giymiyorum. zaten oldukça dar oldu. kabinden dışarı çıkamıcağım ve de arkadaşımda nası durduğunu merak edeceği için resim çekeyim dedim. sizde görün ki zayıflıcam ya hani aaa dersiniz bu kız çok kiloluydu. yüzümü karaladım daha önce başka topiklerde bişeyler oldu bildiğim kadarı ile yüzle ilgili.

bende yorumları bekliyorum..

Eklentiler

• $benn.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 42

bence 2-3 kilo daha verirsen daha güzel durur gerçi şimdide güzel

Valla kızlar bana bu topik daha da bir gaz verdi, zaten çok kararlıyım hiç bu kadar kararlı girişmemiştim bu işe kilolu olmak bizim değişmez kaderimiz değil bunu yeneceğiz heps birlikte inşallah hepimiz tığ gibi kalırız ama ince tığ zatne şimdi kalın tığımmmmmmmmmm

selam canım
böyle gaz verdi falan diyince, ilk motive anlarım geldi aklıma cuma sabahlarını iple çekerdim. kaç kilo vercem diye.
hadi devam kızlar...

bence 2-3 kilo daha verirsen daha güzel durur gerçi şimdide güzel

sağol canım benim. ben son 1 yılda çıktım 65 lerden 74 lere. nasıl çıktığımıda hatırlamıyorum. sınırsız yemek yiyodum şimdi düşünüyorumda. kıyafetlerim olmamaya başladı. şimdi yeni kıyafetde az alıyorum. giyicem dolabımdaki bütün 40ları. 38 üstleri. zemuszemus

Ben de şu andan itibaren kendime ceza (aslında kilolarıma bu ceza o anlamaz) ta ki baya eriyinceye ve forma girinceye dar...

Merhaba! Emziren anneler de katılabilir mi? 5 aylık oldu oğlum. 84 ile gittim doğuma, şimdi 72'yim. Boğazımı tutunca sütüm gidiyo Zaten azaldı ( 60 a inmek istiyorum. Boyum 1.62. Bu cumartesi diyetisyene gidiyorum. Bakalım neler önerecek.

Aslında 70,... li rakamları görmeye başlamıştım ama bir ara sütüm iyice azalınca yemeye abandım. Net 72'yim. Cumartesiden sonra aranızdayım :)

Tatlı isteğim had safhada. Gündüzleri güzelce yiyorum kan şekerim düşmesin diye. Akşam da öyle, ama yemekten sonra kurt adama dönüşüyorum. Tatlıyı zaten severim. Hiç olmadı oğlumun bebe bisküvilerini yiyorum ;Bu gidişe bir dur demeli artık. 1 ay sonra çalışmaya da başlıyorum. Hala 4-5 aylıkmışım gibi göbeğim var

günaydınnn
bugün lahana yağı sipariş ettim inceltiyormuş
deneyen varmı aranızda
bide ben iyice saldım motivasyon sıfır ya napacam sizdede aynımı

ewet canım ya napçaz nası kurtulcaz bu gevşeklikten bilmiyorum bende........

hoşgeldiniz kızlar:)))))))))))

ben tam oklavalığım kızlar neler yediğimi yazmaya elim varmıyor biri beni durdursun nolcak bu böle bilmiyorumklava:klava:klava:klava::tomato:klava:klava:klava:klava:

hoşgeldin canım. oğluşunla mutluluklar..
sanada kolay gelsin kilo vermek.

ben tam oklavalığım kızlar neler yediğimi yazmaya elim varmıyor biri beni durdursun nolcak bu böle bilmiyorumklava:klava:klava:klava::tomato:klava:klava:klava:klava:

ne yedin bayravcım kaydirigubbakcemile

yaaaa canım ya bende senin gibi olmak istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
çok basit ama öncelikle kendine benimki gibi tvde bi filmde gördüğü incecik kadına bakarken yakalanıp amaann hayatım o senin yarın bile olamaz diye senle dalga gecmesi lazımki gaza gelesin :)
nasıl vazgeçiricem bu huyumu bilmiyorum ama biyerden de başlamak şart birbirimize gazvermekten başka çaremiz yok galiba bi de bişey sorıcam canım ya biber hapı işe yarıyomu
vazgeçiremiyorsanda hafif bişeyler ye abur cubur ekmek kola bunları hiç kullanma bikaç akşama kadar zaten kilonda oynama görünce gaza daha rahat gelirsin valla bana eşimin teyzesi tavsiye etti eşime söyleyince karşı cıktı bende teyzesinden aldım birkaç tane onda hiç işe yaramamış son 5 hapınıda ben aldım 2 günde 1 içtim resmen tek hap 2 gün iştahımı kesti zorla bişeyler yedim ama yediklerimde börek çörekti :) ama normalde su içmeyi unutan ben hap içtiğim hafta 1 damacana su bitirdim bende işe yaradı baya ama net kaç kilo verdim bilemiyorum

shewall artık rakibim olamasanda seni es geçmiyorum :) şaka bi yana en kısa zamanda benim kilolarda görmek istiyorum seni kaydirigubbakcemile bide görenler anaa süzülmüşsün noldu sana küçücük kız gibi duruyorsun artık diolar kimse beni bu kadar az kiloda görmemişti 23 yasındayım ama 35lik hatun gibiydim artık ufaldım hoşuma gidio bide onlar öyle konustukca yiyesim gelmiyor iştahımı kesiolar en yakın sürede son halimi cekip bende koyucam resmimi değişimi görünce azda olsa motive olursunuz diye düşünüyorum

Hayalağa resimlerin motive ettiğine kesinlikle inaniyorum, senin de önceki ve şimdiki halini çok merak ettim doğrusu, umarım en kısa zamanda bizlerle paylaşırsın kaydirigubbakcemile5 İnsan acayip gaza geliyo böyle hikayeler duydukça ve değişimleri gördükçe. Dün idare edecek seviyede irademe sahip çıkabildim boshayallersmile ama bugünden itibaren daha da dikkat edeceğim yediklerime. Bu sabah ılık 1 bardak suya 1.5 yemek kaşığı elma sirkemi katıp içtim aç karnıma. Üzerine de yine 1 bardak sade ılık su. Yarım saat kadar sonrada marketten aldığım ve tadına hayran kaldığım cevizli buğday ekmeğimi (Tabi ki 1 dilim kaydirigubbakcemile3 ) 1 light üçgen peynirimi 1 kupa şekersiz çayla tüketeceğim. Evden ara öğünlerim için diyet bisküviler ve yeşil elma getirdim. Abartmadan da onları tüketicem gün içinde. Öğlen de yemek olarak çorba ve yanında da bakıcam 1 çeşit sebze ya da 1 pors. et. Artık şansıma ne çıkarsa. Ekmek yemeyeceğim, varsa salata ya da yoğutta tüketirim. Yine abartmadan ara öğün 4 gibi. Akşam eve gidince de 1 kase sade nesfitimi 1 bardak sütle karıştırıp yemeyi planlıyorum. Ve planımı kesinlikle bozmayacağım, yatana kadarda acıkırsam 1 elma ya da mandalina tüketirim. Kendime sözüm var bu cuma 1.5 KG. VERECEĞİM. Hadi bakalım herkese güzel diyetler... olumunekankayizsmile

ya nıye gorunmedı

Maaşallah canım, süper olmuşsun. Nazar değmesin, ne güzel böyle güzel insanlarla kilo vermek için motive olmak, kızlar biz süper bir grubuz hadi paylaşımlara devam. Bende net 10 kg. verdiğimde :Saruboceq: 63 kg. halimi sizlerle paylaşacağım. Ve sonra bir 10 kg. daha 53 kg. halimi. İdeal kiloma gelsemde kesinlikle grubumu bırakmaya niyetim yok kızlar olumunekankayizsmile

Süpersin canım. maaşallah tabi var sendede benim gibi fazlalıklar maalesef :kedi: özellikle göbek ve bacaklar problemli sanırım, (resimde gördüğüm kadarıyla yorumum canım) Ben de de aynı durum söz konusu, artı bende göğüs olayı da vücuduma göre biraz büyük maalesef. Ama kilo verince küçülüyo herşey otomatik kaydirigubbakcemile3 Özellikle bacaklarım fazla kalın, üst tarafı değil maalesef komple iri, sinir oluyorum eyvahedigeldismile Ne güzel bir çizme aldım geçen yıl, bacaklarımdan dolayı giyemiyorum, kış bitmeden biraz inceltmeye çabalıyorum, inat etim giyicem bu kış o çizmeleri :jeyyar:

canım cok güzel çıkmışsın maşallah nazar değmesin biraz daha azimle istediğin kiloya kavuşursun tebrikler bayanssulusmile

canım hoşgeldin aramıza kolay gelsin a.s.

hayalağa tebrik ediyorum seninde resmini bekliyoruz en azından sizlere bakıp bizde motive oluyoruz canım sen şok diyet olarak hangilerini uyguladın bayanssulusmile

merhaba bende yeni üye oldum karboksi ve diyet proğramındayım

hoşgeldin canım kolay gelsin a.s.

ya nıye gorunmedı

valla bana göre süpersiniz kaydirigubbakcemile5 benm suanki kilom 69,8 ama emin ol sizden 10 kilo fazlayım gibi duruo boyumda 1,65 :çok üzgünüm:
tatlım bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun inşallah.benm kızı 15 aylık oldu ve hala emziriyorum ben.ama sende bnm hatama düşme lütfen.emzirmenin yemekle hi bir alakası yokmus :çok üzgünüm: tamamen aldığın bol sıvıyla ve olmazsa olmaz huzurla alakalı bir durummus süt verimi.bende gecenin 3unde kalkar rondo eti tutku falan yerdim.üstüne bide su içtim mi ooohh deyme keyfimeydi.ama işin sırrı sadece sudaymıs :çok üzgünüm: mutlaka su corba komposto türü seyer i ç yerimseniben
sakııınnnnnnnnnnn yasakkelime bu kadar g,zel kilo vermişken değermi yemene lütfn yeme :çok üzgünüm:
merhaba bende yeni üye oldum karboksi ve diyet proğramındayım

seninle birlkte tüm yeni katılanlara hoşgeldiinnnnizopuyorumnanaktan diyorum :1hug:

Merhaba ben 76 dan 70 kg düştüm bende katılmak istiyorum tavsiyelerim var...

Ne kadar zamanda verdin 6 kiloyu canım? Nasıl verdin? Neler uyguladın? Diyet spor falan?

Shewall canım bende 42 bedenin içine şu anda zar zor girebiliyorum maalesef eyvahedigeldismile ama bu haftanın sonunda 1,5 kg. falan verirsem 67.5 kg. ya düşüceğim belki daha rahat olur 42 bedenler bayanssulusmile Valla 73 kg.dan 69-68 kg. ya düşmüşüz veremeyecek miyiz 15-18 kg. cuk daha? boshayallersmile Azmin elinden bişey kurtulmaz, yaşasın kadın dayanışmasıııııı. Gaz verelim birbirimize, haftada 1-1.5 kg. versek ayda eder 4 ila 6 kg. vay beeeee ne kadar güzel olur, hayali bile güzel sırnaşık şey 4 ayda tamamdır kilo sorunu kısslar, yeter ki irademize sahip olalım, valla süper olur (Ben bu cümleleri 1-2 ay öncede kurmuştum sanki klava: ) Ama bu sefer acayip kararlıyım arkadaşlar, birbirimize neler yediğimizi her gün yazalım, gaz verelim birbirimize. Mesela ben bugünden itibaren bir süreliğine, cips, kola, çikolataaaa (en sevdiğim bu maddedir kaydirigubbakcemile3 ) ve zararlı kalorisi yüksek ne kadar yiyecek varsa çıkardım hayatımdan. Kesin bu hafta cumaya gelişmeler olacak hissediyorum.... olumunekankayizsmile

42 beden gibi görünmuyosun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…