- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
yok kız yemedim hatta dün benimki dedi yiyelim die yemedim boğazım böle diye antibiyotik manyağı oldum hala tık yok sıkıyolar boğazımı sankim
sanada geçmiş olsun bacım dikkat et bebiş falan aman haasabret azcık daha
kız dikkat ediyozda belkimolur die hep tereddütlüyüm işte
belki alejiktir boğazın o zman antibiyotik bi işe yaramıyo bende illa antihistaminik alacam ozamanda beni götürüp bir köşeye bıraksalar duymam
azcık şiş gene ya acıyor.ay evet üstümden yük kalktı çok korkmuştum:26:
hoşgeldin canım sen bizi bende seni takip ediyordum yarım saatir aşağıdan dedim suziye yeni biri gelecek gene sarıydın siyaha döndün
Hoşbulduk evet yeni üye oldum üyeliğim kabul olana kadar sarıydım kabul oldugunu gördüğüm gibi de mesaj yazdım :)) siz ne güzel kilo veriyorsunuz allah bana da nasip etsin de artık fıstıkgibi olup güzel bir anne adayı olayım :) sonra da bebiş olursa dogumdan sonra kalıcak kilolarla boğuşurum ayy ömrüm kilo ile uğraşmakla geçiçek yazık baannnnaaaa :))
ewet 3 haftadır artılardayım.2 hafta 500gr aldım bu hafta 1.500 kilo..bakalım bu günden toparlanmaya başladım gibiya.bende 3 haftada yerleşti.çabukgidermi?dersin :18::18:
Slm ben de geldim aranıza. 10 ay önce doğum yaptım. Şu an 74 kiloyum. Hedefim 50 kilo. Boyum 1.68 Henüz yeniyim diyet konusunda, 2 gün oldu. Önce ısınma esneme hareketleriyle başlayıp ardından ip atlıyorum. Ne yazık ki bugun doktorum demir eksikliğimin olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Sanırım kilo aldırıyormuş, iradeli olmalısın dedi. Elimden geleni yapıcam bakalım.
kızlar bende yeni katıldım aranıza bende kilolarımdan şikayetçiyim ve zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin önerisi olan var mı ?
kız accık heycan yaratayım dedim
2 dakka bekleyemedin patladın hemen
yaptım canım tek çizik çıktı malesef
ay ne üzüldüm ne üzüldüm anlatamam
sanata devam gene:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Selam kızlar bende takip ediyordum sizi izleyici olarak ama artık sizinle paylasımlarda bulunmak ve cıss yaptıgımda bana kızın ıstıyorum yanlız olmuyo bu işler motive olmak lazım sizi okuyunca bile motive oluyorum birde aranızda olursam daha faydalı olacagını düşündüm...
bu cuma bende bildirimde bulunurum müsadeniz olursa bu sabah tartıldım 73.4 kilocukum( 1 yıllık evliyim daha cocuk yok bişi yok ne olacak benım bu halım bilemiyorum ( iradesizim benim irademi yerine getirin lütfeeenn....
hoşgeldin nereleri gezdin
ozamansa ne diyoruz Ziynet Sali - A-Ba-Ba - YouTube
Eki Görüntüle 716256 Eki Görüntüle 716256
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
eline sağlık canım herkezleri tebrik ederim kilo verenleri öperim
vermeyenleri döverim
çıkmaz çıkarsa buraya getir yolalım
ben dedim yazdım ona seni ababaya söylücemdie bak sen görmüşün demkki
Selam kızlar bende takip ediyordum sizi izleyici olarak ama artık sizinle paylasımlarda bulunmak ve cıss yaptıgımda bana kızın ıstıyorum yanlız olmuyo bu işler motive olmak lazım sizi okuyunca bile motive oluyorum birde aranızda olursam daha faydalı olacagını düşündüm...
bu cuma bende bildirimde bulunurum müsadeniz olursa bu sabah tartıldım 73.4 kilocukum( 1 yıllık evliyim daha cocuk yok bişi yok ne olacak benım bu halım bilemiyorum ( iradesizim benim irademi yerine getirin lütfeeenn....
işallah canım bizde güzel veremiyoz aslında bazen artı oluyoz ama destek oluyoz birbirimize.birde paylaşım çok önemli eğer buraya düzenli gelir paylaşımda bulunursan daha kolay motive olursun.birde yediklerini her gün alt alta yaz.
sabah
ara
öğle
akşam gibi
cumada bir arkadaşımız liste yapıyor ona bildirimyapıyoruz birkaç sayfa geride örneği var merak edersen .öle yani çok acıklayıcı oldumu bilmiyorum.takıldığın varsa sor.ben genelde hep burdayım buranın bekçisi benim.zamanla öğrenirsin zaten öle yani
boyun kaç
bende senin gibiydim ilk başladığımda çoluk çocuk olmadan 2,5 yılda 14 kilo aldım :26:
buraya başladığımda 73 tüm kızlar sayesinde motive ola ola 4,5 kilo verdim daha bi 6-7 kilo versem kafi
bazen uyuyoruz diyete bazen kaçırıyoruz ama iyi yaptın gelmekle
sen normalde rahat kilo veriyorsun canım biliyoruz seni
dikkat edersen hemen verirsin biraz gayret..
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
hadi gözün aydın
hepimizi heyecanlandırdın bak ballı nasıl merak etmiş sanat sonucunu
aramıza hoşgeldin
arkadaşa nişanlık baktık işte tatlım
ümraniye taraflarındaydık
onun dışında genel olarak dolandım işte
evet artık tüm şarkılar bana
sorun çıkarsa gel döv hande sana güveniyorum
gördüm canım liste yapması filan sorun değil yani ben onlara filan takılmıyorum da
rahatsız olduğum durum sorgulamadan böyle ortama atlaması.
o kadar cevap da verildi bizim zaten yaptığımıza dair
anlaşılan sadece cumaları gelip bildirimlere bakıp kendi çapında liste yapıp gitmeyi planladı
yazılanları okusa sonuç böyle olmazdı..
neyse öyle işte kimseyi kırmak değil amacım
buyursun hep birlikte zayıflayalım..
okaçırmak hepimizdeoluyor canım yav nie bu insanlar evlenince kilo alıyor acepbende senin gibiydim ilk başladığımda çoluk çocuk olmadan 2,5 yılda 14 kilo aldım :26:
buraya başladığımda 73 tüm kızlar sayesinde motive ola ola 4,5 kilo verdim daha bi 6-7 kilo versem kafi
bazen uyuyoruz diyete bazen kaçırıyoruz ama iyi yaptın gelmekle
evet yarın başlarsın yazmaya zaten zmanlada ne yemen gerektiğini öğrenirsin ben burdaki arkadaşlardan öğrendim çocu seyi yanlız yapıyormuşummeğerseTamam yediklerimi yazarım bugün baya dikkat ettim zaten ama yarın yazıyım onları da hepsini birden hafta sonunu hiç söylemiyorum piknikteydik neler oldugunu siz tahmin edin artık( tamam liste olayını da iice incelerim ben geçmişe bakıp yardımcı oldugun için tesekkurler bende sana arkadas olurum iş yerinde baya vaktim oluyo zaten :) boyum 1.63
bende 65'tim evlenirken tamam cok zayıf değildim ama şimdi aldı başını gidiyor dur demeden olmayacak dedim... bu topiği daha evlenmezden önce de takip ediyordum ama izleyici olarak şimdi kesin karar verdim zayıflayana kadar hatta daha sonrasında önemli birşey olmadıkca bırakmak yok inşallah...
okaçırmak hepimizdeoluyor canım yav nie bu insanlar evlenince kilo alıyor acep
evet yarın başlarsın yazmaya zaten zmanlada ne yemen gerektiğini öğrenirsin ben burdaki arkadaşlardan öğrendim çocu seyi yanlız yapıyormuşummeğerse
ay bende 8 aylık evliyim.bende evlendşkten sonra 5 kilo birden aldım 5 ayda falan
ay evet ballı sağolsun hem korkuttu hemde meraktan ölecekti
döverim ben olmadı yatırıp üstene çıkarız sanat heykeli olur
kız bende ona kızdım ya zaten geldiğinden beri liste yapmasıda en son baardağımı taşırdık bi insan kendi kendine nası takılır ki
hem tabikiherkez gelsin zayıflasın hepimiz destek olalım birbirimize faydamız olsun
tabiki her zman özelliklede son zmanlarda diyetle alakalı paylaşımlardan çok günlük muhabbet ettik ama inan bunun bile faydası oldu
kendiadıma söylüyeyim topiğe yeni geldim sayılır.ama il kgeldiğimde herkez listesini paylaşır geyiğinide yapar yorumuda yapardı
fakat özelliklede şu son zmanlarda öle rahatsız olduğum şeyler oluyıor ki gerçekten sinirim bozuluyor.
çoğu arkadaşımı burda tanıdığıma çokçok mutlu oldum ve içimdeki sıkıntılarımı sevinçlerimi üzüntülerimi paylaştım destek olanlardan allah razı olsun
fakat son zmanlarda bazıları resmen cöö deyip kaçıyor.topiğin eski halini bilmiyorum.ama öle zman geliyor ki millet aşağıda ölece bakıp okuyor sadece.bazılarıda hande hadi bişey yazda gülelim diyebiliyorlar.ben bu durumdan çok rahatsızım.tabiki gülüncek makara yapılcak şeye hepimiz yapıyoruz.ama dalga geçer gibi yazda gülelim demek ne demek.benim yaptığım paylaşımlar kafa dağırtmak biraz olsun diyet stresinden kurtulmak için.
bazılarımız kendilerini tehlikeye atıp iş yerinden kaçaktaolsa yada teldende olsa takip edip birşeyleri alıntı yapıp katkıda bulunmaya çalışıyorlşar ellerine sağlık birlikten kuvvet doğar
ama nie bazılarımızda işine geldiğini alıntı yapıp yada cumaya yakın menü paylaşıp ne bilim bişiler yazıp sonra listeye giriyor anlamış değilim.tabiki herkesin işi olabilir.kimseye sözüm yok.ama sizce bu durum topiği stres altında kaçak takip etmeye çalışanlara haksızlık olmuyormu.
herkez elini vicdanına koyup bir sorsun bugun burdayım ama topik için yararlı ne yapıyorum.yada diyetle ilgili bişi paylaşmasada en azından günde yarım saatini ayırıp bi merhaba desin.sonra siz yazında biz bakalım gülelim demesin kimse...
ben sıkıntımı dile getirdim herkez okusun kendine bişey çıkartsın die.sonuçta bura babamızın topiği değil.ortak bi amaç içinde burdayız ve ölede hareket edilmeli bence ki kimseye haksızlık olmasın
Zaten fırsat buldukca gecmişi okumaya calısıyorum kim ne yemiş içmiş ne yediğinde kilo almıs ne yediğinde kilosu azalmıs falan takip etmeye calısıyorum bu acıdan cok faydalı buluyorum topigi zaten örneğin kahvaltı alıskanlıgım hiç yoktu benim şimdi oturtmaya calısıyorum hiç bişi bulamasam da olanla yapıyorum yine yapıyorum kahvaltımı :) burdan öğrendim kahvaltının ne kadar gerekli oldugunu... yada bitki çayı içmenin ne kadar gerekli oldugunu suyun en az 2lt tuketılmesı gerektgını cünkü vücudun günlük su ihtiyacının 2 lt oldugunu hep burdan öğrendim daha da ögreneceğim cok sey var eminim :))
okaçırmak hepimizdeoluyor canım yav nie bu insanlar evlenince kilo alıyor acep
evet yarın başlarsın yazmaya zaten zmanlada ne yemen gerektiğini öğrenirsin ben burdaki arkadaşlardan öğrendim çocu seyi yanlız yapıyormuşummeğerse
ay bende 8 aylık evliyim.bende evlendşkten sonra 5 kilo birden aldım 5 ayda falan
evet canımöle iyikibu topiği bulmuşumiyiki burdaki arkadaşlarımı tanımışım çok faydası o0ldu aban hayatımda ilk defa azimle diyet yaptım.neyin doğru neyin yanzlış olduğunu öğrendim sağolsunlar yarmdıcı olanlardan.ondan diyorum işte buranın takip edilmesi paylaşımda bulunulması çok önemli.iş sadece cuma tertılıp listeye girmek değil.
ay evet ballı sağolsun hem korkuttu hemde meraktan ölecekti
döverim ben olmadı yatırıp üstene çıkarız sanat heykeli olur
kız bende ona kızdım ya zaten geldiğinden beri liste yapmasıda en son baardağımı taşırdık bi insan kendi kendine nası takılır ki
hem tabikiherkez gelsin zayıflasın hepimiz destek olalım birbirimize faydamız olsun
tabiki her zman özelliklede son zmanlarda diyetle alakalı paylaşımlardan çok günlük muhabbet ettik ama inan bunun bile faydası oldu
kendiadıma söylüyeyim topiğe yeni geldim sayılır.ama il kgeldiğimde herkez listesini paylaşır geyiğinide yapar yorumuda yapardı
fakat özelliklede şu son zmanlarda öle rahatsız olduğum şeyler oluyıor ki gerçekten sinirim bozuluyor.
çoğu arkadaşımı burda tanıdığıma çokçok mutlu oldum ve içimdeki sıkıntılarımı sevinçlerimi üzüntülerimi paylaştım destek olanlardan allah razı olsun
fakat son zmanlarda bazıları resmen cöö deyip kaçıyor.topiğin eski halini bilmiyorum.ama öle zman geliyor ki millet aşağıda ölece bakıp okuyor sadece.bazılarıda hande hadi bişey yazda gülelim diyebiliyorlar.ben bu durumdan çok rahatsızım.tabiki gülüncek makara yapılcak şeye hepimiz yapıyoruz.ama dalga geçer gibi yazda gülelim demek ne demek.benim yaptığım paylaşımlar kafa dağırtmak biraz olsun diyet stresinden kurtulmak için.
bazılarımız kendilerini tehlikeye atıp iş yerinden kaçaktaolsa yada teldende olsa takip edip birşeyleri alıntı yapıp katkıda bulunmaya çalışıyorlşar ellerine sağlık birlikten kuvvet doğar
ama nie bazılarımızda işine geldiğini alıntı yapıp yada cumaya yakın menü paylaşıp ne bilim bişiler yazıp sonra listeye giriyor anlamış değilim.tabiki herkesin işi olabilir.kimseye sözüm yok.ama sizce bu durum topiği stres altında kaçak takip etmeye çalışanlara haksızlık olmuyormu.
herkez elini vicdanına koyup bir sorsun bugun burdayım ama topik için yararlı ne yapıyorum.yada diyetle ilgili bişi paylaşmasada en azından günde yarım saatini ayırıp bi merhaba desin.sonra siz yazında biz bakalım gülelim demesin kimse...
ben sıkıntımı dile getirdim herkez okusun kendine bişey çıkartsın die.sonuçta bura babamızın topiği değil.ortak bi amaç içinde burdayız ve ölede hareket edilmeli bence ki kimseye haksızlık olmasın
Handecm,ilk gelidiğim zaman hergün menü paylaşımı yaptım ama bi kaç haftadır çok yoğun çalışıyorum iş yerinden kaçak okuyup kaçtığmda oluyoru,o cümleyi ben yazmıştım sana o gün ki makaranın ardından,bu kadar hatalı bi cümle kurduğumu düşnmemiştim,eğer ki konunun dışına çıktıysam kusura bakmayın ,onu yazarken kötü bi niyetle yazmamıştım, herkese iyi zayıflamalar.
evet canım benimde derdim o zaten iyi bişeyler çıksın ortaya daha iyi motive olalım öle aşağıda durup okumayalımevet bence de takip edip takipte olanlara da yardımcı olak gerek ki topik amacına ulaşsın zaten bu oldukça paylaşımda bulunan ve zayıflayan kişi sayısı da artıcak cuma gunleri :))
evet canım arkadaşlıklar güzel iyiki tanımışım.bak sende onca dersin işin arasında hemliste yapıyorsun hemtakip ediyorsun emek veriyorsun.tabiki herkesin işi olur vakti olamaz.ben şimdilikçalışmıyorumevdeyim vaktim var.bende işe girsem vaktimolmayabilir belki.ama o zman derimözür dilerim arkadaşlar bu hafta vaktim olmadı falan filan die.onlara bir sözüm yok.olur böyle şeyler bebeğim zatn her zaman diyet konuşacak değiliz
burda olmak, vakit geçirmek bile diyet için faydalı gerçekten
çünkü ister istemez bi şekilde bu ortamda olunca insan dikkat ediyor
biz burda tanıştık kaynaştık
ben de sizin kadar gelemiyorum ama benim rahatsız olduğum konu bazı insanlar kendilerine yazılan cevaplara bile bakmıyor
uzun süre gelemediğim zamanlar oluyor benim de sayfalar birikiyor her şeyi okuyamayabiliyorum
ama en azından en son yazdığım zamana gidip bana verilen cevap var mı diye bakıyorum
insanlar bişey yazıp çıkıyor ona verilen cevaplar da ortada kalıyor
elbet herkesin aynı derecede vakti olmaz
ama en azından bunlara dikkat edilse iyi olur
biz burdan iyi, çıkar güdülmeyen arkadaşlıklar edinip ayrılırız,
onlar sadece zayıflamış olurlar
farkı bu
kız allah iyiliğini versin dalga geçme benle çok korktum zatiay bu arada ben sonunda regli oldum
hamile değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?