merhaba arkadaslar benide araniza Kabul edin
kisaca kendimi ve Kilo gecmisimi anlatayim
evliyim 2 kuzum var biri kiz biri erkek kizim ve oglumun arasinda 18ay var kizim 22 oglum 4 aylik
normalde hep zayif sayilirdim ama hamileliklerimde cok Kilo aldim kizimda 20kilo aldim ve daha once sizi takip ederek kilolarimdan kurtuldum oglumda 20kilodanda fazla aldim malesef ve veremedim suan 75.2kiloyum emzirdigim icin agir diyetler yapamam ama spor ve emzirme diyetiyle kilolarimdan kurtulcam tabi sizin tavsiyelerinizle simdiden tesekkurler
ben 58-59 arasıydım:26:azimle devambende 65'tim evlenirken tamam cok zayıf değildim ama şimdi aldı başını gidiyor dur demeden olmayacak dedim... bu topiği daha evlenmezden önce de takip ediyordum ama izleyici olarak şimdi kesin karar verdim zayıflayana kadar hatta daha sonrasında önemli birşey olmadıkca bırakmak yok inşallah...
ay evet ballı sağolsun hem korkuttu hemde meraktan ölecekti
döverim ben olmadı yatırıp üstene çıkarız sanat heykeli olur
kız bende ona kızdım ya zaten geldiğinden beri liste yapmasıda en son baardağımı taşırdık bi insan kendi kendine nası takılır ki
hem tabikiherkez gelsin zayıflasın hepimiz destek olalım birbirimize faydamız olsun
tabiki her zman özelliklede son zmanlarda diyetle alakalı paylaşımlardan çok günlük muhabbet ettik ama inan bunun bile faydası oldu
kendiadıma söylüyeyim topiğe yeni geldim sayılır.ama il kgeldiğimde herkez listesini paylaşır geyiğinide yapar yorumuda yapardı
fakat özelliklede şu son zmanlarda öle rahatsız olduğum şeyler oluyıor ki gerçekten sinirim bozuluyor.
çoğu arkadaşımı burda tanıdığıma çokçok mutlu oldum ve içimdeki sıkıntılarımı sevinçlerimi üzüntülerimi paylaştım destek olanlardan allah razı olsun
fakat son zmanlarda bazıları resmen cöö deyip kaçıyor.topiğin eski halini bilmiyorum.ama öle zman geliyor ki millet aşağıda ölece bakıp okuyor sadece.bazılarıda hande hadi bişey yazda gülelim diyebiliyorlar.ben bu durumdan çok rahatsızım.tabiki gülüncek makara yapılcak şeye hepimiz yapıyoruz.ama dalga geçer gibi yazda gülelim demek ne demek.benim yaptığım paylaşımlar kafa dağırtmak biraz olsun diyet stresinden kurtulmak için.
bazılarımız kendilerini tehlikeye atıp iş yerinden kaçaktaolsa yada teldende olsa takip edip birşeyleri alıntı yapıp katkıda bulunmaya çalışıyorlşar ellerine sağlık birlikten kuvvet doğar
ama nie bazılarımızda işine geldiğini alıntı yapıp yada cumaya yakın menü paylaşıp ne bilim bişiler yazıp sonra listeye giriyor anlamış değilim.tabiki herkesin işi olabilir.kimseye sözüm yok.ama sizce bu durum topiği stres altında kaçak takip etmeye çalışanlara haksızlık olmuyormu.
herkez elini vicdanına koyup bir sorsun bugun burdayım ama topik için yararlı ne yapıyorum.yada diyetle ilgili bişi paylaşmasada en azından günde yarım saatini ayırıp bi merhaba desin.sonra siz yazında biz bakalım gülelim demesin kimse...
ben sıkıntımı dile getirdim herkez okusun kendine bişey çıkartsın die.sonuçta bura babamızın topiği değil.ortak bi amaç içinde burdayız ve ölede hareket edilmeli bence ki kimseye haksızlık olmasın
merhaba arkadaslar benide araniza Kabul edin
evliyim 2 kuzum var biri kiz biri erkek kizim ve oglumun arasinda 18ay var kizim 22 oglum 4 aylik
normalde hep zayif sayilirdim ama hamileliklerimde cok Kilo aldim kizimda 20kilo aldim ve daha once sizi takip ederek kilolarimdan kurtuldum oglumda 20kilodanda fazla aldim malesef ve veremedim suan 75.2kiloyum emzirdigim icin agir diyetler yapamam ama spor ve emzirme diyetiyle kilolarimdan kurtulcam tabi sizin tavsiyelerinizle simdiden tesekkurler
ben 2 ay kullandım o hapları ama yan etki yaptı midembulandı iştahımkapantı ateş bastı hep.sonra doktura gittik oda yeni evlisin kulanma uzun süreli sorun olur dedi şimdik balon kullanıyokben 58-59 arasıydım:26:azimle devam
bravo canım iyi yazmışsın
evlenince neden kilo alınır adı altında kitap çıkarcam ben
bekarkene hep kızardım evlnipte kilo alanlara
kocayı bulana kadar dikkat ediyolar sonrada salıyolar kendilerini die
çok kınıyodum ondanmı başıma geldiki:44:
şaka bi yana ben bekarken akşam yemeği yemezdim akşamüstü bişeyler atıştırıp günü kapatırdım
şimdi 9 da evde oluyom adam aç yemek yemek istiyo yanlız yemeyide sevmez mecbur yiyosun
boğazınada düşkündür saolsun abur cubur gırla evde
akşam ye yat ne olcak
geldikçe geldi kilolar
bide d.kontrol hapları mahvetti beni onlarda çok kilo aldırıyor
hapı bıraktım abur cuburu olabildiğince mümkün mertebe kıstım
akşam yemeklerini hafifleştirdim
şinci gitsin kilolar
ben 58-59 arasıydım:26:azimle devam
bravo canım iyi yazmışsın
evlenince neden kilo alınır adı altında kitap çıkarcam ben
bekarkene hep kızardım evlnipte kilo alanlara
kocayı bulana kadar dikkat ediyolar sonrada salıyolar kendilerini die
çok kınıyodum ondanmı başıma geldiki:44:
şaka bi yana ben bekarken akşam yemeği yemezdim akşamüstü bişeyler atıştırıp günü kapatırdım
şimdi 9 da evde oluyom adam aç yemek yemek istiyo yanlız yemeyide sevmez mecbur yiyosun
boğazınada düşkündür saolsun abur cubur gırla evde
akşam ye yat ne olcak
geldikçe geldi kilolar
bide d.kontrol hapları mahvetti beni onlarda çok kilo aldırıyor
hapı bıraktım abur cuburu olabildiğince mümkün mertebe kıstım
akşam yemeklerini hafifleştirdim
şinci gitsin kilolar
ben 2 ay kullandım o hapları ama yan etki yaptı midembulandı iştahımkapantı ateş bastı hep.sonra doktura gittik oda yeni evlisin kulanma uzun süreli sorun olur dedi şimdik balon kullanıyok
Bende yeni başlıyorum canım cocuk dogurmadım ama kilolarımız yakın yardımcı olalım birbirimize :)) sonuçta ikimizinde bir zayıflama hikayemiz varmış az cok biliyoruzdur bişiler topiktekilerinde katkılarıyla veririz biz bu kiloları anacım :))
hoş geldin bugün yeni üyelerin topiğe katılma günü ne güzelmerhaba arkadaslar benide araniza Kabul edin
ben 2 yıl hiç ara vermeden kullandım..en son zaman adetim bi tuhaf kahverengi ve çok az gelince tırstım dra gittim bana hemen bırak dedi zaten variste var bende ince ince.. varisi olanların kullanmaması gerekirmiş:26:bizde balon kullanıyok çok rahatım valla bilseydim hiç hormon yükleyipte şişirmezdim vicudumuben 2 ay kullandım o hapları ama yan etki yaptı midembulandı iştahımkapantı ateş bastı hep.sonra doktura gittik oda yeni evlisin kulanma uzun süreli sorun olur dedi şimdik balon kullanıyok
Ay sanki bian bizim evin hallerini gördüm bizde aksam 8de anca akşam yemeği faslı kociş götürüyo karsında tatlı tatlı gelde yeme yanında sende :)) sonra saat 9 10 gibi baslıyo ben tatlı bişi istiyom ben cerez ıstıyorum hala da kılo almıyo cıldırtıyo beni :)) o yemekten sonrakilerden de yesem 200lük olurdum herhalde aksam yemeğini kısmam lazım benimde ama nasıl(
hoş geldin bugün yeni üyelerin topiğe katılma günü ne güzel
ben 2 yıl hiç ara vermeden kullandım..en son zaman adetim bi tuhaf kahverengi ve çok az gelince tırstım dra gittim bana hemen bırak dedi zaten variste var bende ince ince.. varisi olanların kullanmaması gerekirmiş:26:bizde balon kullanıyok çok rahatım valla bilseydim hiç hormon yükleyipte şişirmezdim vicudumu
aynen yaa çerezi biter cipsi başlar o biter mısır patlat der
ne çektik be alpmer
adın ne bu arada?
öğle ve akşam yemekleri arasında ara öğün yap çok acıkmış olarak oturma masaya
ben 2 yıl hiç ara vermeden kullandım..en son zaman adetim bi tuhaf kahverengi ve çok az gelince tırstım dra gittim bana hemen bırak dedi zaten variste var bende ince ince.. varisi olanların kullanmaması gerekirmiş:26:bizde balon kullanıyok çok rahatım valla bilseydim hiç hormon yükleyipte şişirmezdim vicudumu
ne çektik be alpmer
adın ne bu arada?
ben 2 ay kullandım o hapları ama yan etki yaptı midembulandı iştahımkapantı ateş bastı hep.sonra doktura gittik oda yeni evlisin kulanma uzun süreli sorun olur dedi şimdik balon kullanıyok
ne çektik be alpmer
adın ne bu arada?
he bugun pazartesi ya yeni çok
evet balon güzel doktor banada kes diyince bıraktım gereksiz hormon şimdik hep farklı kutular deniyok meraktan
Valla işyerindeyim bugün sabah yanıma bişiler alamadım aceleden iş yerinde cubuk krakerim varmış onun yarısını yedim yeşilçayla akşamda hafif geçirebilirsem ne ala :)) yarım cubuk kraker çokmudur acaba ara için bilemedim ama bişilerde yemesem akşam homuni gırtlak tıkınıcaktım gene :))
bende Sabah cok hafif yedim neguzel gunu atlatiyorum bugun derken esim biraz once geldi donerlerle ye bisey olmaz yarin baslarsin dedi ve bugunki benim diyet gitti offf offf
karma kutular var bacım hepsinden ortaya karışıkhe bugun pazartesi ya yeni çok
evet balon güzel doktor banada kes diyince bıraktım gereksiz hormon şimdik hep farklı kutular deniyok meraktan
İsmim Merve
Valla işyerindeyim bugün sabah yanıma bişiler alamadım aceleden iş yerinde cubuk krakerim varmış onun yarısını yedim yeşilçayla akşamda hafif geçirebilirsem ne ala :)) yarım cubuk kraker çokmudur acaba ara için bilemedim ama bişilerde yemesem akşam homuni gırtlak tıkınıcaktım gene :))
Ben hiç ilaç kullanmadım bide kullanaymışım vahh vaahhh :)) balonda kullanmadık cok dogal yollar bizim :))
Bak bunu benim kocişte cok yapıyor "ye canım bişi olmaz" zaten ne olursa ye bişey olmazlardan oluyo yaa sonrada diyo bi kilo veremedin gitti bi rahat vermiyon ki yemiyim zararlı seyleri dimi ama ya :))))
karma kutular var bacım hepsinden ortaya karışık
meyva ye diet bisküvilerden yarım paket öneriliyor
sonracıma herşeyin arkasında kalori değeri yazar ara öğünler 100 kaloriyi geçmemeliymiş
o kadar doğallık bizi kasar istemiyoz çünkü şimdilik
Ben hiç ilaç kullanmadım bide kullanaymışım vahh vaahhh :)) balonda kullanmadık cok dogal yollar bizim :))
bizdede oyle dogal yollardi ama 2.bebek oldu canim bende gittim spiral taktirdim en kesin cozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?