70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende yeni başlıyorum canım cocuk dogurmadım ama kilolarımız yakın yardımcı olalım birbirimize :)) sonuçta ikimizinde bir zayıflama hikayemiz varmış az cok biliyoruzdur bişiler topiktekilerinde katkılarıyla veririz biz bu kiloları anacım :))

ben 58-59 arasıydım:26:azimle devam
bravo canım iyi yazmışsın

evlenince neden kilo alınır adı altında kitap çıkarcam ben
bekarkene hep kızardım evlnipte kilo alanlara
kocayı bulana kadar dikkat ediyolar sonrada salıyolar kendilerini die
çok kınıyodum ondanmı başıma geldiki:44:
şaka bi yana ben bekarken akşam yemeği yemezdim akşamüstü bişeyler atıştırıp günü kapatırdım
şimdi 9 da evde oluyom adam aç yemek yemek istiyo yanlız yemeyide sevmez mecbur yiyosun
boğazınada düşkündür saolsun abur cubur gırla evde
akşam ye yat ne olcak
geldikçe geldi kilolar
bide d.kontrol hapları mahvetti beni onlarda çok kilo aldırıyor
hapı bıraktım abur cuburu olabildiğince mümkün mertebe kıstım
akşam yemeklerini hafifleştirdim
şinci gitsin kilolar

hoşgeldin

ben 2 ay kullandım o hapları ama yan etki yaptı midembulandı iştahımkapantı ateş bastı hep.sonra doktura gittik oda yeni evlisin kulanma uzun süreli sorun olur dedi şimdik balon kullanıyok

Ay sanki bian bizim evin hallerini gördüm bizde aksam 8de anca akşam yemeği faslı kociş götürüyo karsında tatlı tatlı gelde yeme yanında sende :)) sonra saat 9 10 gibi baslıyo ben tatlı bişi istiyom ben cerez ıstıyorum hala da kılo almıyo cıldırtıyo beni :)) o yemekten sonrakilerden de yesem 200lük olurdum herhalde aksam yemeğini kısmam lazım benimde ama nasıl (

oyle canim insaallah kurtulalim bu kilolardan

hoş geldin bugün yeni üyelerin topiğe katılma günü ne güzel
ben 2 ay kullandım o hapları ama yan etki yaptı midembulandı iştahımkapantı ateş bastı hep.sonra doktura gittik oda yeni evlisin kulanma uzun süreli sorun olur dedi şimdik balon kullanıyok
ben 2 yıl hiç ara vermeden kullandım..en son zaman adetim bi tuhaf kahverengi ve çok az gelince tırstım dra gittim bana hemen bırak dedi zaten variste var bende ince ince.. varisi olanların kullanmaması gerekirmiş:26:bizde balon kullanıyok çok rahatım valla bilseydim hiç hormon yükleyipte şişirmezdim vicudumu

aynen yaa çerezi biter cipsi başlar o biter mısır patlat der
ne çektik be alpmer
adın ne bu arada?
öğle ve akşam yemekleri arasında ara öğün yap çok acıkmış olarak oturma masaya

he bugun pazartesi ya yeni çok
evet balon güzel doktor banada kes diyince bıraktım gereksiz hormon şimdik hep farklı kutular deniyok meraktan

hosbulduk tesekkurler

İsmim Merve
Valla işyerindeyim bugün sabah yanıma bişiler alamadım aceleden iş yerinde cubuk krakerim varmış onun yarısını yedim yeşilçayla akşamda hafif geçirebilirsem ne ala :)) yarım cubuk kraker çokmudur acaba ara için bilemedim ama bişilerde yemesem akşam homuni gırtlak tıkınıcaktım gene :))

Son düzenleme:

bende Sabah cok hafif yedim neguzel gunu atlatiyorum bugun derken esim biraz once geldi donerlerle ye bisey olmaz yarin baslarsin dedi ve bugunki benim diyet gitti offf offf

bende Sabah cok hafif yedim neguzel gunu atlatiyorum bugun derken esim biraz once geldi donerlerle ye bisey olmaz yarin baslarsin dedi ve bugunki benim diyet gitti offf offf

Bak bunu benim kocişte cok yapıyor "ye canım bişi olmaz" zaten ne olursa ye bişey olmazlardan oluyo yaa sonrada diyo bi kilo veremedin gitti bi rahat vermiyon ki yemiyim zararlı seyleri dimi ama ya :))))

he bugun pazartesi ya yeni çok
evet balon güzel doktor banada kes diyince bıraktım gereksiz hormon şimdik hep farklı kutular deniyok meraktan
karma kutular var bacım hepsinden ortaya karışık

Ben hiç ilaç kullanmadım bide kullanaymışım vahh vaahhh :)) balonda kullanmadık cok dogal yollar bizim :))

meyva ye diet bisküvilerden yarım paket öneriliyor
sonracıma herşeyin arkasında kalori değeri yazar ara öğünler 100 kaloriyi geçmemeliymiş
o kadar doğallık bizi kasar istemiyoz çünkü şimdilik

[/B][/B] SU ŞARTTT kızlar valla bi tanıdık 1.5 ayda 7 kg verdi nasıl mı?
günde 4 lt su içerek... ne kadar az yersek yiyelim suyu yeterince içemeyince emekler zayi oluyor...

Bak bunu benim kocişte cok yapıyor "ye canım bişi olmaz" zaten ne olursa ye bişey olmazlardan oluyo yaa sonrada diyo bi kilo veremedin gitti bi rahat vermiyon ki yemiyim zararlı seyleri dimi ama ya :))))

evetyaa aynen ben yurtdisindayim 1ay Kadar once ailemi ziyarete gittim yeni dondum 1hafta olcak
ve inanamazsin goren herkes sok nasil Boyle Kilo aldin sen diye
turkiyeye giderken 72dim simdi 75 turkiyedede 3kilo aldim ama ne istediysem yedim simdi artik kilolardan kurtulmam lazim bidaha trye gidene Kadar

Şimdi cubuk krakerin arkasına baktım 145kcalmiş bir paketi ben yarısını yedim 72,5 kcal yapıyor cok değil demekki iyi bari :)) sabahta yarım yeşil elma yedim iş yerinden biri ikram etti saolsun :))

bizdede oyle dogal yollardi ama 2.bebek oldu canim bende gittim spiral taktirdim en kesin cozum

Yani şimdi bzim cocuk yok zaten olsada sıkıntı yok ama biraz birbirimize zaman verip iyice hazır olmak istedik yakında bebiş için hazırlıklara başlarız zaten :)) o yüzden yoksa bizde garantili bir sonuç ararız tabi ki bu konuda...

Ya bide ben yazılarımı renklendirmek ve yanına hoplayan zıplayan smileylerden koymak istiyorum ama nerden oldugunu bulamadım yada yeniyim diyemi izin yok acaba bilemedim kiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…