buda ramazandan önceki halim başımı kesmenmın neden ılk resımde gozler kapalı cıkmıs
nasıl verdiğime gelince diyetisyene gittim 1500 cal. liste verdi ona uydum 1 saat yürüdüm yarım saatte evde çalıştım sonra kg vermem durdu şok lazımdı elma diyeti yaptım ben yedim tam olarak uymadım neticede 1 haftada 2.5 kg verdim sporla birlikte sonra 1-1 gitti spor yaprıgım ıcın herkez 60 kg larda oldugumu zandıyo
boyum 1.75 73 kg sporun faydaları oldugundan ınce gorunuyosun
Arkadaşlar merhaba ben her akşam diyete başlayacağım başaracağım diyorum boyum 1.75 kilom 70 71 yaşım 21 ama yok olmuyor yapamıyorum her diyet yapmaya başladığımda canım daha çok yemek istiyor tatlıya dayanamıyorum birde hep karşıma hamur işleri abur cuburlar tatlılar çıkıyor ve bende yiyorum hedefim 65 kilo olmak çıldırıcam valla böyle giderse acayip takmış durumdayım çünkü bölgesel kilom var göbek ve bacak basen sorunum var napıcam benlütfen önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.(
bana ıyısın ıdyolar mankenmı olucan ben sllamıyorum kendını ıyı kendın bılırsın
bende cıkarttıydım ama yemekten sonra resmen cikolata krizine giriyorum yaaaa alsanaalsanasmile ama ööle bööle deil resmen evin içinde aranıyorum bulamazsam sinirleniyorum eyvahedigeldismileShewall canım bende 42 bedenin içine şu anda zar zor girebiliyorum maalesef eyvahedigeldismile ama bu haftanın sonunda 1,5 kg. falan verirsem 67.5 kg. ya düşüceğim belki daha rahat olur 42 bedenler bayanssulusmile Valla 73 kg.dan 69-68 kg. ya düşmüşüz veremeyecek miyiz 15-18 kg. cuk daha? boshayallersmile Azmin elinden bişey kurtulmaz, yaşasın kadın dayanışmasıııııı. Gaz verelim birbirimize, haftada 1-1.5 kg. versek ayda eder 4 ila 6 kg. vay beeeee ne kadar güzel olur, hayali bile güzel sırnaşık şey 4 ayda tamamdır kilo sorunu kısslar, yeter ki irademize sahip olalım, valla süper olur (Ben bu cümleleri 1-2 ay öncede kurmuştum sankiklava: ) Ama bu sefer acayip kararlıyım arkadaşlar, birbirimize neler yediğimizi her gün yazalım, gaz verelim birbirimize. Mesela ben bugünden itibaren bir süreliğine, cips, kola, çikolataaaa (en sevdiğim bu maddedir kaydirigubbakcemile3 ) ve zararlı kalorisi yüksek ne kadar yiyecek varsa çıkardım hayatımdan. Kesin bu hafta cumaya gelişmeler olacak hissediyorum.... olumunekankayizsmile
aslında haklısın bende yemediğim zaman ne kadar sıvı alsamda süt azalıo gibi oluodu.tamam ye ama o abur cuburları yeme."Hoşgeldin" diyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Celencim, günde 4 lt su içiyorum. Ekstradan yarım lt de süt içiyorum yağsız. 2-3 fincan çay. Ama gene de yemeyince gerçekten gidiyor sütüm. Uzmanlar öyle diyor ama keşke sadece su yapsaydı sütü! Belki de psikolojik, bilemiyorum.
Günlük olarak yediklerimi yazmak çok işe yaramıştı bende. Gene aynısını uygulayacağım. Ufak bir günlüğe yediğim her şeyi yazınca, kendime karşı sorumluluğum daha ön plana çıkıyor. Utanıyorum kendimden, iradem hemen devreye giriyor.
buda ramazandan önceki halim başımı kesmenmın neden ılk resımde gozler kapalı cıkmıs
nasıl verdiğime gelince diyetisyene gittim 1500 cal. liste verdi ona uydum 1 saat yürüdüm yarım saatte evde çalıştım sonra kg vermem durdu şok lazımdı elma diyeti yaptım ben yedim tam olarak uymadım neticede 1 haftada 2.5 kg verdim sporla birlikte sonra 1-1 gitti spor yaprıgım ıcın herkez 60 kg larda oldugumu zandıyo
arkadaşlar spor şart vucudumda kas oranı artı benım göbekim sarkıyodu artık hafıf kas tutmaya başladı nerde fazlalık olduğunu bilerek spor yapmak lazım bende basen pek yoktu göbek sırt miyde ve belim kalındı 500 mekik abrocketle belim içinde tvist dıye bısey var onla calsıtım sırtım kolarım donerek inceldimm darısı tüm isteyenlere
hoşgeldin canım. oğluşunla mutluluklar..
sanada kolay gelsin kilo vermek.
ne yedin bayravcım kaydirigubbakcemile
arkadaşlar spor şart vucudumda kas oranı artı benım göbekim sarkıyodu artık hafıf kas tutmaya başladı nerde fazlalık olduğunu bilerek spor yapmak lazım bende basen pek yoktu göbek sırt miyde ve belim kalındı 500 mekik abrocketle belim içinde tvist dıye bısey var onla calsıtım sırtım kolarım donerek inceldimm darısı tüm isteyenlere
Merhaba ben 76 dan 70 kg düştüm bende katılmak istiyorum tavsiyelerim var...
Maaşallah canım, doğrusu gözle görülür fark var 2 resim arasında, süper kilo vermişsin, nazar değmesinValla tekrar tekrar tebrikler, azim işte arkadaşlar. Elinden bişey kurtulamaz. Bende verseydim şu üzerime yapışan 18 kg. yu bilmiyorumkismile Boyum da çok kısa ya, yuvarlacık bişey gibi duruyorum kaydirigubbakcemile3 etrafımdakilerde bana kilonun yakıştığını söylüyor, yalana bak bilmiyorumkismile Ben yakıştıramıyorum ki kendime böyle olmayı, o yüzden derhal kurtulcam kilolarımdan. Azimliyim kaydirigubbakcemile2
güzel bi pizza menü tavuk nuggetla birlikte kola ve koca bi dilim kestaneli pasta desem tam oklavalığım yani
Canım maşallahın var 42 beden mi yok artık baya zayıf çıkmışsın süper görünüyorsun vala dar kesim elbiselerin içine girmek zor olur herzaman heryerinde kalıpları farklı bence sen incelmişsin yawwkotonda deneyim bu elbiseyi. heralde 42 bedendi. bu kadar kısa giymiyorum. zaten oldukça dar oldu. kabinden dışarı çıkamıcağım ve de arkadaşımda nası durduğunu merak edeceği için resim çekeyim dedim. sizde görün ki zayıflıcam ya hani aaa dersiniz bu kız çok kiloluydu. yüzümü karaladım daha önce başka topiklerde bişeyler oldu bildiğim kadarı ile yüzle ilgili.
bende yorumları bekliyorum..
şok oldum ne kadar fark var teksorun göbek mide gibi göründü bana alt taraflar baya iyi valla süpersinbuda ramazandan önceki halim başımı kesmenmın neden ılk resımde gozler kapalı cıkmıs
bende 1.68im 58 olmam lazım 62-63 kilolardayım içime kaçan filleri kovmaya çalışıom irade falan yok tabe kovup gelcem 55 olmam lazım :)Bu arada boyum 1,60. Bu boya olmam gereken kilo 50, hedef kilom yaniiii boshayallersmile
güzel bi pizza menü tavuk nuggetla birlikte kola ve koca bi dilim kestaneli pasta desem tam oklavalığım yani
amin canım inşallah en kısa zamanda bizde inceliriz mekik çekmem lazım ama olmuyo işte zaman ayıramıyorum aslında tek fazlalığım göbeğim kaldı o da eridimi tamamdır off offf neden spora zaman ayıramıyorum ben salona yazılayım bari tekrardan olmayacak böle para verince mecburiyetten gidiyor insan aslında spora yani tamamen psikolojik ya da benim için öle bilemiyorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?