70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

"Hoşgeldin" diyen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Celencim, günde 4 lt su içiyorum. Ekstradan yarım lt de süt içiyorum yağsız. 2-3 fincan çay. Ama gene de yemeyince gerçekten gidiyor sütüm. Uzmanlar öyle diyor ama keşke sadece su yapsaydı sütü! Belki de psikolojik, bilemiyorum.

Günlük olarak yediklerimi yazmak çok işe yaramıştı bende. Gene aynısını uygulayacağım. Ufak bir günlüğe yediğim her şeyi yazınca, kendime karşı sorumluluğum daha ön plana çıkıyor. Utanıyorum kendimden, iradem hemen devreye giriyor.

buda ramazandan önceki halim başımı kesmenmın neden ılk resımde gozler kapalı cıkmıs
nasıl verdiğime gelince diyetisyene gittim 1500 cal. liste verdi ona uydum 1 saat yürüdüm yarım saatte evde çalıştım sonra kg vermem durdu şok lazımdı elma diyeti yaptım ben yedim tam olarak uymadım neticede 1 haftada 2.5 kg verdim sporla birlikte sonra 1-1 gitti spor yaprıgım ıcın herkez 60 kg larda oldugumu zandıyo
boyum 1.75 73 kg sporun faydaları oldugundan ınce gorunuyosun

Maaşallah canım, doğrusu gözle görülür fark var 2 resim arasında, süper kilo vermişsin, nazar değmesin Valla tekrar tekrar tebrikler, azim işte arkadaşlar. Elinden bişey kurtulamaz. Bende verseydim şu üzerime yapışan 18 kg. yu bilmiyorumkismile Boyum da çok kısa ya, yuvarlacık bişey gibi duruyorum kaydirigubbakcemile3 etrafımdakilerde bana kilonun yakıştığını söylüyor, yalana bak bilmiyorumkismile Ben yakıştıramıyorum ki kendime böyle olmayı, o yüzden derhal kurtulcam kilolarımdan. Azimliyim kaydirigubbakcemile2

Bu arada boyum 1,60. Bu boya olmam gereken kilo 50, hedef kilom yaniiii boshayallersmile

Arkadaşlar merhaba ben her akşam diyete başlayacağım başaracağım diyorum boyum 1.75 kilom 70 71 yaşım 21 ama yok olmuyor yapamıyorum her diyet yapmaya başladığımda canım daha çok yemek istiyor tatlıya dayanamıyorum birde hep karşıma hamur işleri abur cuburlar tatlılar çıkıyor ve bende yiyorum hedefim 65 kilo olmak çıldırıcam valla böyle giderse acayip takmış durumdayım çünkü bölgesel kilom var göbek ve bacak basen sorunum var napıcam benlütfen önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.(

Hoş geldin canım, olumunekankayizsmile basen ve göbek sorunu için mekik çekmek tek çare gibi görünüyor, Yarım mekik daha etkili oluyormuş arkadaşlar bu arada. Sırt üstü yat, koy ayaklarını bir koltuğun altına, dizlerini bükerek ellerini başının altına koy yavaş yavaş artırarak mekik çek arkadaşım en etkilisi bu. Bende akşama başlıcam, tabi sakatlanmamak için önce vücudu biraz ısınma hareketleri ile ısıtmak lazım... Yoksa ters bi harekette maazallah sakatlanma ihtimali var.

Bu arada arkadaşım bol su iç, özellikle sabahları ılık su tüket, ben sirkeli ılık su tüketiyorum akşam ve sabah bişey yemeden önce. Ama midende sorun varsa sade ılık suda içebilirsin 2 bardak kadar. Bağırsakları acayip çalıştırıyor kaydirigubbakcemile3 Dene bak görüceksin, ayrıca akşam eve gidince evin her yerine zayıf halimin resimlerini koyacağım, görüp sen neydin ne olun kızım, haline bak diyeceğim ve tekrar o hale gelmek için kendi kendimi motive edeceğim. Bu forumda okuduğum hikayelerin çoğunda bu yöntem var genelde herkeste işe yaramış, bende neden yaramasın??? süprizzzzz

bana ıyısın ıdyolar mankenmı olucan ben sllamıyorum kendını ıyı kendın bılırsın

Canım millet zayıflamanı hazm edemediği için öyle diyor, aslında seni öyle görüp içten içe öyle kıskanıyolar ki sorma :roflol: öyle diyorlar işte kıskançlıklarından sadece, yoksa seni düşündüklerinden değil. Çatlasın kıskananlar :teselli:

bende cıkarttıydım ama yemekten sonra resmen cikolata krizine giriyorum yaaaa alsanaalsanasmile ama ööle bööle deil resmen evin içinde aranıyorum bulamazsam sinirleniyorum eyvahedigeldismile
aslında haklısın bende yemediğim zaman ne kadar sıvı alsamda süt azalıo gibi oluodu.tamam ye ama o abur cuburları yeme.
buarada ben hala sütümü tam yağlı içiyorum.bendede o inanıs var.itçtiğim sütün yağlı olması demek benden gelen sütüde yağlandırıcak dmeek -tatlicadiarzu-

akannehir acaip fark var yaaaaaaaa teprik ederim vereliniortak allam bi 10 kilocukta ben versem daha ne isterim yaaaaa mafoldumben
bu elma diyetide ne olii yaw

Selam enerji dolu topişimi enerjik kısları, nasılsın bakalım bu arada yeni gelenler hoş geldiniz tebrik ediyorum hepiniz da gayretler iyi, bu gün ben 6 km yürüdüm yani işe yürüyerek gittim öğle arası yürüyerek geldim akşam da yürüyerek geldim, sabah ekmeksiz yumurta az peynir 8 zeytin yedim öğleyin bulgur lapası yedim yoğurtlu, akşam ise 6 köfte ve bir tabak salata, birazdan da plates hareketleri yapacağım, umarum her şey yolunda gider de kurtuluruz şu fazlalıklardan..Daha yolun başındayım ama kararım katiiiiiiiiiii

Tuğbaozlu süper kilo vermişsin canım seni tebrik ediyorum.........darısı hepimizin başınaa

selam kızlar

çok fazla zamanım yok sadece bende tık yok yerinde sayıyorum yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum ve onları tebrik ediyorum güzel kilolar vermişler

hoşçakalın

arkadaşlar spor şart vucudumda kas oranı artı benım göbekim sarkıyodu artık hafıf kas tutmaya başladı nerde fazlalık olduğunu bilerek spor yapmak lazım bende basen pek yoktu göbek sırt miyde ve belim kalındı 500 mekik abrocketle belim içinde tvist dıye bısey var onla calsıtım sırtım kolarım donerek inceldimm darısı tüm isteyenlere

Canım süper olmuşsun 10 kilodan daha çok vermiş gibi görünüyorsun, arada dağlar kadar fark var. Darısı hepimizin başınaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım. oğluşunla mutluluklar..
sanada kolay gelsin kilo vermek.

ne yedin bayravcım kaydirigubbakcemile

güzel bi pizza menü tavuk nuggetla birlikte kola ve koca bi dilim kestaneli pasta desem tam oklavalığım yani

amin canım inşallah en kısa zamanda bizde inceliriz mekik çekmem lazım ama olmuyo işte zaman ayıramıyorum aslında tek fazlalığım göbeğim kaldı o da eridimi tamamdır off offf neden spora zaman ayıramıyorum ben salona yazılayım bari tekrardan olmayacak böle para verince mecburiyetten gidiyor insan aslında spora yani tamamen psikolojik ya da benim için öle bilemiyorum..........

kızlar günaydın

baya aktifsiniz maşallah üç günde 100 gr ancak verebilmişim bunada şükür çok fazla vaktim yok hastaneye gitmem lazım

Merhaba ben 76 dan 70 kg düştüm bende katılmak istiyorum tavsiyelerim var...

hoşgeldin canım kolay gelsin a.s.

canım aynı dertten bende muzdaribim hem kısa ham kiloluyum ve sana soylenenler banada söyleniyor kilo sana çok yakışıyor böyle güzelsin falan filan hepside yalan inanma insan aynada kendini görebiliyor neyin yakışıp yakışmadıgını biliyorsun onlar çekemeyenler biz onları duşünüp dahada hırslanmalıyız diyete devam gitsin kilolar bayanssulusmile

güzel bi pizza menü tavuk nuggetla birlikte kola ve koca bi dilim kestaneli pasta desem tam oklavalığım yani

bayravcım bencede çok güzel bir menü götürmüşsun klava: ama yinede dikkat et çok güzel kilo vermişsin geri almak istemezsin herhalde neyse arada bir kaçamak olur bilmiyorumkismile diyete devam

Canım maşallahın var 42 beden mi yok artık baya zayıf çıkmışsın süper görünüyorsun vala dar kesim elbiselerin içine girmek zor olur herzaman heryerinde kalıpları farklı bence sen incelmişsin yaww
şok oldum ne kadar fark var teksorun göbek mide gibi göründü bana alt taraflar baya iyi valla süpersin
Bu arada boyum 1,60. Bu boya olmam gereken kilo 50, hedef kilom yaniiii boshayallersmile
bende 1.68im 58 olmam lazım 62-63 kilolardayım içime kaçan filleri kovmaya çalışıom irade falan yok tabe kovup gelcem 55 olmam lazım :)

selam herkese yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz paylaşımlarda ne yeiğinizi neler yaptığdıunızı anlatırsanız daha yararlı olur gibime gelio ben sölim dicem ama zarar olur benim ki
bu arada maydonoz suyu içipte zayıflayan var mı acaba ben nefret ederim ama belki biraz işe yarar?

maşallah canım aynı ben valla sonumuz selamet 70lere geri dönmeyelim de :))) akşam bende bademli çikolatalı pasta yedim saat 22:00 falandı

yaw napcaz bu hali kış geldi yediklerim çoğaldı azaltmam lazım ama nasıl off pufffffff klava::sinifsinif:alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…