- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
ahaaanda yakaladımkız hande ne çok konuşmuşun kııız
1500 ün hayırlı olsun
ben 2009 dan beri burdayım ama:44:
gurbette bir ayda 4 kilo vermişti nerdyse onunda kızı vardı küçükUstacımm benmm işe al beni tekrarrr
İş yerinde işlerim accıkın yoğun da ondan fazla şettiremeiyorum yaAra yapmamamın ndeni karatay yapıyorum ve alıştım acıkmıyorum 1 ayda 4 kg gitti
kız napayım biyere gitsem illa hamur şi satan pastane falan arıyom her şeyi yemiomne kaa zor sen biliyonmuSen gene iyimişsin ama ben hem senin yemediklerini yiyom hem yediklerini seçenek cogaldıkca kalorılerde cogalıyo uff ufff
ya ben profil resmi ekledim neden görünmüyor acaba bilen varmı
eksik var ama sizi geri geldiginizi görünce cok seviniyorumbende seni bebişim
herkescikler geliyormu
bi ben eksiktim sanırsam
anam tek kalma dedim 2 cikarin oldu yedekde tut kayboluyorlarhepimiz iyik seni merak ettik
dedik beyaz eşekle kaçtı gittiheral
hoşgeldin canım
çııık biyenmedim çok dopiç bu
kızo benimçırağı tutacamkulaklarından çekecem
o geliyor gurbet geliyor
o gidiyor gurbette gidiyorna
nası iş anlamadım
neyse napalımartık dopiç mobiç alacaz bir çırak olsun bare
inşallah veririm canım yine artı çıkmasam iyi yine çok cısslar yediml:18:
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm
bende 6 sene kaynana görümceyle kaldım çokzordu birde ev akrabaların içindeydi,ilk zamanlar sürekli giren çıkan çok kötüydü,6 seneden sonra altlı üstlü ev yaptık şimdi daha iyi,ama yine birlik gibiyiz
hoş geldin canım
eline sağlık betülcüm,nzo tebrikler
hoş geldin canım
hoş geldin canım
hoş geldin canım
hoş geldin canım
geçmişteydim canım seni görmemişim kusura bakma,ne çok konuşmuşsunuz yahuuu
günaydın
hoş geldin canım
kiz öyle degilHakkaten öyle oluyomus canım denedim test ettim onayladım hala 72 göremedim 2 gün oldu
Günaydın hande çok hamaratsın bu sabah hadi bakalım verirsin bi kaç kilo iş yaparken
Hoşgeldin tekrardan olur oyle işleri cıkabilir insanın
Evet beni layık gördü Suzi sana Hande tabi sadece bir öneri yani
:80: kolay gelsinkızlaar acil çıkmam lazımm,öğleden sonra bir aksilik olmazsa burdayım öptüm en biçoğundan
cikrak nerdeydin niye gelmedin nasil verdin biziz veremesinMErhabayııınnnnn ben geldimmm, bi kaç gün mecburi sebelerden ötürü forma giremedm noludu kim kilo vermiş haftanın birincisi kimmmm,ben taam 1 kg verdimm,zamanla öğrencem bu işer nası ilerliyor
kiz nerden bilek bi geldin geri kayboldunHiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenim yerine başkasını mı düşündün aşk olsun ben geldim ki burdayımmmm
sintigrafi ne fadimecim annemde guatirdan ameliyat oldu senin gibi hap kulaniyor her gün ömür boyu kulanacakmis her 6ayda da kontrollere gidiyor :26:Günaydın kızlar,
Sabah guatr kontrollerim için doktoıra gittim de, anca geldim. 2 ayda bir kontrol yaptırıyorum, 1 seneyi geçti, tahlillerim bir düzelmedi, doktor da sintigrafi verdi, onu da yaptırmadan 3 hafta önce iyotsuz tuz kullanmaya başlayacakmışım, 5 temmuza gün verdiler, 20 haziranda da bizim şirketcek otel toplantımız vardı, ne yapıcam şaşırdım kaldım, doktora danışcam olmazsa, sintigrafiyi sonra yaptırıcam, otelde iyotsuz tuzu nasıl bulup perhiz yapacağım ki işte canım sıkıldı bu olaya, bakalım öğleden sonra kan tahlil sınucunu almaya gittiğimde soracağım.
Ben de böyle işte hayat, geçip gidiyor.
Nesli sana da geçmiş olsun canım, mevlüdünü ve bahar temizliğini bitirmişin, darısı bizim başımıza.
Suzi canım çok kaçırma, yeniden vermeye başlamışken bozma lütfen.
Yeni kızlar gelmişler hoşgeldiniz.
Mine tatildeyim diye yemiş içmiş yine, bugünden itibaren toplamaya çalış canım.
Ballı sen nasılsın bacım, iyi misin??
Hande sen nasılsın şekerim, canın sıkılmış topiktekilerin bazıları, hiç sıkma canını, her zaman vardı böyleleri, bizim gittiğimiz yoldan git canım, takma sen onları.
Unuttuklarım kusura kalmasınlar, herkesler 3 gece boğazını tutsun, cumaya az kaldı
hayirli günler zerramsabah girdim günaydın dicektim o kdr yoğundumki öğlen oldu
herkese hayırlı günler..
kiz birse yememissin kiMenümü de paylaşayım
Kahvaltı :1 elma (midem aşıtı bulanıyordu bişey yiyemedm)
Ara :yok
Öğle :menemen,ayran ekmek yok
Ara :yine yok
Akşam :1 tabak sebze yemeği
bitane daha istesek kutu verirlermi kikız siz kendinize büyükçene bi kutu alın yetmio bunlar size
bende çarbambaları öle oluyom
ay kız kesin biz senle kardeşiz bak bende öle dayanamıyıom canım çikolatalı pasta istio
heheh biri bendim
kız ballı anlamadım ben şimdik
adanayı çok seviyon diemi bu kadar korktun kalmayacak die
yoksa her zman bulamıyonuzmu
ara yap bence canımmeton hep çalışsın
ay o cengizi gören adam sanıyo dion ne yakışıku
am yarışmaları hilmiye verince bütün soğuyorum
senindemi gelmedi kızhamilemisin yoksam ballı şeyetsin seni
evet bizimtopiğede böle şart koycan artık gıcık olmaya başladım çünkü yeter yani altta isimleri görüyom ama yazmıyorlar bende yazmayacam yazık parmaklarıma bideokunmuyo sonra haberim yoktu deniyo
kız onu alma bunu alma topikte insan kalmayacak die korkuyom
yok bacım bugun işi şansa bırakmadım saati kurudm
ben sizi motive edecem beni kim ne etsin kız bu hafta bosuldum gene bi hafta yaparsam çarşambadan sonra bozuluyom
he napim sarisin yasli sisko dedin bana unutmamgünaydın canım
canım yumurta 2 tane yiyecene yanına yeşillik peynir falanda kat ki vücütün dengeli olsun tek yumurtayla olmaz
birde bir tas çorba bir dilimekmek yerine o yüzden çorba yersen yanına ekmek yeme
onun sışında güzel
kız bir tabak fasülye çok hem fasülye yerken yemeğin yağınıda almış oluyorsun ebnce çok kalorili
neyse her ne kadar altta bizi gizli gizli gözetsende en azından burda olupta okumamamzlık etmemişin biyendim
anam buda benden büyük
illa kendinin yaşlı olmadığını belirtecek benden ağzı yandı
dersen öle bacaklarım ağrıyor die bende seni yaşlı sanırım
aferin akıllanmışın eklemişin yaşlı değilim die
seni taktir ettim düzenli takip çok önemli burdaki olan arkadaşlara örnek ol
kız erken kalktım bu sabah sırf dilinize düşmeyeyyim die
ay bende istiom o toptan gene gittim oraya yok gene yok gene yok
bende yeni evliyim banada öle diyip sinirimi bozuyorlardı zorla hamile çıkartacaklar
nişanlıykende ne zman düğün düğün derlerdi bende davetiye beyenmeye gittiğimde bi söz buldumtam bana uygun onu yazdım insanlar anlasın die yani orda bilem bu çenemi tutamadım
hep soruyordunuz bize
ne zman evleneceksiniz die
evleniyoruz işte
sizide bekleriz düğünümüze
sonunada defolun gidin yazdıraydım iyidi
tamma bacımebn anladım sen gençsin her ne kadar hayal kırıklığına uğratsanda beni
sana da yapabülürüm masj canımda
şimdik baktım sen suziden daha dopiçsin
sana 2 kat parayla yaparım
kız ben perşembeleri hep genel temzlik yaparım eve cuma az çıkayım die.
ama son zmanlarda bozdum bu olayı
birde tartımı bozmuş küçükhaşereler
belkimkocam tamirler cumaya kadar
kız çırak sen sus seni işe aldım hemen ilk günden kaytardın yok oldun
sonram gurbet geldi
bendede böle tuhaf bir his uyandı
acep sen gurbetmisin die
genelde 6. hisssim çok kuvvetlidir diyeyim
boşuna topiğe bekçi olmadım
hafiye gibi bacıyım vesselam
gelsen buraya öğrenirsin tabi bak gittin gene yoksun ben dün boşuna yırttım kendimi geçmişe dönüverde bi oku bu insanlar ne yapmış die
yoksam öle dopiç kalır sant olursun
geçmiş olsun abla yav.bu guatr zor bişi tanıdığımdan biliyom.iyotlu tuz alsan bi poşet öle kenarda dursa sen oteldemi çalışıyon desen aşçıya sana ayırsa olmazmı
ne bilimben öncdende böle olduğunu bileydim hiç sıkmazdımcanımı deli oldum iyice kendimi topiğin maymunu gibi hissettim doğru dion aslında kimseye alıntı yapmazsam geçmişten daha kolay çıkarım işim kolaylaşır.işte tutamıyom bu çenemi illa kızacam gelemicem haksızlığa
oh maşallah bide söylüyor.kız bu ne berbat bir menü sen gelme gelme burayada kalıver öle dopiç sonra seni 90 -100 topiğide paklamaz
gözlerim sasi bes oldu kiz hangisi bana hangisi kime karistirdim :111:aboww ne çok konuşmuşum 16744 . sayfa bana tahsis edilmiş özel sayfa olmuş
sisireyim ozaman aksam :86:şişir kız şişirdebelen işte
nesli hoş geldin özledik seni
tünaydın canım
saol canım
ara yap ara olmazsa çok acıkırsın ki:44:
azdı kız 6-7 kaşık kadardı :26:
bi tanemi var yakınlarında o marketten burda adım başı başka bi yerden baksan?
gerçi daha sonra ben nettende baktım top cd pompa hepsi 18 falandı olmadı netten alırsın
salatami yedim sistim geldimgaz oluyor bende ne yersem ya bu aralar gaz i da sIkIyorum sIkIyorum icimde kaliyor
eksik var ama sizi geri geldiginizi görünce cok seviniyorumzerram da döndü kelebk tugbis de geldi
anam tek kalma dedim 2 cikarin oldu yedekde tut kayboluyorlargurbet de ce dedi gitti geri :26:cise bile gitmedin kacacak diye
yapma canim ya artilarini vermedin daha bidaha arti cikma
kiz öyle degilbeni al benim 10 parmagimda 10 marifet var de
:80: kolay gelsin
cikrak nerdeydin niye gelmedin nasil verdin biziz veremesin
kiz nerden bilek bi geldin geri kayboldun
sintigrafi ne fadimecim annemde guatirdan ameliyat oldu senin gibi hap kulaniyor her gün ömür boyu kulanacakmis her 6ayda da kontrollere gidiyor :26:
sagol fadimecim beni düsündügün icin insallah bu sefer 6inci ayin 15 ine hedef koydum 69.9 da olsam 6lilari görmek istiyorum
hayirli günler zerram
kiz birse yememissin ki
bitane daha istesek kutu verirlermi kikiz bizi ne gözetliyon gizli gizli ceee diye ciksaydin ya icimdende gecti aslinda acaba hande midir diye
he napim sarisin yasli sisko dedin bana unutmamher yeni gelene süyliycem seni
masaj var isteyen kilosuna göre gelebülür Eki Görüntüle 716919
gözlerim sasi bes oldu kiz hangisi bana hangisi kime karistirdim :111:
sisireyim ozaman aksam :86:
profilden mi baktin kiz ben kac yazmissim acep msj :86: fena degil bacim ekmek yemedinmi kizarmis biberin yanindaGiriş tarihi
Mar 2013
veeeee
1,500 olduuhayırlı uğurlu ola
dur bende dün yediklerimi yazayım güzel değil ama olsun
sabah:1 bardak su,maydonoz,nane bir parça peynir,1 dilimçavdar ekmeği,domates,3 fincan çay
ara:yok
öğle:tefalde biber kızartması bol yoğurtlu kırmızı biberli
ara:3kurabiye 1 fincan türk kahvesi
akşam:4 kaşık bezelye,1 minikkase biberli yoğurt,yarım salatalık
ara:1 tane kırmızı elma
4 litre su biraz fala oldu ama içtim işte
kiz daha yeni kolay gelsin demisdimben geeeeldiiimmmm
hep su esler yokmu erkeklere hayir :113: feministligim tuttusoylemeyi unuttum ece ben buarada
dunki menum esimin sabotajina ugradi ama
Sabah 2dilim ekmek 3zeytin cok az peynir ve domates
ara bir elma
aksam ustu 5civari doner [esimin yuzunden]
ara 1avuc findik 3 kuru kayisi
caylar ve 2litre su olmadi biliyorum ama zaten emzirdigim icin cokta kisamiyorum
delü ye ye dobic olhe dopiç diyeyimmorelin bozulsunda daha çop yeme
evet bende az yedim sanırken meğer çorbalar ekmeğe eşitmiş.aynı anda yeme
of ben yumurta yiyemiyorum ya azcık yağla tavada yiyom anca
et yemiom
kereviz yemiom
lahana yemiom
amaa
pasta yiyom
börek çörek hamur işi yiyom
makarna sarma kısır yiyom
canim sen sonradanmi burayi buldun :44: benden önce gelmis oluyon ondan sey ettimkız hande ne çok konuşmuşun kııız
1500 ün hayırlı olsun
ben 2009 dan beri burdayım ama:44:
karadayina benden selam söyle canimUstacımm benmm işe al beni tekrarrr
İş yerinde işlerim accıkın yoğun da ondan fazla şettiremeiyorum yaAra yapmamamın ndeni karatay yapıyorum ve alıştım acıkmıyorum 1 ayda 4 kg gitti
hamilesinyok bacımbende ya hep ya hiç
ya dün test yaptım yok bişey ama hala gelmedi regl bugun 11 gecen ayda 10 gecikmişti
dedimacep yeşil çaydan yada maydonozdanmı bakalımkestim onları bir kaç gün yemicem nolcek
solkasığım batıyor.başım hep dünüyor hep siyah noktorlar uuşuyor.tansiyonumhep düşük sersem gibi kafam
midem 2 gündür bozuk hazmetmiyor
regl olacağım zman 3 gün kahverengi lekeler geldi ok kaa başka yok
her halta ağlıyom
ama ben bunları regl olcam her zman yaşıyodum zaten kahverengi akıntı hariç o hayatımda ilk oldu.
ahaaanda yakaladım
demek sende konuşmuyormuşun bacım
seni gidi gulanne
kınadım seni
gurbette bir ayda 4 kilo vermişti nerdyse onunda kızı vardı küçük
seni işe alabülürü mama düşünmem lazım çok kaytardın
hem şüphelerim var bundan sonra işe alınacaklar 1ahfta düzenli gelecek buraya
kız napayım biyere gitsem illa hamur şi satan pastane falan arıyom her şeyi yemiomne kaa zor sen biliyonmu
ama bi yöndende şanslıyım en azından at eti yeme riskimyok dışarda
korkutma beni yav:18::18:kııız hande benimde küçük oğlana hamileyken ilk aylarında sol kasığım ağrırdı,kaç gün gecikti adetin,korunmadan ilişkiye girdinmi hiç
dimi boşuna çişimi tuttum akşamada gurbet gelir şimdik bak görsalatami yedim sistim geldimgaz oluyor bende ne yersem ya bu aralar gaz i da sIkIyorum sIkIyorum icimde kaliyor
eksik var ama sizi geri geldiginizi görünce cok seviniyorumzerram da döndü kelebk tugbis de geldi
anam tek kalma dedim 2 cikarin oldu yedekde tut kayboluyorlargurbet de ce dedi gitti geri :26:cise bile gitmedin kacacak diye
yapma canim ya artilarini vermedin daha bidaha arti cikma
kiz öyle degilbeni al benim 10 parmagimda 10 marifet var de
:80: kolay gelsin
cikrak nerdeydin niye gelmedin nasil verdin biziz veremesin
kiz nerden bilek bi geldin geri kayboldun
sintigrafi ne fadimecim annemde guatirdan ameliyat oldu senin gibi hap kulaniyor her gün ömür boyu kulanacakmis her 6ayda da kontrollere gidiyor :26:
sagol fadimecim beni düsündügün icin insallah bu sefer 6inci ayin 15 ine hedef koydum 69.9 da olsam 6lilari görmek istiyorum
hayirli günler zerram
kiz birse yememissin ki
bitane daha istesek kutu verirlermi kikiz bizi ne gözetliyon gizli gizli ceee diye ciksaydin ya icimdende gecti aslinda acaba hande midir diye
he napim sarisin yasli sisko dedin bana unutmamher yeni gelene süyliycem seni
masaj var isteyen kilosuna göre gelebülür Eki Görüntüle 716919
gözlerim sasi bes oldu kiz hangisi bana hangisi kime karistirdim :111:
sisireyim ozaman aksam :86:
koyver gitsin suzim zehri içindemi tutacan
ne zamandır bende diyet ruhu kalmadı herşeyi yiyesim var gözüm döndü sankim:111::111::111::111:
kiz handeel birligile seni hamile birakacagiz bu gitisle
profilden mi baktin kiz ben kac yazmissim acep msj :86: fena degil bacim ekmek yemedinmi kizarmis biberin yaninda
kiz daha yeni kolay gelsin demisdim
hep su esler yokmu erkeklere hayir :113: feministligim tuttu
delü ye ye dobic ol
canim sen sonradanmi burayi buldun :44: benden önce gelmis oluyon ondan sey ettim
karadayina benden selam söyle canimay pardon karatay kiz iyi verdiriyormus o baci ama nebileyim kafama göre takiliyom ben :86:
hamilesin:83:
süpheni de sonunda dile getirdin ya alemsin a
nesline diycem dün aklima geldin cidden aksam topige geldigimde dedim ki
nesli karadayina bakiyordun
dün arkadas geldi cok konusdukacirdim
bana bi özet gecerdin diye aklimdan gectin ve bugün geldin
korkutma beni yav:18::18:
kız balon kullanıyok dedimya ah yakaladım gene seni okumuyon geçmişi dündedimya kaç defa
bundan sonra yakaladıklarımı ifşa etsem
dimi boşuna çişimi tuttum akşamada gurbet gelir şimdik bak gör
akşam işimvardı canım cöö diyecek vaktimyoktu
evet bacım kiloya göre çok dopiçlere yapamamyağ bağlamıştır onlar löp löp
bendede geçen haftalarda kalmamıştı ama iyi oldu onun sayesinde 1 kilo verdim 1 ahfatad yoksa veremiyodum 2 haftada 500 gr anca zor vermiştim
koyver gitsin suzim zehri içindemi tutacan
ne zamandır bende diyet ruhu kalmadı herşeyi yiyesim var gözüm döndü sankim:111::111::111::111:
kiz handeel birligile seni hamile birakacagiz bu gitisle
profilden mi baktin kiz ben kac yazmissim acep msj :86: fena degil bacim ekmek yemedinmi kizarmis biberin yaninda
kiz daha yeni kolay gelsin demisdim
hep su esler yokmu erkeklere hayir :113: feministligim tuttu
delü ye ye dobic ol
canim sen sonradanmi burayi buldun :44: benden önce gelmis oluyon ondan sey ettim
karadayina benden selam söyle canimay pardon karatay kiz iyi verdiriyormus o baci ama nebileyim kafama göre takiliyom ben :86:
hamilesin:83:
süpheni de sonunda dile getirdin ya alemsin a
nesline diycem dün aklima geldin cidden aksam topige geldigimde dedim ki
nesli karadayina bakiyordun
dün arkadas geldi cok konusdukacirdim
bana bi özet gecerdin diye aklimdan gectin ve bugün geldin
koyabilsem kimseye acimiycam amakoyamiyorum iste
bazen banada öyle geliyorlarizin verme kis kis de gitsin icindeki kötü canavar
bişey sorcam..ya ben bu kollarımdan çok şikayetçiyim yaaa..acaib sarkık..kolumu birleştirince şi we kalın gibi duruyor.halbuki okadar değil.o sarkı yüzünden çok kalın duruyor kollarım..kendimi çok kötühissediyorum.bunları nasıl sıkılaştırırım..
bende masa basinda calisiyorum eve gidincede spor düsünmeye vaktim olmuyoro yüzden bizim daha cok dikkat etmemiz lazim ney yiyip ne iciyoruz diye
Artık sabahları 1 kase ülker kellogs yiyorum öğlen evden sebze yemeği egtiriyorum benim pek ara öğünüm yok eskisi gibi iştahımda yok arada yersem meyve yiyorum akşamda sebze yemeği salata yiyorum ama pekde kilo veremiyorum gibime geliyor eskiden aynısını yapıcam dünya kilo verirdim yaştan dolayı galiba bazı şeylerde :d
HERKESE TAVSİYE EDERİM İŞTAHINIZ ÇOK AÇIK İSE ELMA SİRKESİ ILIK SUYLA SABAH AKSAM İÇİYORSUNUZ BENİM MİDEMDE SORUN OLDUĞU İÇİN AKŞAM İÇİYORUM AMA CİDDEN KAN ŞEKERİM DÜŞMESE YEMEK YEMEK BU ARADA ELMA SİRKESİ HAZIR OLMUCAK
he işte onu kullanıyokbiliyom canım balon kullandıını hatta her seferinde değişik kutu alıyomuşunuz
ben avusturyayla avusturalyanın ayrı yerler olduğunu suzi sayesinde öğrendim teşekkürler suzikoy ver gitsin acıma elin avusturyalısına
içimde öyle bi canavar varki regl olcam ondan evet evet regl canavarı
kız hande siz hangi kutuyu alıyonuz hamile kalmak isteyenlere söyleyelim o kutudan alsınlar
korkutma beni yav:18::18:
kız balon kullanıyok dedimya ah yakaladım gene seni okumuyon geçmişi dündedimya kaç defa
bundan sonra yakaladıklarımı ifşa etsem
dimi boşuna çişimi tuttum akşamada gurbet gelir şimdik bak gör
akşam işimvardı canım cöö diyecek vaktimyoktu
evet bacım kiloya göre çok dopiçlere yapamamyağ bağlamıştır onlar löp löp
bendede geçen haftalarda kalmamıştı ama iyi oldu onun sayesinde 1 kilo verdim 1 ahfatad yoksa veremiyodum 2 haftada 500 gr anca zor vermiştim
achso anladim canimyokk suziim yaa 2009 dan beri kadınlar kulübündeyim ilk defa geldi bu topiğe
kizin günahini aldin handebiliyom canım balon kullandıını hatta her seferinde değişik kutu alıyomuşunuz
ay sen baktinmi bacim bi özet geciver ayten ölecek dedi annem reklamda görmüs :86:he illa hamile bırakacanız beni gidecem başka topiklerde bulacam suzi görceniz
sonra faceten onlan yazışacam ona anlatacam geçmişi dedikoduyu
şu na bak bide hamilesin dio kaçıyo küçük çocuklar sokakta oynarken dokunur ebesin der kaçar ya buda öle
he söyledim napıyım tutamıyom bacım içimde şu çenem başımı yicek bi gün
sen karadyı özet mi istion
bende masa basinda calisiyorum eve gidincede spor düsünmeye vaktim olmuyoro yüzden bizim daha cok dikkat etmemiz lazim ney yiyip ne iciyoruz diye
Artık sabahları 1 kase ülker kellogs yiyorum öğlen evden sebze yemeği egtiriyorum benim pek ara öğünüm yok eskisi gibi iştahımda yok arada yersem meyve yiyorum akşamda sebze yemeği salata yiyorum ama pekde kilo veremiyorum gibime geliyor eskiden aynısını yapıcam dünya kilo verirdim yaştan dolayı galiba bazı şeylerde :d
HERKESE TAVSİYE EDERİM İŞTAHINIZ ÇOK AÇIK İSE ELMA SİRKESİ ILIK SUYLA SABAH AKSAM İÇİYORSUNUZ BENİM MİDEMDE SORUN OLDUĞU İÇİN AKŞAM İÇİYORUM AMA CİDDEN KAN ŞEKERİM DÜŞMESE YEMEK YEMEK BU ARADA ELMA SİRKESİ HAZIR OLMUCAK
nası yapcaz onu elma yesek olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?