70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız hande ne çok konuşmuşun kııız
1500 ün hayırlı olsun
ben 2009 dan beri burdayım ama:44:
ahaaanda yakaladım
demek sende konuşmuyormuşun bacım
seni gidi gulanne
kınadım seni

Ustacımm benmm işe al beni tekrarrr

İş yerinde işlerim accıkın yoğun da ondan fazla şettiremeiyorum ya Ara yapmamamın ndeni karatay yapıyorum ve alıştım acıkmıyorum 1 ayda 4 kg gitti
gurbette bir ayda 4 kilo vermişti nerdyse onunda kızı vardı küçük
seni işe alabülürü mama düşünmem lazım çok kaytardın
hem şüphelerim var bundan sonra işe alınacaklar 1ahfta düzenli gelecek buraya

Sen gene iyimişsin ama ben hem senin yemediklerini yiyom hem yediklerini seçenek cogaldıkca kalorılerde cogalıyo uff ufff
kız napayım biyere gitsem illa hamur şi satan pastane falan arıyom her şeyi yemiomne kaa zor sen biliyonmu
ama bi yöndende şanslıyım en azından at eti yeme riskimyok dışarda

kııız hande benimde küçük oğlana hamileyken ilk aylarında sol kasığım ağrırdı,kaç gün gecikti adetin,korunmadan ilişkiye girdinmi hiç

salatami yedim sistim geldim gaz oluyor bende ne yersem ya bu aralar gaz i da sIkIyorum sIkIyorum icimde kaliyor

bende seni bebişim
herkescikler geliyormu
bi ben eksiktim sanırsam
eksik var ama sizi geri geldiginizi görünce cok seviniyorum zerram da döndü kelebk tugbis de geldi
anam tek kalma dedim 2 cikarin oldu yedekde tut kayboluyorlar gurbet de ce dedi gitti geri :26:cise bile gitmedin kacacak diye
yapma canim ya artilarini vermedin daha bidaha arti cikma
kiz öyle degil beni al benim 10 parmagimda 10 marifet var de
kızlaar acil çıkmam lazımm,öğleden sonra bir aksilik olmazsa burdayım öptüm en biçoğundan
:80: kolay gelsin
MErhabayııınnnnn ben geldimmm, bi kaç gün mecburi sebelerden ötürü forma giremedm noludu kim kilo vermiş haftanın birincisi kimmmm,ben taam 1 kg verdimm,zamanla öğrencem bu işer nası ilerliyor
cikrak nerdeydin niye gelmedin nasil verdin biziz veremesin
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenim yerine başkasını mı düşündün aşk olsun ben geldim ki burdayımmmm
kiz nerden bilek bi geldin geri kayboldun
sintigrafi ne fadimecim annemde guatirdan ameliyat oldu senin gibi hap kulaniyor her gün ömür boyu kulanacakmis her 6ayda da kontrollere gidiyor :26:
sagol fadimecim beni düsündügün icin insallah bu sefer 6inci ayin 15 ine hedef koydum 69.9 da olsam 6lilari görmek istiyorum
sabah girdim günaydın dicektim o kdr yoğundumki öğlen oldu
herkese hayırlı günler..
hayirli günler zerram
Menümü de paylaşayım

Kahvaltı :1 elma (midem aşıtı bulanıyordu bişey yiyemedm )
Ara :yok
Öğle :menemen,ayran ekmek yok
Ara :yine yok
Akşam :1 tabak sebze yemeği
kiz birse yememissin ki
bitane daha istesek kutu verirlermi ki kiz bizi ne gözetliyon gizli gizli ceee diye ciksaydin ya icimdende gecti aslinda acaba hande midir diye
he napim sarisin yasli sisko dedin bana unutmam her yeni gelene süyliycem seni
masaj var isteyen kilosuna göre gelebülür
aboww ne çok konuşmuşum 16744 . sayfa bana tahsis edilmiş özel sayfa olmuş
gözlerim sasi bes oldu kiz hangisi bana hangisi kime karistirdim :111:
sisireyim ozaman aksam :86:

koyver gitsin suzim zehri içindemi tutacan

ne zamandır bende diyet ruhu kalmadı herşeyi yiyesim var gözüm döndü sankim:111::111::111::111:

kiz hande el birligile seni hamile birakacagiz bu gitisle

profilden mi baktin kiz ben kac yazmissim acep msj :86: fena degil bacim ekmek yemedinmi kizarmis biberin yaninda
ben geeeeldiiimmmm
kiz daha yeni kolay gelsin demisdim
hep su esler yokmu erkeklere hayir :113: feministligim tuttu

delü ye ye dobic ol
kız hande ne çok konuşmuşun kııız
1500 ün hayırlı olsun
ben 2009 dan beri burdayım ama:44:
canim sen sonradanmi burayi buldun :44: benden önce gelmis oluyon ondan sey ettim
Ustacımm benmm işe al beni tekrarrr

İş yerinde işlerim accıkın yoğun da ondan fazla şettiremeiyorum ya Ara yapmamamın ndeni karatay yapıyorum ve alıştım acıkmıyorum 1 ayda 4 kg gitti
karadayina benden selam söyle canim ay pardon karatay kiz iyi verdiriyormus o baci ama nebileyim kafama göre takiliyom ben :86:
hamilesin :83:
süpheni de sonunda dile getirdin ya alemsin a

nesli ne diycem dün aklima geldin cidden aksam topige geldigimde dedim ki
nesli karadayina bakiyordun
dün arkadas geldi cok konusdu kacirdim
bana bi özet gecerdin diye aklimdan gectin ve bugün geldin

kııız hande benimde küçük oğlana hamileyken ilk aylarında sol kasığım ağrırdı,kaç gün gecikti adetin,korunmadan ilişkiye girdinmi hiç
korkutma beni yav:18::18:
kız balon kullanıyok dedimya ah yakaladım gene seni okumuyon geçmişi dündedimya kaç defa
bundan sonra yakaladıklarımı ifşa etsem
dimi boşuna çişimi tuttum akşamada gurbet gelir şimdik bak gör
akşam işimvardı canım cöö diyecek vaktimyoktu
evet bacım kiloya göre çok dopiçlere yapamamyağ bağlamıştır onlar löp löp
koyver gitsin suzim zehri içindemi tutacan

ne zamandır bende diyet ruhu kalmadı herşeyi yiyesim var gözüm döndü sankim:111::111::111::111:

bendede geçen haftalarda kalmamıştı ama iyi oldu onun sayesinde 1 kilo verdim 1 ahfatad yoksa veremiyodum 2 haftada 500 gr anca zor vermiştim

yokk suziim yaa 2009 dan beri kadınlar kulübündeyim ilk defa geldi bu topiğe

biliyom canım balon kullandıını hatta her seferinde değişik kutu alıyomuşunuz

bişey sorcam..ya ben bu kollarımdan çok şikayetçiyim yaaa..acaib sarkık..kolumu birleştirince şi we kalın gibi duruyor.halbuki okadar değil.o sarkı yüzünden çok kalın duruyor kollarım..kendimi çok kötühissediyorum.bunları nasıl sıkılaştırırım..

he illa hamile bırakacanız beni gidecem başka topiklerde bulacam suzi görceniz
sonra faceten onlan yazışacam ona anlatacam geçmişi dedikoduyu
şu na bak bide hamilesin dio kaçıyo küçük çocuklar sokakta oynarken dokunur ebesin der kaçar ya buda öle
he söyledim napıyım tutamıyom bacım içimde şu çenem başımı yicek bi gün
sen karadyı özet mi istion

dambılın varsa onlarla calış yoksa 1ltlık şişelere su doldur onlarla calıs ınternetten bul 1 2 harekette zamanla sarkmaların gecer

Off offf iş yerindeki abla tam 8 dilimi olan bi çuku getirdi biri beni durdursun yememem lazım cekmeceye attım aldıgım gibi görmiyim diye ama aklım onda :2::2::2::2::2::2::2::2:

he işte onu kullanıyok
koy ver gitsin acıma elin avusturyalısına

içimde öyle bi canavar varki regl olcam ondan evet evet regl canavarı
ben avusturyayla avusturalyanın ayrı yerler olduğunu suzi sayesinde öğrendim teşekkürler suzi
kız hande siz hangi kutuyu alıyonuz hamile kalmak isteyenlere söyleyelim o kutudan alsınlar

bacım dalaga geçme benlen gıcık oluyomzati bu bebk konusu stres yaratıyo

tesekkür ederim kizlar 32 begenim olmus isparta plakasini tuturdunuz bende sizi begeniyom yavrularim

desifre et hande buldugunu birakma senden korkulur sherlock holmes gibi kadinsin
ben diyom gelmez sen diyon gelir varmisin idaaya
yokk suziim yaa 2009 dan beri kadınlar kulübündeyim ilk defa geldi bu topiğe
achso anladim canim
kizin günahini aldin hande balonun markasinida söylesin tam olsun
ay sen baktinmi bacim bi özet geciver ayten ölecek dedi annem reklamda görmüs :86:
necdet örendimi aytene savci sey ettini
kacarim tabii istemiyon ya dövcen beni
sen bana süyle bacim hep kendimi kingkong gibi hissettim bi an onada gelip birseyler illetiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…