güzel menün beğendim..
bakliyatların ve etin öğle menüsüde olması iyidir
anneme okuttum canım bu arada sende tekrardan hoş geldin yuvayaselam cancağızlarım nasılsınız
uzun zamandır giremedim
temizlikti mevlitti misafirlerdi telaşım anca bitti
şimdide miskin miskin habire yiyorum
bugün dur diyebildim kendime ancak
sabah kalktığımda sporumuda yaptım
sizler ne yapıyorsunuz bebişlerim çok özledim sizi
umarım herkes iyidir[/QUOTEhoş geldin nesli bende döndüm...
biz iyiyiz..
ne mevlüdü yaptın canım..
bencede konuş dr la canım..
oyel olayı varsa olmaz zaten..
her yeöeğe tuz önceden konuyor.
şişir kız şişirdebelen işte
nesli hoş geldin özledik seni
tünaydın canım
saol canım
ara yap ara olmazsa çok acıkırsın ki:44:
azdı kız 6-7 kaşık kadardı :26:
bi tanemi var yakınlarında o marketten burda adım başı başka bi yerden baksan?
gerçi daha sonra ben nettende baktım top cd pompa hepsi 18 falandı olmadı netten alırsınumahh bende sizi
kııız hande benimde küçük oğlana hamileyken ilk aylarında sol kasığım ağrırdı,kaç gün gecikti adetin,korunmadan ilişkiye girdinmi hiç
dilek napıyor geliyormu topiğe canımsalatami yedim sistim geldimgaz oluyor bende ne yersem ya bu aralar gaz i da sIkIyorum sIkIyorum icimde kaliyor
eksik var ama sizi geri geldiginizi görünce cok seviniyorumzerram da döndü kelebk tugbis de geldi
anam tek kalma dedim 2 cikarin oldu yedekde tut kayboluyorlargurbet de ce dedi gitti geri :26:cise bile gitmedin kacacak diye
yapma canim ya artilarini vermedin daha bidaha arti cikma
kiz öyle degilbeni al benim 10 parmagimda 10 marifet var de
:80: kolay gelsin
cikrak nerdeydin niye gelmedin nasil verdin biziz veremesin
kiz nerden bilek bi geldin geri kayboldun
sintigrafi ne fadimecim annemde guatirdan ameliyat oldu senin gibi hap kulaniyor her gün ömür boyu kulanacakmis her 6ayda da kontrollere gidiyor :26:
sagol fadimecim beni düsündügün icin insallah bu sefer 6inci ayin 15 ine hedef koydum 69.9 da olsam 6lilari görmek istiyorum
hayirli günler zerram
kiz birse yememissin ki
bitane daha istesek kutu verirlermi kikiz bizi ne gözetliyon gizli gizli ceee diye ciksaydin ya icimdende gecti aslinda acaba hande midir diye
he napim sarisin yasli sisko dedin bana unutmamher yeni gelene süyliycem seni
masaj var isteyen kilosuna göre gelebülür Eki Görüntüle 716919
gözlerim sasi bes oldu kiz hangisi bana hangisi kime karistirdim :111:
sisireyim ozaman aksam :86:
korkutma beni yav:18::18:
kız balon kullanıyok dedimya ah yakaladım gene seni okumuyon geçmişi dündedimya kaç defa
bundan sonra yakaladıklarımı ifşa etsem
dimi boşuna çişimi tuttum akşamada gurbet gelir şimdik bak gör
akşam işimvardı canım cöö diyecek vaktimyoktu
evet bacım kiloya göre çok dopiçlere yapamamyağ bağlamıştır onlar löp löp
bendede geçen haftalarda kalmamıştı ama iyi oldu onun sayesinde 1 kilo verdim 1 ahfatad yoksa veremiyodum 2 haftada 500 gr anca zor vermiştimuçan balon
ay kızlar alemsiniz yııııaaaaa
canım bendede var onların aynından dambıl birebir benimkiler biraz gittibişey sorcam..ya ben bu kollarımdan çok şikayetçiyim yaaa..acaib sarkık..kolumu birleştirince şi we kalın gibi duruyor.halbuki okadar değil.o sarkı yüzünden çok kalın duruyor kollarım..kendimi çok kötühissediyorum.bunları nasıl sıkılaştırırım..
1kg dambıl aldım 2 tane
gir nete kol hareketlerini sıkılaştırma bak dambıllarla çalışl