70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he işte onu kullanıyok

ben avusturyayla avusturalyanın ayrı yerler olduğunu suzi sayesinde öğrendim teşekkürler suzi

bacım dalaga geçme benlen gıcık oluyomzati bu bebk konusu stres yaratıyo

strese girme kııız herşey olcağına varır,sen doğur hele biz topic dobiçleri olarak bakarız senin bebene sende diyet yaparsın

Ayy o aytene gıcık oluyorum
bir ağlaması var
ıhahh ıhahhh ıhahhhh ay bir tane ağzına yapıştırasın geliyordu kadının
dudaklarını kaldıra kaldıra ıhaha ıhaha ağlaması gerçek hayattada öylemi acaba

heöle yapacam karar verdim hepsini deşifre edecem rahatlayacam bundan sonra alıntılamayanı hele bi görim yada geçmişten haberi olmayanı
aslında gelmeyebilirde bacım dedimya şimdi gelecek die yakalamış gibi oldu
bak şimdik bacım
bu mahir kaçtı biliyon hapisten onao kısa boylu komiser yardımetti
sonram bahara dedi ben ferideyle görüşcem die
feride baştan kabul etmedi sonram aklına plan geldi mahiri ihbar etti polislere bir suçlu benle görüşmek istio die
mahir buluşma yerine gitti o renkli gözlü komiserler baktı her yerde gizli polis var koşarak feridenin kulağına güzel bişiler fısıldadı kaçtı tabi feridede bende bayıldık ekran karşısındaay çok romantikti.
polisler mahiri yakalayamadı.
o saf aytenide tecavüz olduğunu anladımama kim bilmiodum bak senden öğrendim anasının mezarında apladı sonrada mektup yazdıu mahirin annesine intahar etti
sonram o savcı mahirin evindeki herkesi karakola topladı ifedelerini aldı erkek kardeşini dövdü söylesin die mahirin yerini
sonram mahir düşündü yarın duruşma var feride babasını asacak
duruşmadan önce yolda giderken ferideyikaçırdı
aslında çok izlemem ama dün gece izlicem tuttu

ah onları yapmaya üşenmesem bi..ne kadar zamanda sonuç alırım acaba..dambil yok bende..şişeyle bari yapayım..saol canım:44::44:
canım bendede var onların aynından dambıl birebir benimkiler biraz gitti
1kg dambıl aldım 2 tane
gir nete kol hareketlerini sıkılaştırma bak dambıllarla çalışl

ne kadar zamanda sonuç aldın canım ya..

strese girme kııız herşey olcağına varır,sen doğur hele biz topic dobiçleri olarak bakarız senin bebene sende diyet yaparsın
doğurmak mühim deil adam askere gidecek hem ben zayıflayacamkendimi hazır hissetmiom erken daha
ben o kıza muhteşemsülümandan sinir oluyom ayarttı die
kızlar bu handeeeeee

sendemi bürütüs
buda ebesin dedi kaçtı gitti sankim
kız değilim ben hamile dün baktım

ayyynen bende nesli çok gıcık oluyom o kıza,ha birde küçük nazif var ağzına ağzına terlikle vurasım var haa

yazsanıza uleynnnnnnnnnnnnnnnn
aşağıda okadarrrrrr kalabalık vat
napıyonuz öyle kös kösssss
bak birazdan çıkcam dışarı
konuşuuuuunnnnnnnn leyynnnnn

biz şaka yapıyoz canımminşallah istediğiniz zamanda olur gel,gel öpemde barışak kız hande

ayyynen bende nesli çok gıcık oluyom o kıza,ha birde küçük nazif var ağzına ağzına terlikle vurasım var haa

yukkk küçük nafizi ısıra ısıra yirimde
ama okadını saçını başını yolasım hatta o ağzını ayırasım var gıcık oluyorum tipine filmdeki
ıhhaaahh ıhaaahhhh ıhahahhhhh :2::2::2:

hayırlısı olsun canım hakkınızda
rabbimin verdiği bir saat ve tarih vardır mutlaka gerisi boş

biz şaka yapıyoz canımminşallah istediğiniz zamanda olur gel,gel öpemde barışak kız hande
bilmem barışsammı kigidecem hamile topiğine bak

hadi dövelim o kadını

kadın şiddetli gıcık zaten ama çocuk ya o çocuk ne kadar yapmacıksın sen öyle yaa,robot gibi

of sıkıldım yav sıcakta boğulacam şimdik her yer açık durduğum yerde terliyom
ilk defa sıkıldım topikten
accık siz yazında ben okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…