arkadaşlar spor şart vucudumda kas oranı artı benım göbekim sarkıyodu artık hafıf kas tutmaya başladı nerde fazlalık olduğunu bilerek spor yapmak lazım bende basen pek yoktu göbek sırt miyde ve belim kalındı 500 mekik abrocketle belim içinde tvist dıye bısey var onla calsıtım sırtım kolarım donerek inceldimm darısı tüm isteyenlere
maşallah canım aynı ben valla sonumuz selamet 70lere geri dönmeyelim de :))) akşam bende bademli çikolatalı pasta yedim saat 22:00 falandı
yaw napcaz bu hali kış geldi yediklerim çoğaldı azaltmam lazım ama nasıl off pufffffffklava::sinifsinif:alsanaalsanasmile
hoşgeldin canım kolay gelsin a.s.
canım aynı dertten bende muzdaribim hem kısa ham kiloluyum ve sana soylenenler banada söyleniyor kilo sana çok yakışıyor böyle güzelsin falan filan hepside yalan inanma insan aynada kendini görebiliyor neyin yakışıp yakışmadıgını biliyorsun onlar çekemeyenler biz onları duşünüp dahada hırslanmalıyız diyete devam gitsin kilolar bayanssulusmile
bayravcım bencede çok güzel bir menü götürmüşsunklava: ama yinede dikkat et çok güzel kilo vermişsin geri almak istemezsin herhalde neyse arada bir kaçamak olur bilmiyorumkismile diyete devam
Canım maşallahın var 42 beden mi yok artık baya zayıf çıkmışsın süper görünüyorsun vala dar kesim elbiselerin içine girmek zor olur herzaman heryerinde kalıpları farklı bence sen incelmişsin yaww
şok oldum ne kadar fark var teksorun göbek mide gibi göründü bana alt taraflar baya iyi valla süpersin
bende 1.68im 58 olmam lazım 62-63 kilolardayım içime kaçan filleri kovmaya çalışıom irade falan yok tabe kovup gelcem 55 olmam lazım :)
selam herkese yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz paylaşımlarda ne yeiğinizi neler yaptığdıunızı anlatırsanız daha yararlı olur gibime gelio ben sölim dicem ama zarar olur benim ki
bu arada maydonoz suyu içipte zayıflayan var mı acaba ben nefret ederim ama belki biraz işe yarar?
al bendende o kadar yazın olduğum kadar azimli deilim şu aralar sanırım havalardan vücudumda hep bi halsizlikkafamçokkarıştı
arada bi olsa razıyım ama çok sık oluyor bu aralar verdiğim kiloyu geri almak istemiyorum aslında dahada vermem lazım ama nasıl:uhm::uhm::uhm:
bende kaynattım ama içemedim annem içti bi süre çok sık tuvalete çıkarıyor insanı ama faydası olduğunu söledi annem idrarından yağların çıktığı belli oluyormuş ama uzun süre denemek lazım 3-5 günde etki etmiyor marankiden dinlemiştik o zaman ben geçenlerde sirkeli ballı suyuda biraz zorlanarak içtim sonrasını anlatmayayım bütün gün yemek yiyemedim mide bulantısından siz nasıl içebiliyosunuz anlamıyorum tadı çok kötüeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
evvet bi yandan size yazıyorum bi yandan sıcak çikulata içiyorum az önce misafirlerim vardı onlarlada bi bardak light kola içtim yok bunun sonu yaw zor zahmet verdik kiloları ama yaza kadar 70'i göreceğiz galiba bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım kola kadar olmasa da içinde şeker gibi şeyler olduğunu biliyorum bence içmesen daha iyi yada evde kendin yap şeker katmadan sadece meyveyle. bi süre sonra alışırsın yeni tatlarakızlar ben meyveli sodadan vazgecemıyorum ya bilginiz varmı kola gıbı bışı dimi bu
Arkadaşlar bugün nihayet baskülüme kavuştum, ama sonuç tam bir hüsran ben kendimi 73 kg zannederken bugün bir tartıldım tam 76,7 kg.mım ama reglim çok yakın okadar farkedermi bilmem üstelik 10 gündür diyetteyim ve zayıfladığımı hissediyordum acaba kaç kiloydumki 76,7 olmuşum şok oldum inşallah verebilirim, bana destek olun lütfen,
canım kola kadar olmasa da içinde şeker gibi şeyler olduğunu biliyorum bence içmesen daha iyi yada evde kendin yap şeker katmadan sadece meyveyle. bi süre sonra alışırsın yeni tatlara
cnm ya bu aletler aldınmı yoksa spor salonundamı calıştın... ne guzel ya ben su an 69 kıloyum ama benımde kılo heryerımde. en onemlısı gobek sırt ve kollarımı vermek ıstorumm...
Canım bence baskülü pek aldırış etme. Onlar bazen 2 kg. kadar fazla çıkarıyo. Mesela benim evdeki dijitalde öyle boshayallersmile Bölgesel incelmeler olmuştur mutlaka canım, herşeyden azar azar sık sık yemek çok işe yarıyor arkadaşlar. Azminizi kaybetmeyin devam arkadaşlar, yaza kadar başaracağız, kış ayından da kaynaklanıyor bu yavaşlık eeee metabolizma yavaşlıyor haliyle kilo vermeler duruyor. Kafaya kiloyu fazla takmayın, özellile evde baskülü olanlar benim gibi hergün çıkmasınlar tepesine eyvahedigeldismile İnsan aynı kiloda olduğunu görünce diyetin işe yaramadığını düşünüyor, o yüzden en sağlıklısı pazartesi sabahları bakmak kiloya kaydirigubbakcemile5
Saydin 78 cim öncelikle mesajıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Mekik yapmaya çalışıcam biraz zor ama olsun benim bölgesel sorunum var inceltici kremlerden sürmeye başladım ve evde bisiklet var onu çeviriyorum elma sirkesini demişsin onu ben içiyordum bal elma sirkesi ve ılık su 3 kilo vermiştim ama şimdi içmek canım istemiyor birde gaz yapıyor o bende:)
merhabalar ben su an 69.4 kiloyum . gitti 3 kıloooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?