70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar süper gidiyo paylaşımlar. ben dikkat ediyorm. bu hafta diyeti bozmadım diyebilirim. bol su içiyorum. arada ılık su, hergünde bi yeşilçay.
kızlar bu hafta listeyi ctesi akşamı değilde, cuma akşamı yapabileceğim. cumartesi şehirdışındayım. liste aksamasın diye. bildirimlerimizi cumartesiye bırakmamaya çalışalım oldu mu?
cumartesiye aksayanları sonradan listeye ekler yeniden yayınlarım gerçi ama yine de tam olsun.
öpüyorum.
Güzel yorumlar için teşekkürler.
sonra uzun yazarım

cnm ya bu aletler aldınmı yoksa spor salonundamı calıştın... ne guzel ya ben su an 69 kıloyum ama benımde kılo heryerımde. en onemlısı gobek sırt ve kollarımı vermek ıstorumm...

al bendende o kadar yazın olduğum kadar azimli deilim şu aralar sanırım havalardan vücudumda hep bi halsizlikkafamçokkarıştı

arada bi olsa razıyım ama çok sık oluyor bu aralar verdiğim kiloyu geri almak istemiyorum aslında dahada vermem lazım ama nasıl:uhm::uhm::uhm:

bende kaynattım ama içemedim annem içti bi süre çok sık tuvalete çıkarıyor insanı ama faydası olduğunu söledi annem idrarından yağların çıktığı belli oluyormuş ama uzun süre denemek lazım 3-5 günde etki etmiyor marankiden dinlemiştik o zaman ben geçenlerde sirkeli ballı suyuda biraz zorlanarak içtim sonrasını anlatmayayım bütün gün yemek yiyemedim mide bulantısından siz nasıl içebiliyosunuz anlamıyorum tadı çok kötüeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

evvet bi yandan size yazıyorum bi yandan sıcak çikulata içiyorum az önce misafirlerim vardı onlarlada bi bardak light kola içtim yok bunun sonu yaw zor zahmet verdik kiloları ama yaza kadar 70'i göreceğiz galiba bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

işimiz zor canım yaa kilo vermeyi bırak aynı kiloda kalmak bile mucize bence içimdeki azimi geri çağırmam lazım diyetle alakam yok valla bide şu maydonoz suyunu deneyim dedim deneyebilecekmiyim bilmiyorum gerçi heheh

günaydın kızlar, keyifler nasıl? hava kötü benim de çok iyi olduğum söylenemez bilmiyorumkismile havalar insanı etkiliyor bence, Ankara bugün klasik kış modunda yağışlı, ama hiç kış olmadı bu sene Ankarada diyebilirim arkadaşlar, acayip ürkütücü bi durum aslında. 4 mevsim değil de 3 mevsim yaşadık neredeyse bu sene. Sonumuz hayır olsun. Sabah sirkeli suyumu içmedim üşendim, bugün öğle yemeğinden önce denemeyi planlıyorum bakalım yerimseniben iştahımı kapatır sirke inş. Yoksa gidişat kötü gibi, güya söz verdim bu hafta 1,5 kg. vercem diye ama olamayacak gibi, gerçi yarına kadar vakit var ama bakalım. 1.5 olmazda 1 olur belki, o da bişey değilmi kızlar? Bu kadar iştaha yarım kg. versem bile razıyım bu hafta aslında. Hadi kızlar bugün dişimizi sıkalım fazla kaçırmayalım bakalım yarına neler olacak? :lepi: Bu arada Cuma akşamı bildirebileceğim kilomu arkadaşlar, yarın şirkette yoğun bir gün olacak nete giremeyeceğim büyük ihtimalle. Gün içinde tekrar görüşmek üzere arkadaşlar :1hug:

günaydın kızlar

geçen hafta giremedim annem geldi kızımla ve annemle gezdik burada ne kadar gezilirse o kadar tabi :))

hava kapalı yine evet bencede hava durumu insanı etkiliyor ben çok özledim yaz gelsin artık ama önce zayıflayalım dimi hehe:)

75.5 oldum arkadaşlar ama antibiyotik kullanmaya başladım yan etkilerinde ödem de var bu hafta şişerim heralde neyse olsun o kadar da dimi

annem varken sporumu aksatmadım hatta daha kolay oldu benim için kızıma baktı ben yürüyüşe çıktım ama hava kötü bu aralar evde yaparım artık gerçi hiç sevmiyorum evde yapmayı

artık arada bakmaya çalışırım geçmişe bakamıyorum herkes iyidir umarım

kızlar ben meyveli sodadan vazgecemıyorum ya bilginiz varmı kola gıbı bışı dimi bu
canım kola kadar olmasa da içinde şeker gibi şeyler olduğunu biliyorum bence içmesen daha iyi yada evde kendin yap şeker katmadan sadece meyveyle. bi süre sonra alışırsın yeni tatlara

Saydin 78 cim öncelikle mesajıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Mekik yapmaya çalışıcam biraz zor ama olsun benim bölgesel sorunum var inceltici kremlerden sürmeye başladım ve evde bisiklet var onu çeviriyorum elma sirkesini demişsin onu ben içiyordum bal elma sirkesi ve ılık su 3 kilo vermiştim ama şimdi içmek canım istemiyor birde gaz yapıyor o bende:)

Arkadaşlar bugün nihayet baskülüme kavuştum, ama sonuç tam bir hüsran ben kendimi 73 kg zannederken bugün bir tartıldım tam 76,7 kg.mım ama reglim çok yakın okadar farkedermi bilmem üstelik 10 gündür diyetteyim ve zayıfladığımı hissediyordum acaba kaç kiloydumki 76,7 olmuşum şok oldum inşallah verebilirim, bana destek olun lütfen,

Canım bence baskülü pek aldırış etme. Onlar bazen 2 kg. kadar fazla çıkarıyo. Mesela benim evdeki dijitalde öyle boshayallersmile Bölgesel incelmeler olmuştur mutlaka canım, herşeyden azar azar sık sık yemek çok işe yarıyor arkadaşlar. Azminizi kaybetmeyin devam arkadaşlar, yaza kadar başaracağız, kış ayından da kaynaklanıyor bu yavaşlık eeee metabolizma yavaşlıyor haliyle kilo vermeler duruyor. Kafaya kiloyu fazla takmayın, özellile evde baskülü olanlar benim gibi hergün çıkmasınlar tepesine eyvahedigeldismile İnsan aynı kiloda olduğunu görünce diyetin işe yaramadığını düşünüyor, o yüzden en sağlıklısı pazartesi sabahları bakmak kiloya kaydirigubbakcemile5

Zaten baskülde sorun yok komşum tartıldı o aynı kilosunda çıktı. Demekki ben daha fazlaymışım ama sağlık olsun bende haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. bakalım hayırlısı, Bir ay önce sigarayı bırakmıştım demekki kilo almışım,

evet bencede sık tartılmamak gerekiyor.
kızlar yarın sabah tartılcam bakalım ne çıkıcam. bu hafta son bikaç zamana göre baya dikkat ettim. bakalım karşılığını alabilecekmiyim.
hadi güzel haberler olsun bu hafta bakalım..

Rica ederim canım olumunekankayizsmile vvalla göbek için mekikten daha etkili birşey daha görmedim açıkcası canım, yarım mekik çekmek daha kolay hem normal mekiğe göre daha fazla etkiliymiş. Sirkeli suya ben bal katmıyorum canım, bal denemedim hiç. Tadı nasıl olur bilmiyorum ama tatlı ekşi bir arada cesaret edemedim, sade sirkeli suyumu rahat içiyorum doğrusu. boshayallersmile

Herkese günaydın arkadaşlar bu sabah geç uyanmamdan dolayı servise zor yetiştim ve kiloma bakamadım, merak ediyorum doğrusu 69 un altına düşebildim mi? eyvahedigeldismile Akşam eve gider gitmez ilk iş kilo bildirimimi yapmak olacak? Çok merak ediyorum, verdim gibi ama 1,5 kg. olduğunu zannetmiyorum. bilmiyorumkismile

günaydın bayrav nasılsın? Durumlar nasıl? Kilo verdin mi bu hafta? boshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…