70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

memnun oldum canım duygu ben de

Afiyet olsun canım, git de gel bakalım. otel konusunda aynen haklısın, niyye gidiyoz ki, yiyip içip dinlencez
Kızın için de Allah kolaylık versin canım, inşallah tez zamanda alışır.

Evet mantar protein içeren bir besin ama ben sevmiyorum maalesef mantarı. Sana da afiyet olsun bacım.

ben diyetteyim diyorum esim [suan biraz hastayim gecmeyen kuru oksurugum var dun doktorada gittim emziriyosun diye ilac vermedi ]iylesince bakalva yapsana diyo dun kayisi marmelati aldim tadina bakmayi unuttum baksana diyo dedim ben diyetteyim Kilo vercem yarin Sabah kendin bakarsin tadina
Adam bildigin diyetimi sabotaj icin herseyi deniyo

arkadaşım, ben de emzırıyorum ve gecenlerde kuru oksuruk vardı ozellıkle emzırdıkten sonrakı susuzluktan sonra daha da coşuyordu.. taze zencefılı balın ıcıne rendeleyıp bır ıkı damla lomanla agzına at ve yut.. hemen kestı benımkını.. gerekırse tekrarlarsın

Onlar öyle anacım bizimki de ye bişi olmaz diyo hep daha aksam carsıda bulusalım da hem döner yeriz sen cok seversin diyo... dedim bana bak carsı marsı yok hemen eve gel baslatma dönerine... oturdum salatayla yesıl fasulye yemegı yedım aynısını onada yedırdım ekmekte vermedım bana sabotaj ha al sana benle diyet... hahahaha artık bulasmaz sanırım

sagol canim taze zencefili Burda bulabilirmiyim bilmiyorum burasi pek buyuk biyer degil malesef bulursam hemen yapicam

eşek mevzuumu bende kaçırdım sanırım..
Zerra hoşgeldin
hoş buldum gülanne..
yağlar yine löplemeye başlayınca çıktım meydane..
kızın büyüdü düşünüyorsan olabilir canım ikinci bebek
arkadaş olurlar ne güzel...
bende başlıcam cesaret edemiyorum..
babaannesi bakıyor o da ilgilenmeyince çalışrken zor..
bugünlerde zaten bide kaka yapınca bezini çıkartıp getiriyo anne eee oldu diye..
bakalım hayırlısı artık..
afiyet olsun canım..
ben yedim zor kıpırdıyorum
bide uyku bastı

mantarı bende severim..afiyet olsun canım..

affiyet olsun minem bende tavuklu salatami aldim önüme yiyorum
Selamlar çok konuşuyosunuz kızlar ışte takip edemiyorum malesef uzakta kalmak istemiyorum biyandan

Evet canım maalesef her zaman düzenli olmuyor, kaçamaklar hep var:18::18:

tünaydın canım

Tünaydın geçmişci bacııı
canim bende dün diger ögünlerde dikkat ettiyimden herhalde aksam yedigim bikac kasik pilav bana arti degil eksi olarak geri döndü dengellersek oluyor da biliyoruz icaat a geldimi bazen kaciriyoruz

hem karisi sisman olsun istemezler sonrada kilo veremesin diye yedirmeye calisirlar hepsi ayni

iyi yapmissin kuzum

bende sewmezdim mantarı canım.hatta hayatta kimse yediremez diyordum.ama kızıma hamile kaldığımda biyere gittik.dağ mantarı yapmış..orada canım çekti yedim.dahaönceleri tadına bakmama rağmen yemezdim..dağ mantarının tadı bambaşkaymış..hamilelik işte ozaman bi sewdim şimdide çok sewiyorum.ogün bu gündür yiyorum anlıcan..inşallah sende sewersin bigün
kızzz bacım ha babam yemişsin çikocanları.. ohh löp löp et olsun
du bakalım bacım daha 2 gün war..dereyi görmeden paçaları sıwamayalım :35

Evet mantar protein içeren bir besin ama ben sevmiyorum maalesef mantarı. Sana da afiyet olsun bacım.

saol dadlum..

evet Mervecim boğazıma nazar değdimervoş evet senle tam gaz devam edecez
oyy tatlımm mervemm yerim seni benn,artık senin içinde gelcem

güzel yöntem mervoş, azmine hayran kaldım böyle devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…