Nazara gelmişti ama şimdi gitti o nazar üstünden dimi gülannem sende hg cnm bu arada sen yokken geldim ben adım merve
Artık bide ben için gelirsin herhalde gülannem
Bende sevdim kız seni Hande o kadar didikliyo gık demiyon ne uysal cıraksın
Yola devam evet tam gaz aldık gülannemle biz
Hoşgeldin canım çikoları hiç karıstırma basım belada onlarla allahtan gidiyo azcık azcık
Canım ekmek arasının içindekileri cıkarda ye bari ekmeğini yemeee
Vay be bende bilmiyodum mantarın bu kadar az kalorili ve bu kadar cok faydalı oldugunu saol iyi bir bilgi daha nerde benim not defterim
Olucaz canım olucaz bende gözümün önünde canlandıramıyorum hiç o kiloyu görmediğim için olunca gözlerimizle görürüz inşallah
Takip edebildiğini et alıntı yapmasanda hatırladıgına burda cevap yaz yada yakaladıgına o bile bişeydir canım boşlama bizi
Tebrikler canım olacak olacak isteyince gördünmüüü sen kocişine bakma yedıklerın dusuk kalorılıyse bol suda içtiysen bitki çayı içtiysen yagdan gitmiştir o
Afiyet olsun canım, git de gel bakalım. otel konusunda aynen haklısın, niyye gidiyoz ki, yiyip içip dinlencezkızlar
sonunda geldim
amma konuşmuşsunuz haaa
ama şimdide acıktım yemeğe incem
dün güzel geçti
akşam yemekten sonra kızımın yarım mısırını yedim sadece
ama sabah önceki gün tartıda gördüğüm fazlalıklar gitmişti
bugünde iyi başladık ama çok açım
sanırım ekmek arası bişeyler yiycem
gelcem yine canlar öpüldünüz
aç karnımı doyurayım düşünemiyorum bişey
Evet mantar protein içeren bir besin ama ben sevmiyorum maalesef mantarı. Sana da afiyet olsun bacım.kısçeler doluşmuşsunuz bakıyomda..yemekler yeniyor mu?ben mantar yapıyorum suyu çekinceye kadar pişirip az tuz atıp yicem.100grmında sadece 14 kalori war..ben herkese yorum atamıyorum kusuruma bakmıyorsunuz dimi..cwp wermek istiyorum ama 2 küçük çocukla uğraşması zor..biyandan ew yemek..şu laminantlar her gün öldürüyor benii..sil sil sil..
mantar ne kadar faydalı yaa..
Mantar içerdiği protein sayesinde etin yerine geçecek besleyicilikte bir besindir.Ayrıca buna rağmen düşük enerji miktarına sahiptir.İçerisinde A, B, D, K vitaminleri ve bakır, fosfor, kalsiyum ve potasyum mineralleri bulunur.
Yorgunluğu giderir.Öğrenmeyi arttırır ve zihinsel gelişimi destekler.Bol miktarda demir içerdiğinden kansızlık için faydalıdır.Ayrıca kandaki kolestrolü düşürerek kalp krizi riskini azaltır.
memnun oldum canım duygu ben de
ben diyetteyim diyorum esim [suan biraz hastayim gecmeyen kuru oksurugum var dun doktorada gittim emziriyosun diye ilac vermedi ]iylesince bakalva yapsana diyo dun kayisi marmelati aldim tadina bakmayi unuttum baksana diyo dedim ben diyetteyim Kilo vercem yarin Sabah kendin bakarsin tadina
Adam bildigin diyetimi sabotaj icin herseyi deniyo
ben diyetteyim diyorum esim [suan biraz hastayim gecmeyen kuru oksurugum var dun doktorada gittim emziriyosun diye ilac vermedi ]iylesince bakalva yapsana diyo dun kayisi marmelati aldim tadina bakmayi unuttum baksana diyo dedim ben diyetteyim Kilo vercem yarin Sabah kendin bakarsin tadina
arkadaşım, ben de emzırıyorum ve gecenlerde kuru oksuruk vardı ozellıkle emzırdıkten sonrakı susuzluktan sonra daha da coşuyordu.. taze zencefılı balın ıcıne rendeleyıp bır ıkı damla lomanla agzına at ve yut.. hemen kestı benımkını.. gerekırse tekrarlarsın
sagol canim taze zencefili Burda bulabilirmiyim bilmiyorum burasi pek buyuk biyer degil malesef bulursam hemen yapicam
eşek mevzuumu bende kaçırdım sanırım..
süpersin bacım
ben 2. gün çıktım trafiğe
ama debriyajın yerini bile bilmiyordum ben
okudum sonunda suzimmmm
uyyyyyh yorumdum haaa
sen zaten güzelsin canım
okadar fazlanda yok
ben gibi olsan napcan
burdayım canım
geçmişi bitiremedim
geçmişi okumadanda gelemiyorum
dünde okudum habire bislm veremedim
hoşgeldin canım sende
bibeyaz eşek mevzuu var ama haftasonu giremedim geçmişede yetişemedim kaçırdım sanırım :26:
günaydın
bende ancak bitirdim geçmişi
işlerde yoğun
hoş buldum gülanne..Zerra hoşgeldin
kızın büyüdü düşünüyorsan olabilir canım ikinci bebek
bak bu yazdıklarını bile okumayanlar var
sıkma canını onun için
hayırlısı olsun canım zamanlı gelince inşallah
dün burada göksel vardı ona gittik önceki günde sertap erener vardı ama 11de çıkıyor geç oluyor çocuk olmasa neysede
dünde çok sıkıldı arabasında patladı çocuk
düşünüyorum canım
düşünüyorum sadece
eşim diyor geçenlerde aslında tam zamanı diyor
hayır yaa ne zamanı dedim sanki ben hazırım
buarada herkes rüyasında beni görüyor hamile balıklar kısmet falan
hayır olsun
dün 65tim
bugün 64 oldum şükür
bende tuvalete başladım nesliiii
facede yazıştık senle ama zormuş yaa çok sabır istiyor
ama ilk günden 2 kere yaptı tuvalete
bikere salona yere yaptı
birindede bezine yaptı akşam dışarı çıkmıştım bağladım mecburen
bide kakasını yaptı tuvalete
ilk günden iyi gibi geldi ama :26:
gecede bezledim sabah yapmış bezine
geçmiş olsun canım
otel fikri çok hoşuma gittiiii
sadece yemekten ibaret oralar benim için
evet semizotu çok faydalıymış
benim dolaptada vardı
unutmuşum iyi hatırlattın
ayy ege dahamı sıcakkki
buralar daha sıcak diye biliyordum ama henüz okadar sıcak değil
ama canım istedi çikolataaa
memelişöminekimdi kız o
annemin kaynanasıgilde öyleymiş
kapısını vururlarmış sabah hadi uyanın diye
hala varmı öleleri yaaa
benimkide lönk diye girer içeri biz yatarken
hep kapıyı kilitlerim yatarken
kocamıza sarılamayacağız herhalde böyleleri yüzünden
ama seninki çok fenaymış canım mükafatını göreceksin sabrının mutlaka
allah sabır versin
afiyet olsun canım..kızlar
sonunda geldim
amma konuşmuşsunuz haaa
dün güzel geçti
kısçeler doluşmuşsunuz bakıyomda..yemekler yeniyor mu?ben mantar yapıyorum suyu çekinceye kadar pişirip az tuz atıp yicem.100grmında sadece 14 kalori war..ben herkese yorum atamıyorum kusuruma bakmıyorsunuz dimi..cwp wermek istiyorum ama 2 küçük çocukla uğraşması zor..biyandan ew yemek..şu laminantlar her gün öldürüyor benii..sil sil sil..
mantar ne kadar faydalı yaa..
Mantar içerdiği protein sayesinde etin yerine geçecek besleyicilikte bir besindir.Ayrıca buna rağmen düşük enerji miktarına sahiptir.İçerisinde A, B, D, K vitaminleri ve bakır, fosfor, kalsiyum ve potasyum mineralleri bulunur.
Yorgunluğu giderir.Öğrenmeyi arttırır ve zihinsel gelişimi destekler.Bol miktarda demir içerdiğinden kansızlık için faydalıdır.Ayrıca kandaki kolestrolü düşürerek kalp krizi riskini azaltır.
affiyet olsun minem bende tavuklu salatami aldim önüme yiyorumkızlar
sonunda geldim
amma konuşmuşsunuz haaa
dün güzel geçti
Selamlar çok konuşuyosunuz kızlar ışte takip edemiyorum malesef uzakta kalmak istemiyorum biyandan
canim bende dün diger ögünlerde dikkat ettiyimden herhalde aksam yedigim bikac kasik pilav bana arti degil eksi olarak geri döndü dengellersek oluyor da biliyoruz icaat a geldimi bazen kaciriyoruzEvet canım maalesef her zaman düzenli olmuyor, kaçamaklar hep var:18::18:
tünaydın canım
Tünaydın geçmişci bacııı
hem karisi sisman olsun istemezler sonrada kilo veremesin diye yedirmeye calisirlar hepsi ayniben diyetteyim diyorum esim [suan biraz hastayim gecmeyen kuru oksurugum var dun doktorada gittim emziriyosun diye ilac vermedi ]iylesince bakalva yapsana diyo dun kayisi marmelati aldim tadina bakmayi unuttum baksana diyo dedim ben diyetteyim Kilo vercem yarin Sabah kendin bakarsin tadina
Onlar öyle anacım bizimki de ye bişi olmaz diyo hep daha aksam carsıda bulusalım da hem döner yeriz sen cok seversin diyo... dedim bana bak carsı marsı yok hemen eve gel baslatma dönerine... oturdum salatayla yesıl fasulye yemegı yedım aynısını onada yedırdım ekmekte vermedım bana sabotaj ha al sana benle diyet... hahahaha artık bulasmaz sanırım
bende sewmezdim mantarı canım.hatta hayatta kimse yediremez diyordum.ama kızıma hamile kaldığımda biyere gittik.dağ mantarı yapmış..orada canım çekti yedim.dahaönceleri tadına bakmama rağmen yemezdim..dağ mantarının tadı bambaşkaymış..hamilelik işte ozaman bi sewdim şimdide çok sewiyorum.ogün bu gündür yiyorum anlıcan..inşallah sende sewersin bigünya ben mantar sevmem evde var suanda esim seviyo diye aliyorum ama sana afiyet olsun
esimde senin anlattigin gibi yiyo ama suyu cektikten sonra biraz zeytin yagi katip soganla pisiriyo bol soganli yiyo banada bikere zorla tattirdi ama hic bana gorebi lezzet degil
du bakalım bacım daha 2 gün war..dereyi görmeden paçaları sıwamayalımkızzz bacım ha babam yemişsin çikocanları.. ohh löp löp et olsun
Evet mantar protein içeren bir besin ama ben sevmiyorum maalesef mantarı. Sana da afiyet olsun bacım.
bana da diyorlar ben gevşıom mu kız döverım senı.. rakıbımdın bı deyenı rakıp buldum kendıme şükür sseeccem bakalım onla nasıl gıtceyık
benim için çok faydalı aşırı kansızlık war bende ..Vay be bende bilmiyodum mantarın bu kadar az kalorili ve bu kadar cok faydalı oldugunu saol iyi bir bilgi daha nerde benim not defterim
Selamlar çok konuşuyosunuz kızlar ışte takip edemiyorum malesef uzakta kalmak istemiyorum biyandan
Nazara gelmişti ama şimdi gitti o nazar üstünden dimi gülannem sende hg cnm bu arada sen yokken geldim ben adım merve
Artık bide ben için gelirsin herhalde gülannem
Bende sevdim kız seni Hande o kadar didikliyo gık demiyon ne uysal cıraksın
Yola devam evet tam gaz aldık gülannemle biz
Hoşgeldin canım çikoları hiç karıstırma basım belada onlarla allahtan gidiyo azcık azcık
Canım ekmek arasının içindekileri cıkarda ye bari ekmeğini yemeee
Vay be bende bilmiyodum mantarın bu kadar az kalorili ve bu kadar cok faydalı oldugunu saol iyi bir bilgi daha nerde benim not defterim
Olucaz canım olucaz bende gözümün önünde canlandıramıyorum hiç o kiloyu görmediğim için olunca gözlerimizle görürüz inşallah
Takip edebildiğini et alıntı yapmasanda hatırladıgına burda cevap yaz yada yakaladıgına o bile bişeydir canım boşlama bizi
Tebrikler canım olacak olacak isteyince gördünmüüü sen kocişine bakma yedıklerın dusuk kalorılıyse bol suda içtiysen bitki çayı içtiysen yagdan gitmiştir o
tunaydin kizlar nasilsiniz
Sabah tartildim tarti cok guzel sonuclar gosterdi
tabi esim Sudan kaybediyosundur dedi ama ben bol su iciyorum kesin sudanmi kaybediyorumdur
evet Mervecim boğazıma nazar değdimervoş evet senle tam gaz devam edecez
oyy tatlımm mervemm yerim seni benn,artık senin içinde gelcem
Onlar öyle anacım bizimki de ye bişi olmaz diyo hep daha aksam carsıda bulusalım da hem döner yeriz sen cok seversin diyo... dedim bana bak carsı marsı yok hemen eve gel baslatma dönerine... oturdum salatayla yesıl fasulye yemegı yedım aynısını onada yedırdım ekmekte vermedım bana sabotaj ha al sana benle diyet... hahahaha artık bulasmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?