70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamm
menün güzel canım,nesfit yerine yemek yesen mesela etli sebze,çorba falan

BENİM İLK İKİ ÇOCUĞUMUN ARASI 1.5 YAŞ ŞİMDİ OLMASADA İLK ZAMANLAR İYİYDİ GÜZEL ANLAŞIYORLARDI..
ŞİMDİ BÜYÜDÜLER TABİ BİDE CİNSİYET FARKLI OLUNCA İLGİ ALANLARIDA DEĞİŞTİ...
ama taavsiye ederim aranın fazla olması iyi değil bence.

benim 3 numarada senin kızla yaşıt 9 kasım 2010 doğumlu..
zor bi süreç olacak sabretmemiz gerekiyor
artık bezlerden kurtulalım inşallah

afieyet olsun canım örnek menü..

1 paket form biskuvi kac kalori canim :26:
kızlaaaar slm ben bugün yarın ....yazamaya bilirim geçmişede gidemeyebilrim temizliğe giriştim sonunnda dün menümbozuldu die yazamicam vaktimde yok...
bugün diyete devam inş.benm kaçmam lazm A.E .OLUN
koaly gelsin bacim
benim oglanida annem ögretti 1-2 kere kacirdi sonra annem kizinca gücüne gitmis herhalde bidaha oymus yapmadi
gece bez takiyorsundur ama dimi :26:
menün güzel minem bende cok severim aci biberi ama öyle yiyememki ekmeksiz
sanki biyerde tantuni gördüm :44: herhalde diyet modunda olunca böyle hayaller kuruyorum kendi kendime :86:
hatirladim canim insallah olursunda rahatlarsin doktoruda ihmal etme
Selam güzel hatunlar

hande gelmedi canim ses soluk yok en son kocisiyle kahvalti yapiyorlardin ama gelince seni bi sorguya cekecek sen cirak kalmak istediginden eminmisin

canım benim küçük oğlanda 6 ekim 2010 doğumlu bir türlü öğrenmiyor 1 aydır uğraşıyorum ne yapcam bilmiyorum

Suzi hg nerdesiniz kuzum siz yaa özledim beenn Handeyi de senide amaaa

Yaptim canim ya yapmammi ilk Yaptim negativ cikti 2. gecersiz oldu bakim ondan doktoru beklicem.

Hmm evet doktora görünmekte fayda var o zaman canım hakkınızda hayırlısı inşallah bizede bildirirsin sonucu ben merak ederim

Kızlaaaaaaaarrrrrrr!!!!!!!!! Yeşilçay saati çabuk kapın yeşilçaylarınızı bekliyorum iştimaya alıcam bugün yeşilçay içiliyomu içilmiyomu hadi bakim içen yazsın

zerram iyiki bana abonelikleri ögretin bi konuya daha abone oldum da sagol canim

Hmm evet doktora görünmekte fayda var o zaman canım hakkınızda hayırlısı inşallah bizede bildirirsin sonucu ben merak ederim
yemege yiyince agirlik cöktü sankim canim ya
Kızlaaaaaaaarrrrrrr!!!!!!!!! Yeşilçay saati çabuk kapın yeşilçaylarınızı bekliyorum iştimaya alıcam bugün yeşilçay içiliyomu içilmiyomu hadi bakim içen yazsın

ben kahve yapmisdim

Tabi bildirrim canim sonucu ins herseyin hayirlisi.

zerram iyiki bana abonelikleri ögretin bi konuya daha abone oldum da sagol canim

yemege yiyince agirlik cöktü sankim canim ya

ben kahve yapmisdim

Hmm anladım neyse kahve bu seferlik içebilirsin ama bidaha yeşilcay iç kahve sinir yapar stres yapar streste kılo yapar aman haa iç sen yeşil çayını yağlarını eritsin

Tabi bildirrim canim sonucu ins herseyin hayirlisi.

Suzi telden giriyon o 2 ziyaretçiden biri sensin dimi içime öyle doğdu biran

yok canim üye olarak gözüküyorum ama gizli yaptim kendimi cünkü bi konu takip ediyorum isyerindeyim bugün 5 e kadar
telden okuyorum ama girip yazmasi zor oluyor o yüzden tel sadece okumak icin

yok canim üye olarak gözüküyorum ama gizli yaptim kendimi cünkü bi konu takip ediyorum isyerindeyim bugün 5 e kadar
telden okuyorum ama girip yazmasi zor oluyor o yüzden tel sadece okumak icin

nasıl kendini gizli yapıyon suzi bana öğretsene kııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…