(3 üye ve 10 ziyaretçi) wuhhuuuuu ne cok kişi gözetliyooooo
eşek mevzuumu bende kaçırdım sanırım..
hoş buldum gülanne..
yağlar yine löplemeye başlayınca çıktım meydane..
kızın büyüdü düşünüyorsan olabilir canım ikinci bebek
arkadaş olurlar ne güzel...
bende başlıcam cesaret edemiyorum..
babaannesi bakıyor o da ilgilenmeyince çalışrken zor..
bugünlerde zaten bide kaka yapınca bezini çıkartıp getiriyo anne eee oldu diye..
bakalım hayırlısı artık..
afiyet olsun canım..
ben yedim zor kıpırdıyorum
bide uyku bastı
mantarı bende severim..afiyet olsun canım..
Menün güzelmiş canım afiyet olsun ama biri sanki diyet bisküvi yarım paket yenmeliymiş gibi bişi demişti bende yanlıs hatırlıyor olabılırım neyse oyleyse de platesle bastırmıssın tebrıklerrdünki menüm
sabah
9lu çay
1 salatalık 1 domatis
1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
1,5 dilim uno tahıllı elme
maydanoz
ara
az şekerli t.kahvesi
1 elma
öğlen
1 haşlama tavuk baget yanında 2 dilim haşlanmış patates
yağsız salata
1 kase cacık
1 dilim ekmek
ara
1 kase kiraz
ara2
1 paket form karışık meyveli bisküvi
akşam
1 kase çorba
6-7 kaşık z.yağlı taze fasülye
bol limonlu salata
az şekerli t.kahvesi
20 dk pilates
yok canım yaa allah korusunsen kayınvalideylemi yaşıyosun mine?
ayy aynen yaaaTünaydın geçmişci bacııı
evet canım yaasenin cimcime cis ögretiyon yeni gördüm face de minemhadi kolay gelsin
hayirlisi olsun tatlim ama zaman gectikce cocuk büyütükce istemez olursun benim oglan 5 yasinda o büyüdükce ikinci cocuk düsünmez oldum yine basdan basliycan oda varallah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin
31 ayının içinde canımumay bebegin kac yasinda tuvalet egitimine basladiniz bende dusunuyorumda erkenmi diye baslamadim daha 22aylik kizim
sabah ekmek yememiştim akşamda yemem dengelerim diye düşündümCanım ekmek arasının içindekileri cıkarda ye bari ekmeğini yemeee
ayy inşallah canım yaaaAfiyet olsun canım, git de gel bakalım. otel konusunda aynen haklısın, niyye gidiyoz ki, yiyip içip dinlencez
Kızın için de Allah kolaylık versin canım, inşallah tez zamanda alışır.
yaa aslında güzel olurdaeşek mevzuumu bende kaçırdım sanırım..
kızın büyüdü düşünüyorsan olabilir canım ikinci bebek
arkadaş olurlar ne güzel...
bende başlıcam cesaret edemiyorum..
babaannesi bakıyor o da ilgilenmeyince çalışrken zor..
bugünlerde zaten bide kaka yapınca bezini çıkartıp getiriyo anne eee oldu diye..
bakalım hayırlısı artık..
ayy afiyet olsunaffiyet olsun minem bende tavuklu salatami aldim önüme yiyorum
Afiyet olsun cok güzel beslenmişsin canım süs biberleri bagırsakları ve metoyu hızlandırıyor dıye bılıyorum kötü olmaz iyi bile olabilir bence bende cok yerimdünkü menümü yazayım
akşamda bugünü yazacam
sabah:
1dilim çavdar
1 dilim peynir
domates , salatalık
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
öğlen
4 tane köfte
salata
1 pet ayran
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
6 yemek kaşığı patlıcanlı etli yemek
yarım kase çorba
salata
ara
yarıma yakın mısır
kızlar bide nerdeyse her öğünde acı süs biberi yiyorum
faydası zararı varmıdır bilmem ama
saol canım evet yarım paket öneriliyor ama çok acıktım çünkü akşam yemeğimi anca 21-21:30 gibi yiyebiliyorumMenün güzelmiş canım afiyet olsun ama biri sanki diyet bisküvi yarım paket yenmeliymiş gibi bişi demişti bende yanlıs hatırlıyor olabılırım neyse oyleyse de platesle bastırmıssın tebrıklerr
dünkü menümü yazayım
akşamda bugünü yazacam
sabah:
1dilim çavdar
1 dilim peynir
domates , salatalık
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
öğlen
4 tane köfte
salata
1 pet ayran
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
6 yemek kaşığı patlıcanlı etli yemek
yarım kase çorba
salata
ara
yarıma yakın mısır
kızlar bide nerdeyse her öğünde acı süs biberi yiyorum
faydası zararı varmıdır bilmem ama
Stuttgart ama merkezinde degil
saol canım evet yarım paket öneriliyor ama çok acıktım çünkü akşam yemeğimi anca 21-21:30 gibi yiyebiliyorum
afiyet olsun canım güzel menü
Canim Stuttgartin neresiindensin Ben Reutlingen deyim.
Kizlar belki beni istemezsiniz ama bi hafta önce yazmistim size ama özel durumlardan giremedim. Affetinizmi??????
Ve Ben hala regl olmadim tam 19 gün gecti doktordan taa haftaya randevu verdi kafayi yicem bu gidisle.
Selam güzel hatunlar
Anladım canım ama daha erken yeme sansın yokmu o saat aksam yemegı ıcın cok geç :26:
Gel canım ben affettim senişaka bi yana hg regl olamadın diyede o kadar sıkma kendını hamılelıkten falan bı korkun yoksa sıkıntı yaptınmı da gelmiyo cünkü rahatlamaya calıs
Aslinda korku varda yokda benim esim korunuyor istemememin sebebi kizim daha 2 yasinda Ve Ben daha 75 kiloyum ondan.
aaaa niye istemeyelim canım sen gel yeterkiCanim Stuttgartin neresiindensin Ben Reutlingen deyim.
Kizlar belki beni istemezsiniz ama bi hafta önce yazmistim size ama özel durumlardan giremedim. Affetinizmi??????
Ve Ben hala regl olmadim tam 19 gün gecti doktordan taa haftaya randevu verdi kafayi yicem bu gidisle.
Selam güzel hatunlar
Anladım canım ama daha erken yeme sansın yokmu o saat aksam yemegı ıcın cok geç :26:
Gel canım ben affettim senişaka bi yana hg regl olamadın diyede o kadar sıkma kendını hamılelıkten falan bı korkun yoksa sıkıntı yaptınmı da gelmiyo cünkü rahatlamaya calıs
selam hoş geldin sende güzel hatun
yeterrrrrr sarısın henüz ama üyeliğin acıldıgında muhabbete bekleriz canım
selam kızlarrr
dün giremedim siteye bugün yazayım dün yediklerimi
sabah:domates,salatalık,1yumurta,2 d.kepek ekmeği
3kayısı
öğlen:nesfit
akşam:yarım kase mercimek çorbası,iki kaşık bulgur pilavı,semiz otu salatası,1 d.kepek ekmeği
22.00 meyve
Mervişko ne yapıyon datlumm,Hande geldi mi, doktora gitmiş mi ? aciip yoğunum iki dk açıp bakıp kaççcam
Ayh aşırı aktif olasım var üye değilken işi myoktu okuyup yorum yazamıyordum şidmi üye oldm yazamıyorum yaa
aaaa niye istemeyelim canım sen gel yeterki
selam
üstüme alındım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?