70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offffffff kilo almışım 73.6 olmuşum valla çok pis diyete girdim aaaaaaaaaaaaaaaa

69,5 im mafoldumben 100 gr almısım.tamam cok deil gibi gözüküo ama hem sıkı bir diyet hemde sabah aksam egzersiz yapıyorum mafoldumben vermem gerekirken neden almısım ya mafoldumben bunun motivasyonumu bozucu bir tuzak olduğunu düşünüyorum ve daha sıkı bir diyete giriyorum guclubacismile ama zaten sıkı diyetteyim daha sıkısı aclık mafoldumben

günaydın kızlar bugün kalkar kalmaz tartıya koştum ve biran önca tartılıp kilo verdiğimi görmek istiyordum ve 500 gr gitmiş 77.1 kg geliyordum şimdi 76.6 geliyorum bu benim için iyi bir motiyasyon oldu çok mutlu oldum inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan gitsin kilolar gelsin güzellik ve sağlık bayanssulusmile uzundur bu kadar kilo verememiştim şimdi çok mutluyum :teytey:

Son düzenleme:

tebrikler cnm:hooray:
ben daha tartılmadım ama verdiğimi zannetmiyorum ben bu hafta veremedim nedense bi saniye tartılmaya gidiyorum 71.6 vermemişim neyse sağlık olsun

Aykos canım sakın 76.6 olmasın kilon kaydirigubbakcemile3 sanırım rakamsal bir hata oldu şekerim. Ama neyse önemli değil, tebrik ederim seni şekerim kutlarım seni olumunekankayizsmile ben akşam bildircem kilomu, bu hafta almadığıma eminim ama fazla da verebildiğimi sanmıyorum. 100 gr. a da razıyım, yeterki azar azar da olsa kurtulayım şu üzerime yapışmış kilolardan eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

Canım tebrik ederim, bu da bişeydir. 100 gr. 100 gr. da olsa gidecek bu fazla kilolarrrr... Umudunu sakın kaybetme, kilolar seni bırakmak istemiyor olabilir ama sen,ben ve kurtulmak isteyen herkes bi gün mutlaka kilolarımıza elveda diyeceğiz. aklinialirimsmile Lütfen güvenelim kendimize, diyete devammm alkisalkisalkis

ben daha tartılmadım ama verdiğimi zannetmiyorum ben bu hafta veremedim nedense bi saniye tartılmaya gidiyorum 71.6 vermemişim neyse sağlık olsun

Olsun şeker, önemli olan almamışsında. Ne güzel boshayallersmile

kızlar selam yazmıştım bı ara ama gırmedım buraya zaten unutuyorum sureklı :) 78,2 kg ıdım pazartesı gunu tartıldıgımda bugun 76.5 kg gelıyorum 1.7 kg gıttı bu hafta yogun sporde yapıcam dun tae bo yaptım benı terleten yoran tek spor kick boksda bıle terlemıyorum :)

60 larıda bı gorsek

teşekkür ederim canım sen veremedim diye üzülme aynı kiloda kalmak bile güzel ayrıca daha öncede dedimya bu hafta biraz rahatsızdım ondan oldu fazla iştahım yoktu inşallah bundan sonrada olmaz hep beraber zayıflarız opuyorumnanaktan

boshayallersmile evet canım yanlış yazmışım uyardığın için teşekkür ederim o anda kendimi herhalde 60 larda düşünüyordum :roflol: neyse oda olur inşallah birgün buraya 60 ları yazarım belki kaydirigubbakcemile3 neden olmasın bayanssulusmile opuyorumnanaktan

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin haftaya sıkı bir diyet yaparız birbirimizin desteğiyle veririz kiloları kurtuluruz...

Son düzenleme:

Tebrik ederim arkadaşım alkisalkisalkis 1,7 kg. vermişsin süper yaa. Kesin haftanın birincisi olursun sen maaşallah nazar değmesin. Sen bu hızla gidersen 60 ları yakın zamanda kesin görürsün canım a.s Tekrar tebrikler kaydirigubbakcemile5

Kesin verirsin canım yeterki azimli ol sen opuyorumnanaktan

ben de 2 hafta önce 77 kilodum şimdi 76. 200 falanım
oleyy. yavaş olsun ama bizim olsun şu kilo gidişleri

kızlar ben de geçen hafta 80 idim bu hafta 79 um ama son 3 ünde hiç değişme olmadı aynı kilodayım, ama vazgeçmeyeceğim ısrarla devam

canım benim de 9 aylık kızım var. az da olsa hala emziriyorum. işe başladım ama hala eski kıyafetlerim olmuyor 9 kilom hala duruyor. bende hareket ederek kilo vermeye çalışıyorum napalım

ıyi akşamlar kızlar herkese hayırlı cumalar
kilo verenleri tebrik ederim aynen devamkaydirigubbakcemile5
kilo alanlar üzülmesin ama haftaya dahada dikkat etsin yaza bikini giycezzz :)zemuszemus
ben saldım çayıra mevlam kayıra die gidiom bakalım 62-63 arası gidip geliom akşamlarıda yiyom yiyom nasıl dur dicem kendime
bilmiyorum yawww

Kızlar bende topıgı yenı gordum bende varım banada yardım edın yaa 75 kıloyum 10 gune yakındır yemegımı az yememge calısıorum ve ekmekle aram yok artık ekmeksız yıyorum ama makarna yada pılav oluyor az tabıkı.su ıcmeye calısıoyrum aksamları mekık cekemye calısıoyurm benım amacım 65 olma ya cunku cocuk tedavısı ıcın sart sısman olmak hıc ıyı degıl buarada boyum 1,66.bana yardım edermsınız canlar

Arkadaşlar iyi akşamlar, bu haftaki kilom 68.4 maalesef 1.5 kilo veremedim ama 600 gr. vermişim, neyse bu da bişey benim için :roflol:

merhabaaaaa herkese bebeğimiz doğdu artık halayım :dance: :teytey: 2 gündür ona koşturmaktan bu sabah 65.9 geldim mutluyum kararlıyım 63 olana kadar devam sonrasını bilemiom :) bebege gelenler benle daha cok ilgilenio nasıl eridiğimi soruyorlar :) arkamdan şişko diyen varsa diyemicek artıkk ohh :) çatlasınllaaarrrrr ama kilolar gidince kendimi biyere vurdugumda daha cok canım acıo artık kemiklerimi carpıom yağ tabakası azaldı ya :jeyyar: 50li rakamları görürsem her yerim mor gezicem sanırım biraz sakarımda

merhaba hoşgeldin ismini görünce daha bi yazasım geldi benim adımda gülcan güllücan derler bana bian şaşırdım azimli ol vaktin oldukca diyetle ilgili bişiler oku mesela bana zayıflama öyküleri varya orası süper gelio onları okudukca bende yapabilirim diyorum bende 1.67 boyundayım ve 75 kg ile buraya katıldım 3 ay oldu ve toplamda 9-10kg gitti bide sanırım cok takmamak lazım bu zayıflama işini o zaman daha bi rahat oluyo insan

bu arada hala resim cekilemedim şişko halimi koysammıki şimdiden ama o zamanda olmaz dime :)delikafadulden

selam arkadaşlar, sabah tartıldım. kilo verdim, almamışımdır sanıyodum ama 71,3 çıktım. 0,6 kg eder. ama reglim belki ondandır. bunu görünce moral bozukluğu oldu tabi bende. akşam yasak bişey yedim. anladınız siz. neyse bu hafta yine dikkat edicem. hem reglimde bitmiş olur bakarsınız kilo veririm. bu hafta süper paylaşımlıydı. hep böyle devam edelim arkadaşlar. mükemmeliz. tek eksiğimiz kilolarımız onlarda toparlanacak yaza kadar.
listeyi gönderiyorum birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…