- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
günaydın kızlar bugün kalkar kalmaz tartıya koştum ve biran önca tartılıp kilo verdiğimi görmek istiyordum ve 500 gr gitmiş 77.1 kg geliyordum şimdi 69.6 geliyorum bu benim için iyi bir motiyasyon oldu çok mutlu oldum inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan gitsin kilolar gelsin güzellik ve sağlık bayanssulusmile uzundur bu kadar kilo verememiştim şimdi çok mutluyum :teytey:
69,5 im mafoldumben 100 gr almısım.tamam cok deil gibi gözüküo ama hem sıkı bir diyet hemde sabah aksam egzersiz yapıyorum mafoldumben vermem gerekirken neden almısım ya mafoldumben bunun motivasyonumu bozucu bir tuzak olduğunu düşünüyorum ve daha sıkı bir diyete giriyorum guclubacismile ama zaten sıkı diyetteyim daha sıkısı aclık mafoldumben
offffffff kilo almışım 73.6 olmuşum valla çok pis diyete girdim aaaaaaaaaaaaaaaa
tebrikler cnm:hooray:
ben daha tartılmadım ama verdiğimi zannetmiyorum ben bu hafta veremedim nedense bi saniye tartılmaya gidiyorum 71.6 vermemişim neyse sağlık olsun
tebrikler cnm:hooray:
ben daha tartılmadım ama verdiğimi zannetmiyorum ben bu hafta veremedim nedense bi saniye tartılmaya gidiyorum 71.6 vermemişim neyse sağlık olsun
Aykos canım sakın 76.6 olmasın kilon kaydirigubbakcemile3 sanırım rakamsal bir hata oldu şekerim. Ama neyse önemli değil, tebrik ederim seni şekerim kutlarım seni olumunekankayizsmile ben akşam bildircem kilomu, bu hafta almadığıma eminim ama fazla da verebildiğimi sanmıyorum. 100 gr. a da razıyım, yeterki azar azar da olsa kurtulayım şu üzerime yapışmış kilolardan eyvahedigeldismile
kızlar selam yazmıştım bı ara ama gırmedım buraya zaten unutuyorum sureklı :) 78,2 kg ıdım pazartesı gunu tartıldıgımda bugun 76.5 kg gelıyorum 1.7 kg gıttı bu hafta yogun sporde yapıcam dun tae bo yaptım benı terleten yoran tek spor kick boksda bıle terlemıyorum :)
60 larıda bı gorsek
teşekkür ederim canım sen veremedim diye üzülme aynı kiloda kalmak bile güzel ayrıca daha öncede dedimya bu hafta biraz rahatsızdım ondan oldu fazla iştahım yoktu inşallah bundan sonrada olmaz hep beraber zayıflarız opuyorumnanaktan
boshayallersmile evet canım yanlış yazmışım uyardığın için teşekkür ederim o anda kendimi herhalde 60 larda düşünüyordum :roflol: neyse oda olur inşallah birgün buraya 60 ları yazarım belki kaydirigubbakcemile3 neden olmasın bayanssulusmile opuyorumnanaktan
Merhaba! Emziren anneler de katılabilir mi? 5 aylık oldu oğlum. 84 ile gittim doğuma, şimdi 72'yim. Boğazımı tutunca sütüm gidiyoZaten azaldı ( 60 a inmek istiyorum. Boyum 1.62. Bu cumartesi diyetisyene gidiyorum. Bakalım neler önerecek.
Aslında 70,... li rakamları görmeye başlamıştım ama bir ara sütüm iyice azalınca yemeye abandım. Net 72'yim. Cumartesiden sonra aranızdayım :)
Tatlı isteğim had safhada. Gündüzleri güzelce yiyorum kan şekerim düşmesin diye. Akşam da öyle, ama yemekten sonra kurt adama dönüşüyorum. Tatlıyı zaten severim. Hiç olmadı oğlumun bebe bisküvilerini yiyorum;Bu gidişe bir dur demeli artık. 1 ay sonra çalışmaya da başlıyorum. Hala 4-5 aylıkmışım gibi göbeğim var
Kızlar bende topıgı yenı gordum bende varım banada yardım edın yaa 75 kıloyum 10 gune yakındır yemegımı az yememge calısıorum ve ekmekle aram yok artık ekmeksız yıyorum ama makarna yada pılav oluyor az tabıkı.su ıcmeye calısıoyrum aksamları mekık cekemye calısıoyurm benım amacım 65 olma ya cunku cocuk tedavısı ıcın sart sısman olmak hıc ıyı degıl buarada boyum 1,66.bana yardım edermsınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?