70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aynı anda yazmışız. bende sana bakınıyodum yazmadı mı diye. iyi listeye yetiştin. kızlar listeye yetişemeyenleri pazar eve döndüğümde ekler, yeniden gönderirim.
bebiş hayırlı olsun canım, ismi ne??

kızlar geç oldu saat, sembolleri ekleyemiyorum. vakit alcak. pazar döndüğümde eklerim. listeyi gönderiyorum. belkide kendim oklavalıkımdır diye sembol ekleyemiyorumdur :kedi:

merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.

15 OCAK TARıHLı KıLO TAKıP LıSTEMıZ AŞAĞIDADIR.
KıLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRıK EDıYORUM

plasticwoman………. 78,2………. 76,5………. -1,7
OzOkun………. 77………. 75,5………. -1,5
gulgun45………. 80 ……….79………. -1
HAYAL_AGA………. 66,7………. 65,9………. -0,8
yaSelin………. 77 ……….76,2………. -0,8
SAYDıN78………. 69 ……….68,4………. -0,6
AYKOS………. 77,1………. 76,6………. -0,5
valya………. 71,9………. 71,6………. -0,3
AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARIM
MERAN07………. 59,6
KıLO ALAN ARKADAŞLARIM
masumum………. 73………. 76,7………. 3,7
SHEWALL………. 70,6………. 71,3………. 0,7
ARAMIZA YENı KATILANLAR HOŞGELDıNıZ
gulgun45……….79
saziye19………. 78
gzn……….76
ikbal_01……….77
tazefasulye……….72
ortanca3
oz81……….70
gullucan……….75

bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

ben yokum am gerçi sabah bildirim yapmadan çıktım zaten bildirecek bişeyimde yok aynı kilodayım hala:sinifsinif:klava::sinifsinif:klava::sinifsinif:klava::sinifsinif:

hayırlı olsun cnm analı babalı büyüsün ne güzel hala oldun ben hiçbir zaman ne hala ne teyze olabilecem çünki tekim kardeşim yok kızlar halaya çok benzer bende halamın kopyasıyım

teşekkürler cnm ellerine sağlık benim için bu hafta iyi geçmedi plasticwoman cnm senide çok tebrik ederim haftaya daha çok gayret ederim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

tşk ederim kızlar valla suanda bişey anlayamadım cok ufak tutmaya korkuyorum bir an önce büyütün bunu sevcem ben diom ama büyütmüyolar valla zaten anneside hep halasına ceksin surası burası halası gibi olsun dedi durdu hafiften var bi benzerlik yani ben benzetemiyorum ama millet benzetio anlayamadım kırmızı saçlı bişi :)

merhaba arkadaşlar
aranızda yeniyim
75.5 kiloyum ve yarışmaya katılmak istiyorum
daha önce 80-90 kg grubundaydım :)

Arkadaşlar , aranıza yeni katıldım. 5 gundur yediklerime dikkat ediyorum ve az yiyorum ama maalesef bi gelişme yok. Yerimde sayıyorum :1no2: .

selam kızlar

kilo aldığını söyleyen arkadaşlar tartıyı takmayın kafaya arada vücut yeni kilosuna alışmak için ödem tutuyor o yüzden sadece tartıyla kalmayın ölçülerinizi de bi yere yazın derim.

bu hafta iştahım çok açıktı ilaçlar iştahımı açıyor hem ödem de tutuyorum bi kurtulsaydım şu ilaçlardan rahat rahat vercem kiloları :))

kızım grip oldu yine uykusuz geceler beni bekliyor heralde bu bitkinlikle spor da yapamam.yürüyüşe çıkıyordum 2 günde bir.yürüyüş yolumda işçiler çalışıyor ona da gidemiyorum.

Evet haklısın ölçülme konusunda göbeğim artık sarkmıyor , toparlandı baya ve belimde inceldi ölçseydim ilk gün çok iyi olacaktı , ama tartıda hala 78 i görüyorum :uhm: . Bugün artık Kelogs'a başladım. ınşallah kilo vermem tartıma yansır bilmiyorumkismile .

Son düzenleme:
biraz sabır tatlım yansıyacaktır emin ol :1hug:

ben ne zamandır spor yapamıyordum yaptıklarım da yarım yamalkatı bugün ölçülerime baktım belim 1 cm artmış ( hemen sporumu yaptım tabi bundan sonra aksatmasam iyi olacak sanırım üzülüyorum sonra

merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.

15 OCAK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM

suheylai………. 72………. 69,4………. -2,6 :hooray:
plasticwoman………. 78,2………. 76,5………. -1,7
OzOkun………. 77………. 75,5………. -1,5
gulgun45………. 80 ……….79………. -1
HAYAL_AGA………. 66,7………. 65,9………. -0,8
yaSelin………. 77 ……….76,2………. -0,8
SAYDİN78………. 69 ……….68,4………. -0,6
AYKOS………. 77,1………. 76,6………. -0,5
valya………. 71,9………. 71,6………. -0,3
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIM
MERAN07………. 59,6
BAYRAV………. 65

KİLO ALAN ARKADAŞLARIM

CELEN35………. 69,4………. 69,5………. 0,1klava:
CHEGUEVERA………. 73,1………. 73,6………. 0,5klava:
masumum ……….73………. 76,7………. 3,7klava:
SHEWALL ……….70,6………. 71,3………. 0,7klava:klava:klava:

ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ opuyorumnanaktan
gulgun45……….79
saziye19………. 78
gzn……….76
ikbal_01……….77
tazefasulye……….72
ortanca3
oz81……….70
gullucan……….75

bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

Arkadaşlar listeyi güncelledim. yeni gelen bikaç arkadaşımızı ekleyemedim. onları haftaya listesinde yayınlıcam. 3 arkadaşımızı unutmuşum onları ekledim.
öpüyorum herkesi.
yeni gelenler hoşgelddiniz.
kilo verenlere tebrikler çok. bu hafta bende vericem inanmıcaksınız ama :kedi:

Canım ben 73 kg.mım dediğimde bundan 2 ay önce falan tartılmıştım yani rvde baskül yoktu. oysa 76 ,7 kg. çıktım şimdi evde tartı var, haftaya cumadan itibaren sonuçları vermeye başlıycam, yani benim başlangıç kg. 76.7 olacak.

merhaba bende 63 ten 74 e çıktım...şimdi sizinle bende motive olmak istiyorum..hafta sonu deli gibi yedim ve resmen bugün mide fesatı geçirmekteyim...şimdi ben pko luyum ve zor veriyorum ama vereyim ki bebişim olsun... bugün sabah midem çok ağırdığı için sabah 1 dilim ekmek,ve 1 yarım yağlı üçgen peynir yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…