70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi çok hırslandım .bence başladım artık.bırakmıcam bakalım ne kadar verebilicim.sabah bişi yemedim şimdi de yeşil çay içiyorum.işte olduğum için öğlen yemeğe gidicem .pilav yada makarna oluyo muhakkak onları yemem yemekten alırım iki kaşık.inşallah yaaaa.ama hafta da bi çikolata yerim ondan vazgeçemem.şuan 73 üm ekleyin arkadaşlar lütfen.

kızlar geç oldu saat, sembolleri ekleyemiyorum. vakit alcak. pazar döndüğümde eklerim. listeyi gönderiyorum. belkide kendim oklavalıkımdır diye sembol ekleyemiyorumdur :kedi:

canım ellerine emeğine saglık a.s.

canım bebiş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek: nede tatlıdır şimdi o ayrıca hala olmak çok güzel bir duygu tadını çıkar opuyorumnanaktan

Arkadaşlar , aranıza yeni katıldım. 5 gundur yediklerime dikkat ediyorum ve az yiyorum ama maalesef bi gelişme yok. Yerimde sayıyorum :1no2: .

merhaba arkadaşlar
aranızda yeniyim
75.5 kiloyum ve yarışmaya katılmak istiyorum
daha önce 80-90 kg grubundaydım :)

kızlar sizde aramıza hoşgeldiniz allah kolaylıklar ve sabırlar versin a.s.

opuyorumnanaktan günaydın kızlar herkese iyi haftalar haftaya iyi başlayalım iyi devam etsin bizde kurtulalım bu kilolardan gitsin kilolar gelsin güzellik ve sağlık... bayanssulusmile

yaaaffff kendime bi cetvel hazırlıyım deedim olmuyo yaaaa.ne olur bana bi yardım edin.siz nasıl yapıyonuz ki((

merhaba kızlar menumu yazıyım bende;

Sabah 08:30 - iki dilim çavdar ekmeği iki kucuk dılım domates ve salatalık , 3 zeytın yedım
12:00 gıbı 1 portakal
sımdıde oglen yemegımı yıycem
ızgara tavuk , salata , az yoğurt yıcem

arada 1 elma,
öğlen 1/2 kepçe çorba, 1 tabak barbunya, 1 kaşık mantı, salata

benim baskülde çok kilo verişim belli değil ama görenler toparlanmış diyorlar inş. öğledir. twist yapıyorum ben de o işe yarıyor sanırım

selam kızlar geçen senene diyetle 10 kg sayıflamştm 65 olmuştum ama 9 ay sonra tekrar kilo aldm .şehir değişikliiği nedenyle sıkıntıdan... şmdi 75 yine... tkrar motive olup kilo vermek istiorum
dün annem bile bana "çok güzelsin ama çok şişkosun dedi..
düşünün artık

Benimde bir iştahım açıldı bir iştahım açıldı kızlar biraz zayıflayacağıma kilo almaktan korkuyorum artık :sinifsinif: ıştah kapatmak için tarçını çok kullanıyorum ama pek de işe yaramıyor :1no2: off off

slm
herkese nasılsınız kızım hasta yine
of ya
ya kızlar yeni aldığım baskül yanlış olabilirmiki acep
eşim öyle diyor
fazla çıkarıyor diyor
3 kilo hjemde ya ne güzel olurdu fazla olsa şimdi
70 kilo olurdum ve üç kilo fazlam kalırdı nerdeee

heeeeeeeeeeeeeey nerdesiniz nerdeyse 2.-sayfaya geçiyormuşuz hemen yazam dedim

Selam arkadaşlar hepinize iyi paylaşımlar dilerim zemuszemus Shewall liste için teşekkürler ellerine sağlık biraz geç oldu ama 2 gündür nete giremedim o yüzden teşekkürüm gecikti :kedi:

Hayalağa gözünüz aydın, analı babalı büyüsün, Allah uzun ve hayırlı ömür nasip etsin, isteyen herkese versin. :teselli:

Evet bu hafta fena başlamadım aslında dünü pek saymıyorum abarttım yemeği yine eyvahedigeldismile Bu sabah iyi başladım, yediklerime gelince kızlar, sabah 1 bardak ılık sirkeli suyumu içtim önce. 1 saat kadar sonra 1 bardak süt ve 4 yemek kaşığıyla hazırlanmış nesfitimi yedim (meyvelisi süper kızlar, acayipte doyurucu, tavsiye ederim) 2-3 bardak sade su, az öncede yeni aldığım liptonun limonlu form çayını içtim, tadı fena değildi rahat içtim, midem bulanmadı, limon tadı oldukça baskın sanırım o yüzden. şimdi de 3 adetin sonuncusu olan form kepekli bisküvimi yedim kaydirigubbakcemile3 Öğle yemeğim de saat 12 de (biraz erken ama naparsın,şirket prosedürü boshayallersmile ) 12 ye fazla bişey yok yetr de artar bu bisküviler bana. öğlende kahvaltı yiyecem ama avantajım yanında çorbam ve yeşilliğimde var bugün. Fena değil menüm, Akşama kadar da anlatırım ara öğünlerimi arkadaşlar, şimdilik bu kadar görüşürüz yine by by :sm_cool:

mrh kızlar

benim bu aralar zamanım yok fazla giremiyorum nete binamızın dışı izolasyon oldu heryer leş gibi bir haftadır balkon temizliyorum gerçi iyioldu spor yapmış oluyorum kiloma gelince vermişim 71.200 olmuşum hepinize bol kilo vermeler

kızlar çoktandır giremiyorum
79 kiloyum
çok şükür
bel ölçüsüne gelince onu hiç sormayın 110
göğüs 100
kalça 112
tam bir dikdortgenim yani
156 da boy
bugün saat 6:30 da kahvaltı yaptım
10: 00 gibi 1 elma yedim
bir saat laslie ile yürüyüz yaptım 2 millik olanından
şimdi çocuklar okuldan gelecek onlar il yemek yiyeceğim
akşam da nohut pilav köfte ve salata var yemek de
ne dersiniz çokmu oluyor
akşam yemeğimizi de 19: 00 gibi yeriz yani ...

Canım akşam yemeğinde nohutun yanında pilav ve köfte yemesen daha iyi olur bence :umursamaz: protein ve nişasta bir arada kalorisi yüksek menü olnuş. Onun yerine nohut ve salata yoğurt, ya da köfte ve 2 yemek kaşığını geçmeyecek kadar pilav belki biraz kaçamak olacak ama yenebilir. yanında da salata ya da yoğurt tüketebilirsin bence opuyorumnanaktan Daha hafifletmiş olursun menünü. Şöylede olabilir, çorba yanında nohut ya da köfte. Bunların yanında da yoğurt ya da salata yiyebilirsin şeker zemuszemus

mrb kızlar bende uzun zamandır yazamıorum diyet yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum.zaten almayayım kilomu koruyayım yeter diorum ama istanbulda 300 gr almıştım onu vermem gerekio.tekrardan yemeye başlayınca fazlasıyla alınıo kilolar malum :çok üzgünüm:
hayalağa canım bebişiniz olmuş gözünüz aydın opuyorumnanaktan Allah analı-babalı büyütsün :Saruboceq: umarım herkes iyidir aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmişler bol kilo kayıplı günler diliyorum :lepi:

Arkadaşlar bugün öğlen 12:00 de yediklerim; 1 kase sebze çorbası, 1 ad. sebzeli börek, 1 dilim peynir, 6 ad. siyah zeytin, bol yeşillik ve salata. Saat 16:00 gibi de yine sebzeli börek ve 1 ad. kayısılı minik meyve suyu (kaçamak oldu aslında) bilmiyorumkismile neyse abartmadım ama yemeğimi, ha şimdi de limonlu form çayımı içiyorum şekersiz tabii. Akşam eve gidince de 1 kase nesfitimi, ama öncesinde sirkeli ılık suyumu içerim. Gece falan kaçamak yok yapmıcam lmaz: öğlen börek meyve suyu kaçamağım oldu çünkü. Gece yatana kadar acıkırsamda meyveyle geçiştiricem açlığımı kızlar. ışte böyle bugün kü menüm fazla abartmamışım di mi? boshayallersmile

cnm ya iki börek fazla değilmi börek yani hafif birşey olsa neysede klava:inşallah gece abartmazsın yoksaklava:

bugün yediklerim 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin roka maydanoz yeşil çay öğlen bir kase çorba 6 kaşok sebze yemeği roka ara 20 gr çikolata bir ara daha 1 elma yeşil çay 6 kaşık sebze yemeği 1 tavuk but minik gece 9 da iki meyve kaçamaklarımda oldu tabi onları da yazıyorum 5-6 adet şekersiz türk kahvesi kızlar ya ben çok kahve içiyorum önceleri bir okadar da nescafe içiyordum 5-6 türk kahvesi çok değilmi azaltmam lazım ama resmen ben bağımlı olmuşum sigara içenler gibi bu arada sigara kullanmıyorum diyetisyen aslında kahveyi yasakladı şekersiz de olsa yasak dedi ama içtiğim halde 40 günde 6.600 kg verdim ben bu kahveyi bırakmam lazım ileride mutlaka bana sorun çıkartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…