kızlar geç oldu saat, sembolleri ekleyemiyorum. vakit alcak. pazar döndüğümde eklerim. listeyi gönderiyorum. belkide kendim oklavalıkımdır diye sembol ekleyemiyorumdur :kedi:
tşk ederim kızlar valla suanda bişey anlayamadım cok ufak tutmaya korkuyorum bir an önce büyütün bunu sevcem ben diom ama büyütmüyolarvalla zaten anneside hep halasına ceksin surası burası halası gibi olsun dedi durdu hafiften var bi benzerlik yani ben benzetemiyorum ama millet benzetio anlayamadım kırmızı saçlı bişi :)
Arkadaşlar , aranıza yeni katıldım. 5 gundur yediklerime dikkat ediyorum ve az yiyorum ama maalesef bi gelişme yok. Yerimde sayıyorum :1no2: .
merhaba arkadaşlar
aranızda yeniyim
75.5 kiloyum ve yarışmaya katılmak istiyorum
daha önce 80-90 kg grubundaydım :)
merhaba bende 63 ten 74 e çıktım...şimdi sizinle bende motive olmak istiyorum..hafta sonu deli gibi yedim ve resmen bugün mide fesatı geçirmekteyim...şimdi ben pko luyum ve zor veriyorum ama vereyim ki bebişim olsun... bugün sabah midem çok ağırdığı için sabah 1 dilim ekmek,ve 1 yarım yağlı üçgen peynir yedim..
evet öyle ölçülüyorum dijital baskül zaten 1 ay önce aldık felix marka bugün birde başka yerde tartılacağım bakalımDüz sert bir zeminde ölçülüyorsunuz dimi ?
kızlar çoktandır giremiyorum
79 kiloyum
çok şükür
bel ölçüsüne gelince onu hiç sormayın 110
göğüs 100
kalça 112
tam bir dikdortgenim yani
156 da boy
bugün saat 6:30 da kahvaltı yaptım
10: 00 gibi 1 elma yedim
bir saat laslie ile yürüyüz yaptım 2 millik olanından
şimdi çocuklar okuldan gelecek onlar il yemek yiyeceğim
akşam da nohut pilav köfte ve salata var yemek de
ne dersiniz çokmu oluyor
akşam yemeğimizi de 19: 00 gibi yeriz yani ...
Arkadaşlar bugün öğlen 12:00 de yediklerim; 1 kase sebze çorbası, 1 ad. sebzeli börek, 1 dilim peynir, 6 ad. siyah zeytin, bol yeşillik ve salata. Saat 16:00 gibi de yine sebzeli börek ve 1 ad. kayısılı minik meyve suyu (kaçamak oldu aslında) bilmiyorumkismile neyse abartmadım ama yemeğimi, ha şimdi de limonlu form çayımı içiyorum şekersiz tabii. Akşam eve gidince de 1 kase nesfitimi, ama öncesinde sirkeli ılık suyumu içerim. Gece falan kaçamak yok yapmıcamlmaz: öğlen börek meyve suyu kaçamağım oldu çünkü. Gece yatana kadar acıkırsamda meyveyle geçiştiricem açlığımı kızlar. İşte böyle bugün kü menüm fazla abartmamışım di mi? boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?