70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN KK'NIN ÇITIR OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLEYEN ADAYLARI:enbuyukkk::hooray::enbuyukkk:

yediklerimi yazıpta sizlere kötü örnek olmak istemiyorum arkadaşlar ama elimde deil bu aralar canım durmadan bişeyler yemek istiyor kendimi frenliyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum annem dün ebru şallının programında selahattin dönmez diye bi diyetisyeni izlemiş fark etmeden diyet diye bi zayıflama ve sağlıklı beslenme programı varmış akşam eve gelince araştırdım biraz hoşuma gitti bi de mail attım amcama bakalım cevap yazacakmı bilmiyorumkismile

yeni gelen kızlar hoşgeldiniza.s.

herkese mutlu ve bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum (tabi öncelikle kendime):sm_cool:

cnm ya iki börek fazla değilmi börek yani hafif birşey olsa neysede klava:inşallah gece abartmazsın yoksaklava:

Yaaa sorma canım dediğin oldu tabii ki abarttım akşam yemeğimi eyvahedigeldismile ben tam oklavalığım kızlar klava: Valla gün içinde yediğim o kadar şeyden sonra üzerine de bir de nohut ve bulgur pilavını yoğurdu ve 2 ad. çiğ köfteyi götürdüm maalesef :gitme: tam dayaklığım valla alsanaalsanasmile sonra da pişman oluyorum nereye kadar ama böle yaa sinirlerim bozuk bugün. Sabahta 1 simit ve 2 bardak şekersiz çay götürdüm. Ama öğlene kadar bişey yemicem arada :bbo: yemişim yiyeceğimi akşam dimi şimdi yemesem ne yazar ki?

Bayrav 35 canım ya bende de aynı durum söz konusu kendimi frenliyemiyorum bu aralar neden bilmiyorum, ne olacak sonum Allah bilir, cuma akşamı kilomu bildirdiğimde 68.4 tü, dün akşam bide baktım ne göreyim 69,1 e çıkmışımmmmm :gitme: ben tam sopalığım ya kızlar, bu aralar irademe sahip olamamam söz konusu maalesef bilmiyorumkismile

Bu arada kilo çizelgemi değiştirsem mi acaba? direniyorum 67 ye inmeye ama tersine tepiyo 69 a geri çıktım yaaaa mafoldumben

canım tebrik ederim süpersin inşallah bizde veririz boshayallersmile kahveyi en azından günde birtane içebilirsin bildiğim kadarıyla selülütte yapıyor diyete devam bayanssulusmile

aman kızlar kendinize hakim olun hazır verilmiş kilolarınız var onları geri almak istemezsiniz herhalde atıştırmalarınızı meyveyle yapın yoksa giden kilolar geri gelir sizede oklava gelir klava: kaydirigubbakcemile3 diyete devam yaz geliyor yaza kadar kurtulalım şu kilolardan bayanssulusmile opuyorumnanaktan

slm kızlar bişi sorcam biz şimdi diyet gruplarında yarışmadamıyız değilmiyiz

ay vallahi 1 kilo vermişim 73 düm 72 olmuşum oleeeyyyyyy.hemde regl olduğum halde tartıldım.resmen dayanıyorum.buna bende inananmıyorum

evet cnm ya bende istiyorum azaltmak ama olmuyor işin ilginç tarafı ben çocukluğumdan beri diyebilirim kahve içiyorum aynı tempoda ama ne birselülit ne bir çatlak nebir patlak yok ilginç hamileliğmde 56 kg 85 çıktım resmen tır gibiydim ama hiç çatlak yok bende duydum kahve selülit yapıyor diye ama yok çok şükür hiç olmazsa o yok:CüvCüv:

Kızlar yarın yeşil çayınıza , kahvenize tarçın ekleyin , iştahınızdaki farkı hissedeceksiniz.

merhaba kızlar eski yazdılarıma baktımda bir gün ağdacıdan gelince nasıl kötü olmuştum etim sarktı şişmanım diye nasıl canım sıkılmıştı ne çok yazıyordum buralarda yahuuuuu
allahtan artık sabitlendi kilom ben biber hapıyla kılo verdım 73 den 60 kıloya falan düştüm sanırım yani şimdi 60 ile 61 arasında gidip geliyor etimde sıkılaştı ilginç çok uzun zamandır kilomda düşme yok ama çok sıkılaştım bariz fark var ağdacıda bacağımı heryerinden tutup tutup aldırmıyorum en azından artık
umarım birdahada almam
gerçi hala var 5 kilo daha versem super olacakta hiç kasmıyorum artık kendimi artı kış ve ben bukiloda süper bişey
ben biber hapıyla ve manyetik yüzük ile zayıfladım ama en çok eriten biber hapı kesinlikle manyetik yüzük ise çok sıkılaştırdı resmen ayaklarım ateş gibi geziyorum
şimdi belki biber hapı ile belkide sadece manyetik yüzük ve spor ile 55 e düşmeye uğraşırım bilmiyorum
hepimizde incecik günler görelim inşallah

Günaydın kızlar, keyifler nasıl? olumunekankayizsmile Geçen günkü faciadan sonra daha temkinliyim artık, akşam abartmadan yedim yemeğimi, bu sabahta emla sirkeli suyumu içtikten sonra 1 kase nesfitimi yedim sadece ohaoldumsmile yok artık yemicem göbeğim iğrenç bir forma girdi, sarktı, iğrenç bir görüntü, kendimden tiksindim sabah giyinirken bilmiyorumkismile artık kaçamak yok, şimdi de form çayımı koydum demini aldı, onu içiyom şimdi kızlar opuyorumnanaktan pek bi güzel çay... 11:30 gibi de 2 adet kuru kayısım var. Saat 12-12:30 gibi de öğle yemeğim var zaten. Öğlen yemeğine kadar 1.5 litre kadar su tüketiyorum, bazen 2 lt. Gün boyu 2,5-3 lt. garanti içiyorumdur suyumu. Akşam üzeri 4 gibi falan da elmamı yerim. Akşama da evde önce sirkeli suyumu sonra da nesfitimi yemeği düşünüyorum. Aman nazar değmesin, düşünüyorum ve uygulucam geçen günkü gibi olmucak bugün. Kendime sözler verdim. Zayıflıcam şunu yapcam bunu alcam daha bir sürü planım var arkadaşlar. Umarım ben ve herkes hayallerine kavuşur :lepi:

@torakcan :
başka bir topikte de yazmışsın manyetik yüzüğü ben de gaza geldim ve ısmarladım gg den. inş. işe yarar. ben de emzirdiğimden rejim yapamıyorum. bişi soracağım bide nasıl kullanılıyor. tüm gün mü takıyorsun gece dahil mi. içinde yazıyordur herhalde ama yine de bir sorayım dedim.

canım bana yurtdışından gelmişti kuzenim getirmişti sonra bende gg den kardeşime aldım vücut ısısını bariz artırıyor ben gün içinde kullanıyorum gece kullanmıyorum ayak baş parmağına takıyorsun çok garip dimi :) manyetik taşları ayağının altına gelecek şekilde baş parmaklarında oluyor... bide ben ondan önce hemoroid polmuştuym çok kötüydüm şimdi iyiyim ama metabolizmamda gayet iyi çalışıyor.. umarım sende memnun kalırsın
buaralar 55 e düşmeyi istiyorum bakalım ben napcam...

Selam arkadaşlar öğle yemeğimi yedim, yediklerim:

1 kase mercimek çorbası
1 dilim kaşar peyniri
4 siyah zeytin
3 ad. küçük sigara böreği (toplasak 3 ü, 2 tane kadardı ) kaydirigubbakcemile3
Limonlu bol yeşillik ve üzerine 2 bardak şekersiz açık çay

Biraz karışık gibi değil mi? Ama yapacak bişey yok mecburen şirkette çıkan kahvaltılık bu...

Manyetik yüzükle gerçekten kilo veren var mı arkadaşlar çok merak ediyorum CADIARZU . Bende sözde bugün elma diyetini yapacaktım tek günlük ama az yeme konusunda karar kıldım. Yalnız 2 saatte bir düzenli olarak ufak tefek bir şeyler yemenin bir meyve gibi , acıktırmayı unutturduğu yönünde düşüncem var. Sizler nasıl düşünüyorsunuz merak ediyorum :1closedeyes: .

geçmiş olsun canım aynı ya ada da hasta girp oldu yine bu arada tartılar farklıdır hep aynı tartıda tartılmak lazım o yüzden

ben dediğim gibi memnunum ki ben çok etkili bir zayıflama hapından sonra kullandım ve kilo almadım buda süper, ben biber hapıyla kılo verdım ve manyetık yüzükle sıkılaştım. vücut ısısı artıyor manyetık yuzukle bunu fark edersınız. ayaklarınız hiç üşümüyor mesela :))
ama bilmiyorum yıne soyluyorum bu benım görüşüm umarım sizlerde de işe yarar, malum uzak doğu olunca insan tedirginde oluyor ama bakalım japon işleri zayıflatır umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…