cnm ya iki börek fazla değilmi börek yani hafif birşey olsa neysedeklava:inşallah gece abartmazsın yoksa klava:
GÜNAYDIN KK'NIN ÇITIR OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLEYEN ADAYLARI:enbuyukkk::hooray::enbuyukkk:
yediklerimi yazıpta sizlere kötü örnek olmak istemiyorum arkadaşlar ama elimde deil bu aralar canım durmadan bişeyler yemek istiyor kendimi frenliyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum annem dün ebru şallının programında selahattin dönmez diye bi diyetisyeni izlemiş fark etmeden diyet diye bi zayıflama ve sağlıklı beslenme programı varmış akşam eve gelince araştırdım biraz hoşuma gitti bi de mail attım amcama bakalım cevap yazacakmı bilmiyorumkismile
yeni gelen kızlar hoşgeldiniza.s.
herkese mutlu ve bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum (tabi öncelikle kendime):sm_cool:
bugün yediklerim 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin roka maydanoz yeşil çay öğlen bir kase çorba 6 kaşok sebze yemeği roka ara 20 gr çikolata bir ara daha 1 elma yeşil çay 6 kaşık sebze yemeği 1 tavuk but minik gece 9 da iki meyve kaçamaklarımda oldu tabi onları da yazıyorum 5-6 adet şekersiz türk kahvesi kızlar ya ben çok kahve içiyorum önceleri bir okadar da nescafe içiyordum 5-6 türk kahvesi çok değilmi azaltmam lazım ama resmen ben bağımlı olmuşum sigara içenler gibi bu arada sigara kullanmıyorum diyetisyen aslında kahveyi yasakladı şekersiz de olsa yasak dedi ama içtiğim halde 40 günde 6.600 kg verdim ben bu kahveyi bırakmam lazım ileride mutlaka bana sorun çıkartır
GÜNAYDIN KK'NIN ÇITIR OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLEYEN ADAYLARI:enbuyukkk::hooray::enbuyukkk:
yediklerimi yazıpta sizlere kötü örnek olmak istemiyorum arkadaşlar ama elimde deil bu aralar canım durmadan bişeyler yemek istiyor kendimi frenliyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum annem dün ebru şallının programında selahattin dönmez diye bi diyetisyeni izlemiş fark etmeden diyet diye bi zayıflama ve sağlıklı beslenme programı varmış akşam eve gelince araştırdım biraz hoşuma gitti bi de mail attım amcama bakalım cevap yazacakmı bilmiyorumkismile
yeni gelen kızlar hoşgeldiniza.s.
herkese mutlu ve bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum (tabi öncelikle kendime):sm_cool:
Bayrav 35 canım ya bende de aynı durum söz konusu kendimi frenliyemiyorum bu aralar neden bilmiyorum, ne olacak sonum Allah bilir, cuma akşamı kilomu bildirdiğimde 68.4 tü, dün akşam bide baktım ne göreyim 69,1 e çıkmışımmmmm :gitme: ben tam sopalığım ya kızlar, bu aralar irademe sahip olamamam söz konusu maalesef bilmiyorumkismile
ay vallahi 1 kilo vermişim 73 düm 72 olmuşum oleeeyyyyyy.hemde regl olduğum halde tartıldım.resmen dayanıyorum.buna bende inananmıyorum
slm kızlar bişi sorcam biz şimdi diyet gruplarında yarışmadamıyız değilmiyiz
canım tebrik ederim süpersin inşallahbizde veririz boshayallersmile kahveyi en azından günde birtane içebilirsin bildiğim kadarıyla selülütte yapıyor diyete devam bayanssulusmile
aman kızlar kendinize hakim olun hazır verilmiş kilolarınız var onları geri almak istemezsiniz herhalde atıştırmalarınızı meyveyle yapın yoksa giden kilolar geri gelir sizede oklava gelirklava: kaydirigubbakcemile3 diyete devam yaz geliyor yaza kadar kurtulalım şu kilolardan bayanssulusmile opuyorumnanaktan
@torakcan :
başka bir topikte de yazmışsın manyetik yüzüğü ben de gaza geldim ve ısmarladım gg den. inş. işe yarar. ben de emzirdiğimden rejim yapamıyorum. bişi soracağım bide nasıl kullanılıyor. tüm gün mü takıyorsun gece dahil mi. içinde yazıyordur herhalde ama yine de bir sorayım dedim.
slm
herkese nasılsınız kızım hasta yine
of ya
ya kızlar yeni aldığım baskül yanlış olabilirmiki acep
eşim öyle diyor
fazla çıkarıyor diyor
3 kilo hjemde ya ne güzel olurdu fazla olsa şimdi
70 kilo olurdum ve üç kilo fazlam kalırdı nerdeee
Manyetik yüzükle gerçekten kilo veren var mı arkadaşlar çok merak ediyorum CADIARZU . Bende sözde bugün elma diyetini yapacaktım tek günlük ama az yeme konusunda karar kıldım. Yalnız 2 saatte bir düzenli olarak ufak tefek bir şeyler yemenin bir meyve gibi , acıktırmayı unutturduğu yönünde düşüncem var. Sizler nasıl düşünüyorsunuz merak ediyorum :1closedeyes: .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?