Merhaba beni de aranıza alır mısınıza.s.
Ben de 72-73 arasında gidip geliyorum. En son 3 hafta doğru düzgün rejim yapıp da bir kilo bile veremeyince hayata küstüm. Ama burada baiaranları okudukça yapabilir mişim gibi geliyor. Daha yeni evliyim bir de... Bu hızla gidersem adam ahh ne yaptım ben diyecek valla.
Canım ben 73 kg.mım dediğimde bundan 2 ay önce falan tartılmıştım yani rvde baskül yoktu. oysa 76 ,7 kg. çıktım şimdi evde tartı var, haftaya cumadan itibaren sonuçları vermeye başlıycam, yani benim başlangıç kg. 76.7 olacak.
Günaydın kızlar, ne var ne yok? Hafta başından beri eski arkadaşlar grubumuza pek uğramadı sanırım. Shewall, Magrenta, Aykos, Hayalağa vs. nerelerdesiniz kızlar? Bu hafta hiç paylaşımınız yok sizin, özletiyosunuz kendinizi ama olmuyo böyle olumunekankayizsmile Sabah evden aceleyle çıkınca kiloma bakamadım, akşam ya da sabah bildirebileceğim kilomu. Bu arada akşam fazla abartmadım yemeğimi, 1 kase nesfitimi yedim. 1 saat sonrada az zeytinyağı ile hazırlanmış limonlu 1 kase brokoli yedim. Bayılıyorum brokoliye artık, neredeyse gün aşırı yiyiyorum kızlar. Görüşürüz yine sonra by opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan59 KİLOYDUM AMA EVLENELİ 2,5 YIL OLDU ŞUANDA 72 KİLOYUM ALLAHIM NASIL VERİCEM BU KİLOLARI BUNALIMA GİRDİM ARTIK(((
canım günaydın
her hafta buraya kilo bildirimi yap, bişey yemek istedikçe bizi hatırla. sorumlu hisset kendini. çünkü dışarıda herkes aman nolcak yesen, ne kadar az aldın gibisinden demotive ediyor. unutma herkes zayıfladığını görünce aaa ne kadar zayıflamışsın dicek.
aramıza hoşgeldin.
selam kızlar
ben bu akşam çok kötü bir şey yaptımeyvahedigeldismile hemde gecenin bu saatinde kocaman bir kase kasede değil koca bir kap patlamış mısırı mideye indirdimmafoldumbenklava:
Günaydın kızlar, ne var ne yok? Hafta başından beri eski arkadaşlar grubumuza pek uğramadı sanırım. Shewall, Magrenta, Aykos, Hayalağa vs. nerelerdesiniz kızlar? Bu hafta hiç paylaşımınız yok sizin, özletiyosunuz kendinizi ama olmuyo böyle olumunekankayizsmile Sabah evden aceleyle çıkınca kiloma bakamadım, akşam ya da sabah bildirebileceğim kilomu. Bu arada akşam fazla abartmadım yemeğimi, 1 kase nesfitimi yedim. 1 saat sonrada az zeytinyağı ile hazırlanmış limonlu 1 kase brokoli yedim. Bayılıyorum brokoliye artık, neredeyse gün aşırı yiyiyorum kızlar. Görüşürüz yine sonra by opuyorumnanaktan
merhaba kızlar eski yazdılarıma baktımda bir gün ağdacıdan gelince nasıl kötü olmuştum etim sarktı şişmanım diye nasıl canım sıkılmıştı ne çok yazıyordum buralarda yahuuuuu
allahtan artık sabitlendi kilom ben biber hapıyla kılo verdım 73 den 60 kıloya falan düştüm sanırım yani şimdi 60 ile 61 arasında gidip geliyor etimde sıkılaştı ilginç çok uzun zamandır kilomda düşme yok ama çok sıkılaştım bariz fark var ağdacıda bacağımı heryerinden tutup tutup aldırmıyorum en azından artık
umarım birdahada almam
gerçi hala var 5 kilo daha versem super olacakta hiç kasmıyorum artık kendimi artı kış ve ben bukiloda süper bişey
ben biber hapıyla ve manyetik yüzük ile zayıfladım ama en çok eriten biber hapı kesinlikle manyetik yüzük ise çok sıkılaştırdı resmen ayaklarım ateş gibi geziyorum
şimdi belki biber hapı ile belkide sadece manyetik yüzük ve spor ile 55 e düşmeye uğraşırım bilmiyorum
hepimizde incecik günler görelim inşallah
Merhaba beni de aranıza alır mısınıza.s.
Ben de 72-73 arasında gidip geliyorum. En son 3 hafta doğru düzgün rejim yapıp da bir kilo bile veremeyince hayata küstüm. Ama burada baiaranları okudukça yapabilir mişim gibi geliyor. Daha yeni evliyim bir de... Bu hızla gidersem adam ahh ne yaptım ben diyecek valla.
GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan59 KİLOYDUM AMA EVLENELİ 2,5 YIL OLDU ŞUANDA 72 KİLOYUM ALLAHIM NASIL VERİCEM BU KİLOLARI BUNALIMA GİRDİM ARTIK(((
mart 29 canım doğumlu kızım ya senin nick tanıdık geliyo ama hamjş olmadan önce herhangi bir grupta varmıydın hamile olmaya çalışancheguevera kızlarımız hemen hemen yanı zamanda doğmuşlar ben nisan annelerindeyim sen mart mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?