70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba beni de aranıza alır mısınıza.s.

Ben de 72-73 arasında gidip geliyorum. En son 3 hafta doğru düzgün rejim yapıp da bir kilo bile veremeyince hayata küstüm. Ama burada baiaranları okudukça yapabilir mişim gibi geliyor. Daha yeni evliyim bir de... Bu hızla gidersem adam ahh ne yaptım ben diyecek valla.

Hoşgelsin semiluna a.s.
3 hafta doğru düzgün ne diyetleri yaptın merak ettim canım,biz de yapmayalım bari onları :sm_confused:

bende 72 kiloyum kızlar bende varım.mafoldumbenbir türlü başlayamıyorum mafoldumben

Son düzenleme:

hoşgeldin cnma.s.

hayata küsecek birşey yok hep beraber incelcez :teytey:eşine gelince merak etme zayıfta olsan hele çocukta olduktan sonra zaten ah ah :enbuyukkk:ne yaptım ben diyorlar

selam kızlar

ben bu akşam çok kötü bir şey yaptımeyvahedigeldismile hemde gecenin bu saatinde kocaman bir kase kasede değil koca bir kap patlamış mısırı mideye indirdimmafoldumbenklava:

Günaydın kızlar, ne var ne yok? Hafta başından beri eski arkadaşlar grubumuza pek uğramadı sanırım. Shewall, Magrenta, Aykos, Hayalağa vs. nerelerdesiniz kızlar? Bu hafta hiç paylaşımınız yok sizin, özletiyosunuz kendinizi ama olmuyo böyle olumunekankayizsmile Sabah evden aceleyle çıkınca kiloma bakamadım, akşam ya da sabah bildirebileceğim kilomu. Bu arada akşam fazla abartmadım yemeğimi, 1 kase nesfitimi yedim. 1 saat sonrada az zeytinyağı ile hazırlanmış limonlu 1 kase brokoli yedim. Bayılıyorum brokoliye artık, neredeyse gün aşırı yiyiyorum kızlar. Görüşürüz yine sonra by opuyorumnanaktan

herkese günaydın bu hafta pek dikkat etmeme rağmen galiba egzersiz sayesinde 72.8 im
allahım 3 kilo kaldı 60lı rakamlara bugün elma sireksi ve lahana yağıda alacam hadi bakem umarım işe yarar

tamam canım benim..
düzelticem o şekilde.

GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan59 KıLOYDUM AMA EVLENELı 2,5 YIL OLDU ŞUANDA 72 KıLOYUM ALLAHIM NASIL VERıCEM BU KıLOLARI BUNALIMA GıRDıM ARTIK(((

selamlar arkadaşlar
saydıncım geldim canım.
bugün sınavım vardı benim. az önce buraya 1 paragraf neler yediğimi yazdım sonrada sildim. etkilenmeyelim diye. kaydirigubbakcemile
moralim yüksek olsun diye yediklerime dikkat etmedim bu hafta. ama çok yemedim yinede. öğlenleri salata yiyorum iyi oluyo. sabahta sınav telaşı tartılmadım. ama geçen hafta regl olduğumdan bu hafta daha düşük çıkarım belki. bundan sonrada spor v.s. başlıcam zaten derslerim bitti.
niye bilmiyorum ümitliyim kendimden kaydirigubbakcemile2
bazen umudum kırılsada.

biz gelemiyoruz ama paylaşım çok güzel bugün okudum hepsini. arkadaşlar hoşgeldiniz. herkese merhaba.
ben eskiden her yoruma yorum yazardım mutlaka ama şimdi zamansızlık. kopmamaya çalışıyorum. inş oturur yoğunluklar.

herkese sevgiler arkadaşlar
yazı ve zayıf hallerimizi hayal edelim.
yemeyelimlmaz:

GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan59 KİLOYDUM AMA EVLENELİ 2,5 YIL OLDU ŞUANDA 72 KİLOYUM ALLAHIM NASIL VERİCEM BU KİLOLARI BUNALIMA GİRDİM ARTIK(((

canım günaydın
her hafta buraya kilo bildirimi yap, bişey yemek istedikçe bizi hatırla. sorumlu hisset kendini. çünkü dışarıda herkes aman nolcak yesen, ne kadar az aldın gibisinden demotive ediyor. unutma herkes zayıfladığını görünce aaa ne kadar zayıflamışsın dicek.
aramıza hoşgeldin.

yarın tartılır bildiririm, listeyide yarın yapıcam zaten. bu arada aylık yarışmamız haftaya bitiyo arkadaşlar. bakalım kim en çok kilo vermiş olucak ocak ayında. kaydirigubbakcemile2

EVET GALİBA HAKLISIN BUGÜNDEN İTİBAREN DENEYECEĞİM AĞZIMA SAHİP OLABİLSEM HERŞEY GÜZEL OLACAK BEN YİNE 59 OLMAK İSTİYORUM kafamçokkarıştı

Shewall Hoş geldin canım, iyi ki geldin gözüm yollarda kalmıştı olumunekankayizsmile Sınavın umarım iyi geçmiştir, ben 3 gündür sabah ve akşam öğünlerimde nesfit yiyiyorum, öğlende şirkette kahvaltılık neler çıkarsa işte. Bugün omlet vardı, peynirli falan 1 dilim ekmekle onu yedim. Ama dilim küçücüktü :kedi: 1 dilim kaşar ve 5 ad. siyah zeytin yedim 2 bardak şekersiz çayla. Ha kadayıf vardı arkadaştan azıcık tırtıkladım bilmiyorumkismile ama şekerimin düştüğünü hissettim o an, bünyem istedi sanırım kaydirigubbakcemile3 bugün başka kaçamak yok zatenkendime söz verdim. Bu akşam evde yiyemeyeceğim, dışarıda da tavuklu salata yerim yeşilliği bollll, arkadaşımıza gideceğiz orda da asla ikram edilenleri yemicem lmaz: sakın bişey yapma diye tembiledim ama o birşeyleri ikram etmeden duramaz bilirim a.s ama ben yemicem belki 2 porsiyon meyve yerim o kadar. Kilomu akşam eve erken dönersem yazarım, ya da yarın sabah yazarım artık bakcez duruma göre. Görüşürüz yine by by :teytey:

selam kızlar

ben bu akşam çok kötü bir şey yaptımeyvahedigeldismile hemde gecenin bu saatinde kocaman bir kase kasede değil koca bir kap patlamış mısırı mideye indirdimmafoldumbenklava:

valyacığım arada bir olur ohh yarasın kaydirigubbakcemile3 ama sürekli olmasın yoksa oklava gelir klava: opuyorumnanaktan

canım geldim her nekadar cevap yazamasamda iletilerinize bakıyordum şu aralar biraz yoğunum diyete devam ayrıca menünde çok güzel bende brokoli seviyorum fakat eşim sevmediği için yapamıyorum çokda faydalı gitsin artik bu kilolar bayanssulusmile opuyorumnanaktan

canım bu kadar kiloyu nekadar sürede verdin :uhm: ... bu yüzüğün gerçek faydası varmı acaba biz o kadar uğraşıyoruz yemiyoruz kendimizi kısıtlıyoruz spor yapıyoruz bunlara karşı sadece bir yüzük mü inceltiyo ilginç doğrusu bilmiyorumkismile boshayallersmile eğer faydalıysa denemekte fayda var neler denemediki bir yüzükten ne çıkar :roflol: ayrıca verdiğin kilolar için tebrik ederim süperr opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan59 KİLOYDUM AMA EVLENELİ 2,5 YIL OLDU ŞUANDA 72 KİLOYUM ALLAHIM NASIL VERİCEM BU KİLOLARI BUNALIMA GİRDİM ARTIK(((

kızlar sizde aramıza hoşgeldiniz ve kolay gelsin gitsin kilolar a.s.

slm herkese bu hafta hiç kilo veremedim kendi kendime nazar ettim galiba hala 76.9 kiloyum klava: tam oklavalığım bir haftam boşa gitti hiç kilo veremedim yaza kadar 60 ları görsem bari bu hafta çok kaçırdım galiba neyse haftaya telafi ederim artık gitsin artık bu kilolar gelsin güzelik ve sağlık bayanssulusmile

cheguevera kızlarımız hemen hemen yanı zamanda doğmuşlar ben nisan annelerindeyim sen mart mı acaba
mart 29 canım doğumlu kızım ya senin nick tanıdık geliyo ama hamjş olmadan önce herhangi bir grupta varmıydın hamile olmaya çalışan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…