Hoşgelsin semiluna a.s.
3 hafta doğru düzgün ne diyetleri yaptın merak ettim canım,biz de yapmayalım bari onları :sm_confused:
hoşgeldin cnma.s.
hayata küsecek birşey yok hep beraber incelcez :teytey:eşine gelince merak etme zayıfta olsan hele çocukta olduktan sonra zaten ah ah :enbuyukkk:ne yaptım ben diyorlar
evet canım bende uygulayamıyorum ve ben çikolatalardan uzak duramıyorum bakalım yarın başlayacağım nasıl olacak ohaoldumsmileYa kızlar ben diyet listesi uygulayamıyorum :gitme: hayatımdam şekeri çıkardım unu da çıkardım. Tuzu azcık çıkardım. sağlıklı ve az yemeye gayret ediyorum ama bunlar kilo vermek için yetmiyor mirmirmirmir . Bu akşam saat 6 dan sonra yememeye gayret edicem bakalım nasıl bir etkisi olacak :uhm:
Günaydın kızlar, ne var ne yok? Hafta başından beri eski arkadaşlar grubumuza pek uğramadı sanırım. Shewall, Magrenta, Aykos, Hayalağa vs. nerelerdesiniz kızlar? Bu hafta hiç paylaşımınız yok sizin, özletiyosunuz kendinizi ama olmuyo böyle olumunekankayizsmile Sabah evden aceleyle çıkınca kiloma bakamadım, akşam ya da sabah bildirebileceğim kilomu. Bu arada akşam fazla abartmadım yemeğimi, 1 kase nesfitimi yedim. 1 saat sonrada az zeytinyağı ile hazırlanmış limonlu 1 kase brokoli yedim. Bayılıyorum brokoliye artık, neredeyse gün aşırı yiyiyorum kızlar. Görüşürüz yine sonra by opuyorumnanaktan
diyete devam bozmak yok :umursamaz: regl dönemi, mutsuzum, mutluyum, huzursuzum, şuyum buyum, iştahım açıldı falan demeyelim kızlar, zayıflayınca ne güzel şeyler gerçekleşecek hayatımızda bunları düşünelim hep beraber bayanssulusmile
Ya kızlar ben diyet listesi uygulayamıyorum :gitme: hayatımdam şekeri çıkardım unu da çıkardım. Tuzu azcık çıkardım. sağlıklı ve az yemeye gayret ediyorum ama bunlar kilo vermek için yetmiyor mirmirmirmir . Bu akşam saat 6 dan sonra yememeye gayret edicem bakalım nasıl bir etkisi olacak :uhm:
yarın tartılır bildiririm, listeyide yarın yapıcam zaten. bu arada aylık yarışmamız haftaya bitiyo arkadaşlar. bakalım kim en çok kilo vermiş olucak ocak ayında. kaydirigubbakcemile2
meran tşk ederim bebeşimiz çok şeker bişi ama bana yaramadı giden gelen yemekler tatlılar fenaa yedim :)
foruma girmeye vakit bulamıyorum diyet yapmaya bulamadıgım gibi ondan gelemedim ama bırakmam burayı incecik olana kadar :)
düşünüyorum düşünüyorumda ağzıma ve elime sahip çıkamıyorum :) regli dönemim gecikti ondan dolayı daha cok yeme fırsatım oldu :eyvahedigeldismile hiç tartıya bile cıkmadım yarın sabah tartılıp yazıcam şimdi bakıcaktım ama gene cok yediğimden aksam aksam moralimi bozmayayım dedim :içelim:
YENİ GELEN ARKADAŞLAR SİZİN İÇİN Bİ HEVES OLMAYIZ İNŞALLAH ÇÜNKÜ BURAYI BIRAKANLAR GENELDE DİYETİNİDE BIRAKIYOR :enbuyukkk: BAŞLADIĞINIZ HIRSLA HEDEFİNİZE ULAŞABİLMENİZ DİLEĞİYLE HOŞGELDİNİZ hihoyyyt ARAMIZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?