70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl kendime hakim olacağım bilmiyorum birde bugün yarın regli olucam ohaoldumsmilebugün rejime başlayanlar hadi kolay gelsin kızlar.....

mrb arkadaşlar
kilom 59 :lepi: 600 gr gitmiş bu hafta yani istanbulda aldığım 300 gr ı vermişim.umarım tekrar almam.kilomu korusam yeter zaten hihoyyyt
kilo veren kilosunu koruyan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis kilo alanlarda üzülmesinler haftaya telafi ederler umarım :lepi:

Aykos canım ben brokoli pişince soğumasını bekleyemeden yiyecek kadar çok seviyorum boshayallersmile eşimde kokusunu pek sevmiyor pişerken malum koku pek hoş olmuyor akannehir ama o da bende o kokunun sonunda güzel bişeyler yiyeceğimizi bildiğimiz için katlanıyoruz kokusuna kaydirigubbakcemile3 acayip bağımlılık yaptı bende resmen ya, diyete devam bozmak yok :umursamaz: regl dönemi, mutsuzum, mutluyum, huzursuzum, şuyum buyum, iştahım açıldı falan demeyelim kızlar, zayıflayınca ne güzel şeyler gerçekleşecek hayatımızda bunları düşünelim hep beraber bayanssulusmile

Hoşgelsin semiluna a.s.
3 hafta doğru düzgün ne diyetleri yaptın merak ettim canım,biz de yapmayalım bari onları :sm_confused:

Hoşbulduukk :)

Ben daha önce karbonhidratı tamamen olmasa da en aza indirip sporla bereber 12 kilo vermiştim. İki yıl önce. Geçen haftalarda onu denedim yine. Hani internette listesi var. Yiyeceklerin karbonhidrat değerlerini yazıyor, 40 birimden az almak gerekiyor. Listeden daha kolay gelmişti bana. Ama bu sefer 3 haftada 1 kilo bile veremedim. Gerçi beceremedim galiba bu sefer ve sporu da az yaptım. Nestfiti denedim o da olmadı.

hoşgeldin cnma.s.

hayata küsecek birşey yok hep beraber incelcez :teytey:eşine gelince merak etme zayıfta olsan hele çocukta olduktan sonra zaten ah ah :enbuyukkk:ne yaptım ben diyorlar

Teşekkür ederim, tam akşam akşam bunalmışken güldürdünüz beni kaydirigubbakcemile3 Doğru valla nasılsa kocalar bulur eyvah diyecek bir şey ama hep beraber zayıflayacağız, giyinip kuşanıp onları kıskançlıktan çatlatacağızkaydirigubbakcemile5

Ya kızlar ben diyet listesi uygulayamıyorum :gitme: hayatımdam şekeri çıkardım unu da çıkardım. Tuzu azcık çıkardım . sağlıklı ve az yemeye gayret ediyorum ama bunlar kilo vermek için yetmiyor mirmirmirmir . Bu akşam saat 6 dan sonra yememeye gayret edicem bakalım nasıl bir etkisi olacak :uhm:

slm kizlar araniza yeni katildim diyete basliyali bir hafta oldu ve 3 kilom gitti bile bende ve sizinle paylasmak istedim ,yeni üyeyim yaptigim diyet su 1 hic ekmek yemiyorum ve hamurisi dahil aynen yemek yemeye devam ettim ve günden güne eridigimi farkettim umarim bir alt grpa gecicem bu gidisle,,))) suan 71,5 im bakalim gecen hafta 75 dim hadin byyyyyyyyyyyyyy

Arkadaşlar bugün sabah tartıldım ve 74.7 kg. çıktım yani 2 kg vermişim üstelik bir çok kaçamağım oldu, demekki sıkı bir diyet yapsam daha iyi vercem. bakalım haftaya daha iyi olur inşallah,

evet canım bende uygulayamıyorum ve ben çikolatalardan uzak duramıyorum bakalım yarın başlayacağım nasıl olacak ohaoldumsmile

meran tşk ederim bebeşimiz çok şeker bişi ama bana yaramadı giden gelen yemekler tatlılar fenaa yedim :)

foruma girmeye vakit bulamıyorum diyet yapmaya bulamadıgım gibi ondan gelemedim ama bırakmam burayı incecik olana kadar :)

düşünüyorum düşünüyorumda ağzıma ve elime sahip çıkamıyorum :) regli dönemim gecikti ondan dolayı daha cok yeme fırsatım oldu :eyvahedigeldismile hiç tartıya bile cıkmadım yarın sabah tartılıp yazıcam şimdi bakıcaktım ama gene cok yediğimden aksam aksam moralimi bozmayayım dedim :içelim:

YENİ GELEN ARKADAŞLAR SİZİN İÇİN Bİ HEVES OLMAYIZ İNŞALLAH ÇÜNKÜ BURAYI BIRAKANLAR GENELDE DİYETİNİDE BIRAKIYOR :enbuyukkk: BAŞLADIĞINIZ HIRSLA HEDEFİNİZE ULAŞABİLMENİZ DİLEĞİYLE HOŞGELDİNİZ hihoyyyt ARAMIZA

yağı çıkar canım haftada 3-4 kilo kesin verirsin zemuszemus

yarın tartılır bildiririm, listeyide yarın yapıcam zaten. bu arada aylık yarışmamız haftaya bitiyo arkadaşlar. bakalım kim en çok kilo vermiş olucak ocak ayında. kaydirigubbakcemile2

bu ay kim birinci olur bilemem ama şubatta kupa benim kızlar spora yazıldım bugün yeniden pazartesi günü başlıyorum kısmetse bakalım nasıl olacakeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sana katılıyorum canım topiğe ilk girdiğimde o kadar kalabalıktık ki kime ne yazacağımızı şaşırıyorduk şimdi ölemi en eskilerden biri oluverdik ((magrenta ve ben)) gelen gitti anlayacağınız

haftasonu burada yokum canlarım salihliye gidiyoruz ailecek şimdiden bildirimimi yapayım 65kiloyum halen bu sabah salonda tartıldım güzzelll bide diyet listesi verdiler umarım hiç kaçamaksız uygulayabilirim gaz verin kızlar bana çoookkk ihtiyacım var olumunekankayizsmile

Günaydın Kızlaarrr iyi hafta sonları herkesee

evet sabah oldu ve tartıya cıktım :) 67.6 bu hafta eğer hasta olamazsam 70 e dayancam gibi gözüküo

Tamam meran07 pazartesiden itibaren yağı da çıkarıyorum (Misafirlerimiz var da çok yemiyorum ama az az a.s ) . Aslında katı yağ hiç yemiyorum , yemeklerde de zeytinyağını çok az kullanıyoruz kilo almayalım diye. Ama farkında olmayıp da tükettiklerime dikkat edicem süt peynir gibi.

günaydın kızlar yer varmıydı topıcte banada:)) 93 kıloydum 78 kılo oldum 9 ayda 4 aydır gram veremedıgım gıbı 81.3 oldum 1 hafta ıcınde tekrar 80 oldum suan dıkkat edıyorum aksamları.mayısta dugun var.70 felan olsam yetcek dıorum ama sabah 8 aksam8 oturarak calısıyorum hareketsızlık çldürcek benı gercı 3 aksamdır evde hoplayıp zıplıyorum bakalım faydalı olcakmı.takıp ettıgımbır dıyet lıstesı yk yapamıyrum cunku.canım ne ısterse tuketıyorum gunduz saatlerınde ve az mıktarda beyaz ekmek yemıyorum ekmek yersem gunde 2 dılım cavdar yıyorum ama karbonhıdrat bunla sınırlı degıl tabı baska seylerden tamamlanıyo ıllakı.yağa düşkun degılım annemde az yaglı yapar yemeklerı zaten kızartma yenmez evde cunku ev yağ kokuyo:)cayı2 sekerden 0 sekere dusurdum mesela topıcın takıpcısı olucama söz verıyorum:) izci sözü

arkadaslar bende 4kg zayıfladım ıZMıR DE OTURUYORUM MıTHATPASA CADDESıNDE.evimin oraya sadece bayanlara özel bir spor salonu acıldı PORTAKALSPOR die.oraya gidiorum 2 aydır hıc rejım yapmadım ve 4 kg zayıfladım.gunde sadece yarım saat hemde ınanılmaz bir sey SADECE YAG KAYBETTIM HEMDE.YAKINLARINDA OLANLAR MUTLAKA GıTMELı

Selam kızlar kilomu bildireyim. Maalesef 68,7 bilmiyorumkismile bir ara 69.1 lere çıkmıştım ama 3-4 günde birazcıkdaha vermeyi başardım. kaydirigubbakcemile3 Haftaya da regl dönemim başlayabilir napcam bilmem bu ay yarışmada hiç şansım yok gibi ya bakalım kafamçokkarıştı Görüşrüz yine a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…