70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar alinti yapmadan cevap veriyorum balliya handeye suziye tamamen katiliyorum
Burda muhabbet etmek gulmak bana iyi geliyo zaten birsuru sorunla bogusuyoruz buraya gelip iki muhabbet Edip gulunce moralim yerine geliyo kendimi daha iyi hissediyorum
sadece gelip menu baylasmak yada Kilo verme hakkinda konusmak hicde iyi olmazdi herhalde
batsa SIKILIRDIK sonra iki gun gelir bidaha ugramazdik cogumuz buranin devamliligi bu sohbet muhabbetlerdir
yoksa Kilo hersekilde verilebilir
kizlar sizleri seviyorum mumkun oldukcada sohbetlere katilicam ozelliklede aksam sohbetlerine

simdi ben Kacar oglum uyudu islere devam edeyim

evet ben sana diyeyimçoğuda okuyup kendine malzeme çıkartıp gülüyor
sonrada sırf okumak zor geldiği için bizim konuşmamızı bahane ediyorlar gibime gelio
işte bu canım senin gibi gelenlerin hepsi en başta bunu diyerek geliyor çoğunluklla çok sıcaksınız neşelisiniz ondan geldim vs gibi çünkü herkesin bir diyet hikayesi var zaten evde kendi kebndine zayıflayabilselerdi buraya gelip kendilerine destekçi aramazdı kimse
cikmam lazim kizlar kizimi camiden alip insallah ordan alisverisee

firsat bulursam gelrim hemencik

öpüyoruuuuuummm

beni özleyin anacimm
kuran kursunamı gidiyorne güzel allah kabul etsin
gelelim yardıma hemen bezi kapıyom ben açkapıyı
e görürsün tabi mezarlıklarda dolanırsan

o ne ki napiyonuz

kleinekerhwohede kendi merdivenlerinden alt merdivenlere Kadar siliyosun
kerhwohede apartman icgirisini siliyosun disarlari supuruyosun copleri yolacikartiyosun bir haftaboyu kac cop sana rastgelirse bazen 1tane geliyo bazen 3 belli olmuyo sonra copkutularini temizliyosun tum evin diskismini supuruyosun
simdi yapmakda bisey yok yapiyosunda ben yokken gelip yok oldugum zamanlari bile yapmak zoruma gidiyo 8hafta merdiven sildim ya kesin diger komsu bende yokumdiye bikere belki silmistir belki silmemistir ama ben onun yerine 8hafta silmek zorunda kaldim

ne guzel olurdu simdi ahmet uyanmadan gidip disarilari supureyim icerileri ilk uyumasinda hallettim

Yazdıklarında kusur yok canım diyorum herkez muhabbete gelıyor zaten muhabbet olmadan kımse ugramazdı sadece menu paylasmaya menuye yorum yapmaya bikaç arkadas oyle seyler soylemıs ya onlara hitaben senın yorumunun altına yazdım....

listemizde çıkmış abababa teşekkürler

birincimizi tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç inşallah devamlı olur alkissss :)

banane ben tatile aş erdim
benide götür
he benimde cvp veresim yok gelince canımsıkıldı girmesemmi die düşündüm bi an
evet anlatıyorumama kime ballı gibi koyacam bende totoşuyla düdük çalan resmi
ne guzel olurdu simdi ahmet uyanmadan gidip disarilari supureyim icerileri ilk uyumasinda hallettim

anam çocukolunca böl ay korkuyom ben benimkini kim süpürecek

hm güzel bir şeymiş burda olsa kimse yapmaz

ne bilim bende yanlışlık var sandımyazdıklarımda canım
listemizde çıkmış abababa teşekkürler

birincimizi tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç inşallah devamlı olur alkissss :)

ben senin yerinekoyayım bacımalkışyazık
kıyamam nerden girmeye çalışıyo telden topik emekçisi arkadaşım benim
kız akşam resmini koymussun evet bacımkoların birazcık dopiç verecez işallah sende güzel gelin olacan

çok cozutmamışın ama
niye öyle bişey yapılıyoki anlamadım:44:
banane ben tatile aş erdim
benide götür
oyyy kıyamam gel kız senide götüreyim hamişim

ins bacım kurtulalim gari

sen niye tutku aliyon bakim

alla alla bu ne anlamadım şimdi...sen bana daha dün sadece cumaları geliyosun 2 satır kimseye yazmıyosun diye senden rahatsız oldum demedin mi? bende sana haklısın ama mazeretim bu dedim..daha sık gelmeye calısıcam dedim..sabah geldim bana uygun gelen iki yoruma yorum yaptım...ne sizin muhabbetinizden rahatsızım dedim..ne muhabbetinize eften püften dedim...daha zevkli olur takip etmek dedim..neden ben cogu zaman gece telden okuyorum sizi arkadaşım su an odaklandığım seyde diyetim yani diğer seylerin yanı sıra..2 ayda 14 kilo verdim ben..bana daha ne faydalı olabilir onun derdindeyken..su sayfaları açtığımda işime yarayacak bişey bulmak beni keyiflendirir dedim...ben sen fikrini yüzüme karsı beyan ettiğinde bu tarzla mı cevap yazdım..yada muhabbetinize laf mı ettim...burası üye olunmadan da takip edilebilecek bi site burdaki muhabbetten rahatsızlık duysam üye olmazdım...muhabbet ederken o anlar için birebir yasadığınız için konuşulan seyler gerçekten keyif vericidir..ama sonra okuyan ben için eğer tek sayfa kaçırdıysan anlamazsın..bide anlamak için kafa patlatırsın...kimsenin ortamına sonradan gelip muhabbetine laf edecek insan değilim ben..sadece evet listeler menüler ön planda olsa iyi olur dedim bu da benim fikrimdi...

neyse lafı cok uzatmayada gerek yok...abababa hakkın geçtiyse helal et benimde ismim gecen listeler için uğraştın...dostane yaklaşan diğer arkadaslarada cok teşekkürler...çıktığınız diyet yolundada allah yardımcınız olsun.gönlünüze göre versin arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…