70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün itibariyle tekrar platese başladım ebru şallı eşliğinde bilgisayarı açıp yapıyorum.bence çok etkili olacak eğer devam edersiem çünkü resmen karnımın acıdığını hissediyorum.inşallah devam ederim pes etmem

aykoscum sen bende geçen hafta 76.6 kg gözüküyorsun. seni burda gördüm diye 76.9 kaydediyorum bu hafta. düzeltmemi istersen düzeltirim.
öptüm olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
23 OCAK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM

masumum………. 76,7………. 74,7………. -2:hooray:
CHEGUEVERA………. 73,6………. 72,8………. -0,8
MERAN07………. 59,6………. 59………. -0,6
valya………. 71,6………. 71,1………. -0,5
yaSelin………. 76,2………. 75,8………. -0,4

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIM

BAYRAV………. 65kaydirigubbakcemile2

KİLO ALAN ARKADAŞLARIM

HAYAL_AGA………. 65,9………. 67,6………. 1,7klava:
AYKOS………. 76,6………. 76,9………. 0,3klava:
SAYDİN78………. 68,4………. 68,7………. 0,3klava:

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYANLARguclubacismile
SHEWAL………. 71,3

ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ
hihoyyytkaydirigubbakcemilea.s.hihoyyyt
hidennisko……… 75,5
edut……… 74
nasilda08……… 75
torakcan ……… 60
semiluna ……… 73
melos_k ……… 72
daydo ……… 70
asyam30 ……… 71,5
merwecik_20 ……… 80

bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

arkadaşlar günaydın

sabah tartıldım 70,4 çıktım. süper oldu. çok sevindim. söz veriyorum dikkat edicem artık.
bu hafta 60ları görsem nası güzel olur. göreyim di mi???

tesekkurler ekledıgın ıcın

bende aranıza bugun katıldım 10gun once 75 kıloydum 1200 kalorilik dşyete başladım bugun 73.400 üm karda yagıyo artık yuruyemıyorumde sporda yapamıyorm bel sorunum var bana önerılerını beklıyorum..

hoşgeldin merve aramıza

shewaaaaaalllllllll artıkk in tabi 6lı rakamlara bak sen beklicem die kilo alıom :) bu arada oklava için tşkler gerçekten hakettim klava:

Shewall canım liste içn teşekkürler, ellerine sağlık. Kilo verenleri tebrik ediyorum. Bende tam oklavalığım hakettim doğrusu klava:

Merhaba,bende katılmak istiyorum.Okullar yarı yıl tatilinde 15 gün aralıksız spor yapmayı planlıyorum.Tabii ki devam edeceğim okul açılınca da .Hedefim 60 kiloya inmek. sengözlerimebaksanab

ay bende katılıyorum size kızlar 6 ay önce doğum yaptım 85 kiloyla girdim doğuma bir ay sonra 79 dum şimdi 72,8 im hedefim 62 olmak bana çok yakışıyo çünkü bana bilgi verecek olan varmııı

ay bende katılıyorum size kızlar 6 ay önce doğum yaptım 85 kiloyla girdim doğuma bir ay sonra 79 dum şimdi 72,8 im hedefim 62 olmak bana çok yakışıyo çünkü bana bilgi verecek olan varmııı

hoşgeldin cnma.s.

nasıl bir bilgi hep beraber kız kıza zayıflıyoruz işte birbirimizi gaza getiriyoruz sende başarırsın her hafta en çok kilo vereni seçiyoruz çok eğlenceli:teytey:

ellerine sağlık shewall opuyorumnanaktan

hoşgeldin merve aramıza

shewaaaaaalllllllll artıkk in tabi 6lı rakamlara bak sen beklicem die kilo alıom :) bu arada oklava için tşkler gerçekten hakettim klava:

cnm ya sende hala oldum diye iyice saldın bak sonra tombul hala olursun kızımıza iyi örnek olman lazım şaka şaka haftaya seni kilo verenler arasında görmek istyiyoruz hihoyyyt

shewall liste için tşkler emeğine sağlık arkadaşım Şeniz
aramıza yeni katılan arkadaşlarda umarım hedeflerine ulaşırlar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…