70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba! Geçenlerde gelip katılacağımı bildirmiştim. 1 hafta önce diyetisyene başladım 73 kg ile. 1500 kcal verdi doktor. Emziriyorum da... 1 haftada 71.3 e indim. Amacım 60 (ticker'da görünüyor gerçi ama...)

DÜn - bugün 2 gündür listenin dışına çıkmadan atıştırdım çok. Bır de öğle ve akşam öğünlerimi birleştirdim geç kalktığım için. ınşallah çok etkilemez. Hepimize başarılar diliyorum.

Allah kan şekeri düşüklüğü göstermesin arkadaşlar :)))

Ellerine sağlık canım inşallah haftayada vermiş olurum bu hafta hep gezme vardı. Bakalım inşallah birde şu hergün tartılmaktan vazgeçsem bu akşam tok karnıma tartıldım 74.4 çıktım bir 300 gr daha gitmiş bakalım.

ne olursunuz benide alın((( 2 tane dogum sonrası tartı 74 gösteriyorr!!! ama benim cita gibi olmam lazım 5 hazıran da kız kardesımın dügünü var.... daha simdiden stresse girdim:)

ne olursunuz benide alın((( 2 tane dogum sonrası tartı 74 gösteriyorr!!! ama benim cita gibi olmam lazım 5 hazıran da kız kardesımın dügünü var.... daha simdiden stresse girdim:)

gel canım sende kaydirigubbakcemile bende 2 doğum yaptım kızım 5,5 yaşında oğlum 16 aylık.
bende 74 kilo başlamıştım bu kilolar gitmeyecek yapıştı üzerime derken fazlasıyla gitti.oğluma 67,5 kilo ile hamile kalmıştım o kadar olsam yeter diordum şimdi 59 kiloyum :lepi: çok istersen olur kararının arkasında dur ve bunu yapabileceğini göster kendine :lepi: strese tam zamanında girmişsin hazirana kadar kararlıklıkla bu kilolar gider kaydirigubbakcemile5

tekrar selam kizlar ,,,ben 2 gün önce 71,5 dim bugun yine ayniyim peki neden ???? neden olacak hafta sonu misafirlikleri yüzünden ,,ay gitmesen küsüyorlar ,cagirmasan cimri oluyosun eee sonuc yemesende senin icin yaptim darilirim ama kirma ne olur falan offfffff ne güzel 3oo gr verirdim ,,,kenidinze iyi bakin hsck

super moral sın vallah:))) benim büyük kızım 4 yasında kücügü 1 ama ben hamileligimde tam 37 kg aldım:)) sonucun böyle olucagını bilseydim karnım cok catladı sarkma yaptı ve benim kendime olan güvenimi fena sarstı! onun icinde su mekik aletlerini alsam mı diye düsünüyorum? bir haftadır bir saatlık acık hava yürüyüslere basladım bile azmimi artık kendin düsün bu dondurucu sogukta sahil kenarında yürüyorum!!! ! birde bogazdan kesme cabasındayım ama emzirdigim icin cok zorlanıyorum canım heeeeerrrrsey cekiyor vallah:)))) suan da 73,2 kg. insallah su 6lı rakamlarıda görürüm!! arkadaslar lahana suyundan falan bahsediyorlar bizimde yani emzirenlerinde icebilecegi birseyler varmı acep????

Selam kızlar, yeni gelen arkadaşlar sizler de hoş geldiniz. Hafta sonum tam bir faciaydı, çünkü annemdeydim, homini gırtlak götürdüm. kaydirigubbakcemile3 Ama kararında abartmadım. Kiloma bakmadım ama kesin yarım kg. almışımdır. Buna da şükür. Sabah sirkeli suyum ve nesfitimi yedim. Öğlende haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek kaşar peyniri ve 5 siyah zeytin yedim. Form çayımı içtim. Birazdan da elmamı yerim. Şimdilik bu kadar

sagol canım bu site ii moral vallah!! benim büyük kızım 4 kücügü 1 yasında :ecrin_bebek: ben hamileligimde 37 kilo aldım akannehir bilseydım soncun böyle olucagını!! karın bölgem cok sorunlu catlak sarkma yapıyor( özgüvenım yerle bir anlıcagın senağlama cok hırs yaptım bir haftdır bu sogukta sahil kenarında bir saat yürüyorum ve bogazdan kesme cabasındayım!! ama emzirdigim icin ölüm geliyor canım zırt pırt birseyler istiyorrrr!!!!! karnım icin mekik aleti alsam fayda edermi acep
bilmiyorumkismile birde arkadaslar lahana suyu falan iciyorlarmıs bizim gibi emzirenlerinde ice bilecegi birseyler varmı :gitme: suan 73,7 kg umarım hazirana kadar su 6li rakamları görebilirim hihoyyyt

adige_2006 hiç stres yapma canım sen emziriyormuşsun. Tarçın kullanmaya çalış çaylarında kahvelerinde. 4 gündür ben tarcınlı karanfilli yeşil çay tüketiyorum tadı da çok güzel yeşil çayın o rahatsız edici tadı yok ve iştahı da bastırıyor. Tarçının emzirenlere bir zararı olduğunu düşünmüyorum ama araştır gene de sen.

sonunda resimi ekledim ilk resimde 76kg falanım ikincisinde 67 yim kilolu resimlerim hep belden yukarı hahaha kilolu oldugumdan boydan resim cektirmemişim hiç sanırım

zemuszemus 71 oldum nasıl mı çünkü oruç tutuyorum .hamileleikten kalma borçlarım var.çok yemeyince 4 günde verdim 1 kilo daha .hadi bakalım daha ne kadar verebilicem

Tebrik ederim canım, ne güzel kilo vermişsin bariz belli oluyor aradaki fark :içelim: Ben ne zaman kurtulcam şu üstüme yapışan kilolardan bilmem canım bilmiyorumkismile spor da yapmıyorum sanırım onun da etkisi var. Bu hafta sonu eliptik bisiklet alıcam nihayet. Karar verememiştim koşu bandımı, eliptikmi, twist-stepper mı diye. En sonunda kararımı eliptik bisikletten yana kullandım hadi hayırlısı bakalım. Eve girseydi şu eliptik bisiklet rahatlıcam valla, kaç aydır kararsızlıktan bişey alamamıştım. eyvahedigeldismile Umarım işe yarar, eliptik çalıştıktan sonrada step yapmayı planlıyorum ve yanlara sopa yardımıyla esneme ve beli kıvırma hareketleri kaydirigubbakcemile5 bir arkadaş şirkette yapıyormuş farkını 1 haftada hissettik. Simit diye tabir edilen mide üzerindeki yuvarlak halka hehehehe :)))) 1 haftada neredeyse yok olmuş ya gözlerime inanamadım. Bakalım neler olacak? Hepinize sevgiler :1hug:

ya aslında bu resimlerdede cok belli olmuyor dediğim gibi kiloluyken boy resmi cekmemişim sanırım hep zayıf cıktıklarım kalmıs gerisini silmişim o resimlerden bulabilsem ii olurdu daha cok farkedio bende spor yapamıyorum cok tembelim kaçtane alet duruyor catı katında bi 7 kilo daha gitsain 60 olayım dahada bişi istemem o kiloyada sanırım biber hapıyla ulasabilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…